Mest för att jag ska komma ihåg


Jag som hade bestämt mig

Hade träff med min konsulent idag och försökte snyggt och trevligt lägga fram det faktum att jag ville tugga på något igen, och ÄTA. Icke sa nicke, det gick inte för sig. Så nu gick jag därifrån med ytterligare en veckas kur i handen. Men egentligen hade jag med mig inställningen redan innan jag startade, så det är bara att ge sig fan på att det ska gå!

Sedan är det väl typiskt att det ska snöa, snöa när våren äntligen hade kommit. Det ligger snö på bilarna ute på parkeringen, det är grått och trist och blött och det är valborgsmässoafton. Otippat, men nej, egentligen inte. Redan sedan barnsben har man gått med stövlar till majbrasan, så jag får nog leta reda på mina för kvällen. Hade jag ätit idag hade det stått grillat med hemmagjord potatisgratäng på schemat, med marängswiss till efterrätt. Men jag för nöja mig med att hjälpa till att laga maten istället... suck.Ha en mysig kväll allesammans! :)

3 gånger 3 gånger 6, eller nåt

Ja, nu har det gått sex dagar och jag är väl ganska nära på att stoppa i mig papper för att få använda mina tänder. Känner mig som en liten bebis eller valp som vill tugga på allt när tänderna växer, bortsett från att mina inte växer. Men det går åt rätt håll och imorgon får jag det riktiga resultatet. Har däremot övervägt en rad olika varianter för att få äta någonting, någon dag i veckan. Jag ska prata med min konsulent imorgon och höra vad hon tycker. I övrigt har det mesta bara rullat på, huvudvärk varenda eviga dag, men det kommer ju inte som någon nyhet direkt.. Får veta hur det gick på juridiktentan nästa vecka och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta då jag redan vet resultatet.

Har pratat med mor min också, älskade mamma. Konstigt ändå, hur det kan gå så lång tid utan att man hör av varandra men när man gör så inser man hur mycket man har saknat någon. Men jag blir alltid så, mamma är alltid mamma och oavsett om det går en dag, en vecka eller en månad mellan gångerna så saknar man alltid mamma de gångerna dagarna blir för långa, jobbiga eller skrämmande. Så kommer det nog alltid vara.

Ska snart lämna jobbet och pysa iväg till Maxi och köpa hårfärg inför morgondagens helvetesjobb. Tycker faktiskt lite synd om J som ska sättas i arbete, för mitt hår är inte att leka med i vanliga fall, men att fortsätta med jobbet vi inte lyckades med förra våren gör det bara ännu svårare. Får se om man går ut i pippi färgat hår imorgon eller om man kanske kan ha lyckats tona ned det en aning iallafall. Egentligen vet jag hur det kommer sluta, med en röd hårfärg igen och ytterligare en massa pengar och tid är slängt i sjön. Varenda gång blir det så, men ändå ska jag tjures med att göra det, varför? Fråga mig inte, har inte ett enda vettigt svar på den frågan. 

28/4

Skönt skönt skönt! Sitter för tillfället på jobbet och har just kommit överens med världens bästa arbetsgivare att vi byter dagar så vi båda jobbar hela helger istället för som jag jobbar nu, varannan söndag. Det innebär att jag har en till ledig helg framöver, yes för det! Får dock se hur det kommer arta sig till sommaren eftersom jag ska jobba på ett annat ställe mer än här, om det går att matcha så att säga. Har även fått klartecken därifrån att jag inte är bortglömd, vilket jag tror att jag nämnt tidigare? Oavsett behöver jag inte oroa mig för inkomsten i sommar, vilket känns fruktansvärt skönt! Däremot börjar jag bli lite stressad över praktiken som jag inte har fått höra något om ännu, mina poäng ska vara införda så jag håller tummarna att det kommer ett samtal snart, och förhoppningsvis ett här ifrån Umeå!

Satt och funderade över hur vi ska göra med resan för lilla fröken student som vi ska göra i början av Juni. Med allt tjaffs om aska osv. hur mycket ska man våga chansa? Har ju fruktansvärt svårt att tro att det i Juni inte skulle gå några flyg mellan Umeå och Göteborg, men man vet ju aldrig. Måste nog ta mig en tripp till min kära mor snart, som det oavsett resa var alldeles för länge sedan jag såg! Kom på idag att jag inte ens har gett henne någon födelsedagspressent, och det var snart en månad sen. Skämmes tammefan! Får ta tummen ur till helgen och åka upp en sväng, har faktiskt tänkt ta med mig en liten överraskning eftersom T så snällt har lånat ut bilen till mig (som jag egentligen inte vill lämna tillbaka!) nu medan min krigare har stupat.

Nu ska jag sluta babbla och återgå till arbetet! Ha en bra kväll :)

Det börjar bli lättare

Solen skiner utanför fönstret (som nu är rengjorda och släpper in lite ljus), min hungerkänsla är inte lika påtaglig längre och jag har faktiskt haft tankarna på annat håll än bara på mat idag! Det om något bör vara ett framsteg. Hade tänkt ta mig en promenad till A ikväll men får se om jag tar den innan jag ska dit och kör bil dit då kvällen lär bli ganska lång och kvällarna fortfarande är väldigt kalla. Oavsett blir det mysigt med lite sällskap för tv-tisdag - Ugly Betty, Desperate och Cougar Town! :)

Mest för att det ska bli sådär typiskt

När man är som mest sugen på allt vad chips, cola och pizza innebär dyker en bild på min otroligt goda köttfärspizza upp på skärmen (fråga mig inte varför den finns med på bild). Men nej, det är väl inte alls typiskt för att vara mig? Sitter mest och funderar på när fan man får stoppa i sig en pizza igen, har ju som lovat mig själv att även efter detta leva hälsosamt. Men å andra sidan har jag fortfarande tänkt leva, så pizzan lär ju sällan vara helt utesluten. Okej, det börjar bli alltför uppenbart att jag levt utan mat i tre dagar och att det är det enda jag tänker på. Åh, vad jag hoppas att denna vecka går fort!

Kameleoenten föredrar inte något sällskap

Nej, och den här veckan lär inte mitt umgänge föredra mig heller. Har varit låg och extremt känslig hela dagen. Huvuvärken är mer påtaglig nu än vad den har varit någonsin men med på en bra arbetsplats med bra arbetskamrater/arbetsgivare får man vila en stund, vilket underlättade. Men andra dagen har alldeles snart passerat och imorgon slutar jag vid lunch tid och ska hem och tvätta, vilket kommer hålla mig sysselsatt fram till att jag jobbar, om jag jobbar imorgon (?). Ska försöka hinna med en promenad också, har inte fått den luften på hela helgen och det börjar kännas faktiskt.

Nu ska jag ta tag i diskberget som har hopat sig och försöka ta mig isäng någorlunda tidigt. Hare!

Första dagen

Idag började allvaret och jag har redan problem! Började med att det låg en godispåse kvar i dataväskan sedan igår,grejt tänker jag men slänger ändå inte bort den. Varför kan man ju fråga sig, för innan jag är färdig ska de där jävlarna ha ruttnat. Har ändå inte tagit någon så jag är stolt över mig själv. Däremot har det varit lite jobbigt att laga mat idag utan att få smaka hur det överhuvudtaget smakar. Har bankande huvudvärk och är lika hungrig nu som när jag steg upp imorse, och värre kommer det bli. Men jag ska förse min kväll med firande för min vän Andre som blev halvvägs till gubbe igår. Tänkt så tiden går fort. Första gången vi träffade varandra var han nyfyllda tjugo! Men det ska bli skönt att förse huvudet med andra tankar än mat och allt sånt jag för tillfället inte får äta. Göra sig iordning nu då kanske?

Ha en bra kväll!

En kort men trevlig kvällHar haft en mysig och trevlig kväll med mina brudar men valde att fara hem i tid så jag tar mig upp imorgon utan smärre katastrofer. Dessutom börjar min helvetes-vecka imorgon så det kanske är en fin idé att starta utvilad, eller vad tror ni? Personligen skulle jag gärna hoppa till nästa vecka, rakt av, om det gick.

Får nöja mig med att hoppa isäng för tillfället, ha en trevlig natt allesammans! :)

Sätta sig ner för att lika fort springa igen..

Har haft fullt upp hela dagen och har just kånkat ner ett hemmabio system alldeles själv. Är inte bara lite varm nu så en kall dusch kommer sitta hemskt fint! Nu vill jag flytta, fortfortfort! Allt nytt får inte plats i den här kojan!  Men det är inte långt bort, så det känns skönt!

Nu ska jag skynda mig så jag hinner till A för middag! Ha en trevlig kväll allesammans! :)

Min mamma har sagt att tjocka barn inte kan le, men se!Denna bju ja på! Godnatt

Lite sömn löser det mesta

Vaknade idag förvånansvärt pigg när klockan ringde, vilket var evigheter sedan det senaste hände. Hann t.om laga mat innan jag begav mig mot skolan där jag och A har spenderat sisådär 8 timmar, give or take. Lite börjar sätta sig, men jag har ändock en svag känsla av att ett sånt där black out kommer komma imorgon vilket i sin tur kommer leda till en omtenta. Men jag har iallafall lärt mig att hårt arbete lönar sig, och det är nog inget jag kommer glömma bort i första taget. Så för att belöna mig själv (och för att den andra fick bada i vatten och är total död) så har jag köpt mig en splitter ny tv! Det fick bli en plattis denna gång och en betydligt mycket större än den jag har nu, vilket jag tror blir hemskt bra i den nya lyan! :)

Hade planerat en promenad men smart som jag är så sätter jag mig det första jag gör då jag kommer hem, kanske det sämsta man gör efter en lång dag. Antingen tar jag tag i det faktum att jag hade lovat min kropp lite frisk luft eller så gör jag det min kropp helst av allt vill göra, lägga sig och använda så lite kapacitet som möjligt. Oavsett vilket ska jag dra mig härifrån, så ni får ha en trevlig kväll mina vänner! :)

När en lång dag blir övermäktig

Jag vet inte vart jag ska börja, om jag överhuvudtaget orkar. Idag var jag så nära bristningsgränsen av vad en människa kan klara av att tårarna var väldigt nära. Vet inte om det faktum att saker och ting slog mig i måndags, att verkligheten hann ikapp på riktigt. Efter det har allt känts jobbigare än vad det borde. Har försökt intala mig själv att jag inte har rätt att känna som jag gör, men kan inte komma ifrån den tyngd som hela tiden påminner mig att något faktiskt har hänt. Överväger starkt att börja skriva dagbok igen för att slippa släta över vad jag egentligen tycker och tänker, vad jag känner eller inte och vad som gör att jag mår som jag gör ibland, trots att det egentligen inte är någon hemlighet. Har sagt så många gånger att man inte bör älta det förflutna eller det som man i dagsläget inte kan förändra, men det är lättare sagt än gjort och många gånger lever jag inte som jag lär. Är ju allt annat än en dyster människa och vill inte att folk ska missförstå mig som en, men ibland kan jag känna att vissa dagar är sämre dagar. Idag är en sån dag. Imorgon är en ny dag, en bra dag.I always hold a place for you in my heart

Vad betyder detta?

Drömde om en klasskamrat inatt. En klasskamrat vars umgänge med mig egentligen inte existerar mer än man stöter på varandra på skolan till och från. Vad är då oddsen att jag drömmer om hennes självmord? Jag vet inte om jag bör uppsöka läkare eller om det hela är ironiskt för att kunna tas på allvar men frågan är ju fortfarande vad det egentligen ska betyda? En kvinna som jag egentligen inte känner mer än till ytan hoppar i älven i mina drömmar, vet dock inte om hon faktiskt ville ta livet av sig eller om hon bara såg rent nöje att hoppa i iskallt vatten men jag har klart och tydligt minne över hur det hela gick till. Ganska komiskt egentligen, och jag kan inte låta bli att skratta då jag ser bilden i huvudet men om jag är frisk får jag ju överlåta till en sak-kunnig, men man börjar ju fundera.

Pust och stön!

Inte nog med att jag började dagen med ett läkarbesök som jag dragit mig för ganska länge nu, men att fortsätta dagen med att plugga något man inte förstår sig på för fem öre gör fortsättningen bitter. Men jag genomled, både morgon och eftermiddag och fick avsluta med en god middag på Mjölkvägen. Har suttit även nu på kvällen och dragit ut papper efter papper och även desperat försökt fått tag i en bok som inte finns någonstans att tillgå. Som jag sa till F idag, "det finns inte en tenta i världen som är värd så mycket av mina surt fördärvade pengar". Med det har jag just erkänt mig till en omtenta någon annan period då jag kommer faila på fredag, big time.

Nu ska jag ta mig en välförtjänt paus och hälsa mina favoriter välkomna, damerna i Desperate Housewifes och underbaringen som har gett mig en helt ny syn på framtiden och en rad skrattattacker; Courtney Cox i Cougar town, det bara måste älskas!

 

Jag hör att du pratar men förstår inte vad du säger

Efter en mycket lång dag med plugg, kurs och konsultation är jag äntligen hemma! Lämnade bara lägenheten för 13 timmar sedan.. Påvägen har ett av däcken på cykeln fått punktering, visst är det väl typiskt då jag väl cyklar?! Det är nog inte tänkt att jag ska sitta på en cykel helt enkelt, det är ju alltid något när jag väl försöker mig på det fenomenet. Såg faktiskt fram emot att få cykla hem ikväll men tji fick jag, fick gå istället.

På lördag börjar helvetes veckan. Vet inte om det känns bra eller inte att ha sett verkligheten i vitögat. Trodde ju aldrig att det gått så långt men tydligen. Känns dock bra att få göra något åt det, trots att jag vet att jag kommer vara stans största bitterfitta. Kommer gnälla och grymta för minsta lilla, men jag hoppas (och de säger) att det kommer gå över. Kan ju inget annat hoppas för mina kära vänners skull, så de kan stå ut med mig. Har lite stöd i att A ska köra igång samtidigt med hennes, men hon ska inte (!) köra lika länge som jag. Men som sagt, lite stöd under helvetes veckan kan väl aldrig skada? Jag hoppas innerligt att jag lyckas med mitt mål innan sommarens frestelser står för dörren. Vi får se hur det går helt enkelt. Lite är bättre än inget!

Nu ska jag slå mig ned i soffan och försöka hålla upp ögonlocken en stund till. Slutade läsa ikväll då jag sa åt A att jag hör att hon pratar men förstår inte vad hon säger, det om något bör vara ett tecken på att sluta. Ska mysa en stund, hoppa in i duschen och sedan sova. Ett läkarbesök väntar imorgon också, får se vad som sägs om allt.

/ E

Sweet sweet summetime

Sitter och känner mig sådär barnsligt glad och enda anledningen är bra musik. Är så många som säger att country musik är deprimerande och sorgligt, men i min mening är det tvärtom. Det är målande musik, sån där musik som man drömmer sig bort i. Kan inte låta bli att känna som jag gör, lycka liksom. Dessutom är det sommar för mig, så himla mycket sommar. Oddsen att när jag skriver det sjunger mannen i högtalarna "sweet summertime". Jag säger då det, nu får de gröna gräsmattorna frodas och den sköna solen värma våra sjöar och vattendrag så man får leva livet en nivå högre, lite bättre. Jag längtar!

En sopsäck senare

Står i febrilt tillstånd och försöker rensa ut lite ur garderoben då jag ska få hjälp att tvätta allt innan jag beger mig mot min nya lya. Att en människa kan samla på sig så mycket kläder, det är ju rent sjukligt! Har fyllt en stor jävla sopsäck med kläder och har ännu mer kvar. Kanske ska börja använda det man har där inne och sluta köpa nytt. Allt som ligger underst försvinner ju bara, så det är rätt intressant att se vad man har missat det senaste året.

Nej, om man ska återgå till det man höll på med kanske

Det kanske kan bli något av även denna dag

Vaknade av att solstrålarna letade sig in genom fönstret imorse (idag). Tanken var att jag skulle ställa klockan för att fara till A och plugga, men icket. Det glömde jag totalt bort så nu sitter jag här, iprincip nyvaken och ska strax bege mig trots den sena morgonen. Hade önskat att man sluppit plugga en sån här dag, men det går ju inte. Tentan på fredag närmar sig med stormsteg, och jag har inte ens tittat på vad det är vi ska träna på. Det har liksom känts VÄLDIGT långt bort, men nu är det inte det längre. Nåja, tur man har vänner som kan hjälpa en att förstå, utan det hade jag förmodligen inte kommit så långt!

Får se vad dagen har att erbjuda efter det. Hoppas att solen håller i sig så man kan ta sig en promenad, det var ett tag sedan nu. Tills dess får ni ha en mysig dag!

Livet är rätt underbart, är det inte?

Har haft en väldigt skön och mysig kväll med J som inleddes på Waynes och slutade med film. En riktigt konstig men ändock rolig film, och som förvånansvärt inte var så förutsägbar som man skulle ha kunnat tro. Nu är ju jag en sucker för just sådana filmer, förutsägbara romantiska filmer som slutar med ett "happy ending". Men å andra sidan, vem bestämmer då vad som egentligen är ett "happy ending"?

När filmen väl var slut var det dags att pysa hem, och milda matilda vad får vi skåda? Jodå, det snöar här i Umeå inatt. Underbart, åh så underbart... Just som man trodde att sommaren var kommen.

I väntan på gårdagens

 

Kom på mig själv med ett leende på läpparna - och jag vet inte ens varför

En sexa och lite till

Hade en toppenkväll igår! Blev mys hos F före utgång med lite musik och en massa prat. Sedan begav vi oss mot Allstars där det blev en massa musik, ännu mer prat och en del dans. Fick även uppleva hur det var att vara lesbisk för ett tag, fråga inte ens varför! Toppenkvällen slutade med lite mat i magen och en trevlig cykeltur hem. Känns lite surt att man ska flytta nu när vi bor så nära allihop, lite synd faktiskt. Men å andra sidan så innebär det ju inte att man inte kan umgås, och det är ju tur :)

Jag har en otrolig förmåga att när jag är små trött eller bara är allmänt rastlös drömma mig bort till en annan värld. En situation där man var lycklig och glad och som man skulle ge sin högra hand för att få uppleva igen. Eller helt enkelt drömma sig bort till en situation som ännu inte blivit uppfylld men som man önskade skulle slå in. När man sjunker så djupt in i en värld som inte ser likadan ut som verkligheten brukar det vara svårt att öppna ögonen igen, det finns så mycket där som inte finns här. Vissa saker vet jag dock inte om jag vill ska hända eftersom det förmodligen skulle skapa mer problem än lycka. Ska nog sluta analysera saker som ännu inte, och som heller aldrig, kommer att ske. Och lika bra är väl det :)

Vi ses i dimman!

 -

Det känns precis som att dagarna bara försvinner. Allt går så himla fort! Tycker nyss det var sommar och snart kommer den igen, det är rätt obegripligt hur saker och ting bara kan passera utan att man lägger märke till det. Men visst har saker och ting förändrats sedan förra våren, en hel del. Mycket kommer att förändras allt eftersom dagarna går, och vem vet vart man befinner sig nästa vår?

Walking down the streets, looking for angels

 Långdragen dag

Började skolan redan 8 imorse och med tanke på mina sena mornar den senaste veckan hade jag smärre problem att ta mig upp ur sängen. Kan visserligen även ha att göra med hur lång tid det tog för mig att somna efter vad som inträffade på andra sidan gatan. Var just påväg att lägga mig då jag hoppar rätt upp i sängen av rädsla. Något som låter som pistolskott kommer utifrån gatan och det hörs väl, mer än en gång. Har dock fortfarande ingen klarhet i vad det var som hände men fick iallafall somna tillslut. Ska väl meddela också att det inte står något i tidningen om det som hände inatt så förmodligen var det väl någon som fick för sig att smälla smällare eller dylikt mitt i natten, men obehagligt var det!

Ska iväg och jobba halv tre idag till senare ikväll så det kommer bli en lång dag. Har redan ont i huvudet, vilket jag förvisso haft i flera veckor mer eller mindre så det är inget som förvånar mig. Som alltid är jag dålig på att ta tag i sådana samtal som berör min hälsa och drar gärna på det så långt det är möjligt.. Men nu måste jag.

Nåväl, jag hoppas ni får en fin dag mina vänner! :)

Tv-tisdag

Har just kommit hem från en lång och trevlig middag med systeryster. När jag äter ute har jag lite problem med att sitta kvar länge efter maten tagit slut, fråga mig inte varför. Tjusningen med att äta ute är just för många att kunna stressa av, prata och bara känna lugnet i en trevlig miljö, men så är inte jag. Jag blir åt andra hållet stressad och vill helst gå därifrån så fort som möjligt. Nåväl, hon höll mig kvar tills dess att hon kommit underfund med att hon förmodligen har magsjuka, då blev det illa kvick ut och hem. Vill icket bli sjuk då jag är ledig hela helgen!

Ska upp på Ersboda ikväll och ha tv-tisdag med J. Desperate och Cougar town, finns det något bättre att förse en kväll med? En massa intriger, drama och humor, en massa massa humor! Ska bli hur trevligt som helst! Ska dessutom bolla lite ideér på sommar aktiviteter nu när det inte blir något utland. Lite Gekås och Göteborg skulle inte sitta helt fel! Plus IKEA resan, men den är ju som redan planerad! Kanske skulle till att stanna i Sundsvall över natten, nu jävlar! En massa finfina ideér i mitt lilla huvud, hur ska detta sluta? :p

Vårtecken

För mig har våren kommit den dan jag får syn på en stolt men kall mc-förare. Förmodligen beror det på mitt intresse för motorcyklar och det faktum att jag själv en dag kommer vara den förare som trotsar kylan bara för att väglaget är bart. Det är mitt absolut starkaste vårtecken. Sedan att man hellre vill sitta ute än inne är väl också ganska självklart, för alla, tror jag? Därför blir det nu en välförtjänt promenad! :)

 

Röd flagg för (vissa) hundägare

Har egentligen ingen tid eller ork att sitta här, skulle helst av allt vilja lägga mig i sängen och sova men det går icket! Ska fortsätta läsa en massa nu efter en välbehövlig dusch. Tänka sig hur lite tempo i en promenad kan göra sådan skillnad. Det har dock slagit mig, som så många andra i detta land att många invånare med hund inte kan förmå sig att ta upp hundbajset när vovven gjort sitt. Det stör mig något så djuriskt att man väljer att inte ta det ansvar hunden själv inte kan ta och det som följer med som hundägare och tar upp det man lämnar efter sig! Det är snuskigt och äckligt att behöva hoppa över alla jävla högar som ligger efter vägarna nu. Bara för att det hundarna lämnar efter sig går att sparka över med snö betyder inte det att det försvinner för gott. Snön smälter faktiskt!

Då var helgen över

Jaha, då har ännu en helg passerat näst intill obemärkt. Har haft en lugn och trevlig helg med mys på Olles i fredags och mys med familjen i lördags. Igår jobbade jag vilket kändes lite tungt i och med det underbart vackra vårväder vi hade, men å andra sidan hade jag saknat att jobba så det störde mig inte så mycket. Tog egentligen på mig att jobba idag också men anser att jag har lite för mycket att göra för att hinna med allt samtidigt.

Ska börja nu med att ladda min mobil med musik eftersom jag har klantat bort min mp3 spelare på något fruktansvärt konstigt vis. Sedan ska jag springa ner till stan och göra ett ärende innan jag påbörjar min prommis. Får se om min vän J hinner vakna till liv eller om jag får gå själv. Ha en bra dag mina vänner!

I brist på annat att göra

Hela dagen har jag varit rastlös och försökt sysselsätta mig med någorlunda vettiga aktiviteter. Detta har väl gått som det har gått och hade jag varit smart redan tidigare i eftermiddag hade jag förmodligen suttit med en del gamla vänner i skellefteå nu och varit social istället för att krypa på väggarna. Har diskat och lagat mat, sedan diskat igen enbart för att ha något att göra. Är folk inte på jobbet så är de bortbjudna, eller flyttar eller slak i soffan sen igår. Nej, nu ska jag sluta gnälla och fara och våldgästa någon så jag får glo på en annan vägg ett tag för min börjar gå mig på nerverna.

 

Grubbel

Hujedamig som barnen var.. Ja, när man inget bättre för sig har då nynnar man på barnvisor. Det blir väl kanske så när verkligheten inte riktigt har hunnit ikapp en fast man omedvetet är rätt medveten om vad som ska ske. Svammel till tusen och kommer säkerligen få ångra hälften av det jag skriver ikväll, men jag måste. Är så mycket som rör sig i huvudet just nu. Får inte ens vara ifred under nätterna, i drömmarna. Allt och så mycket mer händer just där, på nätterna. Just där vars jag har absolut ingenting att säga till om. Där jag blir lika mycket som det gråa i dimman. Om det är för att jag dagligen går med en oro, besvikelse och irritation vet jag inte, det är fullt möjligt att drömmarna har med det att göra. Egentligen så är jag inte ett dugg orolig för framtiden, mår bra som jag har det nu och får det fortsätta så ett tag till kan väl inget gå fel? Egentligen undrar jag om man skapar problem som sedan innan inte finns. För att man omedvetet vill ha något annat att fundera över. I mitt fall känns det så. Kan inte förstå hur vissa människor tänker och det gör mig sjuk i kroppen. Jag är inte mig själv när jag funderar på så många under så kort tid. Hur vissa fungerar, varför människor gör som de gör, och inte gör. Varför man ljuger och sviker, går bakom ryggen och inte kan stå för det man säger. Det är mycket som knakar i huvudet på mig, och nu vet ni en bråkdel.

Det är så mycket jag hoppas, tror och vill. Jag vet inte om jag saknar dåtiden mer än vad jag längtar efter framtiden. Allt tar ut varandra och jag vet inte om jag helst av allt hade velat stanna upp här, här och nu. Men å andra sidan, nutiden får gärna fortsätta.. Jag vet nämligen, om jag får bestämma, att morgondagen ser ljusare ut.

Godnatt

Då var det gjort!

När rastlöstheten tar över brukar jag få vissa infall, idag gick det t.om så långt att jag städade i hela lägenheten! Plockade undan, vek tvätt, dammsög och torkade golven - you name it. Har bara väntat på något sådant, det går så mycket fortare när man verkligen vill. Efter detta fick jag för mig att gå ut och gå, ytterligare en gång. Men jag kom mig bara ut genom ytterdörren när jag insåg att det regnade ute och jag fick vända på klacken och gå in igen. Så efter en skön dusch är både jag och lägenheten rena och fräscha! Hade tänkt lägga mig i sängen och plugga lite innan det är dags att slå igen ögonlocken. Imorgon är det helg igen, skönt skönt! :)
Godnatt mina vänner!

När allt annat känns roligare

Hade planerat att både städa och plugga idag, men har det hänt något ännu? Nej, som vanligt drar jag ut på det jag förfärar mest. Allt annat blir betydligt mycket roligare. Tanken har slagit mig att gå på ytterligare en promenad trots att jag iprincip har skavsår i öronen av hörlurarna. Jag har lagat mat trots att jag inte har behövt och funderar på att lägga in fler fjällen bildern för er att åskåda (säger man så?). Nåväl, jag lägger upp några bilder sen får vi se om jag tar tag i det som jag tidigare idag har blundat för, den sjukt tråkiga vardagen.

 


För att utsikten där är bättre än här inne

KUNGLIGT!Gissa vem som ska få tillbaka på skatten! Att det rörde sig om en hel massa pengar kunde jag aldrig drömma om ens. Trodde snarare att jag skulle få betala tillbaka dessa summor. IDAG ÄR EN BRA DAG!

"Vem tänker du på?""... in the end it was you"

,

Förstår inte vad det är med mitt huvud, har vaknat upp med huvudvärk sedan snart två veckor tillbaka och det blir bara värre och värre. Känner mig fullständigt distraherad och har svårt att koncentrera mig och göra saker jag egentligen måste göra. Hade tänkt ta en promenad nu och se om lite friskluft kan göra någon skillnad.

Ha en bra dag!

Djävulens påfundIngen av tillverkarna som har kommit med den briljanta idén att sätta avgassystem på dessa jävla sakerna så man slipper höra deras oväsen? Det är inte förrän backen är bar jag blir störd av att bo vid en högtrafikerad väg. Dessa jävla påfund borde få stanna inne i förråd eller garage, de gör ändå ingen nytta. Cykel, vad fan är det för fel på en cykel?!

Det är bara jag som lyckas

 

Det var svårt att sluta skratta
Detta är humor på hög nivå!

you should have, when you could have

För tillfället vill jag mest av allt göra något som kan få mig på sådär bra humör så det håller hela veckan. Jag vill flytta och hålla mig sysselsatt så jag slipper allt som hinner ikapp mig när jag sitter still. Cyklade med mina paket till macken och såg dig på vägen, tror jag. Bara tanken att den ynka lilla möjligheten finns får hela magen att krypa ihop och vrida om. Jag vet inte om jag är mer förbannad än besviken, dom går som hand i hand just nu. Varför kan man inte stå för det man säger och gör? Jag förstår inte detta faktum, det är så ologiskt. Varför överhuvudtaget börja ljuga om något jag egentligen inte bryr mig om. Det är lögnen som gör ondast. Eller nej, det är det faktum att jag trodde du var mer än ett fegsnöre till människa men du har ännu en gång bevisat mig motsatsen. Jag vill verkligen tro att du bara missat, glömt att svara eller tappat bort telefonen men jag vet att det är otroligt osannolikt och att det är något jag försöker intala mig själv för att hålla kvar vid en lite gnutta hopp. Vad är det nu, sjuttioelfte gången jag vänder blad och går vidare? Det värsta av allt är att jag kommit så långt, så många gånger, men ändå står jag nu på ruta ett och stampar igen. Jag skulle kunna göra det väldigt lätt och bara radera, glömma och titta åt ett annat håll, men jag vet inte om jag vill. Är inte säker på att jag klarar det, inte än, inte nu.

Typiskt, det är så jävla typiskt.

It´s not me, it´s you - always has been you

Ambitiöst Erica, ambitiöst

Känner man mig vet man att jag är en sådan person som ofta gör saker i sista sekund, nästan alltid. Men idag har jag tagit tag i saker som hopat sig ett tag. Har pratat med CSN och fått hjälp av en jätte trevlig kvinna som guidat mig igenom en del saker som jag var i behov av att veta. Efter detta har jag skrivit klart mitt CV som jag ska lämna in imorgon inför praktiken. Har även bokat in tre söndagar för jobb nu, känns faktiskt fruktansvärt skönt! Ska iväg om en stund och returnera skor och kläder som inte passar, men innan dess ska jag färdigställa en kompletterings uppgift som ligger och skräpar. Måste handla också. Efter det: en promenad med bästa vän :)

Njutning på hög nivå

Då jag kom tillbaka till stan i eftermiddags åkte vi iväg till garaget och tvättade av min ruggigt dyngiga bil. Inte nog med att vägen till fjällen gav sin beskärda del av smuts och salt, vägen till och från stugan slog det mesta. Det var lera och vattenpölar stora som småa sjöar. Men nu är den rätt färg igen. Efter detta satt jag och tog hem lite ny musik och la in på mp3n för att sedan ta mig en välbehövlig promenad. Äntligen börjar det tina på backen, som jag har längtat efter det! Lite bättre väder nu och promenaderna kan komma att bli rutin igen, skönt! :)

Har just lagt in bilderna från fjällen och kommer bara delge några ynka ikväll, är för trött för att egentligen sitta här överhuvudtaget. Men det är glädje, underbara glädje!

Njutbart, rakt igenom

Som från hjärtat

I remember when
We used to laugh
About nothing at all
It was better than going mad
From trying to solve all the problems we're going through
Forget 'em all
Cause on those nights we would stand and never fall
Together we faced it all
Remember when we'd

Stay up late and we'd talk all night
In a dark room lit by the TV light
Through all the hard times in my life
Those nights kept me alive


We'd listen to the radio play all night
Didn't want to go home to another fight
Through all the hard times in my life
Those nights kept me aliveTur i oturen

Ska väl börja med att gnälla lite fint på min satans bil som inte vill fungera som den ska. Hinner bara lasta av kälken och binda fast skotern för att sedan fara igen, trodde vi ja. Bilen vill inte starta och inget fel kan vi hitta. Efter en rad frustrations utbrott startar bilen precis som vanligt. Kommer bara till gården där jag ska släppa av J och får genast samma problem, bilen startar inte. Likadant här startar bilen en stund senare utan större problem. Må väl säga att vi hade turen som tog oss hela vägen hem till stan utan problem, för i övrigt har den gått felfritt. Tycker bara det är synd på en fult fungerande bil att det ska jävlas, men det är väl förvisso ingen nyhet när det kommer till saker som går i min ägo. Alltid är det något.

Vägen hem var som den alltid brukar vara när vi åker bil tillsammans,  jag och j, avslappnad. Vi hann med en massa tysta mil, en massa hysteriska mil och en hel del mil av sådant man bara måste få ur sig innan man öppnar dörren till verkligheten igen. Det är mycket som i dagsläget stör mig och av min käre vän att döma så har det nog visat sig mer eller mindre. Det är många människor jag inte kan förstå mig på, men det är väl livet det också antar jag? Skönt var det iallafall, att få ventilera allt som ligger och trycker och pustar efter luft. Trodde aldrig jag skulle tordas säga mycket av det jag sagt högt, har som inte riktigt velat inse det själv tror jag. Det är bara att trögla sig igenom ytterligare dagar så borde saker och ting lösa sig, med lite tid och tur hoppas jag på det.

Har en hel del bilder från fjälls, en del fruktansvärt fina och en del mindre smickrande. Har haft en toppenvecka och tackar vädergudarna för att vi kunnat vara ute varje dag utan att frysa ihjäl. Tackar sällskapet som tillåtit min närvaro och för att vi, som alltid, har det fruktansvärt roligt ihop! Bilderna kommer inom kort då jag för närvarande inte är hemma än. Ha en trevlig kväll allesammans! :)

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0