Lovely

Åh, äntligen har jag internet! Det kostade skjortan och pengar jag egentligen inte har, men det är värt det. Drar ju in en del pengar på att slippa fara fram och tillbaka till familj eller kompisar för att sitta vid datorn och betala räkningar. Sedan kanske man införskaffa sig lite dåliga kvällsvanor, som att sitta alldeles för länge vid msn? Det är ju alltid lika trevligt att vakna upp vit som ett lakan efter konversationer som man inte har kunnat avsluta i tid ;)

Har just laddat in en massa bilder från min kamera, allt ifrån förra sommaren tills i lörsdags. Hade tänkt bjuda på några bilder och avsluta med kvällens kanske finaste låt, kan inte sluta lyssna. Jag blir varm om hjärtat!

 

 



Låten kanske inte passar så bra med bilderna, men kombinationen med en bra helg och en mjukstart på veckan kan inte bli bättre! Godnatt nu mina vänner!

Sista natten med gänget

Okej, det kanske låter fel men igår var det sista utekvällen för sommaren, kändes det som iallfall. Det blev TC, vad annars? Men det var riktigt roligt, och det var fruktansvärt skönt att få skjuts hem då F var nykter hela kvällen. Det kändes rent av kungligt!

Nu sitter jag hos Jonas och väntar på syster yster, som liksom vanligt är sent ute. Vi ska på bröllop vilket ska bli riktigt mysigt. Får se vad som händer efter det. Hoppas på en trevlig kväll med syrran, det var ett tag sedan.

PUSS

Omtenta

Ja, idag ringde klockan sju imorse.. Låg som vanligt kvar i sängen ett tag innan jag slog upp mina grönblåa som J brukar säga. Hemskt otrevligt att kliva upp när man har det som varmast och skönast, men vad hjälper det att gnälla? Jag for iväg till paviljongen (stavas det så?), gjorde mitt prov och gick därifrån med ett leende trots att jag vet att jag kommer kugga. Jag gjorde iallafall mitt bästa och har med säkerhet klarat  någon fråga, det var bättre än de förväntingar jag gick in med när jag kom imorse. Efter det for jag hem och gjorde mig lite lunch, sedan kom J och hämtade mig för att få bränna lite pengar på stan. Jag är ju aldrig den som är den, så nu är jag en massa hundra(tusen)lappar fattigare. Ja, ett par träningsskor, virke och vad det nu heter som man sätter på väggen för att hålla upp hyllorna, sedan lite kläder och ytterligare två par skor till min samling. Jag kan inte ha alla hemma? Såfort jag har pengar, och är utan för den delen också, så är skor min räddning. Hälften av de jag har hemma har jag aldrig ens gått med utanför lägenhetsdörren. Nåja, det kommar nog en dag då de små sakerna kommer till användning! ;-)

Nu sitter jag hos far min och har just ätit hans efterlängtade kyckling, riktigt gott måste jag medge! Det är ganska bra att bo relativt nära och ha en givmild familj som ringer och frågar om de ska göra middag för två eller tre. Det innebär att man sparar både pengar och tid, så idag kan jag faktiskt förstå det jag inte gjorde för tre år sedan, varför man flyttar hemifrån men springer hem och äter. Men som sagt, det är fruktansvärt smidigt!

Så, en efterlängtad promenad blir det ikväll, ska bli kul att få inviga mina nya pjuxer och se om jag kanske slipper min jävla värk under fot och i knä hädanefter. Ha en trevlig tisdagkväll allesammans! :-)

 
Sjukt ful video dock, men man får ju skratta om inte annat.. :-)

MVG

Ja, gårdagskvällen blev helt klart över förväntan. Började på ersboda hos J, sedan fortsatte vi till träffen där vi stannade i några timmar, och efter det blev det stan där man hann träffa och prata med lite känt folk. Efter en tripp till Shell träffade jag på min syster som insisterade på att jag skulle följa med till Olles, vilket jag gjorde och hade helt klart roligt, i mina underbart snygga foppa tofflor... ;-)





Helt klart godkänd helg! :-)

Helg

Jag vet inte om jag kan glädjas åt att helgen har kommit med tanke på hur kort tid det är kvar av mitt "sommarlov". Jag har ingen som helst lust att börja plugga igen, och en tenta nästa vecka känns vääääldigt långt bort, har inte ens slagit i boken ännu.. Heltidsjobb och fasta löner, det skulle inte vara helt fel faktiskt. Förstår inte själv hur jag ska överleva nu när skolan börjar då jag har levt i överflöd hela sommaren. Man brukar väl säga "är huvudet dumt får kroppen lida".


Nåja, nog med gnäll. Gårdagskvällen blev det grillning hos mig och sedan utgång, och jag är rent av imponerad över hur fort vi blev klar igår, det är nästan världsrekord tror jag. TC var grymt, bra med folk och bra musik. Är nästan i chocktillstånd över hur hett det blev på dansgolvet, riktigt roligt ;-)

Nu ska vi göra oss klar för ytterligare en grill middag, och förmodligen den sista för sommaren så det blir till att njuta! Klockan sex beger vi oss till bilträffen och sedan blir det nog att fortsätta med intaget av det goda! Kommer ju folk från både norr och söder, ska nästan bli lite spännande att se vad som händer ikväll ;-)


Det värmer

Fick ett sms häromdagen, där det stod:  "Du är perfekt bruden :) gillar dig". Det är sådant som gör en grå och mulen dag varm och härlig igen. Kunde inte säga mer än tack och detsamma, och för att du gjorde min dag och ytterligare några därtill ska du ha ett plus i kanten!

Puss

Sommaren i bilder






















Finns så mycket mer, men detta får duga för denna gång :-)

Lördag

Ja, då var men vaken och sliten. Började gårdagen med att vi for till Sundsvall som det var planerat, tittade på en massa mullrande bilar, blev kär i en stuntman och var hemma i Umeå efter en bilfärd på 2,45 minuter. Det gick med andra ord ganska fort hem, vilket i sin tur var bra för oss båda då J skulle jobba och jag skulle ut med F. Det blev lyckat trots att jag inte kom mig isäng före sju imorse.. Kommer ju få ånga mig bittert imorgonbitti med tanke på att jag ska jobba inatt och sedan fortsätta till klockan 16 på ett annat jobb. Tur är det att jag har en snäll arbetskompis som har tagit mitt nattpass imorgon så att jag kan få sova ordentligt imorgon natt åtminstone.

Nåja, nu ska jag fara hem och göra något att äta, packa lite sängkläder och fortsätta till jobbet.. Usch, jag var inte på humör för att jobba ikväll, kändes inte annat än jobbigt.

Kram

Helg


Var ett tag sedan jag skrev nu, som alla andra gånger. Förstår inte hur det kan komma sig egentligen med tanke på den datanörd jag tidigare har varit, satt ju flera timmar i sträck,sju dagar i veckan. Nu kollar jag sällan ens min mail, vilket i sin tur leder till att jag oftast har en hel del skräppost i inkorgen. Nåväl, det kan nog  ha att göra med det faktum att jag inte har skaffat något internet till min lägenhet än, vilkte förvisso inte har varit negativt än sålänge. Har ju tagit mig ut på promenader allt fler tillfällen än jag gjorde innan jag flyttade så jag kanske ska låta bli, eller nja, under höstens mörka dagar kan det nog vara ganska behändigt att ha ^^

Nog om mina internet besök, tänkte uppdatera våra stackars Sundsvallsbor att deras stad kommer vara osäker under ett antal timmar imorgon då jag och Johanna ska ner imorgon. Ska på dragracing och sedan får vi väl se vem eller vilka man stöter på där, kan ju rent av bli en trevlig liten roadtrip för någon av oss.. ;-)



Jag vill inte att det ska sluta.

Skön helg

Kom till stugan redan i tordsagskväll, riktigt härligt att få lite semester mitt i arbetet faktiskt! På fredagen bar det ändock in till stan och Nolia, köpte de goaste tunnbrödet nånsin som jag och mamma har tuggat i oss nu på morgonen. Sedan blev det inte så mycket mer för mig, men mor och tant nilla som vi så fint har döpt henne till (yngre än vad hon låter!) köpte en hel del saker så de var minst sagt nöjd när vi kom tillbaka hem igen. Jag kan nog säga att min tillfredsställelse kom någon timme efter maten då jag och T for ut på sjön med vattenskotern och jag bak i ringen. Jag kan nog säga att det är en blandning av ren glädje och tortyr när man hamnar på svallvågorna och arslet fastnar längst ner i ringen och man inte kan ta sig upp, man blir relativt mör i rompa kan jag lova! Ska nog ut senare i eftermiddag också, ska följa med mamma till Tavelsjö och handla först.

Får se om man kanske måste fara in till stan senare inatt och hämta nå fyllbultar som ska upp till träsket, om inte annat bara för att få mobba P för hans omtalade bakfylla som vi satt och skrattade åt igår! Vi får se vad som händer helt enkelt!

Ha en trevlig lördag allesammans, puss!


Lååång vecka

Tur var det att vi komme oss till Ö-sundet i helgen för den här veckan lever jag inte som en normal människa, jag jobbar både natt och dag vilket innebär att jag är på jobb mer än jag är hemma. Men jag klagar inte, är inte värre än att jag ser ut som en zombie, äter dåligt och har huvudvärk.. Lönen kommer dock sitta väldige fint!

Får se om det blir utgång i helgen eller om jag rent av far upp till stugan och tar det lungt med lite fiske och tv-spel. Är ledig fredag så jag ska försöka hinna med att tvätta samtdigt som pappa har lovat en tur på mcn om vädret tillåter, så jag håller tummarna!

 

Nu, åter till arbetet!

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0