Onsdag och ännu en tråkig rubrik

Någon som är i behov av personliga tjänster? Nu är jag på riktigt på bristningsgränsen att göra något drastiskt. Jag har aldrig varit så fattig som jag är idag så jag menar snart allvar då jag säger att jag är påväg att sälja mig själv. Okej... Kanske inte riktigt så långt men jag behöver pengarna! Det känns som att man ser hur mycket som helst nu som man vill ha bara för att man är riktigt utan pengar och absolut inte ens kan köpa en tiondel av de saker som jag vill ha.

Jag måste också tillägga att jag har en mycket smart vän som ser en blindtext på datorn och genast börjar ta på skärmen? Jag fick mig ett gott skratt iallfall kan jag lova! Med det sagt så avslutar jag härmed mitt blogg inlägg och önskar er alla en trevlig, förhoppningsvis solig dag! Det är kul att man har roligt......... =)



Ska det få bli ett alternativ?

Johanna kommenterade till mitt förra inlägg att vi kanske ska sälja oss själv, och just nu ser det ut som ett alternativ för att få min ekonomi att gå ihop. Jag har just betalat mina sista räkningar och sitter med ett saldo på 200 kronor kvar vilket hade varit ganska mycket om det inte vore för att jag har hela månaden kvar att leva. Men det löser sig säkert, som alla andra gånger..

Hade dock velat ha mer pengar så jag utan att behöva tänka efter hade kunnat beställa biljetter och boende för PL festivalen i sommar. Det hade varit helt underbart att få fara och göra en efterlängtad roadtrip dit. Jag älskar att köra bil och det är ännu bättre med sällskap så roadtrips för mig är helt klart det bästa alternativet till semester. Eller ja, om man bortser från utlands semestrar dvs. Förhoppningsvis finns det biljetter kvar i Maj och då köper jag en oavsett om jag blir ensam som far, för dit ska jag. Jag missar fan i mig inte Volbeat, och inte heller Mötley Crue eller Backyard Babies. Tanken var att jag skulle se de sistnämnda redan förra sommaren, som förband till Takida men det blev aldrig av tyvärr. Äsch, nu ska jag sluta klaga! Det blir nog bra med tiden.

Ska nog brumma iväg hem igen och ta en liten promenad tror jag. Sedan ska jag nog inte göra så mycket annat än att invänta mitt nattpass som förmodligen kommer bli ett vaket sådant inatt också. Det hade dock varit skönt att få sova lite inatt.. Det värsta jag vet är tyvärr att få somna för att sedan måsta kliva upp igen, och den här natten kom det att bli så nonstop. Jag hann inte mer än att lägga mig så var jag tvungen att stiga ur soffan igen. Men jag ska nog inte klaga över det heller med tanke på att det är mitt jobb och jag får betalt för det.

En del klaganade men ändock ett leende på läpparna. Allt löser sig, som en gammal vän brukade säga =)

Roadtrip, någon?

Backyard Babies, Mötley Crue och Volbeat i sommar, någon som vill följa med? Det kommer svida i plånboken, men oj så jag vill dit! Att de alla är på samma ställe, under samma kväll är bara det värt pengarna, man måste dock ha en ekonomi att tillhandahålla först.. Nu blev jag sådär onödigt taggad igen, crap!

Sedan försvann helgen

Fort har helgen gått! Jag har ändock fått en del saker gjorda. Jag tvättade och städade lägenheten i fredagskväll, i väntan på att hämta upp min syster på busstationen. Efter 22 någon gång for vi till mamma i stugan där vi spenderade natten. I lördags var jag som sagt ut med mina vänner Frida och Anna. Vi började med tacomiddag hos Anna vilket var efterlängtat och ruggigt gott! Sedan for vi iväg till en förfest hos Angelica och efter det hamnade vi på Olles där vi helt ovetandes klev in på någon typ av innebandyfest. Men jag klagar faktiskt inte med tanke på att jag träffade en hel drös med människor jag inte sett på länge vilket är fruktansvärt kul! Jag fick även höra en hel del värmande ord den kvällen, så tack! =)

Vi spenderade en stund på Max där det blev onyttig mat som jag egentligen bara mår illa av men som är djävulskt god för stunden. Väl hemma hemma somnade vi inte förrän vid fyra för en viss annan var mer dragen än mig, och stoppade i sig två pan pizzor i en mun som inte kunde sluta prata. Men jag är glad över sällskapet, så jag klagar inte! Dagen därpå tog vi en lång promenad i solskenet och köpte oss varsin twister för att inviga våren, hur mysigt som helst =)

Två långa skol och arbetsdagar kvar, sedan har jag helg. Vet dock inte hur jag ska spendera veckans sista dagar.. Det kan hända att jag far iväg med pappa till Sthlm. Det blir dock ingen nöjes resa, utan en sådan resa man gör för personer man älskar och som behöver stöd i en situation som är ofrånkomlig. Vi kommer finnas här och gå igenom detta som en familj ska göra.. Man måste se detta som ett lidande i ett slutskede och att det blir bättre på andra sidan. Jag vet att det finns en sida där vi ses igen någon dag och det är så jag går vidare. Jag vet att vi kommer sitta och skratta igen så jag sparar mina tårar till skratt inför nästa gång istället.



Vips, så försvann min lön

Så fort det kan gå, att bränna flera tusen på bara någon minut. Även om det tar emot att se mina pengar rinna mellan fingrarna så vet jag att det går till ett gott ändamål, för nu har jag betalat min turkiet resa! Den 6e juni sitter jag på ett flygplan påväg till Alanya. Det ska bli grymt skönt att få komma iväg med tanke på att jag endast har en ledig helg på hela sommaren. Tur är ju att jag har vissa lediga veckodagar, annars hade jag förmodligen slitit av mig mitt hår.

Har även beställt biljetten mellan Sthlm och Umeå då vi kommer hem från Turkiet, resan till Sthlm får jag beställa nästa månad för nu har inte råd. I värsta fall får det bli natt tåg eller nattbuss till Sthlm, fastän jag har lovat mig själv att jag sett det sista av Y-buss.. Men vad gör man inte för lite semester?

Fick en smärre chock då jag kom hem till mamma och Thomas tidigare i veckan. Bakom garaget stod en splitter ny vattenskoter! Kan bara tacka gudarna om det vill vara bra väder de stackars dagarna jag ska vara ledig för då vet vi alla vart jag kommer spendera dem! En gul svart liten sak, nästan lite lik din lilla geting J ;)

Sitter och vänter på maten hos pappa och Kicki nu, ska sedan hem och kolla tvätten samt ta en promenad i väntan på min syster yster som ska hämtas på busstationen vid tio ikväll. Sedan åker vi upp till stugan över natten. Morgondagen blir det tacos och O´learys (?) med Frida och Anna. Det ska bli riktigt roligt faktiskt! Konstigt nog har vi känt varandra i snart ett år men aldrig någonsin gått ut ihop, så det ska bli spännande att se vilka samtalsämnen vi kommer ha imorgon ;)

Btw, nu ligger min dator på Jetpak här i Umeå och väntar på att bli utkörd! =)

Trevlig helg mina vänner! PUSS

Lyckligare än någonsin

Vet ni vad, igår när jag var ute och gick så log jag utan anledning. Jag skrattade när en jag såg en kille sjungandes och trummandes i sin bil, och jag insåg att jag mår bättre än på väldigt, väldigt länge. Att jag har mycket i skolan, körigt med jobb och stressad över praktik och diverse annat praktiskt stör mig inte ens. Jag brukar ofta le, men sällan utan anledning, och det känns fruktansvärt skönt att ha den varma sköna känslan i magen som infinner sig då man är på en bra plats i livet. Det händer för mig nu, här och nu. Det är för mig bara att gunga med i melodin!

Nu ska jag fara hem och gå ut och gå sedan ska jag göra en skål med frukt och se DH. LOVELY!

Ledig helg, nästan

Sitter hos min vän Johanna nu, ska snart iväg till stan och visa hennes kompis från sthlm hur en utekväll med oss kan arta sig. Så ni som ska ut, ni lär ju märka då vi kommer ;)

Med tanke på min rubrik så är vårat grupparbete äntligen färdigt och vi redovisade det idag. I och med det så blir det en ledig helg, nästan. Jag jobbar imorgon från klockan 18, men det är kväll och natt med en underbar brukare om han vill vara på bra humör dvs, vilket han brukar vara på helger så jag har tur att få betalt för att ha det så bra!

Nu ska vi snart iväg ner på stan så jag ska nog avsluta med att jag äntligen håller på att få allt klart i min lägenhet! Pappa har tapetserat min efterlängtade fondvägg, den blev uuuuuursnygg!!!! Jag är så jävla nöjd att jag skulle kunna sitta inlåst i min lägenhet i flera dagar i sträck! Puss på pappa för det underverket.

Nåja, ha en trevlig kväll och helg! PUSSSSSSSS!

En dålig dag följt av en bra

Då var gårdagen passerad och glömd, nästan. Har suttit hela dagen och pluggat och det börjar kännas lite i ögonen nu faktiskt. Jag är dock väldigt förvånad över att jag inte har börjat blinka ihärdigt förrän nu, när det faktiskt är läggdags. Vi satt med gruppen fram till fyra, sedan efter det for jag hem med syster yster och åt pappas goda grillade fläskfile och efter det har jag fortsatt att plugga. Jag hoppas jag har fått ihop det viktigaste nu för det känns faktiskt som att jag börjar bli klar. Jag ska bara maila allt till mig själv sedan ska jag nog gå upp och göra iordning sängplatsen. Ja, ni hörde rätt, jag är hemma hos min kära far och kicki igen. Känner ingen större lust att leva där det knappt går att bo. Förhoppningsvis gör pappa klart tapetseringen innan helgen så jag kan få städa bort och damma ur min nuvarande håla till lägenhet. Sängen är för övrigt inte ens tillgänglig nu med tanke på hur mycket som står staplat på den. Men en madrass duger bra för mig inatt!

Sedan till den händelsen som har fått mig att le sedan 20 tiden ikväll: Jag har en ny bil,igen! Nu är jag volvo ägare av en söt vinröd liten sak. Det må inte vara världens skönhet, men det rullar och går vilket är stor skillnade mot för min gamla. Och vet ni vad! Det är kula på min nya bil, vilket är helt super duper bra med tanke på hur mycket skoter man kan forsla på ett släp då! Mina ögon lyser lika mycket som dina min kära vän ;)




Inte min bil på bilden, men en likadan står på min parkering! =)

Helvete

Det är typiskt att man aldrig ska få en lugn tanke. Nu när det kändes som att allt flöt på som det skulle måste jag börja leva utan bil, great säger jag som har jobb utanför stan. Suck.. Det känns inte alls bra! Speciellt inte då jag knappt har råd att betala ett nytt cykeldäck då t.om det är trasigt. Nåja, jag får leva som man gjorde innan körkort, det får bli promenader och bussresor. Jag tror jag har några bilresor innestående hos min kära vän J också, kanske ska ta och uttnyttja det nu då? ;)

Allvar nu, någon som vill köpa en rostburk med defekt kylare och spräck framlykta? HEHE

Mitt huvud bankar och har sig. Fara och jobba kändes inte alls speciellt roligt men som synes behöver jag pengarna mer än någonsin förr, så det får bli två ruggigt trötta månader framöver om jag ska klara av att leva. Har dessutom fortfarande en del kvar att skriva på min individuella uppgift som ska sätta ihop på torsdag.. Great! Får se om jag hinner, eller snarare, klarar av, att skriva klart det ikväll. Jag är trött och tom i huvudet. Den som säger att studenter inte gör något, testa mitt liv ett tag...

Dystert inlägg, det var ett tag sen nu tror jag. Nåja, alla har vi våra up´s and downs.

Påskveckan

Då var man hemkommen från en vecka i fjällen. Det har varit så underbart skönt, det har gått alldeles för mycket pengar och jag har ätit upp mina stackars kilon jag lyckats tappa, men för stunden gör det mig faktiskt ingenting alls. Jag har haft en toppen vecka och har t.om skrattat under skoterfärd, och det lyckas man inte med många gånger kan jag ärligt säga. Jag har fått en hel del färg, dock bara i ansiktet så en tub topp eller liknande just nu skulle nog se väldigt fånigt ut.

Jag kan nog inte säga så mycket mer än att det har varit en lyckad resa även detta år, och att jag hoppas att det blir fler av dessa resor framöver också (även då vi min vän, har skaffat egna familjer). Vägen mellan tärnaby och storuman är jag glad att jag slapp köra för under den biten hann vi bägge två gråta, skratta och skrika. Det finns idioter på vägen som inte ska få ha körkort, den saken är då klar! Men vi tog oss hem helskinnad, om än det var ett dynghål till väg sista biten.

Nu bjuder jag på lite bilder, sedan får det vara färdighaft för ikväll! =)



Det pirrar i magen

Det har varit mycket nu ett tag, och kommer nog vara så framöver också men jag ska inte klaga. Vill börja med att säga att jag och Johannas utgång igårkväll blev mer än lyckad, det var faktiskt länge sedan jag har skrattat så gott. Vi började även bägge två att fundera över hur en människa kan påverka sin omgivningen så oerhört mycket, det är ganska lustigt faktiskt..

Var hos min kära mor igår också som fyllde år, 50 år gammal. Tycker nästan synd om mina stackars föräldrar som hela tiden måste smälta att de faktiskt börjar bli gamla, inte konstigt att de har ångest då deras äldsta dotter får springa på bolaget.. Nej, nu ska jag inte vara elak.. Mamma har tagit det med ro, och jag säger som jag sa till pappa, man är inte äldre än man känner sig!

Nu har jag tvättat och packat inför morgondagen och sitter hos Johanna. Vi måste dock fara hem till mig en sväng till då jag glömde det absolut viktigaste, skoternyckeln. Jag vet, det är bara jag som lyckas.. Men men, vi har ändock inte så mycket annat för oss så det gör ingenting. Det ska bli så skönt att komma bort, även om det hade fått frysa på lite nu då det mestadels är slask.. Oavsett så kommer jag garanterat ha trevligt, för det har jag alltid i Normans/Grubbströms sällskap. På något konstigt sätt är det de nog lite av en tredje familj åt mig, och att ha en sådan tackar man väl aldrig nej till? Jag trivs och kan vara mig själv, samma sak i omvänd ordning, resten av familjen kan faktiskt också vara sig själv. Nåja, innan jag går djupare in på hur vi är oss själva så tänker jag avsluta mitt inlägg med att säga: Ha en riktigt skön påsk så hörs vi igen på en vecka! =)

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0