What are words if you really don't mean them when you say them

Goddag min sköna!

Gårdagskvällen var bland de bästa på länge! Hade fruktansvärt trevligt med mina underbaringar och det här kan jag leva på ett tag nu. Startade kvällen ute i Klabbis med grillning och en massa musik, skratt och prat. Åkte vidare och gjorde stan osäker ett par timmar innan man hittade hem till lägenheten. Av någon konstig anledning lyckas jag alltid vakna tidigt som sjuttsiken dagen efter en utgång. Idag kanske det bara är bra då jag ska upp och jobba imorgon, kan vara en fördel att vara trött ikväll så jag får sova lite inatt. Blir iallafall att åka ut till Klabbis idag igen och grilla är väl givet en dag som denna. Blir en lugn och mysig kväll ikväll, lät inte som grabbarna grus mådde så jätte bra idag så vi får se om det blir lugna gatan för alla ikväll ;)

























:)

Idag älskar jag livet

Har spenderat dagen med min fru och lilleman. Strosade på stan ett tag, käkade lunch och for tillbaka hit en stund. Lillhjärtat har varit så duktig och på bra humör hela dagen. Är så himla roligt att se hur han växer i såväl kropp som i tal och tanke. Tycker det är jätte fascinerande att få följa hans utveckling och är glad att jag får vara en del av det. Ett litet leende och du ser inget annat. Lille lille vän, du kommer bli en hjärtekrossare då du blir stor :)

Fick veta att jag har jobb i sommar också, underbart! Får se om jag fyller mina fyra semesterveckor med jobb någon annanstans, eller om jag ska ta och njuta av lite ledighet. Det var länge sedan jag hade en ledig sommar.. Eller ja, det har inte hänt sedan jag var 13 år gammal tror jag? Lycklig är jag iallafall, jag har ett jobb! :)



Lille sötstrumpa,
med de ögonen kommer din käre mor få det kämpigt när du blir äldre ;)



"Storebrorsan" är ju som ganska spännande :)

Är det inte underbart så säg

Tänkte bara snabbt slänga upp lite härliga bilder från söndagskvällen. Hade så fruktansvärt mysigt nere vid vattnet! Längtar till det går att sitta ute hela natten! Nu ska jag bege mig mot jobbet, hoppas ni får en fantastisk dag! Kram på er :)









Livet är allt bra härligt!

Det blev ingen tvättid för mig igår, for direkt från jobbet upp till stugan vilket jag tackar gudarna för. Hade en helt magisk kväll nere vid sjön. Grillade entrecote och stekte potatis ovanför öppen eld och njöt av solens värme. Himmlen blev inte rosa förrän vid nio tiden på kvällen vilket för mig indikerar sommar! Åh, vad jag längtar till sjön är helt öppen och det går att dra ut med båt och vattenskoter. Det ska bli så himla roligt! Just det! Vi kom fram till igår att vi ska införskaffa en massa roligt för att kunna skjuta lerduvor här i grusgropen, hur roligt är inte det?! Ska bli så grymt skoj! :D

Mor min kom in och väckte mig efter en lååång (och välbehövd) sovmorgon och jag skuttade fort ut på altanen. 30 grader varmt visade termometern innan jag gick ut, jag trodde den hade slutat fungera. Det visade sig ganska fort att linne och tunna byxor nästan var för varmt. Härliga härliga tider! Ska nog bege mig ut och fortsätta läsa mina tidningar och andas frisk härlig vårluft innan den får för sig att ta slut eller något.. :)


 

Ha en fortsatt fin dag allesammans!

Ska jag ta klivet och bli vuxen, på riktigt?

Sitter och lyssnar på musik och väntar att klockan ska bli fyra då jag får sluta. Dagen har som gårdagen gått otroligt fort och vi har även hunnit vara ute och njuta av det fina vårvädret. Fick lyxlunch också så det tackar vi för! Känns dock inte så lockande att åka hem då jag vet vad som väntar.. Klockan fem börjar tvättstugan, vilket inte är min starkaste sida. Men jag funderar på att slänga in en tvätt och ta mig en promenad för att få lite luft och vakna till liv lite. Det tar ut sin rätt att kliva upp fem på morgonen då man inte har förmågan att somna om kvällarna. Tursamt att vi har haft saker att göra och prata om under dagen, det blir mer uthärdligt att sitta inne då solen gassar utanför då tiden faktiskt går. Får se hur jag spenderar morgondagen, om jag eventuellt våldgästar i stugan över en natt bara för att få lite härlig tid för mig själv :)

Har för en liten stund sedan kommit in på ämnet hundar och gissa om jag är sugen.. Sitter och kikar på lite kennelklubbar just nu och det kliar i fingrarna. Vill så gärna ha en hund men trots att jag vet hur mycket jag skulle få ut av det så skulle det även finnas saker jag på ett eller annat sätt måste uppoffra. Bara det faktum att alla kanske inte tål hunden, att jag inte kan ta med mig den överallt eller att jag inte kan fara bort hur som helst vilket jag i dagsläget ser som en fördel med det liv jag lever. Jag vill så gärna.. En större hund, som jag får jobba med.. Eller en liten knähund som kan krypa upp i soffan. Helst båda två samtidigt, men det går ju inte. Hjälp mig!


(bild lånad från blocket)


(bild lånad från blocket)


(bild från shakiralines.se)
 

With the sun in my eyes, can´t believe this is for me

Godmorgon mina vänner!

Vaknade runt sex och förvånades över hur ovanligt pigg jag var! Det var bara att kliva upp och hoppa in i duschen innan jag begav mig mot jobbet. Så nu sitter jag här, i väntan på bättre tider. Har tänkt göra en super härlig frukost på en stund då huset har vaknat. Ser fram emot dagen och helst eftermiddagen då det vankas ännu en grillmiddag. Åh, jag blir hungrig av bara ordet! Känner mig nästan olagligt optimistisk idag, men jag tror det kommer bli en härlig helg trots tidiga mornar och lite sömn. Våren är här på riktigt nu och jag ser fram emot sommaren! :)



Ha en fin dag allesammans! :)

If you could have had i all

Ibland slår det mig vilka fantastiska människor jag sitter bland, människor som förstår mig och tar mig för den jag är. Människor som skrattar åt precis samma sak och som jag kan prata med allt om. Vänner som blivit till familj. Till dessa hör bland annat två varmhjärtade personer, mina bästa vänner. Fantastiska människor, goda individer och ännu bättre föräldrar. Ni ger mer än ni kan ana och jag är otroligt glad att jag får vara en del av er vardag. Älskade ni, vad ni är underbara! :)






Baby blue eyes

Morgonen startade med ett trevligt samtal från bästis (oj vad det där kändes 90-tal), som frågade om jag ville vara barnvakt en stund så hon hann springa och handla lite. Självfallet vill jag det! Lilleman kom sovandes men vaknade strax efter jag stängt dörren med ett leende på läpparna. Underbara lilla kille, det finns ingen finare :)







I've got time, she got freedom

En annan sitter med myror i brallan, fytusan vad jag är rastlös! Det må vara jätte skönt att sova ut på morgonen, men ack så jobbigt det blir att inte veta vad man ska göra under dagen. Har varit och handlat med mor min idag och lyckades komma ut med två påsar mat och mer pengar i plånboken än innan jag steg in i affärn. Det kan man kalla smart shopping, eller ja, mer tur kanske. Men jag kan inte annat än att tacka och bocka! :)

Skulle så himla gärna vilja ha en trädgård nu, eller åtminstone en balkong. Finns så mycket härliga blommor, växter och örter som jag skulle vilja plantera.. Det blir dock väldigt svårt då jag bor som jag gör. Trots att jag trivs alldeles ypperligt har jag funderat på att lägga ut lägenheten för byte och se om någon nappar. Skulle ge så himla mycket för att få en balkong, dessutom så vill jag tillbaka till teg eller väst på stan, det var som mer hemma på något sätt. Får se hur jag gör, men tanken finns så om någon fin läsare har lust att byta, hojta till :)

 

Man har det inte roligare än man gör sig, sägs det..

Wish us luck!

Gårdagskvällen spenderades med mina kära arbetskollegor på Café Göteborg. Ganska otroligt att jag inte har varit där tidigare i och med att det ligger bara runt husknuten från där jag bor. De hade kanske de mest massiva matuppläggen jag har skådat i mitt liv och helt klart godkända efterrätter/desserter. Det blev en proppmätt fröken som cyklade hem efter 21 snåret igår för att dimpa ner i soffan och göra något nytta.

Ganska fantastiskt ändå, att jag gnäller på att jag har lite att göra under dagen och att jag in mot natten sitter med en klump i magen av stress. Typiskt mig, gör alltid saker och ting i sista sekund. Det är nog bara att lära sig leva med det, för oavsett hur mycket jag påpekar det så gör det ingen skillnad, jag sitter ändå alltid och gör viktiga saker snudd på för sent. Nåväl, det blir bära eller brista idag! Opponering på uppsatsen och jag håller tummarna för att det går vägen! Är i skrivande stund väldigt stolt över det vi har gjort så jag hoppas att jag får gå därifrån någorlunda nöjd iaf. Det är bara att hålla tummar och tår för våran skull idag :)

 

Till the world ends

Har suttit drygt 7 timmar idag med granskningen av en annan uppsats. 7 timmar.. Det bör säga sig självt för er som har någorlunda bra koll på vad det innebär. Trots en klump i magen över vad vi ska säga och hur, så känns det skönt att ha gjort bort det så vi har en ledig dag imorgon! Efter morgondagen är det onsdag kvar, vilket lär bli en lång dag då jag förutsätter att vi på ett eller annat sätt kommer få någon form av komplettering. Efter detta bär det iväg på jobbet, vilket jag faktiskt ser fram emot! Har varit så upptagen med uppsatsen nu de senaste veckorna att jag inte ens har hunnit jobba, har varit tvungen att ge bort en massa pass. Så nu kanske jag kan ta igen lite förlorad tid. Blir att jobba till helgen också, men det rör mig faktiskt inte i ryggen.. Kunde inte vara bättre tajmat på en storhelg och allt ;)

Drog iväg till Klabbis ikväll och surrade lite med frugan och karln hennes en stund. Tog även en powerwalk vilket var välbehövligt efter denna hälsosamma helg... Men, helt klart bland de bästa på mycket länge! Var ut med bästis, frugan och min andra halva i lördags. Var länge sedan vi pratade så mycket inom loppet på så kort tid. Det var dock enbart trevligt och jag kan bara sammanfatta kvällen som väldigt lyckad! Nu ser jag fram emot valborgshelgen då det blir födelsedagsfest/inflyttningsfest (bättre sent än aldrig), för Johanna och Andre. Det blir grillat.. Behöver jag säga mer än så? ;)









Haha! Vad hände med min tunga?



Mi löv you darling! :)


I promise you, i feel

Gårdagen spenderades med frugan på stan, efter att ha lämnat in c-uppsatsen. FINALLY! Kan inte beskriva med ord hur otroligt stolt jag är över oss som har fixat det hela vägen. Vi fick dessutom väldigt positiva kommentarer om den vilket gör mig ännu bättre till mods. Jag håller tummar och tår att vi får godkänt nu bara :)

Efter otaliga glädjetjut åkte jag som sagt var ner till stan där vi spenderade ett par timmar innan vi åkte iväg till Klabbis. Fick vara barnvakt ett par timmar då J var iväg på styrelsemöte. Tog mig en promenad med grabbarna i det fina vädret. Helt underbart skönt var det. Är så roligt att lilleman börjar vara vaken och nyfiken :)







De där blå ögonen - inte alls konstigt man drunknar en aning! :)

Welcome the fabolous

Ja, nog rockade vi loss igår alltid. Hade en mycket trevlig kväll med mina finingar!















:)

Dokumentationen fungerar fint, eller?

Vet ni vad mina kära vänner, idag sov fröken fräken till ett. ETT! Helt absurt egentligen, men jag tror min kropp behövde återhämta sig efter alla timmar bakom dataskärmen (och det faktum att jag inte låg i sängen förrän efter fyra imorse). Vi har väl skrapat ihop ett par heldagar nu. Men det är ganska härligt då man kan släppa hämningarna till och från och få skratta, det är välbehövligt när huvudet sitter i konstant arbete. Ska väl konstatera att när man sitter inne i ett sådant skrivarbete som vi gör nu så är man ganska fokuserad på just det och igår efter ett toabesök så kommer jag tillbaka till datorn, sitter en stund och äter på mitt päron och skummar igenom det vi har skrivit och kommer till en mening där det står "dokumentationen fungerar fint". När i hela världens alla dagar skrev jag det? Börjar om och läser meningen ovanför mer djupgående och kommer fram till att mina kära medskribenter och goda vänner hade jobbat på flitigt under min toapaus:



"Vi anser dessutom att vi ska rocka loss ikväll
och att författaren till detta ska supa sig dyngrak".

Fantastiskt vackert, eller hur? Inte alls malplacerat ;)

En sol har landat i mitt knä

Jag borde egentligen ha legat till sängs för länge sedan då jag ska upp imorgonbitti, men en fredag är alltid en fredag. Har varit på bio med min kära Matilda, surrat, skrattat och konstaterat att det är ganska skönt att må bra. Dessutom börjar det tina fram, likt folk, mycket snygga bilar. Det är vår och det är varmt i luften. Fick konstatera att varmfodrade stövlar och vinterjacka inte fungerar för en dag på stan längre. Så från imorgon åker det vinterfodrade in i garderoben och ut kommer mina tunna härliga jackor! En annan trevlig överraskning: Jag ska till Mallorca i början på sommaren!  Jag menar, hur bra kan man ha det? Livet är allt bra härligt hörrni :)

 

Humor på hög nivå!!



Hahaha, jag kissar ner mig! Så jävla sköna

Jag tycker vintern är vackrast på sommarn

Har nyligen kommit in långpromenad på drygt 1,5 timme och jag slutar aldrig förvånas över hur tjurig jag kan bli om jag ger mig fan på något. Bestämde mig för att köra intervaller i slutet och jobba upp flåset lite, vilket jag gjorde och såhär i efterhand är jag rätt stolt över mig själv! Jag brukar känna suget att bara löpa tills benen inte bär längre men då konditionen är långt ifrån bra så funkar inte det. Dessutom känns det ganska härligt i rygg och axlar då jag får för mig att öka tempot men det är sånt jag får tänka bort helt enkelt. Är dessutom övertygad att det blir bättre ju mer jag tränar så jag får härda ut med den tanken :)

Det känns förresten att våren är påväg, folket tinar nämligen fram vid ungefär samma tidpunkt varje år, då solen värmer marken långt in mot kvällen. Men det är fantastiskt härligt att kunna vara ute och gå vid åtta på kvällen och gå med solen i ögonen, man blir så jäkla glad! Sitter och myser till lite Bruce Springsteen och drömmer mig bort till tygskor, varma nätter, solnedgångar och de där kvällarna då man skrattar sig helt utmattad (inte för att jag behöver sommar för det). Det kommer bli en underbar sommar, det är jag övetygad om :)

"Ute krigar vintern emot våren, ute smälter snön från varje tak. Jag besöker våra ställen för att minnas, att flyttfåglarna kommer hem tillslut och jag ska gå tillbaka hit och vänta gång på gång. Jag sitter kvar och hatar sorgnsa slut, och den som skriver manus ska jag tvinga skriva om, jag skriver min sång. "




Bjuder på dessa även å deras vägnar - för att vi är så fruktansvärt fantastiska! ;)

I was all awake in a town in sleep

Det här börjar bli pinsamt.. Sex dagar sedan jag sist uppdaterade och jag har ingen vidare ursäkt till det faktiskt. Känner bara inget sug att skriva vilket kanske bottnar i att det är det enda vi gör om dagarna nu för tiden. Vi skriver, läser, skriver och läser lite till från morgon till middag.. Det tar nog ut sin rätt. Men det börjar arta sig och jag känner faktiskt ingen större oro över att vi inte kommer få ihop den, för det kommer vi! Är dessutom helt övertygad om att det kommer se jävligt bra ut och jag hoppas jag får känna mig lika stolt över slutresultatet som jag känner mig över det vi hitills har åstadkommit. Fan alltså, vi är ju riktigt duktiga!

Hade lovat mig själv att ta tummen ur och lägga över en massa bilder från i fredags men så blev inte fallet ikväll. Jag orkar i ärlighetens namn inte sätta mig med det nu utan ville bara tala om att jag fortfarande lever om än jag kan vara lite distansierad när det kommer till vänner och familj. Från och med nästa helg kommer jag förhoppningsvis ha mer tid över till annat, och rätt vad det är så har sommaren kommit och man kan få lämna skolbekymmer för ett tag.

Var hurtig idag efter att ha suttit framför dataskärmen i åtta timmar och tog mig en promenad i det fina vädret. Kort efter det blev det en sväng upp till Iksu för det kanske mest fysiskt ansträngande passet jag har gjort hitills. Inte för allt i min värld trodde jag att step skulle vara så fruktansvärt jobbigt, men tji fick jag. Det blev ett ordentligt flås och svetten bara rann innan vi var färdiga. Men som Angelica säger; svettas man inte har det inte gett något. Så jag får väl lita på henne och vänta mig en kraftig träningsvärk imorgon ;)

Nu ska jag bege mig mot den efterlängade kuddlådan. Kram på er!

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0