1:a advent

Steg upp efter åtta imorse för att göra mig iordning och fara med Annelie på en lägenhetsvisning. När vi väl var där gick det ganska fort och vi bestämde oss lika fort att lägenheten inte var något för oss. Den kändes trång och tråkig, och vi behöver något annat så det var ganska enkelt att besluta att vi får fortsätta leta! Efter vi varit där så for vi till Angelica och Johan och åt frukost, hårdbrö mackor och te. Var rätt länge sedan jag drack te nu, jag bör nog ta upp det fenomenet snart för det är fruktansvärt avkopplande och gott trots att det vara är vatten med smak. När vi ätit frukost så for de till Holmsund och jag gick ner på stan för att möta upp Johanna och hennes familj som var på stan för att se kusinen/systerdottern stå på scen som Lucia. De sjöng två låtar, så lite julstämmning fick man ju kanske trots det äckliga vädret. Annat var det på tiden då jag var liten, trots att det bara handlar om sisådär 15-17 år tillbaka. Då var det snö på backen, snö i luften och mörkt som natten. Det sprang runt tomtar överallt och bjöd på pepparkakor och godis, samt små julklappar. Det var stånd längs med hela gågatan och lite till och det lyste lampor och ljus slingor över hela staden. Synd att det inte ser likadant ut till den dagen man själv går där med sina barn.

Hann inte mer än hem så blev det en power nap på soffan, och nu ska jag försöka få tummen ur och städa upp lite och julpynta i mitt rum. Synd bara att mina snygga julgardiner ligger i garderob som jag inte länger har tillgång till. Nåja,det finns förhoppningsvis nya på affären för den garderoben vill jag icket öppna en gång till! Ska iallfall få bort de kassarna jag fick med mig hem från besöket hos syster yster, det blev ju ganska mycket handlat tyvärr. Eller ja, jo, det känns surt på kontot men inte i praktiken. Jag är nöjd med mina underbart fina koppar som jag köpte som tyvärr var dyrare än de behövde, men så snart jag har fått flytta ska jag använda de flitigt trots att jag själv inte dricker kaffe. Vi får se till att det blir full rulle med besök så mina vackra små koppar inte behöver stå och damma i skåpen. Det blev dock inte bara koppar, det blev en hel del kläder som förövrigt aldrig sitter fel då allt jag äger och har i min garderob är sådant jag inte längre vill ta på mig. Man får kanske inte vara kräsen då man lever på en student inkomst?

Hoppas alla har haft och kommer fortsätta ha en ritkigt mysig första advent!

Riff Raff Ruff

Gårdagen i Vindeln var väldigt trevlig. Det var mycket folk och det var bra drag! Det var synd att man fick stå i en evighet för att få något att dricka överhuvudtaget, så det blev två i handen på en gång! Men grejt var det! Idag är det inte alls lika illa som det egentligen borde vara, jag mår faktiskt rätt så bra! Ska iväg till Jonas snart och se på film med Annelie och Johanna, får se hur lång tid det tar för oss att komma oss ut till bilen då vi allihop ligger i paltkoma efter en sen middag.

Fick förövrigt ett mail om lunarstorm, och att jag ska aktivera ett konto där med smeknamnet "elskarey"? Vad och vem som har gjort det konton kan gärna få krypa till korset för jag har varken intresse eller användning för ett lunarstorm konto.

Nu ska vi börja dra oss iväg ner mot stan, ha en trevlig lördagkväll allesammans! =)

I got to take a chance tonight

Shut up and put your money where your mouth is.. Kan inte annat än att le åt det fina stycket. Relaterar bara till en enda person och det gör mig varm i magen att jag inte längre behöver tänka som jag gjort förut. Jag är lyckligt lottad att ha mina vänner som stöttar mig och bryr sig om mig, mer än så behöver jag faktiskt inte, det räcker för mig.

Ska börja städa lite nu, sedan ska jag göra mig iordning för kvällen. Det bär iväg till Vindeln denna kväll,efter en del missförstånd har det rett ut sig och om fyra timmar bär det iväg. Det ska bli riktigt roligt, och som Matilda sa: Ska du bli nå full eller? Japp! Ska den där Viktor bli nå full då? Som alltid menar du då,svarar jag. Det kommer bli grejt. Jag är taggad!

Om inte ens en månad är det julafton, och jag har inte ens det minsta till stress över julklappar. Jag sitter bara och tänker på att fyra dagar efter julafton ska jag till Hemavan med världens bästa crew! Kan inte bli skönare än så ju. Bort från stan, snö och en massa roliga aktiviteter. Tro mig, vi lär inte ha lite att göra med våra fantasier. Vi ska behöva vila upp oss efter denna korta semester, det är mitt mål. Fullt ös medvetslös!



 

(Tyvärr är det inte videon, hittade ingen url - kod till den. Men musiken är bra iaf!)



Trevlig fredag allesammans! Pussss!

Vattumanen

"Nöjen passa bäst under fredagen. Gärna nöjen med en kulturell klang. Rätt atmosfär ger trivsel." Kan mitt horoskop bli bättre inför imorgon?

You're fading now

Då har man varit med mamma hos syster yster. Hon mår bra efter allt som har hänt, och jag tror tammefan att jag har fått hennes styrka på något konstigt sätt. Allt som hon nu har gått igenom och måste fortsätta kämpa med och för, det är helt otroligt. Jag avundar hennes kämparglöd! Sedan vill jag bara påpeka att jag inte behöver äta på ett tag framöver, jag är färdigäten och gödd för ett bra tag framöver. Helevete så mycket mat de äter där! Hittade iallfall mitt favorit bröd hos dem, nybakat och fiberrikt! Helt sjukt gott var det, men jag har fortfarande inte fått någon klarhet i vad brödet faktiskt heter? Vi har även, bortsett från att ha hälsat på min älskade syster, krockat. Otippat då man skriver i förra inlägget om hur duktig jag har varit på att hålla mig på vägarna. Förvisso var det inte vi som krockade, vi blev påkörda, det är förhoppningsvis en stor skillnad. Så om det stämmer det som står på vägverket kommer bruden få en saftig räkning hem i brevlådan! Jag håller ju tummarna på det, med tanke på hur bilen ser pga. henne.

Sitter och lyssnar på Keri Hilson, så fin låt! Eller passande kanske? Vad vet jag om vad som försigår i andras huvuden?

Var och träffade en brukare idag, så jag ska få inskolas så fort som möjligt hos henne. Det känns skitbra! Att de båda två lyssnar på en massa bra 80-tals hårdrock gjorde ju inte saken sämre direkt. Helt underbart!

Imorgon blir det party med Viktor och Matilda! Sedan har jag två superos till chaufförer, vem av dem som ska köra får de lösa på parkeringen ;) Det blir nog bra, trots att hälften ska vara nykter så kan man ha jävligt roligt iallfall! Nästa gång är det jag som ska köra högen någonstans, känner att jag kanske skulle behöva vara nykter, fast what the fuck? Man är bara ung en gång! Nu ska jag över till hannis och göra slingor på henne, sedan bär det av isäng skulle jag tro!

Nattinatt!!

När det äntligen är över

Pappa kom just in genom dörren med mina nycklar i händerna, okej tänkte jag? Jag låste ju upp dörren med min egen nyckel, javisst säger han, men dom hängde kvar i dörren snurresprätt! Jahaaa.. Så förvirrad är jag idag. tur någon har koll på mig.

Köra bil i detta väder är fan ingen lek, det är dock ganska spännande då man inte vet om man kommer nå sin slutdestination. Vad säger människan tänker ni då men det är lite av ett äventyr, även om det kan låta farligt. Jag vill inte påstå att jag är världsbäst på att köra bil, för det är jag definitivt inte. Har aldrig krockat, eller jo, att backa in i saker och ting kanske anses med en krock. Men jag har aldrig kört in i en bil med människor i. Däremot har jag av någon konstig anledning backat in i en stor gul traktor för ett tag sedan, sedan har jag backat in i ett gäng med kundvagnar. Så! Där har ni min underbara lista på misstag jag har gjort. Kan väl inte påstå att jag är stolt över det, men det är ändå ganska komiskt att jag har krockat i de två saker man anser ska synas ganska bra. Varför i hela världen pratar jag om min värdelösa uppsyn? Haha, jag har nog fan slagit i huvudet ändå. Det jag ville komma till var iallfall att jag tar hänsyn till underlag, och att jag, tro det eller ej, tar det väldigt försiktigt då det är såhär dåligt väder ute. Så mamma, pappa, och alla andra som oroar sig över sin fart dåre till dotter, ni får vänta tills sommaren! =)

Gjorde som sagt var klart tentan idag och det kändes bra, så jag hoppas på ett godkännande iallfall. Efter att ha varit och lämnat den på skolan så bar det iväg till stugan, som förövrigt inte är någon stuga längre med tanke på att mamma och thomas faktiskt bor där nu. Det har väl egentligen aldrig varit någon stuga, det är ju ett hus för året runt boende. Men eftersom det är ett subsitut för den stuga vi sålde i Byske så har det blivit en stuga för mig. Mysigt är det där iallfall, och jag känner ett lugn som jag inte kan få någon annanstans. Var ute och gick en långpromenad med hampus, det var ruggigt skönt trots ovädret utanför dörren. Jag ska nog börja se mer positivt till det här med regn och snö, man är ju inte gjord av socker och det känns mycket bättre att vara ute då luften rör på sig.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn ikväll, kände att det var dags för det igen. Jag är lite kufisk då det gäller musik, jag toklyssnar på vissa låtar och artister ett tag, sedan ingenting alls och efter det får jag tokiga behov och begär av en viss låt eller artist. Men å andra sidan så är jag ganska tokig och konstig på alla andra fronter också. Det är nog det jag är bra på, att vara unik. Varför skulle jag annars ha så många underbara vänner runt omkring som bryr sig? Jag har det ganska bra ändå. Och en till sak, texterna hon skriver fick mig att tänka en enda sak, på dig. Idag är det bara ännu en underbar melodi och en underbar text, men den handlar inte om dig längre. Det känns bra, det känns så jävla bra.

"Jag beundrar dig Erica, för att du är så jävla stark", tack vännen. Det känns bra att någon ser det jag själv inte ser.

(Borta i tre dagar framöver, så vill ni något finns jag på telefonen!)

äntligen!

Jag har en smart moster! Så enkelt var det med den saken. Varför fokusera på vad som har varit och vad som komma skall istället för att leva i nuet? Tack Kicki! Jag ska ta med mig det i bakhuvudet och tänka på dig nästa gång jag börjar fundera över framtiden, det är trots allt ingenting jag kan göra så mycket åt egentligen.

Jag är klar med hemtentan nu iallfall, tack vare mina kära klass kamrater som är guld värda just nu! Var över och fick hjälps hos Anna och Frida, så nu är jag färdig, med marginal till och med. Det känns skönt. Tanken var att jag och Annelie skulle titta på en lägenhet idag, men min kära vän har åkt på ryggont och gud vet vad mer. Så antingen far jag själv om jag inte hinner få tag i mannen som ska möta upp mig, eller så bokar jag om det till en annan dag. Har förövrigt hittat en massa andra intressanta lägenheter, men det måste jag ju prata med henne om också eftersom jag inte ska bo där ensam. Så det får vänta tils hon har repat sig.

Nu ska jag gå ner och göra rivare på parkeringen! Yey!

Lay death upon me

Jotack, just nu skulle jag hellre gå ut och gräva ned mig i en snöhög. Sitter fortfarande med en hemtenta som är långt ifrån färdig och ska in imorgon eftermiddag. Jag har fattigt med böcker och är för trött för att egentligen sitta här och försöka förstå. Funderar på att lägga mig och kliva upp imorgon och fortsätta för just nu står det väldigt still i produktionen. Eller nja, om man ska tala produktion så finns det något som jobbar, men det är magen istället för huvudet. Har aldrig haft såhär ont. Måste kanske kolla upp mig, trots det faktum att jag egentligen inte ska behöva göra det. Vara gravid just nu ligger ju absolut längst ner på min lista om jag ska vara ärlig. Det ska ju egentligen vara 99,9% omöjligt för mig, så jag håller mig till statistiken och hoppas på att det är något av mina vanliga smärt anfall.

7-3 till löven ikväll, helt underbart! Kanske ska börja följa dem mer flitigt och hänga på Annelie till ishallen och heja fram vårat kära umeå lag. I december någon gång blir det iallfall att följa med ner till Sundsvall om jag har råd. Och du Annelie, den där L kanske skulle vara värt att satsa lite energi på trots allt? Mer nallebjörn får man ju leta efter =)

Lägenhetsvisning imorgon klockan 16. Synd bara att det är en lägenhet i andra hand, och att det alltid ska vara dem som har bästa hyran. Nåja, vi ska fara och kolla på den iallfall sedan får man väl se vad som händer framöver. Om lägenhets ägaren på sandbacka skulle kunna höra av sig lite smidigt i veckan hade ju varit guld, men det ska ju aldrig gå bra så det är väl bara att sikta in sig på att den personen inte har ett dugg koll på mail och internet, och inte heller på hur man lägger ut ett nummer i en annons, hur någon överhuvudtaget kan vara så dum det kan jag faktiskt inte svara på.

Tänk om det skulle vara så lätt att skriva en hemtenta som ett blogg inlägg, då skulle jag varit färdig för länge sedan.

I died by you

Lustigt ändå, hur fort saker och ting kan ändras. På bara några minuter började stora tjocka snöflingor att falla utanför fönstret. Syftar väl kanske inte främst på väderomslag, men det är ett levande bevis på att vissa saker inte är sig likt från en stund till en annan. Förstår egentligen inte vart min ångest kommer ifrån, anser inte att jag har gjort något jag borde ångra. Det kanske är just det, jag har inte gjort något överhuvudtaget. Jag har inte sagt vad jag tycker och vad jag vill, och jag får gå med det osagt till den dagen jag dör. Jag tänker inte låta någon som redan har förstört det lilla som fanns kvar att spotta mig mer i ansiktet. Jag har lite egenvärde kvar och tänker fortsätta behålla det. Det finns mycket jag skulle vilja säga men vet med mig att det kommer göra mig större skada än nytta och håller det istället för mig själv. Har även mycket frågor jag skulle vilja ställa men jag vet inte om jag är beredd på att höra svaren. Skulle kunna skriva mycket här som ingen överhuvudtaget skulle förstå egentligen, men det är nog lika bra. Är svårt att öppna sig då det enda som hör till är svek och lögner. Jag satt och tänkte en dag, att allt man säger och gör kommer förfölja en livet ut, och att man ska vara förstiktig med vem man säger och gör saker till/med. Idag får jag ångra mycket av det jag har gjort de senaste åren, folk jag har litat på som uppenbarligen inte har tagit det som en komplimang utan måste istället ta det enda som jag har haft svårt med och slänga bort det som om det vore värt absolut ingeting.

Skulle vara skönt att kunna spola fram tiden till en dag då man har fått svar på livets, i nuläget, stora frågor. Det kommer förmodligen vara helt omöjligt med tanke på att problem och frågor dyker upp vart än i livet du står. Det man ser som jobbigt idag kanske blir till något skrattretande längre fram i tiden, men låt mig då komma dit, till den dagen då jag kan se tillbaka på allt detta som något som gjort mig starkare och mer erfaren som människa. För tillfället känns det som att denna dag är alldeles för långt borta och den personen jag hade velat prata med detta om finns inte längre tillgänlig i mitt liv. Det är orättvist egentligen, att man bygger upp något stort med en annan människa och att man en dag ska vakna upp och inse att allt var en lögn och att ingenting man har sagt eller gjort har varit av större betydelse. Folk försvinner, går bort och dör och i slutändan finns det ingen annan på denna jord man kan lita på än sig själv. Det är nog där man måste börja, tilliten till sig själv måste vara den starkaste kraften av dem alla för att man ska kunna gå igenom allt utan att själv försvinna eller gå under.

Det blev ett mystiskt men för mig ett ganska givande inlägg. Freek-show skulle vissa kalla det, jag kallar det kärlek.

Today was your last day

Utgången igår var trevlig, ser dock ändå fram emot nästa helg trots min bakisdag idag. Mår inte alls prima liv men det är väl så man ska må då man går all in? Hockey blev det ingenting av, det blev Carlshem istället och sedan x3m som förövrigt suger lika hårt varje gång. Är sjukt less på både det och Corona och vill verkligen att det ska bli nyår snabbtsnabbtsnabbt! Även om jag inte vill säga att Olles är så mycket bättre så är det ändå nytt folk där, och framförallt inte en massa småbarn som springer omkring benen på en. När vi skulle hem igårkväll kom jag och Annelie på den briljanta ideen att skrika ut lite ilska,  och vi fick t.om med oss killen som satt brevid oss i hållplatsen. Vi skrek allt vi hade flera gånger, så min hals har sett ljusare dagar. Det var dock jävligt skönt att få ut lite sånt som man har burit på ett tag, även om det egentligen bara blev ett ihåligt skrikande. Killen tyckte det var en bra idé också eftersom han både frös och var arg han ocskå, se så roligt man kan ha halv tre en fredagnatt. Som Annelie sa också, ingen jävel ska under mitt skinn. Så enkelt var det med det, ingen jävel ska få ta den platsen, och absolut ingen som har sumpat sina chanser för länge sedan. Bara slöseri av energi och tid.

Ikväll blir det film med Johanna och Johnny, ska snart fara och köpa sådant jag egentligen inte ska äta men idag får det vara lagligt med mitt jävla mående. Har ändå ätit onyttig middag så det där med hälsosam kost har redan gått åt pipan idag.

  

move your body

Ikväll äre utgång som aldrig förr! Sitter på Carlshem för tillfället och vet egentligen inte ens varför jag sitter här men jag vill bara informera alla om hur bra allt känns, för tillfället och förhoppningsvis för alltid. Det må låta klyschigt, men det är bra nu, kompis jag mår bra nu... JAPP! Nu kör vi all in, vi ska slå klackarna i taket och jag skulle kunna använda alla andra uttryck bara för att säga hur jävla roligt vi ska ha ikväll!

Och duu, puuuuuuuuss!!!! =)

www.apberget.se

Nu är klippt, finito och avslutat.. I allafall för ett tag. Har andra saker som jag anser är viktigare att fokusera på just nu. Apberget gör mig bara frustrerad och stressad, finner inget gott i det överhuvudtaget mer än att jag kan hålla koll på mina vänner som jag förövrigt umgås med så den uppdateringen kan jag få ändå. Vi får se hur länge det tar innan jag som en drog, bara måååste in och titta igen. Just nu känns det bara bra och jag har varit ifrån det förut så egentligen behöver jag det inte överhuvudtaget. Konstigt att något så ointressant och egentligen bara onödigt kan väcka ett sådant intresse.

Nåja, är helt slut i huvudet efter en lång dag i skolan, dålig sömn och dålig mat. Var på upplärningstillfälle eller vad man vill kalla det på ett jobb idag, så de ska höra av sig mer i veckan om hur det kommer att bli, jag var ju som sagt var inte den enda där idag. Men det lät lovande då hela förra kullen de hade tagit in var påväg ut på jobb redan. Efter detta bar det iväg hem, slängde i mig mat och sedan for jag ut till obbola för att se på Höök hos Coffe med Annelie och Johan. Det blev onödiga men kärleksfulla diskussioner, prat om sthlm, åsele och annat onödigt men roligt. När jag sedan skulle köra hem var jag påväg utanför vägen mer än en gång och insåg fort att det är dags att ta igen lite sömn. Men det gick bra och här sitter jag, ännu en gång trött och sliten och egentligen i behov av en varm och skön säng. Den får dock vänta i några minuter till.

Imorgon bär det iväg på hockey med Annelie, sedan blir det förhoppningsvis utgång. Får se vad som händer helt enkelt, jag följer vinden dit den bär mig, det brukar bli roligast så. Jag har sagt det förut och kommer fortsätta säga det, ALL IN, imorgon, helgen efter det och alla andra dagar. Det finns inget som hindrar mig från det längre, och jag tänker satsa stenhårt på att tag igen det förlorade guldet, det är jag värd =)

Godnatt allesammans!

This is my now

Var på inter sport idag med mamma och hittade förhoppningsvis min jacka, sålänge de går ihop med mina täckisar. Jag hoppas på det iallfall, för den var inte så överdrivet dyr och det är ju ett plus om man tar hänsyn till mitt stackars konto. Var ner på stan efter det och hittade ett jätte fint linne på lindex, som förövrigt ska få stå för min nyårs klänning. Det börjar bli lite stil på den affären också, det gillar vi! Efter det for jag med Johanna och tränade bort lite frustration, det var skönt. Ska iväg imorgon också och kämpa av mig lite mer ilska. Av någon anledning tar jag i bra mycket mer då jag känner som jag gör idag, så jag kanske ska låta det få sitta i, eller inte. Har smält lite mer nu och det blir bättre med tiden, det vet jag. Har hört det så mycket nu att mina öron blöder, men jag vet inners inne att det folk säger är rätt. Problemet är bara att det tar sådan tid innan man har kommit i mål, men jag är påväg! =)

Pratade med Annelie idag om lägenhet också, så förhoppningsvis ska vi sätta oss ner och gå igenom allt imorgon och jag håller tummarna för att hennes föredetta chef hör av sig så våra planer kan få gå i uppfyllelse. Vi skulle behöva det båda två. Vi får se hur det går helt enkelt, jag hoppas ju till gudarna att det kommer gå vägen. Att komma hem från skola och jobb och behöva vara arg, besviken, ledsen och måsta skrika det första man gör är ingen höjdare. Det är kanske inte en vardags situation, men det har blivit sämre med tiden. Små saker bli med tiden större och tillslut exploderar allt, jag vill helst undvika det. Skulle vara skönt att flytta nu också med tanke på allt som rör sig i huvudet, att jag får chans att fokusera på en massa annat som tillhör en flytt. Att få inreda och göra om, göra allt mer personligt och mysigt. Det tar sin tid, och när jag är klar med allt så kanske en del av mina tankar och känslor kan ha lagt sig. Det är en önskedröm som jag ber om att få uppfylld.

Jag saknar min lillasyster också, det här är inte roligt längre. Har förvisso aldrig varit roligt, men nu gör det bara ondare och ondare för var dag som går. Har hänt så mycket för oss båda två som vi skulle behöva varandra till för att reda ut, men när man sitter såpass långt ifrån varandra som vi gör är det inte helt enkelt. Dåligt samvete fick jag just för att jag har varit för huvudvild och glömt att ringa, och nu är det för sent. Det här är också jobbigt. Att hon inte är tillgänglig mer än några timmar per dag, och under den tiden så är det inte alltid säkert att man kan nå henne heller. Uäk.. Jag vill dit.


Hold your head up high

Skratta eller gråta, frågan är ju? Starkskottet har gått och du kommer ångra att du någonsin har påbörjat detta som aldrig kommer bli till vinning för din del. Det kommer bita dig i rumpan så småningom =)

Det där med vit helg, det skippar vi. Hockey och utgång på fredag!

Tråkiga gråa måndag

Fick ihop min redovisning igårkväll som vi hade seminarium på idag, var väl kanske lite väl överambitiös men det har ingen lidit av. Det gick bra iallfall! Så nu är man ledig i två dagar och jag vill hitta på något roligt men antingen jobbar folket eller så vill de inte ha med mig att göra,typ?  Får väl ta mig en trip någonstans på egen hand och samla tankarna efter allt som händer. Vill flytta nu och inte sen, vill bort och ta hand om mig själv men dem planerna verkar det inte gå nå vidare bra med heller. Får väl bo i en flyttkartong tills vidare då.. Känns bara jobbigt att bo någonstans där man inte känner sig hemma. Vill under inga omständigheter smutskasta mina föräldrar, men jag har sålänge jag kan minnas varit väldigt självständig och stått på egna ben, och nu börjar jag känna mig väldigt instängd. Det måste hända något snart.


Helgen som kommer blev ju inte riktigt som vi tänkt oss heller. Ingen spelning i Vindeln efter ett stort missförstånd, men helgen efter det blir det partaj iallfall! Det ser jag fram emot. Funderar på en vit och trevlig helg som kommer, bowling eller laserdome? Någon som är sugen på att följa med eller är alla lika fattiga som man brukar vara i slutet av månaden?


Nomy - hold your head up high, kvällens underbara.



PUSSS

Slappis

Har inte gjort många knop idag, blev alldeles för sent för en vekling som jag igår. Hann springa emellan logen och olles igår och det var trevligt. Efterfesten som var så omtalad måste ha runnit ut i sanden för det var svart och mörkt inne på megazone då jag och Johanna förflyttade oss dit, så det blev mat på frasses. Väldigt nyttigt när man försöker gå ner i vikt, men som min kära vän sa idag "man ska ju förfan få leva också". Så med den kommentaren har vi sett på film och käkat äppelpaj och godis. Känner det i magen, var ett tag sedan jag stoppade i mig så mycket sött på en och samma gång så nu har magen börjat strejka. Men det var gott för stunden! 

Efter filmen drog sig johanna tillbaka till sin sköna varma säng för att sova, så jag fortsatte ut till Stöcke med en omväg via hörnefors och tillbaka för att jag är så bra på att hitta.. kan kanske bero på Mr. Micke och hans suveräna vägbeskrivning. Eller så tar jag på mig all skuld med tanke på att jag bara varit i Stöcke en gång innan. Nåja, efter många om och men och ett antal samtal och sms så hittade jag tillslut. Surrade en stund, var ut till en kompis åt M i grannbyn som skulle sälja sin fantastiskt fina (ehm) opel till ett par norrmän. Med tanke på att vi stod ute en stund så är jag fortfarande kall om fötterna, trots det faktum att jag faktiskt var duktig och satte på mig tjocksockar idag. En slapp men trevlig kväll trots allt.

Rekomenderad spellista:
Katy Perry - If you can afford me
Katy Perry - Self inflicted
Katy Perry - Waking up in vegas
 (ja, jag har en grej för hennes musik)
Jordin sparks - this is my now
Cascada - faded





PUSSS

Ändrade planer

Hade tänkt följa med Annelie och Tina ner til sthlm inatt, men det gick åt helvete då jag kollade på mitt schema där jag har ett seminarium på måndag som jag måste delta i. Helt värdelöst är det, och måste väl faktiskt medge att rösten som skulle avboka min plats gjorde det ännu svårare. Vad jag vill ha sagt av det får man bara gissa sig till, men jag kan säga att jag hade gärna lyssnat hela natten på den rösten. Jag vill bort härifrån och göra ngt roligt och när jag äntligen får chansen så kan jag inte. Det får bli en annan gång helt enkelt, kan inte göra så mycket åt saken tyvärr.

Gårdagskvällen var nog mer än galen tror jag? Haga innan utgång, och när vi väl kom dit så ändrade vi oss och gick in på andra sidan olles och dansade sönder på deras minimala dansgolv. Vill ju påstå att ett lite större dansgolv inte skulle skada någon, snarare tvärtom. Men nu är de egentligen inte nattklubb, så det får man kanske räkna med. Jag sitter här sliten som få, vet inte ens om jag har hunnit avverka all alkohol som jag drack igår och jag taggar redan för nästa helg i Vindeln. Helt sanslöst roligt ska det bli.

Med tanke på att jag hade planer på att åka bil ner till sthlm inatt och eftersom det nu inte gick så har jag absolut ingenting att göra ikväll. Får se vad som händer helt enkelt.

    

Olles nästa!

Middag sedan bär det iväg på förfest! Ha en trevlig kväll, det ska jag ha!

   

PUSSSS

Dresscode

Imorgon blir det tjugo års fest på O´learys för lilla Mange som blir stor! Han har kört på stort och hyrt hela lokalen, egen dj samt något band eller dansare som kör senare på kvällen, tror jag? Nåja, jag är taggad trots det faktum att jag fortfarande inte har några kläder då det kommer vara dresscode: rött,svart och vitt. Har varit på stan utan resultat, finns det inte i färg finns det inte i storlek, det är så jävla typiskt för mig. Inget går som jag vill. Men jag är nöjd med livet just nu iallfall och är stolt över mig själv att det här med träningen har kommit igång på riktigt. Var där igår,ikväll och ska dit imorgon efter skolan också. Känner mig sjukt duktig!

Har inget mer att säga, så det får bli en dusch och isäng för min del nu. Ska fortsätta att läsa min bok "röda vita rosen", låter barnslig men ändock ganska rolig att läsa. Man känner igen sig på ett sätt eller ett annat och det är alltid lika roligt att få drömma sig bort i en annan värld, det är ett bra tips för alla som har för mycket att tänka på, läs en bra bok!

Cascada - perfect day
underligt att en låt kan få allt man känner så konkret, lyssna och njut!

Som vanligt, nästan

Äntligen är mina käraste hemma! Allt är som det ska vara förhoppningsvis ett tag till. Det känns bra. Pratade med Matilda om en visit till i Vindeln, sista helgen i månaden på hotellet, och jag har ju faktiskt inget planerat och ett live band och hotell atmosfär har jag alltid tyckt om, så det håller vi tummarna för. Sedan om det skulle råka vara så att Riff Raff Ruff spelar blir kvällen garanterat lyckad, det kan inte bli annat med dom. Hoppas hoppas!

Mår fortfarande illa sedan i lördags. Frågan är ju bara vad det kan vara, eftersom en bakis mage sällan håller i sig i tre dygn. Det känns inte verkligt ens. Det är nog bara min skumma mage som spökar igen, kan inte vara något annat.

På lördag är det fest, igen. Vet dock inte alls vad jag ska ha på mig med tanke på att min ekonomi håller på att sina och jag har inte haft tid att fara på stan heller för den delen. Skulle jag ta mig tid att åka ner skulle jag dock ändå inte hitta något, så det är egentligen lika bra att låta bli. Det tråkiga då är att jag inte har något som jag kan använda hemma, i svart,rött eller vitt. Jag har en hel garderob full, men inget som jag har lust att använda. Det mesta är förvisso svart, men jag har lessnat på allt och skulle gärna byta ut allt om det gick. Allt förutom mina absoluta favoritplagg, som förövrigt bara utgörs av två klänningar. Kul va? Någon som vill skänka mig pengar till en ny garderob, snälla?

Lördag

Jag vet inte om det är brist på sömn eller för mycket sömn som får min kropp att strejka. Jag har ändock sovit ganska mycket inatt, hann inte ens lägga bort telefonen så somnade jag. Nåja, utvilad får man vara i nästa liv förhoppningsvis.

Igår blev det häng med en massa, förstår inte själv hur jag ens hann med allt. Började med film hos Matilda, väldigt kufisk film men vi fick skratta iallfall. Efter det körde jag ner gamm folket på stan, och träffade Jonna min älskade i samma veva. Det var skönt att få se henne vänliga ansikte, jag har nog saknat henne mer än jag trott. Efter jag hade släppt av henne på teg for jag tillbaka till Matilda och hämtade upp henne, sedan bar det av till stan där det var fest i en lägenhet som jag gärna hade haft alldeles för mig själv. Vet inte vad gatan heter, men centralare kan man fan i mig inte bo. Fräsch var den också, nyrenoverat och snygga tapeter. Vissa har ju mer tur än andra, så enkelt är det bara.

När vi hade varit där en stund så blev det statoil för Johannas sötsug begär, sedan hem till Matilda för ännu en film. Den var bra, men tyvärr var jag för trött för att följa med så bra. Var kanske inte världens djupaste film direkt, men trötthet kan förstöra mycket. Nog om gårdagen, idag blir det middag med "farmor och farfar", mamma och thomas samt en del släkt skulle jag tippa. Sedan ska jag fira pappsen också då han kommer hem från jobbet. Innan något av det ska göras måste jag färga mitt hår, det ser bedrövligt ut just nu.

Har ni haft en bra helg? =)

galet

Jag förstår inte alls vad som händer igårkväll. Ena sekunden stod vi inne på hemmakväll och hyrde film och plockade godis, en sekund senare var vi påväg hem för att göra oss iordning för utgång. Galet, minst sagt. Hämningarna släppte då vi kom in på krogen, och jag vet inte om det hade att göra med den lättflödiga alkoholen eller om det var sällskapet av Matilda som gjorde skillnaden. Kul hade jag iallfall och det ska garanterat göras om nästa gång. Släpp hämningarna och bara ha kul, det funkade igår och kommer vara mitt mål alla andra gånger! Statoil visiten satte ju sina spår också, haha.

Träffa Jonna ikväll en stund, sedan blir det film med Matilda. Vi ska se dem filmer vi aldrig hann se igår :p
Yey, jag ler inombords nu.

Gör som oss

Slå klackarna i taket!

puss!

Äntligen

För första gången på jag vet inte hur länge känner jag mig faktiskt fräsch, både på insidan och utsidan. Jag var och tränade idag, och helt utan min sjuka vän Johanna, det där lät dock lite dumt så jag rättar: Johanna kunde inte fara pga feber vilket är förståeligt. Men att jag tog mig orken att faktiskt fara själv och uthärda denna jobbiga och långa timmen jag skulle vara där är för mig en bragd. Pratade även med min kära syster idag, äntligen. Vet inte hur länge vi pratade, men hon tillade att hon faktiskt aldrig hört mig så pratglad på länge. Frågan är bara varför? Jag kände idag att det blev en trög start, men den fick en vändning någonstans mitt på dagen. Vet inte riktigt vad som hände. Så nu sitter jag här, tränad,duschad och glad i själen. Kanske inte riktigt ända längst in, men jag ler iallfall. Jag hoppas denna känsla får hålla i sig nu. Jag behöver den.

Pratade med Annelie igår om lägenhet så jag håller tummarna för att hon får jobb när hon äntligen kommer hem igen. Bara tanken av att kanske, förhoppningsvis, få klä en julgran och dekorera en lägenhet tillsammans får mig varm ända in i hjärtat. Så jag håller tummarna om jobb för både henne och för mig. Jag måste ju faktiskt jobba lite extra för att få ekonomin att gå runt utan att behöva ta ett lån, så om någon vänlig själ där ute har ett jobb till övers: hör av er!

Påtal om jul, det är inte länge kvar nu. Fick med mig en massa lådor julsaker då jag rensade förra boet, och jisses vad det ska bli mysigt. Jag har inte den blekaste aning om hur jag ska ha råd med julklappar till min familj men det brukar lösa sig rätt bra ändå. Man är ju ganska kreativ när nöden skriker. En annan bra sak är att när julen närmar sig, kommer även ett nyår snabbt inpå vilket är väldigt välkommet detta år. Jag vet att man inte ska ha för höga förhoppningar för det brukar vanligvis gå käpp rätt då, men jag har en bra känsla nu. Det kommer bli bra, vi kommer ha roligt och framförallt så kommer jag få uppleva något annat med en massa speciella människor. Kan ju faktiskt inte bli bättre än så, eller hur? =)

Det tog en oväntad vändning

Vet inte riktigt varför jag skriver, har egentligen ingenting att skriva. Eller så är det inte heller, har mycket jag vill skriva men kanske inte här. Jag har alltid haft en önskan att saker och ting kunde vara en aningen lättare än vad de är. I dagsläget skulle detta vara min enda önskan. Att gå med en klump i magen och tårar i ögonen ständigt är inte det liv jag vill leva i. Jag vill inte vakna upp lika kallsvettig som jag somnade, jag vill inte tänka det jag känner och framförallt så vill jag finna det jag söker. Jag vill hitta tillbaka till mig själv, och för folk som inte förstår det konceptet är det ganska enkelt. Jag har tappat mig själv någonstans på vägen och jag vill bli den jag en gång var. Jag vill bli den jag en gång var: en stark, impulsiv och positiv person. Möjligtvis en aningen klokare och mognare, men ändock vara stolt över den jag är. Jag ska hitta tillbaka för min egen skull.

Jag fick ett samtal av Annelie idag som räddade min dag. Mina kära vänner i norge kommer hem snart. Jag kan inte beskriva i ord hur lättad jag känner mig. Det finns inget som kan uttrycka den lycka som befinner sig inombords för tillfället. Jag kan nog inte tala om för er tillräckligt ofta hur mycket ni betyder för mig. Att en vänskap skulle kunna betyda så mycket på så kort tid kunde jag aldrig ana. Tack!



 

You can always try to..

Ni gör det lättare

Jag har världens finaste vänner, så enkelt är det med det. Jag ska förövrigt spara ihop pengar så jag kan fara till norge, komma ifrån och bara få vara. För så är det med mina små hjärtan där borta, man får vara den man är utan några problem. Man blir älskade för den man är utan några konsekvenser. Jag bara avgudar mina vänner, så tack för att ni finns. Ni gör livet en aningen lättare. Ni (försöker) få mig att förstå att livet går vidare och att ni oavsett vad som händer står vid min sida. Det är jag innerligt tacksam över och jag ska göra mitt bästa för att gå vidare. Jag ska, men jag vet inte hur. Jag vill inte stå och titta på när allting annat förutom jag fortsätter att vandra, jag måste hitta min väg nu. Det är min tur, det måste det vara. Jag vill inte stå och trampa på samma ställe hela livet ut, det orkar jag inte. En lite friare tolkning av det min kära vän annelie sa till mig inatt, jag ska inte låta någon okänd och en dumjävel förstöra min framtidsplaner. Jag är bra och jag duger, jag är hatad hos vissa men älskad hos fler och det är det som är huvudsaken. Mina vänner tar mig för den jag är, det är nog dags för mig att göra samma sak.

Det är dags att släppa taget.

¤%#&%

Helvete helvete helvete. Arg är jag också. Jag hatar att se sådant jag inte vill se, fast det är uppenbart allt det helt enkelt är som gjort för mig att störa mig på. En klump i magen och stick i bröstet, alltid lika skönt. Jag hatar det här och jag vill inte vara med längre. Egentligen har jag inga grunder att stå på men jag är arg ändå. Faktum är att det lilla som egentligen är störande är att du gör det för att reta upp mig och ingenting annat. Du vet att det kommer fram för eller senare, och det blir alltid jag som framstår som boven i dramat. Det är alltid jag som har fel och som måste be om ursäkt i slutändan. Aldrig i livet säger jag bara. HELVETE SÅ DU STÖR MIG!

Moving on.

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0