Ikväll smäller det!

Kan inte förstå att det var flera månader sedan sist vi satt förväntansfulla i biosalongen. Ikväll ska jag och brudarna se premiären av Eclipse och om vi har längtat! Jag personligen hoppas den är bättre än föregående men är ganska övertygad om detta med tanke på hur boken artar sig. Det händer ju som en hel del mer i denna bok/film än förra och som A sa, i den här blir det ju lite action, på alla fronter ;p

Midsommarhelgen

Denn helg har gått på tok för fort! Det blir väl kanske så då man har haft det otroligt roligt båda dagarna/kvällarna. Midsommaraftonen spenderades i Klabböle hos J och A och jag fick som jag eftersträvat skratta tills jag fick ont i magen, och lite mer därtill. Det blev en del lekar och annat mysigt, så det tackar vi värd paret för! :)

Midsommardagen började med middag här hos mig med F och A. Sedan blev det en massa fixande innan vi satte oss i bilen för att åka till Örträsk. Väl där dansade vi  upp värmen till Riff raff ruff och ett mycket trevligt dansband. Var otroligt länge sedan jag dansade bugg men det fick jag ta igen igår! Höll på att ta med mig dörrar och annat trevligt, men det går väl så då man dansar med något av ett proffs. Hade då otroligt roligt och träffade en del människor som jag inte sett på mycket länge. Vägen hem tog inte alltför lång tid med tanke på att fröken fräken sov mestadels av tiden. Tack till A som ställde upp som chaufför, jag hoppas vi inte var alltför jobbiga ;)

Nu väntar jag på skjuts till stugan. Hade tänkt spendera kvällen där då jag inte har så mycket annat för mig. Imorgon väntar en lång vecka med jobb och även veckan därpå. Helg jobb är väl kanske inte någon höjdare, men jag ska inte klaga då jag faktiskt har ett jobb att gå till. Stugan nu! Hojt :)



Ett stycke premiär!

Eftersom eftermiddagen jag hade tagit på mig uteblev idag pga för lite sömn inatt så beslöt jag mig för att fara upp till mamma och utnyttja hennes tvättmaskin eftersom jag så fint har slarvat bort nyckeln till den grejj man måste använda för att boka tvättid. Så nu har jag kommit hem med en påse rena kläder, en del mat och dryck och har till råga på allt fått en del färg! Det beror nog på att vi premiär åkte lill´racern idag. Som jag tidigare har berättat har de köpt båt och det var fruktansvärt skönt och befriande att få ha vinden i håret, vatten stänk på benen och solen i ögonen. Gjorde dessutom som man måste göra när man har båt och solande en stund på/i (?) fören, trots att solen låg på helt fel sida :p

Nu ska fröken fräken ta sig en promenad innan jag pyser iväg på jobbet, sedan har jag helg från 07.00 imorgon och det ska bli så fruktansvärt skönt! Ska äta en massa gott, dricka ännu godare och skratta så jag får ont i magen. Det är mina mål med helgen, vilka är dina? :)

Ett stycke mor med två döttrar




Vet inte vad vi skrattar åt och behöver egentligen inte veta. Jag älskar det :)

Helt plötsligt kändes allt fruktansvärt bra!

Var alldeles just på vägning hos min konsulent, och vet ni vad? 15 kg på 8 veckor! Hade helt ärligt svårt att hålla tårarna inne. Det känns som en fruktansvärd bedrift med tanke på hur hårt jag har kämpat med vissa saker under tiden. Hade faktiskt inte räknat med att ha gått ner speciellt mycket alls sedan min senaste vägning, men t.om med min konsulent tjöt av glädje. Det känns helt ofattbart. Men å andra sidan talar garderoben sitt tydliga språk. Är inte mycket i den som jag längre kan ha. Provade balklänningen jag hade för två år sedan och den satt på tok för stort. Nyårsklänningen - för stor. Min underbara rutiga klänning - alldeles för stor. Tur då att jag hittade en supersöt midsommar klänning idag som passade alldeles lagom :)



Fyfan vad jag är bra! :)

Är det inte typiskt?

For ner på stan idag i hopp om att hitta något att sätta på benen, men icket. Varken jeans, leggins, shorts eller någon kjol kunde jag hitta. Däremot kom jag hem två par skor och en jacka, vilket jag egentligen inte alls är i behov av. Jackan kanske, men skorna... De har jag ju inte alls i överflöd :p

Tog mig en skön promenad då jag kom hem och hann just undan de tjocka mörka molnen då jag gick in genom dörren. Pratade med en av mina bejbs idag och ska alldeles snart fara iväg till Tvärålund för att hälsa på och gå igenom allt vi inte hunnit prata om de senaste dagarna. Blev även prat om att fara iväg till Vindeln för att checka in min praktikplats så jag vet vart exakt jag ska vara efter sommaren :)

Innan tiden springer iväg ytterligare säger jag hojt och på återseende!

Trött, tröttare, tröttast..

Tanken när jag bytte bort mitt nattpass igår var att jag skulle sova ordentligt eftersom jag inte fick sova speciellt bra natten innan, då jag skulle upp och jobba imorse. Detta gick väl inte riktigt som jag planerat, tittade på klockan sist kvart över fyra imorse och då stod alarmet på klockan sju. Men jag var inte den enda på jobbet som var helt slut idag, tror hela gänget var utmattade pga olika anledningar. Jag har känt mig förvånansvärt pigg i huvudet trots att jag varit enormt förvirrad, däremot har ögonen inte riktigt hängt med idag och ögonlocken har ju som velat stänga igen nu som då. Tur man jobbar med underbara människor, det gör ju hela dagen!

Tanken var att jag skulle sova när jag kom hem men jag överväger om jag faktiskt ska försöka hålla mig vaken och se till att sova inatt istället. Får se hur lätt det kommer bli då jag slår på tvn.. Oavsett hur jag gör blir det nog inte så många mer knop än det jag gör nu. Funderade på om jag skulle sätta ihop vardagsrums bordet, men jag tror att huvudet är för trött för att ens förstå ikeas lätta instruktioner. En trött Erica utan tålamod går nog inte så bra ihop med en massa plotter och pyssel.

Imorgon ska jag iallafall fara iväg och kika lite på både kläder och möbler. Överväger starkt att köpa en ny soffa så jag hoppas att J kan följa med som smakråd! Kom ju fram till att jag faktiskt inte spenderade så mycket nere i Göteborg så jag har en del kvar att leva på den här månaden vilket känns fruktansvärt bra då jag behöver en del nytt nu.. Typ en hel garderob. Påtal om det så är biljetterna till Sthlm bokade nu, så mellan den 16-18onde gör vi Sthlms gator osäkra! Ska bli ruggigt trevligt att komma iväg faktiskt! Go gänget dessutom :)

PS. Solen skiner utanför fönstret, det är ju helt underbart! :)

-

Igår insåg jag att ett par jeans som för bara några månader sedan var för små (köptes som målbyxor), nu sitter baggie. Kan förövrigt inte ha några av min jeans längre, så det blir att leta sig nya när vi pyser iväg till Sthlm. Måste väl kanske säga att jag är ganska stolt över mig själv! Nu är det bara dags att börja nyttja IKSU kortet igen.. Det kortet har inte sett några ljusa dagar på länge. Men då är det tur att jag har vänner som kan sparka mig i rumpan när det behövs (vilket lär behövas mer än en gång) ;p

 



:)

Lång helg och lite tid

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, har som haft fullt upp. Jobbar natt inatt och har varit slut sedan bara några timmar in på passet.. Då känns det fruktansvärt trevligt att veta hur länge man måste stanna. Men jag ska inte klaga, är ledig midsommar och det är det jag lever för just nu. Vet inte än hur helgen kommer se ut men det brukar lösa sig :)

Har varit piss väder hela dagen så när jag vaknade imorse for jag iväg för att se hur mina kära vänner har fått det i huset. Tror det kommer bli guld när allt ser ut som det ska! Mysigt om inte annat, att få sitta där till sent på kvällarna och bara snacka massa skit, skratta en massa och må allmänt gott. Det är ett litet sånt där smultronställe som jag tror jag kommer kunna slappna av på alldeles ypperligt. Får se om det blir en tripp dit imorgon under min korta tid som "ledig". Går ju på natten imorgon också och när jag går av här går jag på nästa arbetspass. Men det blir pengar pengar pengar och det kan komma väl till pass nu när det är en del resor inplanerade. Lite bättre väder och den här sommaren kommer bli fullkomligt bäst!

Godnatt på er! :)

Mygg invasion

Var ute en sväng på jobbet idag och till min fasa är myggen kläckt. Finns fan inget värre påfund! Så nu lär jag väl ligga och få ett smärre utbrott inatt då jag förmodligen har fått mer än ett myggbett. Men å andra sidan är sommaren här då man fått sitt/sina första myggbett, så det är väl kanske bara att gilla läget.

Skönt att få ur sig en del ikväll, har som haft svårt att föreställa mig hur det skulle tas emot men det gick ju utan problem vilket var mycket skönt! Känns bra eftersom det är dig jag pratar med sånt om, så det var rätt viktigt för mig. Får se hur det går helt enkelt. Tänker inte ha några större förhoppningar, har lärt mig att sånt bara gör en besviken. Men hoppas på det bästa måste man ju få göra :)

Bättre sent än aldrig

Jag hörde den idag, och jag kände absolut ingenting. Inte ett dugg. Jag försökte t.om, för att vara säker på att jag inte lurade mig själv pga omständigheterna, men inget. Fyfan så bra det känns. Äntligen är det tomt, äntligen är det borta. Känns nästan overkligt. Har gått så lång tid nu att jag har glömt hur det ska kännas egentligen, har svårt att tro att det faktiskt är sant så jag kan inte annat än att hålla tummarna för att jag faktiskt slutat nu. Det var länge sen jag kände mig såhär hel, så lycklig liksom.

Borta bra men hemma bäst

Kom innanför dörren betydligt senare än vad det var tänkt då uppehållet i Sthlm blev längre än det var sagt pga komplikationer. Men vi tog oss iväg och vi kom oss hem, vilket är huvudsaken. Så nu sitter jag i min soffa, skriver på min dator, i min lägenhet. Förstå så mycket man omedvetet saknar när man är borta trots att man trivs som fisken i vattnet. Bara det faktum att man kan stänga dörren till sitt egna, speciellt då vi bott som vi gjort senaste dagarna. Men jag är tacksam att jag fick komma ner överhuvudtaget och vara med på den stora dagen! Har väl gråtit mer de senaste dagarna än vad jag gjort på mycket mycket länge. Har förvisso alltid varit sentimental och känslosam, men både bal och student blev väldigt tårfyllt. Det har väl sina skäl det också, vilket jag har förklarat redan. Men jag ska nog ner till Göteborg en sväng till i sommar, så än blir de inte av med mig ;)

Nu ska jag njuta lite av min underbara musik och sedan ska jag hoppa isäng. Inatt ska jag ligga tvärsöver sängen, bara för att jag kan. Imorgon börjar jag jobba, ska dock bli skönt att börja med eftermiddag. Tidiga mornar är inte min grejj, har aldrig varit och kommer nog aldrig att bli, det är bara att inse. Jobbar ju dessutom dubbelt med min sköna, hur bra blir inte det första dagen på arbetet? :)

Godnatt på er mina vänner! :)

Sjung om studentens lyckliga dar..

Ja, det var väl som det lät. Har varit på student idag och har grinat mer idag än jag gjort på mycket länge. Det var en mängd saker som rörde sig i huvudet men framför allt kändes det bara konstigt att vi alla vuxit upp så himla fort. Det känns bara som att "anledningarna" för att träffas sinar och tillslut så sitter vi där utan att hälsa på varandra. Vill någon lova mig att detta aldrig kommer att hända? Jag tror faktiskt att jag får flytta hit så jag slipper den känslan. Skulle ju faktiskt inte ha några större problem med att bo här då jag älskar miljön, människorna och omgivningen. Vi får väl helt enkelt se vart i livet jag befinner mig då skolan är slut och jag ska ut för att jobba. Har ju faktiskt lovat mig själv att röra på mig och se lite mer av i alla fall Sverige innan jag bosätter mig för att stanna. Får väl kanske passa på att leta mig något trevligt ställe att bo på om vi kommer oss iväg på en roadtrip nästa sommar. Det om något måste vi ju styra ihop! Det skulle ju vara guld att få kuska runt i Sverige för att upptäcka lite mer av det man aldrig annars ser. Håller tummarna för att det faktiskt blir av, skulle ju utan tvekan bli en resa att minnas! :)

Nu ska jag hoppa isäng, ska på skolavslutning imorgon också (!?) eftersom studenterna inte har fått sina betyg ännu. Fråga mig inte hur systemet är upplagt här nere, det kändes bara väldigt lustigt att återgå till skolan när man egentligen skulle ha sprungit ut för sista gången idag. Men det har tydligen funkat andra år också, så i år är väl inget undantag. Sedan åker vi hem på kvällen och på onsdag börjar allvaret. Ska bli drygt att inleda med natthelg men å andra sidan är jag ledig midsommar så jag ska absolut inte klaga! Jag är ändå rätt nöjd när allt kommer omkring :)

Godnatt nu!

ready, set, go













"Du måste suga rätt ordentligt för att det ska komma nånting"

Inte konstigt man skrattade som man gjorde mot slutet av kvällen :p

När de små har blivit stora

Kom fram till idag att lill kusinen tar studenten och går på bal om bara fem år, fem stackars år. Det känns nästan ledsamt. Det blir som slutet på en era. Alla små har gått och blivit vuxna helt plötsligt. Har förvisso redan blivit påmind om att folk växer och att åren går rätt fort men idag kändes det lite sorgligt mitt i allt det glada. Tänk när vi alla blivit vuxna nog att skaffa egna familjer, hur kommer det då se ut? Vet inte om jag vill tänka så långt. Vill inte fundera över hur det kommer se ut när alla har fullt upp med sitt egna. Men idag har ändå varit en bra dag. Kusin och hennes pojkvän var utan tvekan snyggast på balen! De var både nytänkande och vackra. Det var inga lång klänningar, över ambitiösa hår uppsättningar eller kostym. Det var Afrika tema och jag kan inte låta bli att älska det! Innan det blir för långrandigt om hur fruktansvärt snygga de var så slutar jag för ikväll. Slänger in några bilder som tyvärr (än om de är fina) inte ger rättvisa till hur det faktiskt såg ut. Jag var nog inte ensam om att känna mig stolt!



:)

Sverige är underskattat

Påväg in till Göteborg imorse slog det mig att Sverige som land är fruktansvärt underskattat. En resa på närmare sju mil i tåg fick mig att inse hur mycket vacker natur vi erbjuds men aldrig tar tillvara på. Ta bara alla kullerstens gator, småa hus och mysiga parker när man far söderut. Ställ dig vid en sjö i norr och jag lovar dig lugn och ro. Skog och berg vid inland.. you name it. För den som säger att Sverige har för lite att erbjuda, den har nog inte tagit sig bortom sig egen stadsgräns. Det finns så fruktansvärt mycket vackert att titta på om man bara tar sig tid att verkligen se.


Jag kommer vara fattig vid veckoslutet

Har sprungit lite ärenden på stan idag och fick med mig två sjukt snygga skjortor från Carlings samt en kjol, ett par shorts och ett linne från Lindex. Efter att ha sprungit i varenda butik som kan tänkas ha kuvertväskor till Emmas bal så gav vi upp och satte oss på Blå dörren. Tog en super god sallad och syndade med den kanske godaste efterrätten på länge! Emma tyckte jag skulle värma upp inför måndagens studentfika, och hon har nog ganska rätt. Min mage pallar inte sötsaker längre tror jag, har haft magknip sedan vi for. Men ack så gott det är! Lär väl säkert ha gått upp alla mina kilon igen då jag tar mig tillbaka till Umeå :p

Efter en lång lunch med samtal om allt mellan vänskapsrelationer och disaster dates fortsatte vi till ett solarium. Eftersom det bokstavligt talat vräker ner här så var det där måstet om badkläder ganska onödigt. Fick även höra att det var både varmt och strålande sol hemma i Umeå. Kan ju inte bli bättre med tanke på dagens studenter, som vi hissar flaggan för! Grattis alla lyckliga, pirriga, nervösa och gofulla människor som fick springa ut idag! :)


More pics



För er som inte sett så är det två bilder till från i Söndags :)

ett - noll till mig

Skatteåterbäringen har kommit idag, YES!

Hur fan ska detta gå?

Efter bara dag ett har jag på tok för mycket saker att packa i för tok på liten väska. Hur denna ekvation ska gå ihop blir för gudarna att lösa, för jag kommer inte kunna göra det. Hade redan en dyngpackad väska med mig då jag kom så där får det inte plats något mer, och den andra bagen jag tog med mig är om jag packar om allt förmodligen redan full, och mer därtill. Fan, man ska inte fara på Gekås om man inte har bil med släp. Förstå hur mycket man skulle kunna köpa med sig hem då? Som den där familjen som går in en hel vecka (eller är det två), och handlar typ lika mycket varenda gång. Det skulle vara rätt fränt att göra det någon gång, men å andra sidan hatar jag trängseln på sommaren och spenderar hellre de pengarna på typ en resa utomlands eller dylikt. Tror jag skulle plocka på mig saker som jag egentligen inte behöver, har ju liksom det i generna så det skulle ju inte komma så oväntat :p

Men jag fick med mig en massa snyggt och behändigt! Förvånad skulle jag bli om inte, efter alla timmar där inne. Hade tänkt omjustera lite i väskorna nu och det lär jag ju få hålla på med tills jag blir gråhårig. Ha det bra sålänge!

Landad och välbehållen

Landade i Göteborg strax efter fyra i eftermiddags där min kära moster och lilla (nu betydligt mycket större) kusin väntade. For en tripp till Ikea där jag handlade några småprylar till sovrummet. Sedan käkade vi middag och begav oss mot underbara Varberg. Känns inte alls som att det var så länge sedan sist men det är ändock två år sen nu, ganska precist. Ännu längre sen jag bodde här på praktiken. Men det är ju bra, att man får känna sig som hemma även som gäst. Värre skulle det vara om det var tvärtom!

Imorgon ska jag och Emma bege oss till Gekås/Ullareds. Sitter redan nu och funderar över vad jag måste köpa, och hur i hela friden allt ska få plats i väskan på vägen hem. Smart som jag var tog jag med mig ytterligare en sportbag då jag vet hur det blev förra resan, då fick vissa saker stanna här. Dessutom åker jag inte hem ensam så då får min kära mor eller syster äran att packa en del i sina väskor, om jag nu inte skulle få plats med allt (vilket risken är ganska stor för). Får se hur det går med resan dit. Lilla jag på vägar jag aldrig kört förut kan vara en dålig kombination. Men å andra sidan är det ju inte värre än att man måste vända och köra tillbaka. Det ska bli ganska spännande faktiskt :p

Nu ska jag göra klart sängen och stänga ögonlocken, det känns som att det var länge sedan sist trots att jag halvsov hela flygresan. Man blir rätt mör i bollen av att flyga faktiskt, än värre om man inte fått sova något natten innan. Nu ska jag låta tankeverksamheten vila. Vi hörs, godnatt! :)

Inatt blev en kort natt..

När man gör som jag och tar allt i sista sekund då sitter man hos mamma och tvättar till klockan två på nätterna. Ska väl ärligt medge att jag hade bokat en tvättid hemma om det funnits någon ledig, men icket. Sedan att jag är dum nog att ta på mig jobb dagen innan jag åker är ju en annan femma. Men det är inget att göra åt nu, det är bara att le och se glad ut. Ska snart iväg med syrran på jobbet sedan far jag tillbaka och packar ihop det sista och gör mig iordning. Har även pratat med en telefonist från malmöa aviation och mitt flyg går precis som vanligt idag så varför skulle jag inte vara lycklig trots sömnbrist? Får ju åka till mitt kanske absoluta favoritställe! Ska bli så himla skönt med en ledig vecka att bara ta det lugnt på. Fick ett mail igår från min kära moster som beordrade att badkläder packades. Detta är i min värld fullkomligt obegripligt då jag här inte ens skulle stoppa ner lilltån om jag ens fick betalt. Men bra väder gillas! Ska bara se till att inte bränna mig så oerhört som förra gången, då kan jag lova att jag såg ut som en stekt kräfta, utan skämt. Då var fröken Erica röd.

Just det, mina helger i sommar är löst nu. Så kreta resan blir av, Stockholmsresan blir av och har jag tur kan jag även klämma in lite mer Göteborg och förhoppningsvis lite Piteå. Sen ska jag bara leva i sommar, med stans kanske underbaraste och bästa umgänge. Hur bra har man det inte egentligen? :)











För att inte tala om er som inte fastnat på bild, ni också.

Efter en oändlig tid av väntan..

SATC2

Var på bio med J ikväll och naturligtvis blev det sex and the city filmen som var fruktansvärt bra! Över förväntan faktiskt. Kommer bli en biohelg i helgen då det är tänkt att jag ska se ytterligare en film imorgon, men det ska jag nog kunna klara av ;p

Det blev inget fotande idag då det blev omstyrt till imorgon eftermiddag istället. Kanske lika bra då jag inte har varit i skick för något sådant idag. Man har ju utan tvekan mått som man har förtjänat hela dagen. Hade glömt bort nackdelarna med att dricka. Tur det är långt bort till nästa gång, då kanske man kan leva med biverkningarna. Får för säkerhets skull se till att ha treo hemma till nästa äventyr :)



Nu blir det sängen. Over out and goodnight! :)

Vad hände?












En rad sexor senare låg fokus inte längre på oss, konstigt... :p

Tack mina underbaringar för en superduper kväll! Man mår ju dock som man förtjänar idag, har forfarande svårt att fokusera på det väsentliga. Men det är smällar man får ta, right? Nu måste jag fräscha till mig om jag ska kunna ställa mig framför kameran idag. Får se om make up artisten kan dölja mina ringar under ögonen :p

PUSS :)

Ikväll ska vi prata med oss själv!

 

Vi ses i dimman! :)

Have you ever seen the rain pouring down on a sunny day..

Yes indeed. Idag har det varit ett mycket skumt väder här i Umeå. Ena sekunden är det strålande sol och andra sekunden vräker det ner från himlavalvet. Naturligtvis skulle jag bege mig hemåt när det regnade som värst, men vet ni vad? Jag kunde inte ens förmå mig att störa mig på det faktum att jag redan efter några hundra meter var dyngsur för idag var ingen sådan dag. Om en vecka sitter jag hos mina favoriter på västkusten och hoppas innerligt på sådär sjukt fint väder som det bara går att få där. Den här gången kanske jag bör ta med solskyddsfaktor så jag slipper brännskadorna jag åkte hem med förra gången vi var där. Det var inte nådigt, hade t.om vattenblåsor som sprack såfort man strök över huden. Det gjorde ontontont och jag vill inte uppleva det igen. Har inte ens bränt mig såpass utomlands någon gång. Men är man försiktig kanske man lyckas få lite human färg det här året. Annars får jag väl leva med att jag blir röd, gris rosa och sedan vit som en snögubbe igen. Det jag ville komma fram till var att jag längtar så innerligt oerhört till jag har fått landa i underbara Göteborg på tisdag. Ska bli så skönt att få komma bort och bara koppla av och må bra, som start på sommaren. Synd bara att min kära vän S inte vill förmå sig att stanna hemma när jag väl är där utan väljer att istället fara till New York (för det hade ju inte jag gjort i omvänd situation, är inte alls avundsjuk, inte ett dugg...)!

Nu ska jag lägga igen mina sömniga ögonlock och beställa trevliga drömmar. Godnatt!

När det blir för långt mellan gångerna!

Ikväll ska jag göra något som jag egentligen skulle ha gjort för flera månader sedan, ge Josse hennes pressent! Kunde ju inte delta på hennes födelsedag och vi har försökt sedan dess att pussla ihop en träff men det har ändå aldrig blivit av. Så idag ska jag få se både hon och Emelie. Det var alldeles för länge sedan vi umgicks men på något konstigt vänster blir det alltid så. Men då har vi destomer att ta igen och prata om och det ser jag fram emot! Nu ska jag klä på mig, få i mig något i magen sedan ner till stan. Det är tydligen bal ikväll också, det hade jag inte den blekaste aning om. Det var två år sedan jag gick på min egen, det känns som igår. Det är sjukt vad fort tiden går!


Sommarplågan!



Fast ja, plåga vet jag inte om jag kan kalla det heller. Jag älskar den!
Kan inte undvika att le när jag hör den. Den får mig att må så brabra! :)

Framtiden låg i händerna på ödet

Ja, idag var det lottning om pratikplatserna nästa termin. För er som inte har förstått det så innebär det att praktiken sträcker sig från augusti till januari vilket blir närmare 5 månader. Detta har gjort att många varit nervösa över lottningen eftersom man inte vill hamna någonstans där man kanske inte kommer kunnas trivas. Jag har dock hamnat på en plats där jag tror jag kommer trivas som fisken i vattnet. Kommer få vara på ett behandlingshem i Vindeln. Det är väl kanske det enda som jag gruvar mig för, att pendla dessa mil varenda dag fram och tillbaka. Men sålänge jag känner att det är värt det får det kosta mig en timme på morgonen och en timme på eftermiddagen. Har ju päronen några mil närmare än stan, så vid fint väder kommer jag utan tvekan fara dit och njuta av sjön och allt vad den har att erbjuda!

Påtal om det så har det tillkommit en motorbåt till samlingen vilket gör det lite lättare att åka gummi ring än bakom vattenskotern. Kommer dessutom vara betydligt mycket skönare att slippa oroa sig att båten ska ta in vatten och sjunka då ekan vi har nu är rätt fallfärdig. Jag tror det kommer kunna bli ultimat i sommar. Håller tummarna för bra väder så man kan utnyttja sjön när man väl är där. Kommer bli gött mos! :)

Har just kommit in från en promenad också och det känns att benen är utmattade sedan lång promenaden i måndags! Kom ändå på mig själv att le sådär fånigt och sjunga sådär ocharmigt som bara jag kan när jag gick där ensam. Ett tag hade jag svårt att hålla mig för skratt och kan inte riktigt svara på varför. Kom iallafall fram till att jag ska njuta av en kväll ute på fredag! Efter lördagens flopp tänker jag unna mig det. Så A, på fredag är det tammesatan inga hämningar på oss, what so ever. Vi ska prata med oss själv på vägen hem, visst? ;)

Hejhopp mina vänner!

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0