Nyklippt och ventilerad

Då har man varit hos frissan och fått håret avklippt. Det blev väl inte riktigt som på bilden med tanke på att jag isf skulle ha varit tvungen att klippa håret kort och så modig är jag inte. Det blev dock bra ändå och det är ju huvudsaken. Bild kommer komma efter helgen någon gång. Det blev en stressig dag idag. Skola på morgonen, hem och göra lunch, ner på stan på möte, klippning och sedan tillbaka till samma ställe på ett annat, tre timmars långt möte. Men jag klagar inte, det är bra möten med bra människor.

Imorgon är jag ledig från skolan men jobbar ändå mellan 6-15.30. Men jag klagar inte över det heller med tanke på att jag får betalt för det nästa månad och det är alltid lika uppskattad att få belöning för det man har gjort. Efter jobbet blir det middag med Johanna och Annelie eftersom vi lovade A det i pressent. Efter det är tanken att vi ska gå på bio och eftersom vi ska bjuda A så har hon bestämt att vi ska se "I taket lyser stjärnorna". Det gör mig faktiskt inget alls med tanke på att jag har läst boken. Visserligen var det väldigt länge sedan nu, men man kanske känner igen sig i något iallfall.

På måndag kommer min super duper syster som jag älskar mer än allt på denna jord! Det finns ingen som hon och det kommer aldrig någonsin finnas någon som ställer upp på mig som hon gör. Jag längtar så det kryper i kroppen! Det känns så jävla skönt att få ha hon hemma på min 20-årsdag med tanke på att hon missade min student för er som missade det. Det var den bästa samt den sämsta dagen i mitt liv. Det dåliga var just att min syster inte kunde se mig springa ut genom de där dörrarna som jag aldrig kommer behöva gå in i igen. Men hon får ta igen det nu på tisdag istället. Jag kommer ha en hel vecka med mitt hjärta, gissa om jag ler när jag säger det!

Nu ska jag sätta igång ett till avsnitt av OTH. Kärlek, jag behöver inte säga mer än så. 10 avsnitt går fort!

Ny frillaImorgon ska jag ringa och boka en tid hos frissan,
det blir en klippning och en färgning. Det är jag fan i mig värd!
Vad tycks om denna fina frilla?

Jobb, jobb och jobb.

För folk som inte riktigt hänger med då jag säger att jag jobbar på dagarna så är det antingen före eller efter skolan, så jag har inte hoppat av för er som trodde det. Jag jobbar dock så ofta jag kan vilket kan resultera i att jag många gånger är onödigt stressad och väldigt trött oavsett tid på dygnet. Men nu ska jag inte jobba på ett tag som det ser ut nu iallfall, så det blir att vila upp sig och fokusera på skolan ett tag nu. Fick förövrigt ett personligt brev med två bio biljetter från min snälla chef för att jag har ställt upp så mkt på jobbet nu de sista två månaderna. Det känns bra att det märks att jag vill och kan.

Sitter på jobbet fortfarnde, började klockan sex imorse och det var väldigt nära att jag försov mig ska jag vara ärlig att säga. Jag har inte vänt på dygnet och varje gång jag försöker så kommer något i vägen. 05.35 tittade jag på klockan, då ska jag vara färdig och stå innanför dörren hos min brukare som bor över 2 mil bort på 25 minuter. Men har man eld i rumpan så funkar allt, 06.03 var jag här. Det var fan rallykalle efter vägen vill jag lova, det är tur för mig att det sällan är poliser ute på vägarna sådär tidigt på morgonen, annars hade jag garanterat åkt på mer än en fortkörningsböter.

Slutar om cirka en timme, och då bär det iväg till skolan för en föreläsning. Efter det ska jag på möte med pappa och sen ska jag hem och se mina one tree hill avsnitt som min brukares man har varit snäll och bränt ut till mig. Det är tur man har det bra!

Nu ska jag plocka undan lite här innan jag går för dagen, ha det bra allesammans!

Slut i rutan

Efter att ha jobbat 12 timmars pass både lördag och söndag, utan större erfarenhet av sömn på nätterna så har man nog gjort sig förtjänt av lite sömn inatt. Det roliga i kråksången är att jag sitter här istället för i sängen och det kommer ändå sluta med tv för min del vilket i sin tur leder till att jag inte kommer kunna sova något inatt heller. Egentligen vet jag vart min sömnproblem ligger och mycket av det skulle jag kunna åtgärda alldeles på egen hand.

Har pratat med Johanna också om lokalen till våran pensionärsfest vi ska ha så hon ringde och hörde men tydligen får vi inte hyra eftersom vi inte står på något hyreskontrakt, så det blir hennes mamma och min pappa som får stå ansvarig.. Pappa lär ju inte digga den idén direkt. Men fest ska det bli så han får nog bara förlika sig med sanningen, att han är illa tvungen att ställa upp. Jag ska dock inte säga det på det sättet, det kommer nog låte en aningen finare då jag lägger upp det för honom.. Men vad gör man inte? ;)

Såg förövrigt "what happens in Vegas" ikväll, och måste väl medge att början på filmen var jävligt seg och i det stora hela en väldigt förutsägbar film. Men trots det så sitter man ändå där i slutet av filmen, som man redan har spelat upp i hvuudet ett flertal gånger, och ler. Det slutar ju som det ska sluta, bra, romantiskt. Pojken får flickan, och tvärtom. Precis sådär som det i verkligheten aldrig blir. Men det är väl tur att filmer ger oss smaken av kärlek, iallfall för en stund.

Skola och jobb imorgon, jag kommer ha blodet i tårna snart som jag springer. Men då man ser på kontot så är det värt det. Förhoppningsvis ser det ännu bättre ut nästa månad, så jag ska nog inte klaga trots allt. Några kämpiga månader så jag kan spara ihop lite pengar, sen är det sommar och då ska jag ut och leva livet. Svårt att se sig själv om några månader, men jag med all säkerhet att det kommer bli "the time of my life", det jag kommer jag personligen se till.

PUSS!

12 timmars arbetsdag

Det gick fortare än jag hade trott att jobba ett halvt dygn, trots det faktum att sista två timmarna var det drygaste jag har gjort. Man ska inte sitta och räkna ner minuter, man blir psyk då. Nu är jag iallfall hemma och ska hoppa in i duschen alldeles snart sedan blir det förmodligen att springa över till Johanna där det lät som att det skulle festas. Själv blir det nyktert, ska hämta päronen ikväll plus att jag ska jobba.. super bra kombo. Men nåja, sova får man göra i ett annat liv för just nu har jag vilket som alldeles för lite sömn i bagaget. Står fortfarande på benen så jag ska nog klara mig.

Ha en bra kväll mina vänner!

A walk to remember

Ja, så hette filmen vi myste till ikväll. 2 minuter in i filmen inser jag sakta att jag redan sett denna film, mer än en gång. Men den är fortfarande gripande även om det tar ett tag att förstå hur bra filmen kommer att sluta. Det blev en skvätt tårar för oss sådär i slutet på filmen. Skönt att bara ligga inne och ta det lungt faktiskt. Har ju förvisso en anledning då jag ska jobba mellan 7-19 imorgon, så egentligen borde jag inte sitta här utan ligga i sängen och snarka. Har bara en viktig liten detalj att berätta, fick köra utan halv ljus hela vägen hem, 6 mil i en mörk jävla skog. En säkring har gått på bilen vilket innebär att halv ljusen slutade fungera, och jag ringde min far i vild förtvivlan då det blev mörkare än svart när jag slog av hel ljusen. Jag vet inte hur jag fick ihop det men jag höll mig på vägen iallfall. I slutändan tvingade min kära far mig att köra på hel lyset hela vägen in till stan. Det braiga med pappas bil är att han har extra lysen också vilket innebär att jag kan slå av enbart dem och vissa dumma själar där ute tror att jag har slagit av hel lysena och bara har väldigt starka halv ljus. Eller så är det väldigt snälla själar som inte får mig att känna mig som världens idiot som kör med hel lysen på när jag möter dem. Nåja, nu har jag upplevt det så jag är en erfarenhet rikare. Då vet jag iallfall hur jag gör om det skulle hända en annan gång.

Nu ska jag sova så jag tar mig upp imorgonbitti och är någorlunda pigg på jobbet.. Tvivlar på att det kommer gå vägen men. Godnatt nu allesammans!

HP

Det var nervöst och pirrigt som alltid inför första gången, men det gick bra och det var egentligen väldigt onödigt att vara nervös överhuvudtaget. Det känns bra att ha startat igång något bara för mig själv. En gång i veckan är det min dag och våran dag helt enkelt, är ju hur bra som helst! Dagen blev ännu bättre då jag fick mitt lönebesked idag också som visade väldigt fina siffror. Mycket jobb och göra, lite sömn men ändock bra dagar.PUSS

Magsår

Tror inte jag har sovit mer än några timmar de senaste nätterna. Tänkt skylla på mina arbetstider men det har nog inget med dom att göra överhuvudtaget. Det är annat som gnager sönder mig inombords. Jag tänkte dock på det idag då jag var påväg hem från jobbet, för andra gången förövrigt. Jag tänker inte ödsla mer onödig energi på folk som inte ger något tillbaka. Jag tänker inte ödsla min tid på att tänka eller känna då den enda som verkar göra det är jag. Jag tänker inte sitta med skuld eller ångest då jag inte har gjort något fel, och jag tänker framförallt inte sitta och gruva mig över hur morgondagen kommer att se ut. Jag har ett liv, trots att det många gånger känns som att skola och jobb övertar min vardag, men jag har ett liv. Jag vet vad jag mår bra av och det är det jag tänker satsa på framöver. Från och med idag tänker jag inte ställa upp på folk som inte ställer upp på mig. Jag tänker inte leka doktor,psykolog och hjärnskrynklare längre, inte en dag framtill att jag går ut skolan och får betalt för det, så räkna inte med mig längre.


Den som en gång stod med kniven i handen 
kommer så småningom ha den i ryggen.

Planering

Den 27e februari bär det iväg över helgen, om jag så ska gå dit. Ska kolla upp flygbiljetter osv nu snart för att få allt att gå ihop. Det som är bra är att lönen och studiebidraget kommer lagomt till den helgen vilket innebär att vi kan stadsvandra lite extra den helgen. Jag ser fram emot det så fruktansvärt! Förhoppningsvis kommer min kära att kunna umgås med mig hela helgen så det inte är en massa jobb i vägen. Men det blir bra,då ser jag fram emot istället för att sakna.

Påtal om resor pratade jag med Anna och Frida idag om den praktik vi ska ha nästa termin och de kom med en helt underbar idé som jag hoppas kommer gå igenom! Jag hoppas hoppas hoppas. Fem veckor utanför sveriges gränser, det är vad jag skulle behöva nu. Hopp och drömmar ger mig ljus i vardagen!

Sova en stund nu kanske? Jobba natt inatt, lär ju vara lagomt trög imorgon.

Som den enda i världen

Konstigt ändå, hur världen omkring är skapad för en. Trots det faktum att man är omringad av människor känner jag mig ändå som ensamast i världen. Det är som att döva lyssnar till det jag har att säga, och blinda ser det jag känner. Att en sak leder till en annan har jag alltid vetat, men det här räknade jag inte med. Jag har döljt det så väl, ända tills idag, tills nu. Startade bloggen för att kunna skriva i sådana här situationer, men nu när det känns som det gör finner jag inte ord till att uttrycka mig. Det är så mycket ingen vet och som gör mig mer vilsen än jag redan är. Det spelar egentligen ingen roll vad jag säger till någon, jag får ändå alltid samma respons, jag är stark. Men vet ni vad? Jag är inte alltid så stark. Jag har gått igenom mycket, mer än folk ska behöva och visst, jag står på benen. Men just nu känns det som att det är det enda jag gör. Det är precis som att hela mitt liv har paus medan alla andra fortsätter dagen precis som vanligt, eller inte. Folk flyttar, folk jag bryr mig om. Folk försvinner och kommer aldrig mer tillbaka. Kontaken med människor som är av betydelse rinner ut i sanden och sådant som satte guldkant på vardagen har inte alls samma lyster idag som igår.

Folk växer upp, skaffar egna liv och låter deras drömmar gå i uppfyllelse. Det går inte en dag utan att tankarna snurrar. Jag vill någonstans där staden aldrig stannar och tempot får mig springa. Jag vill göra ett intryck. Jag vill lämna fotspår, jag vill betyda något. Ska man behöva känna sig ensam för att någon dag förstå innebörden i vad tillhörighet egentligen innebär? Ska man vara olycklig för att en dag bli lycklig, och ska man se andras drömmar gå i uppfyllelse för att ständigt bli påmind om att kämpa för sina egna?

Det måste bli annorlunda. Jag behöver dig nu.

Blö

Nu är jag less på mig själv och på allting runt omkring. Antingen händer ingeting eller så kommer allt på samma gång. Det är dags att bli effektiv nu, på egen hand. Är bara så jävla less less less. Något måste ske.

Det får bära eller brista

För första gången på väldigt länge har jag inte den blekaste aning om hur en prov/tenta faktiskt har gått. Jag svarade på 12 av 13 frågor,men jag vet inte hur många av mina svar som är korrekt. Vet med mig att många av svaren var väldigt flummiga och otillräckliga, men måtte gud vara snäll och låta mig ha rätt på sju eller åtta frågor åtminstone, 65%, snälla underbara du som sitter där ovanför mig? Jag är för tjurig för att kunna leva med ett underkänt. Det ligger inte längre i mina händer.

Var över till Johanna ikväll och såg på Rena Rama Rolf, fortfarande underhållande! Kändes bra med ett litet uppehåll från studierna då det börjas imorgon igen. Men förhoppningsvis går det fort att hitta en artikel och ännu fortare att skriva uppgiften, men som alltid lär det få bli önskedrömmande för mig.

One Tree Hill nu då jag har en underbar vän till granne! Godnatt! =)

Tenta

Om några timmar sitter jag där, i en skrivsal full med ångestfylla klasskamrater. Jag vill verkligen inte kugga denna tenta även om det inte skulle vara hela världen. Jag har aldrig misslyckats förr och har inga större planer på att börja nu heller. Dessutom känns det oerhört jobbigt att plugga på detta en gång till då vi har startat ett helt nytt moment, en ny termin t.om. Jag ska försöka läsa lite nu tills batterierna på datorn tar slut, sedan far jag förmodligen till liljansberget och brainstormar det sista med Frida och Anna. Det är nog lika bra att sätta igång med läsandet på en gång. Påtal om något helt annat så är jag i stort behov av en nässpray, ingen vänlig själ som skulle kunna ge mig en sådan?

Drömmarna jag har, varför? Syster yster sa en bra sak sist vi pratade om detta och jag hoppas innerligt att det är för att bearbeta och gå vidare. Det känns dock bra att slippa bearbeta och tänka på det dagtid så jag ska nog inte vara så negativ om att drömma egentligen. Det jobbigaste är nog att jag inte får veta vad de egentligen betyder och har för syfte. Men då jag vaknar med en suck sedan en lättnad, det måste väl ändå vara ganska bra? Det känns så iallfall.

Fick ett samtal av fialotta igår också, påtal om henne, och det ser ut som att hon kommer upp nästa helg vilket blir hur bra som helst då jag ändå ska köra hela helgen! Har saknat henne, det är jobbigare än man kan tro att ha någon av samma kött och blod, någon så värdefull, så otillgänglig. Men jag beundrar hennes styrka och hennes vilja, och jag nöjer mig med de få stunder vi har tillsammans. Jag ska nog inte ljuga för mig själv heller, vi har spenderat mer tid tillsammans nu än vad vi gjorde innan denna tid då hon varit hemifrån. Men ändock, hon finns inte i samma stad och man kan inte bara ringa som man vill, prata med henne när man känner för det eller krama om henne då det känns tungt. Hon är bra min syster, även om vi har våra duster ibland. Hon är min andra halva.

Såhär vill jag leva, såhär vill jag dö.      

LOVELY!

Tentaplugg och annat

Har just kommit hem från Camilla efter en väldigt intressant plugg-kväll. Trodde inte det var möjligt att ha mer sidospår än vad vi vanligtvis brukar ha men idag tog vi nog rekord. Träffades klockan fem och kom nyss hem,det kan nog säga en hel del bara det.. Men vi fick god middag och en hel del nyheter som jag min förvirrade själ inte ens har vetat om. En död man på universitetet, det är bra att man är uppdaterad och så! Imorgon blir det ännu mera plugg och även dagen därpå då tentan närmar sig. Känner mig inte orolig egentligen, men det är också då det brukar gå som sämst så det borde ju skrämma mig lite. Dessutom är tentan dubbelt så stor som den förra salstentan vi hade vilket innebär att det är dubbelt så mycket att plugga till och jag har inte läst ut en bok ens. Kanske dags att ta tag i det? Som vanligt är Erica Jonsson ALLTID ute i sista stund.

Suveränt mysig helg också, är super nöjd. Om min förbannade förkylning ville ge med sig hade den varit ännu bättre, men jag ska inte klaga. Vi har kört skoter, grillat och bara haft det allmänt mysigt. Längtar redan till nästa mysiga helg där ute. Vill tillbaka nu helst. Den där barriären jag hade innan finns inte längre kvar. Så skönt.

Morgondagen innebär 10 dagar, ska det gå?

"I wish i could keep you much longer."

Friluftsliv

Kan väl inte påstå att skoter körning och grillning kanske är det bästa för min förkylning, men ack så mysigt och trevligt vi har haft. Körde nästan hela vägen till Kroksjö och det ger jag creds till min käre mor för! Hon höll täten ganska bra även om det gick fortare påvägen hem då hon låg sist ;) Efter det blev det grillning vid sjön, även ett (fint) oljud av en fin stor orange sak, även kallad cross. Nåja, myspys dag av dess like. Kommer bilder när jag kommit hem till stan igen.

Nu däremot väntar något inte fullt lika mysigt, en massa tenta plugg. Jippi! Ha en bra lördag allesammans! =)

Ännu en gång

Pratar jag så tyst att ingen av er hör?
Är jag så liten att ingen av er ser?
Finner ni ingen nytta av min närhet eller godhet i min kärlek?
Är jag bara den som fanns till men utan mening?

Så många frågor och så fattigt med svar.

8/1

Seminariet gick bra idag om man bortser från min, fortfarande, igentäppta näsa och min irriterande hosta. Förhoppningsvis lugnar det ner sig så jag kan njuta av helgen, om man då bortser från att jag måste plugga inför tentan på onsdag som inte alls känns bra. Den här gången är jag faktiskt osäker på riktigt om jag kommer klara den eftersom det är en tenta på 15 hp vilket innebär dubbelt så stor som förra gången. Har tid för att sitta mellan 16-22, bara det säger väl en del..

Nu är jag inne på dag sex och det sliter och drar i varje kroppsdel som jag har. Jag vet inte om jag klarar detta.

Soppatorsk

Jahapp, då har man åkt på sitt första soppatorsk. Tur i oturen att jag stod på parkeringen på skolan så jag slapp slå på varningsblinkers! Pappa min snälla rara pappa kom och hämtade mig, skällde lite och hjälpte mig sen att starta bilen igen. Inga större problem, allt är nu löst och bilen rullar på som vanligt. Jag däremot skulle ha behövt en kick av något. Nu är jag less på täppta näsor, såriga halsar och en hosta som inte vill ge sig. Jag hatar att vara förkyld, det vill fan aldrig ge med sig. Det får gärna vara nog nu, kan ju inte ens sköta skolan då jag hostar som jag gör. Det blir bort i helgen så jag får vila upp mig och plugga lite. Förhoppningsvis kanske vi kan ta oss ut med skotern en stund på lördag eller söndag, jag hoppas min förkylning och vädret tillåter det.5 dagar nu.

DOMARSKANDAL!!

Låg och inväntade jvm inatt där Sverige mötte Canada i final. Halv två började matchen och när man har legat och väntat på något förväntar man sig också en ruggigt bra match, men så blev inte fallet. Jag vill inte påstå att Sveriges lag var felfritt, tvärtom väldigt slarviga vid attack och målchanser. Det som gjorde mig mest förbryllad var hur domarna skötte sitt jobb. Canadajävlarna åkte över målvakten, FYRA GÅNGER!? Fyra jävla gånger utan en enda utvisning. Det är ju synd att man är så rädd för förlust att man tillåter vad som helst på isen. Skandal tammefan, det är vad det är!

Freedom

Hann inte ens hem från Huddinge så kände jag att förkylningen var påväg in i kroppen igen. Jag hostar och snörvlar, har legat i feberfrossa hela natten så sömn är inget jag är direkt bekant med just nu. Jag brukar få sova ganska bra då jag är sjuk, konstigt att jag inte ens är trött nu. Brukar ju vanligtvis vara trött nätt och jämnt, vilket pappa tycker jag ska kolla upp. Ska kanske ta mig en tripp till läkare igen för att kolla så att allt står rätt till.. Har ju en svag känsla av att det kommer vara något så det är väl kanske förklaringen till varför jag inte vill fara.

Jag är nog få förundrad att ha folk som faktiskt tar sig tid till att lära känna mig och älska mig för den jag är. Tyvärr rusar folk in i förhållanden och relationer som om det vore värt noll och ingenting. Det kanske är därför mina relationer faktiskt håller väldigt länge, och förhoppningsvis livet ut med många. Jag har sett så många säga ordet älska efter bara dagar, veckor.. Det har faktiskt aldrig funkat. Visst tror jag på ödet, jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Men jag kan faktiskt inte säga att kärlek och förälskelse är samma sak. Att vara kär är inte samma sak som att älska. Älska går så mycket djupare och det är sådant man lär sig känna. Att älska en annan människa ska komma så långt inifrån att du inte längre in kan komma. Det är bara synd att folk förblindar sig av sitt egna egoistiska själviska jag. Man är så desperat efter en vardag fylld med rutin, vilket för många även innebär kärlek. Vet ni vad? Det kan kännas förjävligt att lägga sig i en tom säng, det kan vara jobbigt att kliva upp med vetskapen att man inte längre har någon att kyssa och det är absolut jobbigast att förlora den människa man har förlitat sig på så oerhört länge. Det är jobbigt, det förnekar jag inte. Jag vill ändock påpeka att de senaste månaderna har varit de absolut bästa i mitt liv. Jag har lärt känna mig själv och min omgivning på ett sätt jag aldrig trodde jag kunde. Jag har träffat mer människor nu än under de senaste två åren och jag har fått höra hur underbart värdefull jag är.  Om man tar sig tid att titta efter någon att älska så finns det människor närmare än man kan tro. Att hoppa in i något där man inte kan ge fullt ut och helhjärtat, det är inte kärlek. Om man ser längre fram än det gårdagen gav så är livet ganska underbart ändå. Jag lever för min egen skull vilket innebär att det är min uppgift att göra livet så innehållsrikt och bra som möjligt. Ta en titt runt omkring, vad ser du?

Live your life.

Hemkommen

Det blev bara till att landa för att fara igen. Kom hem nu ikväll vid halv åtta-åtta kanske och fick börja med att laga mat så jag har på färden ner till Huddinge imorgon. Har just skickat över alla mina bilder till Johanna, och som jag sa i mitt föregående inlägg om flummet igårkväll, det urartade galet mycket. Har nog aldrig någonsin skrattat som vi gjorde igårnatt. Det finns så mycket hemskt pinsamma bilder som bara vi kommer få se, det blir sekretess belagda bilder. Kan inte med ord beskriva hur rolig denna resa har varit. Att det blir samma sak nästa år finns det inga tvivel på. Jag ska dit om jag så ska behöva åka själv, vilket jag tvivlar på att jag blir tvungen att göra med tanke på dessa dagar. Det finns så mycket att säga och komma ihåg, så mycket att skratta åt. Hemfärden från hotellet första kvällen vi var där, kanandes ner från ett snötäckt stup med en kille jag aldrig någonsin mött förr bak i rumpan på mig. Långa backar med klackar, vilket aldrig kan sluta som det egentligen ska. Allsång och dans till "jag ljuger så bra" och en massa trevliga och mysiga människor. Åh, jag vill inte helt ärligt inte vara här hemma. Det har varit så underbart bra, helt klart det bästa jag gjort! Tänka sig att man inte behöver fara mer än 38 mil för att ha "the time of my life".


           

Flummbilderna stannar på min kamera där de hör hemma. Tack för en helt sjukt bra resa alla inblandade! PUSS!

Gott nytt år!

Helvete, detta nyår är tammefan det absolut roligaste jag har varit med om! Har haft så förbannat kul att det finns fan inte. Hela denna resa har varit underbaaaaaar! Kan inte beskriva med ord hur bra det har varit här. Har varit med världens bästa människor, har roat mig och gått all in hela jävla veckan. Gårdagen blev det ut för stupet på rumpan med någon random kille baki. Idag har vi haft skratt attack till efterfest. Det ser ut som bara satan i denna stuga, men jag har så underbart roligt iallfall. Har pratat intimt deep deep talk med mamma och jag tror inte jag har skrattat så mycket någonsin med henne, allt känns så underbart. Det har varit en helt sjukt bra start på ett sjukt jävla bra år. Detta är mitt år, det känner jag på mig. Det är nu det gäller och jag ska gå all in i allt utan hämningar någonstans. Det är nu det gäller, och jag har ett helt år på mig att ge allt jag har för mig själv och alla runt omkring mig. Fyfan så bra det är nu!

Nu ska jag gå tillbaka till mina älskade vänner och rumskamrater och skratta tills jag gråter. Kan inte beskriva det bättre. Massvis med bilder kommer efter huddinge resan på fredag. Nu måste jag verkligen sluta då de ligger på golvet med min kamera och flummar sig, vet att det inte kan sluta mer än ruggigt jävla galet. Jag älskar livet! PUSSSSSSSSSSS!!!!!!!

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0