Gatufesten

Inge som är sugen på att följa med till Sundsvall i helgen?

Om man vill gråta av skratt:



Så in i helvete sjuk film! =D

Twillight

Sen med att se den, men jag skulle kunna sitta hela natten med en och samma film. Helt underbar och jag väntar på uppföljaren!





PUSS PÅ J!

Sommartider

Idag fick jag ett samtal, kvar över jävla nio på morgonen där jag fick order om att kliva upp och göra mig klar för en dag på stranden. Jag är ju inte den som är den, så 30 minuter senare står jag på parkeringen hos J färdig för att fara! Det blev norrmjöle som alla andra gånger vi far någonstans för att sola. Det blev dock inget bad, trots att jag avgudar kallt vatten efter en varm sol, men havet är fortfarande alldeles för kallt. Däremot doppade jag mig för första gången i sommar i stugan i förrgår, de ni! Nåja, det blev en mysig utedag åtminstone, även om det känns i huvudet att man klev upp tidigt imorse efter att man ställt in kroppen på semester tider =)

Idag hoppad jag inte och jobbade för Jimpan, så det blev att fara ner på stan för att se mc kortegen (eller hur det nu stavas) som gick genom stan. Helvete i min låda så mycket motorcyklar det rymms på ett och samma ställe, helt galet! Nåja, det blev en bra kväll och arbetsdagen går så mycket fortare när man får fara ut och göra saker som man faktiskt tycker om själv!

Nu ska jag försöka betala lite räkningar, men den här gången kommer det inte svida i närheten lika mycket som det gjorde förra gången eftersom jag kommer ha kvar en del den här månaden =)

(puss)

Sommarshake!



MUMS! =)

Blött

Var med mamma inne i staden idag, växlade tillbaka lite pengar som jag hade tillbaka med mig från resan. Har dock aldrig varit med om en trevligare personal. Han ville båda veta vart jag varit, hur det var och vart jag skulle nästa resa? De som stod bakom var nog inge vidare nöjd att jag blev ståendes där i onödan, men jag klagar inte! När vi väl hade strosat klart och handlat onödiga kläder för onödiga pengar så bar det iväg hem igen, med ett litet stopp på willys där vi köpte potatis. Varför jag berättar detta är bara för att komma till det vikiga i kråksången, vi åt surströmming idag! Det var så underbart gott och jag smakar röv i munnen nu, men det är värt varenda rap! Förhoppningsvis blir det mer av dessa middagar, och nästa gång ska jag se till att det blir långbord på åkern med grannarna!

Efter middagen tvättade jag bilen båda in och utvändigt, får dock psyk på att de förra ägarna inte kan ha vetat vad en dammsugare är med tanke på att en del skit i den bilen inte vill försvinna, inte ens med våld. Men jag gjorde det bästa jag kunde och det kan ju inte ha blivit sämre av det iallafall. Efter det så hjälpte jag Thomas att skotta ut ett lass med grus vilket resulterade i en hel del svett som sedan ledde till en dusch av vattenslangen. Nåja, jag roade ju mamma och Thomas iallfall för det såg inte riktigt klokt ut när jag ställde mig mitt på gräsmattan och blötte ner mig själv. Nåja, nu sitter jag här nyduschat (i en riktig dusch med tvål och schampo) och har just kommit upp från granners där det var brygg-bygge! Fick förfrågan av P om jag ville följa med och se fotbollen, men se där går ju min stackars gräns så  han fick gladeligen se den alldeles ensam!  =)

 

PUSS!

Så brabrabra!



För bra för att gråta, för bra för att låta bli!

Glad midsommar!

Fick förfrågan av Peter om jag skulle komma ner till deras stuga ikväll och umgås med han och hans vänner, men icket. Självklart ska ju jag jobba idag så det går ju inte alls, men det lär ju inte bli sista gången i sommar vi är här samtidigt. Gårdagen blev det vattenskoter och bubbelbad, så jag var duktigt mör i kroppen imorse när jag vaknade. Det är dock något jag kan uthärda med tanke på hur mysig dagen var igår! Hoppas bara att denna dag blir lika trevlig trots det faktum att jag kommer jobba om två timmar. En sak är säker, att morgondagen väntar med stormsteg och jag har en vän som redan nu har börjat värma upp, det bådar gott med andra ord ;)



 

Nu ska jag äta lunch innan jag pyser iväg till stan, så från mig till er:
En riktigt mysig midsommar! :)

Destination lovely

Har inte hunnit lägga in några bilder förrän idag med tanke på att jag har jobbat de senaste tre dagarna och inte haft tillgång till någon dator. Imorgon är jag gladeligen ledig för min hals håller på att strejka och det ska den icket få göra nå vidare värst då jag har saker och ting att göra framöver. Någon förkylning ska inte få bryta ut, vilket den iofs redan har gjort en gång men jag gör som alltid, om man inte tillåter sig själv att känna sig sjuk då är man inte heller sjuk, smart va?








Arlanda airport

Denna flygplats vill jag icket se än på ett tag, är sjukligt less på att se väggarna här inne nu. Framkommer väl att vi har kommit fram till regniga och kalla Sverige igen, vilket för tillfället inte uppskattas. Det ska dock bli skönt med min egna säng men en vecka till hade aldrig skadat.

Har varit en toppen resa iallfall, och jag är ruggigt nöjd med utgången. Är lika röd som en kokt kräfta men det är smällar man får ta när man tappert försöker få sig lite färg. "Why are you lying under the parasoll? You´re so white you have to be in the sun". Kul att det är det första man får höra när man lägger sig på solsängen! Jag kan väl förvisso inte göra annat än att hålla med, med tanke på att jag matchade färgen på mina vita shorts :p

Bilder kommer senare!

So long, suckers!

Om två timmar sitter jag i bussen påväg från staden till en annan stad. Det känns fruktansvärt bra att få komma bort eftersom mitt huvud inte varit någon annanstans den senaste veckan. Med det ska jag väl ärligt säga att jag sov bort min juridik tenta idag, men det var väl iofs lika bra med tanke på att jag själv var medveten om att jag ändå inte skulle klara den. Jag behövde ändå den tiden till att packa och städa idag så nu har jag äntligen gjort det. Jag sitter hos pappa nu och ska snart iväg hem och fixa det sista, göra lite mackor och nyponsoppa som jag kan ta med mig på bussen.

Jag som lovade mig själv att aldrig sätta min fot på denna jävla buss, men vad gör man inte då framförhållningen lackar? Det blir nog bra, nattbussen är ändock inte lika jävlig som dagsturen, och förhoppningsvis törs jag sova också nu när jag vet huruvida min försäkring gäller för datorn som ska med så jag känner mig betydligt mycket tryggare nu!

Nej, nu bär det iväg så vi hörs mer om 10 dagar. Ha det så bra i ett kallt och molningt sverige ;)




PUSS!

Det ser annorlunda ut idag

Som vanligt när jag sitter vid mammas dator så har jag en tendens att skriva ett oändligt långt inlägg och av någon konstig anledning råka ta bort vartenda ord bara genom en magisk knapptryckning, av misstag vill påpekas. Orkar verkligen inte skriva om så det får bli något kort nu. Kan väl börja med att säga att om 3 dagar sitter jag på ett hotell och dricker paraply drinkar och det ska bli så sjukligt härligt att få komma bort och göra något annat. Jag kan dock inte bortse från att vi missar jubileums festen den 13:onde men det är smällar man får ta, jag gråter inte blod om man säger så. Har en hel vecka med världens bästa brudar, och efter det kommer en efterlängtad midsommardag! Trots mina arbetsveckor och helger i sommar så ser jag ändå fram emot det. Jag kommer ju trots allt hinna en del annat än jobb, även om det i dagsläget ser ut som att det kommer bli kämpigt. Men jag har ju klarat mig genom hela livet dit jag är idag,så en sommar till av svett,skratt och tårar ska jag nog kunna genomlida ;)

Fick ett samtal igår av en genom lycklig vän, och det ser ut som att det kan sluta ganska bra det här om jag får säga mitt. Förhoppningsvis finns det något kvarglömt i en liten låda till mig också, och om så skulle vara kommer jag inte göra många knop för att återfinna den egentliga ägaren. Från och med idag ska det se lite annorlunda ut, för det gör jag.

Jag måste medge att jag har många kloka vänner, men han som sa detta måste vara en av de smartare: Nu är det bara att testa allt på menyn, så vad väntar du på? ;)

 


 All i got to say,is that i´ve must have been done something good.

Långt mellan gångerna

Idag blir det bara en kort uppdatering då jag egentligen inte har tid att sitta här. Begravningen i helgen gick så bra en begravning kan gå, det blev en hel del tårar men även en massa minnen som får en på lite bättre humör. Mina tankar gick mest åt att han får det bättre där han är idag, och det tror jag de flesta som kände honom kan hålla med mig om. Kommer någon bild senare på blomster och liknande som vi tog där nere.

Påvägen hem fick jag ett oväntat telefonsamtal från min arbetsgivare som frågade om jag kunde jobba lördagkväll på nordic rock, och vem tackar nej till gratis biljetter och dessutom betalt för att gå dit? Pappa och Kicki fick ju höra det hela resan hem tror jag eftersom jag suttit halva vägen och surat för att jag inte hade råd att gå. Det blev iallfall lyckat och då jag jobbat klart vid midnatt hängde jag med Anna en stund inne i öltältet och lyssande på ett helt underbart coverband, som jag visserligen sett förut men som fortfarande håller måttet!

Nu är det bara 5 dagar kvar, sedan återfinner ni mig i Turkiet. Åker ner till Sthlm fredagkväll så om någon råkar ha vägarna förbi Arlanda på lördagen får ni gärna komma och hålla mig sällskap några timmar! =)

Nu ska jag bege mig hemåt och försöka få något vettigt gjort. Ha det så bra mina vänner, så hörs vi!

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0