En sån där gudasänd eftermiddag..

De sista två timmarna av arbetspasset gick förvånansvärt fort idag och vips så stod jag innanför dörren hemma. Har gått fram och tillbaka och funderat över om jag ska stryka mig från övertiden på fredag men som det känns just nu så ska det nog gå. Kändes maffigt med 15 timmars jobb då man lessnar efter ett par timmar redan, men som en arbetskollega sa idag "du får en fin lönespec, du får tänka på det istället". Kan behövas med tanke på att jag inte kommer få så mycket lön för Juli månad i och med att jag går på semester. Ska visserligen jobba en del hos min brukare men det är inte tokmånga dagar. Ska ju åka ner till västkusten, eller bästkusten som min käre kusin vill kalla det, en vecka. Satt och kikade på flygbiljetter idag, synd bara de är så satikens dyra! Men smakar det så kostar det, ner ska jag :)

Kvällen spenderades som planerat på Gamlia. Åh, jag får ju gåshud bara av tanken på hur mycket fina bilar det var där ikväll och hur oerhört många fler som jag kommer stå och gapa över på lördag.. Gör ju lite ont i hjärtat när man ser drömbilen bara åka förbi som om ingenting hade hänt. En dag, en underbart vacker dag, då ska jag äga en fin cheva. Så är det och så kommer det bli. Lär ju få slita häcken av mig först bara :)


















Nyfiken på allt som rör sig och låter,
det kommer nog bli en redig karl av lilleman en vacker dag ;)

Nu står det hemskt still..

Ja,idag står det still på såväl banan som i luften. Är en pärs att försöka jobba då det är 30 grader varmt där man står.. Men nu är det bara två timmar kvar av arbetsdagen och efter den blir det bara hem för att fara igen. Blir att åka till gamlia ikväll och avnjuta en massa fina bilar,umgås med goingar och förhoppningsvis ska det vara så pass bra väder att man kan vara ute en stund ikväll. Har varit så trött de senaste dagarna att jag har mest hållit mig inomhus för försökt hålla mig vaken för att få gå och lägga mig relativt tidigt. Sånt blir dock sällan som man vill och det slutar ofta med att jag sommar betydligt senare än planerat ändå. Fler än jag som har problemet att man bara måste göra en massa saker just då man har borstat tänderna för att hoppa ner under täcket? Precis som att hjärnverksamheten kommer igång när den vet att det är dags att stänga av. Oerhört störande sådär dagen efter då man vaknar och helst vill sova ett dygn till.. Då får man bara visualisera den där lönespecen så går det rätt fort för fötterna ner på golvet ;) nej,om man skulle gå och köpa sig en glass och ta rasten ute i solen :) kram på er!

En liten sneakpeak från midsommar..

Hade tänkt slänga i handduken för idag alldeles nu på några minuter, tänkte bara lägga upp lite bilder från midsommarafton innan jag gör natt. Får lägga upp bilderna som blev tagna på midsommardagen en annan kväll.. Passar dock på att tacka mina underbaringar för en mycket trevlig och mysig helg, den kommer att bli svårslagen :)




Lillhjärtats första midsommarfirande på kraftverket i Klabbis :)














Kanske världens goaste lilla gla'skit!



Skönsång i småtimmarna.. :)



Midsommaraftonen avslutades med den berömda efterrätten - cheescake med hallonspegel. Fick t.om lovord och ett visst ifrågasättande av karriärval. Kanske skulle satsa på konditor i mitt nästa liv då ;)




Ytterligare ett sånt där tråkigt inlägg som jag hatar..

Blogginlägg utan bilder är kanske det tråkigaste jag vet och nu kommer det ytterligare ett. Skriver från stans kanske sämsta telefonen så jag tänker inte ens lägga ner tid på att försöka få in en bild,det kommer likförbannat inte att gå. Av den och ytterligare ett par anledningar var jag idag och kikade på en ny telefon. Är väldigt sugen på en vit iphone men då den kostar närmare 6000 kr då vrider snåltarmen om flera varv..har dessutom abonnemang som är bundet till i november så någon avbetalning kan jag inte ta den på.. Ingen som har tips på andra bra telefoner med bra kamera? En sådan med blixt är ju som att föredra :)

Sitter på jobbet nu och väntar på att få sluta..känns som tiden har gått sådär olidligt sakta idag bara för att man vill hem där det står tusen saker på listan att göra.. Klev dessutom upp klockan sju imorse för att fara och presentera vår uppats för verksamheten vi skrev om,så jag är lagomt trött.. Tanken var att jag skulle raka vägen hem efter det men jag fastnade på stan med angelica och vips så hade vi gått och surrat bort tiden och det var bara hem och packa väskan och fara på jobbet.. Vet ju en som kommer somna ovaggad inatt,när jag nu kommer få ta mig isäng.. :p

 Önskar er,som i förra inlägget,en fin midsommarhelg. Kram på er mina vänner :)

Här står tiden still,utanför bara springer den förbi..

Hej mina vänner! Nu har bloggen stått still alldeles för länge. Tänkte att det var på tiden för en uppdatering,så ni vet jag lever åtminstone. Semestern på mallorca var helmysig! Hörde dock att sverige hade minst lika varmt så man valde väl kanske fel vecka att fara..men å andra sidan fick vi avnjuta turkost vatten och härliga palmer så jag är nöjd ändå :)

Annars då? Är inne på min andra arbetsvecka och det går bara bra. Sådär lagomt hjärndödande som jag hade väntat mig men det är skönt. Tror det var precis vad jag behövde den här sommaren. I övrigt mår jag nog bättre än på länge och jag har en härlig känsla i magen. Jag tror denna sommar bara kommer flyga iväg..men den kommer med all säkerhet att bli en av de bästa jag varit med om :)

Nu ska jag återgå till arbetet. Blev en snabbvisit till klabböle innan jag började idag. Blev en massa mys och gos med lillhjärtat så förhoppningsvis klarar jag mig till midsommar, lillemans första midsommar, med en massa trevligt där ute. Grill,spel,kransknytande och förmodligen en massa skratt :)

Hoppas ni allesammans får en mysig midsommarhelg och på återhörande!

Like the stars in the night, and you shine brighter than them all

Idag pyser vi! Bara minter kvar innan vi styr vår kos mot Sundsvalls flygplats. Sent inatt sitter vi på en varm transferbuss och jag kan inte längta mer! Ska bli så fruktansvärt skönt att komma iväg. Säger hejdå Sverige och hoppas att vi landar safe and sound både på dit och tillbaka vägen. Vi ses om en vecka mina vänner! :)



Unbreak me, untie me, save me, hold me, love me, don't leave me behind

Har som börjat få ihop en del plagg och annat bra att ha inför resan, frågan är ju bara hur jag ska packa allt. Det får bli morgondagens bestyr. Var iallafall och växlade pengar idag vilket gjorde det lite verkligare, har ändock svårt att greppa att vi åker på lördag. Det ska bli fruktansvärt skönt att komma iväg ett par dagar och bara vara. Vi är nog i behov av det allesammans och det ska bli mysigt att fara iväg tillsammans. Kanske ta tag i ett och annat som inte vill flytta ut ur huvudet.

Eftermiddagen idag spenderade jag med underbara Frida och Anna. Var mycket länge sedan jag såg A så det var trevligt att få ta igen lite. Tog en jätte mysig rutt över cykelbron och fortsatte till Bölesholmarna. Jag hade glömt hur vackert det är där på sommaren. Har inte varit där på säkert tre år om inte mer,men jag kan ju lova att det inte blir sista gången för i år. Är som att hamna i regnskogen på vissa partier, så fruktansvärt grönt och lummigt. Det känns i benen att vi var ute en stund och att jag var ute även igår, det tar på mer än man kan tro. Men skönt att veta att även mysiga skogspromenader gör gott :)







Tack för en mysig eftermiddag brudar! :)

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0