Typiskt, på min lediga helg och allt!

Jaha, då har man åkt på stans värsta förkylning. Det rinner ur såväl näsa som ögon, konstant. Har gjort ett tappert få försök att hålla mig vaken och pigg idag men det går inge vidare så jag tror det blir en relativt tidig kväll ikväll. Innan dess ska jag väl konstatera att jag till råga på hälsotillstånd och väder har haft en mycket trevlig dag idag. Åkte iväg till Lycksele imorse och väl där var vädergudarna på bättre humör än här hemma. Det var uppehåll tills dess att vi var färdiga för att fara hem, då kom en skur som inte var av denna värld! Men vi hann se en massa fina bilar och träffa lite känt folk. Synd att bara halva hjärnan fungerade då jag packade då jag fick med mig en kamera, utan minneskort. Så tyvärr blir det inga bilder på dagens bravader men det får gå ändå :)

Nu ska jag hoppa isäng och hålla tummarna att min rinnande näsa har slutat rinna tills imorgon. Med min tur lär det väl snarare bli så att jag ligger i feber också, om jag nu inte redan har det. Tänker inte ens engagera mig i att ta reda på det ikväll. En bra bok och en sida senare så har nog mina ögonlock strejkat. Godnatt på er!

Lång väntan för lite

Äntligen äntligen en ledig helg! Jag ska njuta så som jag aldrig njutit av en ledig helg förr. Känns välbehövligt att få komma bort från jobb och stress ett tag. Hade tänkt åka upp till stugan på lördag och bara vara, tror det kan göra gott. Hörde att T hade köpt ett nytt kast-spö som måste invigas! Hoppas på bra väder så man kan ta sig en tur ut på sjön med gula faran också, har blivit alldeles för lite av det i sommar!

Nu sitter jag och väntar på middagen som står i ugnen, ska bli riktigt gott med lite mat. Har varit hungrig sedan två idag men har inte förmått mig att göra något att äta, hur riktigt går det ihop? Efter maten ska jag städa lite mer i lägenheten sedan får vi se om det hinns en promenad idag innan telefonen ringer.

 

 

I väntan på bättre tider bju ja på detta! Hojt!

push push baby, don´t stop for a minute

Som lovat!





Slitet slut

Hade en mycket trevlig kväll igår och får tacka A som stod ut med mig där mot slutet. Det var som skönt att få ur sig ett och annat! Idag är jag mer eller mindre slutkörd, är sjukt trött och har övervägt sängen sedan jag slog igen yttedörren strax efter 18 ikväll. Ska hoppa in i duschen nu och sedan sova, ack så skönt det ska bli! Sedan väntar ytterligare en vecka med jobb, jobb och jobb. Ingen rast och ingen ro. Men till helgen då är fröken fräken ledig fredag,lördag och söndag. Fy fan så skönt det ska bli!

Har en del bilder sedan igår, slänger in dom imorgonkväll! :)
Godnatt!

Going out for a good, good time

Det där med hålvana överlåter jag till det manliga könet :p





Man ska inte gråta över spilld mjölk, eller hur det nu va

Ja, vissa saker kommer man få leva med att man blir oviss, så enkelt är det bara. Hur vissa tänker och agerar till exempel. Men som jag läste någonstans så ska man inte ångra det som redan har passerat, då det inte går att göra ogjort. Man ska heller inte gräma sig över framtiden, då den inte går att förutspå. Så det får bli dagens visdomsord :)

Har dock haft en mycket mysig kväll och jag sitter fortfarande med ett leende på läpparna. Har skjutit mig less med luftgeväret och kan ju lova att det som bubblade i kroppen innan är long gone by vid det här laget. Har faktiskt övervägt att ta jakt licensen då det är riktigt roligt att skjuta. Sen att man kanske måste träna en (hel) del innan man blir någon höjare på det är ju en annan femma. Har nog skjutit på mer burkar idag än vad jag skulle förmå mig att kunna dricka upp. Men träning ger färdighet, brukar man väl säga? :)

Har inte berättat att jag var med A ute i Tavelsjö igår. Tänkte lägga upp bilder men kom på att kameran ligger hemma så det får bli imorgon istället! Men det var iallafall mycket mycket mysigt! Vi spelade minigolf där vi fick konstatera att bollsporter inte är min grejj (åtminstone inte alla :p) samt att vi satt och doppade fossingarna i det ljumma kvällsvattnet. Jag har sagt det förut och säger det igen, Sverige är fruktansvärt fint om man kan ta sig till alla vackra guldkorn där ute :)

Helg resumé

En kortfattad sammanfattning av helgen har jag tänkt skriva sedan jag landade, men jag har inte haft någon egentlig ork förrän nu. Helgen har varit lugn och skön. Började fredagen med att strosa runt på stan en stund innan vi begav oss till båten för att göra oss klar för gröna lund. Väl där insåg jag ganska snabbt att jag har fått en fruktansvärd höjdskräck och förmodligen inte alls skulle åka något ovanför marken om det inte vore för att jag vet att jag älskar det. Jag fick skrika halsen hes iallafall! Insane, berg och dalbanan, uppskjutet och tilten på fritt fall. Jag tror inte att jag har haft sådan dödsångest tidigare än som jag kände sådär 80 meter upp i luften. Man sitter dessutom inte alls lika bra som på någon av de andra sidorna och det känns precis som att man sjunka igenom stolen och falla ner på backen! Men jag gjorde det! Kom ner med tårar i ögonen, en puls som inte borde vara nyttig för hjärtat, skakiga ben och ett leende på läpparna. Fick även höra att jag förmodligen var den som hördes värst, men den bjuder jag på! Trodde på fullaste allvar att jag sett mina sista dagar. Vi har ätit gott (kanske för gott) och shoppat en del. Träffade även min kära vän Jonna som jag inte sett på gud vet hur länge. Var kul att höra att allt rullar på för henne nere i storstan! Får bara se till att det inte blir lika länge tills nästa update! :)




     

     

   

   

Ett litet smakprov!

Hade lovat en del bilder idag men jag är fortfarande helt slut sedan i helgen så jag har ingen ork att sitta med det ikväll. Ni får nöja er med ett litet smakprov tills imorgon ;)



Trött, tröttare, tröttast..

Ja, det där med båten såg väl alla fram emot. Lika besvikna lämnar vi Sthlm då det visade sig vara mer av en bunker än ett rum. Värmen ville ta ihjäl oss och vi har nog alla svurit oss less i helgen. Tur är väl då att vi inte annat än sov på båten och att vi fördrev dagar och kvällar med andra trevliga aktiviteter. Bortsett från missnöjet med boendet har jag haft en ruggigt trevlig helg! Är sjukt trött och funderar på att ta en promenad innan jag hoppar i sängen, men det kändes fruktansvärt jobbigt om jag ska vara ärlig. Har en hel del bilder som jag tänkte lägga upp imorgon, orkar inte nu. Hejsihopp!

Sena kvällar blir längre nätter

Kom hem från jobbet för bara en stund sedan och jag skulle ge mycket för att kunna gå ut och gå en promenad nu, men det kändes lite för kallt för det faktiskt. Några timmar tidigare och det hade varit fullkomligt underbart. Får ta igen det med en massa gående i helgen istället :)

Nu ska jag försöka mig på ett packa ner allt jag ska ha med mig imorgon så jag inte glömmer något. Sedan är det väl bara att hoppa isäng kanske. Blir ju inte att sova lika länge imorgon som jag gjorde idag. Hade planerat att gå ut och gå imorse men icket, det sov jag bort! Stängde av larmet (ovanligt?) och somnade om. Hade tydligen somnat såfort jag landade på kudden igår vilket jag trodde var fysiskt omöjligt för mig, men icket. Skönt det iallafall! Hoppas jag får igen ögonlocken lika fort ikväll, det kan behövas då jag har en svag känsla av att det kommer bli mindre sömn än vanligt den här helgen. Men det gillar jag! Kommer ju utan tvekan ha ont i mag och käk-muskler när vi ska hem. Tur man får träning någonstans ifrån :p



Ha en bra helg mina vänner! :)




Jag känner mig som ett litet barn dagen före julafton!

Håller på för fullt att städa och packa inför avresan imorgon. Ska bli ruggigt skönt att få komma bort och andas lite annan luft (förmodligen mer förorenad). Vi kommer bo på det kanske mysigaste vandrarhemmet jag har skådat, en båt på vattnet. Kan det bli härligare än så? Får bara hoppas att det är vindstilla så jag slipper vågor och åksjuka, jag har tyvärr ganska lätt för det. Men jag tror det kommer fungera alldeles utmärkt! Har ju dessutom planerat en kväll på grönan vilket jag just för tillfället ser mest fram emot. Har inte åkt karuseller på gud vet hur länge och jag bara älskar det! Två senaste gångerna jag har varit i Göteborg har det antingen spöregnat eller så har jag haft med mig J som bokstavligt talat dör före hon sätter sig i något ovanför markhöjd eller som snurrar. Men nu har jag med mig två andra galningar så jag tror det kommer bli fruktansvärt bra! Sitter redan med ett fånigt leende på läpparna av bara tanken :)


 

 

Kvällspromenad

Kom in för bara en stund sen från en kvällspromenad med Angelica. Måste ju bara säga att sommaren verkligen har kommit när man kan gå på promenader till halv tolv på kvällarna. Dagen har dock varit svår att ta sig igenom. Fy ända inåt skogen så varmt och kvavt det har varit! Satt i möte nu på kvällen och det gick knappt att andas där inne, så en promenad satt väldigt fint kan jag lova! Har även hunnit reta upp mig lite (ganska ordentligt) under tiden vi gick. Bara en stund efter startskottet fick jag se något som jag inte borde se. Någon som bara gör mig irriterad och arg och som jag helst av allt och för min egen skull aldrig skulle behöva se mer. Tyvärr är väl det omöjligt då man lever i samma stad, men man kan alltid hoppas!

Har suttit och kikat på lite bilder från i vintras och gud i min låda vad jag saknar mitt mörka hår! Är jätte nöjd med det ljusa jag har nu, men till hösten tror jag bannemig att jag blir mörk igen! Sitter bara och överväger det h-vete jag kommer måsta gå igenom om jag ska bli ljus igen till nästa sommar. Har ju som kommit fram till att det helst inte är något jag gör fler gånger än nödvändigt då håret blir som en risbuske. Men ska man vara fin får man lida pin, är det inte så?

 

Underbart är kort

Ja, gårdagskvällen gick alldeles alldeles för fort. Den var ruggigt trevlig och alldeles för svettig. Men det var kul att få dansa igen, var länge sedan jag gjorde det nu. Värmen där inne bland alla människor var dock olidlig, förstår inte att man inte sätter in någon typ av ventilation där inne, det var rent jobbigt. Så när jag kom hem inatt blev det raka vägen in i duschen där det spolades kallvatten kan jag lova! Jag älskar oplanerade utgångar, det blir alltid bäst! Vi hade visserligen tänkt sätta oss på en uteservering och bara prata men det känns inte riktigt som samma sak. Synd bara på E som var tvungen att fara hem innan vi hunnit inviga dansgolvet. Men det får vi ta igen en annan gång! :)

Har varit hos M idag och kollat in lägenheten och måste väl säga att jag är positivt överraskad. Trodde inte alls att det gick att få tag på en sådan fräsch lägenhet på Ersboda. Men å andra sidan ville jag inget annat än därifrån, så jag har ju inte ens förmått mig att titta. Det var mysigt att sitta och prata en stund iaf, var ju som ganska länge sedan vi gjorde det nu. Så till nästa vecka får vi styra ihop något allihop, det skulle ju vara guld :)









Bilder från igår. Underbaringar! :)

Man ska inte klaga, men värmen!?

Sitter för tillfället och har känslan av att döden sakta men säkert närmar sig. Det är nämligen tusen grader och lite till i min lägenhet och att öppna några fönster gör inte saken bättre, snarare tvärtom. Det blev bara varmare av att öppna upp här i v-rummet och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Man ska absolut inte klaga, men lite fläkt hade faktiskt suttit fint just nu. Hoppas det är lite svalare till ikväll. Ska umgås med en kär barndomsvän ikväll och det hör inte riktigt till vanligheten. Brukar gå ett tag emellan våra träffar, men de blir alltid lika trevliga så kvällen ser jag fram emot :)





   

   

Lovade bilder från igår, så här är dom. Ska tilläggas att sista bilden på vårat kära hjärtegull enbart är med eftersom jag inte kan låta bli att skratta. Våran hund är liksom frälst i allt som har med motorer att göra, så åka vattenskoter är något han avundas kraftigt :p

<3



Älskade älskade du, om du kunde få leva för alltid.

Jag brinner!

Har haft en helt underbar dag ute i stugan idag. Har sovit i hängmattan, tagit årets vattenskoter-oskuld, tagit sommarens första dopp och ätit en mycket god middag. Har skrattat så jag har ont i huvudet och jag har bränt mig som bara jag kan göra. Så detta blir ett mycket kortfattat inlägg då jag måste lägga mig och sova innan jag börjar frossa, känner att det börjar komma redan.. Slänger in lite fler bilder imorgon! :)



Någon som blir förvånad? Varenda eviga sommar är det samma visa! :p

Sommar-mys

Fick sällskap av bästa J till ett mysigt litet ställe utanför stan idag. Men innan vi hittade rätt.. Ingen av oss föredrar att gå i sällskap av bräms, mygg och myror inne i skogen och då vi insåg att vi inte ens gick åt rätt håll höll bägaren på att rinna över. Tur är väl då att man har nära till skratt istället, för det var ju trots allt vi själv som gjort bort oss. Efter många om och men och en promenad som inte var planerad hittade vi en klipphäll att lägga oss på. Har fikat, pratat, spelat kort och skrattat. Allmänt mys med andra ord, och det gillas! Nu ska jag göra något att äta sedan väntar ytterligare en natt med jobb. Känns inte bra alls med tanke på att jag hade måndag i huvudet då jag vaknade imorse eftersom jag redan jobbat två nätter.. Tycker den kan gå otroligt fort så jag får fara upp till stugan och sätta mig på vattenskotern. Det ryckte i varenda nerv på mig då de brände förbi ute på vattnet idag. Så jag håller tummarna för att vädret håller i sig till imorgon så jag också får gasa av mig lite :)


Jaha, då var även denna dag till ända

När man jobbar nätter har helgen en tendens att bara springa iväg. Den här helgen likaså. Har fortfarande ännu en natt framför mig, men de dagar jag helst av allt varit ute på ett dansgolv med mina underbaringar har nu passerat. Så det får vi ta igen med en utekväll framöver istället! 

Kvällen har varit lugn. For iväg till J ute i Klabbis och har fikat, surrat och sett på film. Känns skönt att komma till jobbet då man vet vad man har framför sig och då man med säkerhet vet att tiden kommer gå betydligt mycket fortare än om man vore hemma. Imorgon ska jag försöka ta mig i kragen och städa lägenheten och ta en riktig långpromenad om vädret bara tillåter. På måndag morgon önskar jag sol, sol och åter sol då jag åker direkt från jobbet upp till stugan. Har mina systrar där uppe så det lär väl bli att åka ut med båt och vattenskoter sålänge vädret håller i sig. Ska bli skönt med en "ledig" dag efter en mycket lång vecka!

Ska se om jag kan hitta min gamla usb sladd till kameran då den nya försvann efter veckan i Varberg. Tycker det är så tråkigt utan bilder så jag ska försöka att inte glömma kameran på måndag. Nu ska jag stöka undan lite här innan jag slänger mig på soffan. Sov så gott mina vänner :)

/E 

Topp tio (utan inbördes ordning)

  • Train - soulsister (för att den fortfarande får mig att le)
  • Eminem ft. Rihanna -  love the way you lie
  • Lars Winnerbäck - från kylan in i värmen
  • Petter ft. Veronica Maggio - Längesen
  • Bob ft. Hayley Williams - airplanes
  • Alexandra Burke - all night long
  • Rasmus Seebach - natteravn
  • Timotej - högt över ängarna
  • Linda Pritchard - miracle


    Ja, jag vet. En sjuhelvettes blanding, men ack så bra :)

Man kan ju tro jag bor på jobbe

Fascinerande ändå hur länge man orkar jobba om man bara byter arbetsplats. Har varit på jobb sedan åtta imorse och kommer vara här i sju timmar till. Trodde jag skulle lessna rätt fort ikväll men jag står fortfarande på benen! Hade dock tänkt slänga mig i soffan nu och se om jag får sova en stund. Trots att jag har betalt för att sova så har jag svårt att göra just det när jag är på jobbet, fråga mig inte varför. Måste ju ha att göra med det faktum att jag anser att man är på jobbet för att jobba, oavsett tid på dygnet.. Men jag hoppas ändå att jag får vakna utvilad imorgonbitti så jag kan utnyttja hela, den förhoppningsvis fina, dagen.

Gårdagen spenderades hos min vän A i Tvärålund. Gick hela byn runt och jag kan inte sluta förundras över hur mycket fin natur vi har här uppe. Det finns små guldklimpar var och varannan stans och folk vet inte ens om det. Förhoppningsvis så hittar jag mitt eget drömställe förr eller senare. Har ju som redan en vision om hur det ska se ut så det är bara att börja leta! Skog, vatten, trädgård och en gräsmatta större än en tjugofyra manna plan (som kommer vara ett h-vete att klippa!). Men vad vore man utan drömmar? :)

Sov gott mina vänner! :)

8/7

När man inte har ron att stanna hemma far man bort. Har alldeles just käkat middag och hade tänkt bege mig till A om en stund. Hade tänkt ta en promenad trots att det min kropp egentligen skriker efter är avkoppling. Men inte det. Är lika bra att hålla igång då jag ska jobba dubbelpass imorgon, slutar 17 och börjar 18 igen. Nästan så man kan hoppa jämfota av lycka... Hade ju helst sluppit kvällspasset men det är inget jag kan göra något åt nu.

Fick ett samtal av en gammal vän för en stund sedan vilket känns toppenbra! Så hinner jag inte hem ikväll ska vi utan tvekan träffas till veckan. Har ju förmodligen en hel del att prata om då det var ett tag sedan vi umgicks sist. Får köra lägenhets inspektion till att börja med då båda två har flyttat :)

Känner mig fortfarande helt tom i huvudet efter gårdagen, men mycket har lagt sig nu. Har väl ytterligare en gång, som många andra gånger, kommit fram till att det inte finns något jag kan göra åt situationen. Hade tänkt skriva att det bara är att gilla läget, men inte ens det ska jag göra. Får helt enkelt försöka fokusera på annat :)

Nu var det länge sedan

Det var länge sedan jag kände en sådan stark besvikelse och ilska. Vet faktiskt inte om jag har känt såhär någonsin. Nu känner jag mig bara tom, tom på ord och känslor. Tur jag har J här ikväll, tror inte jag hade sovit så många timmar inatt annars. Ju mer jag säger och ju mer jag får ur mig desto större blir besvikelsen. Det är då jag säger det högt jag inser hur rätt folk har haft och hur lätt jag har struntat i det och bara sett åt sidan. Jag har inte velat tro på det de har sagt och jag har avfärdat det i tron om att folk kan förändras, men tydligen inte?

Jag vet inte hur mycket mer energi jag har kvar att ge till det här. Jag vet inte hur mycket ernergi jag har överhuvudtaget. Som det känns just nu går allt baklänges. Försöker fylla tiden men oavsett hur långt fram jag kommer mig så hinner saker och ting ikapp ändå. Det är dagar som idag som man vill vara tre år gammal igen och bara känna värmen av mammas hand längs kinden. Tror inte det spelar någon roll hur gammal man än blir, det finns nog alltid sådana dagar då man vill vara liten igen, då man känner sig sårbar och ensam, då man enbart känner hopplöshet och de dagar man önskar att saker och ting kunde se annorlunda ut.

Förstår bara inte hur svårt det ska vara att komma till skott. Varför man säger en sak och gör en annan. Varför det aldrig händer något. Varför man alltid kommer med undanflykter och ursäkter. Och varför lovar man något man inte ser till att hålla? Är så satans less på att höra hur det kommer lösa sig, för någon dag gör det inte det. Hade önskat att jag inte hade behövt uppleva det här för jag har verkligen försökt undvika det, jag har inte velat hoppa in i det här en gång till. Vart tar man krafter ifrån när det ingenstans finns att hämta nytt?

Njutning!

Vaken och vid liv! Är förvånansvärt pigg idag och hade tänkt ta mig en långpromenad innan jag börjar jobbet. Solen skiner utanför fönstret och jag vaknade av värmen i sovrummet. I vanliga fall är det inget jag föredrar, men min längtan efter riktig sommar gör bara att jag vaknar med ett leende på läpparna.  Nu ska jag få något i magen sedan bege mig ut och förhoppningsvis vinna lite färg på armarna :)



"Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now
"

Underbara

Har bara för en stund sedan kommit hem från en underbar (som alltid) kväll med A. För varje gång vi går ut lär jag mig något nytt, och för varje gång detta inträffar förstår jag att det bara kommer bli bättre med tiden. Det är mycket jag beundrar och ännu mer som förvånar, men det gör mig alltid lika glad och positivt överraskad. Det är nog mycket vi är mer lik i än vad jag tidigare har trott, även om vi i mångt och mycket är väldigt olika. Men det känns bra, så himla bra!

Har fått ur mig en hel del ikväll som bara legat och bubblat. Kan egentligen inte påstå att det har varit livsviktiga saker, men det känns ändå bra att ha fått prata av sig om det. Mycket har jag valt själv och annat har jag förlikat mig med. Saker och ting blir inte alltid som man vill och det får man leva med. Ibland vet jag dock inte om beslut man tar är sådant man i slutändan vill leva med. Det finns mycket som jag skulle vilja göra ogjort och ha osagt. Men å andra sidan har dessa situationer och stunder tagit mig dit jag är idag och jag skulle vilja påstå att jag är fruktansvärt förändrad som person på bara ett år. Jag har lärt mig och gått igenom en del som fått mig att växa. En del saker kunde jag i min mening ha fått vara utan men jag hoppas att jag får ut något av det när allt ligger bakom mig. Har tagit en del beslut nu i slutet som jag inte riktigt vet vart jag står i ännu, men jag hoppas jag gör det för mitt eget bästa, det är vad jag vill tro.

Nu ska jag sluta surra innan jag gör bort mig fullkomligt! Sov så gott mina vänner! :)


 

Efter regn kommer solsken

När jag vaknat imorse frågar mamma min om jag har hört åskan och det ösregn som föll inatt. Inte ett endaste dugg svarar jag, till mammas förvåning. Jag har alltså sovit med fönstret öppet och ändå inte hört det som hållit henne vaken halva natten. Det kan man kalla sliten krigare i djup sömn!

Till min besvikelse var det varken vindstilla eller sol då jag kom mig upp ur sängen, men å andra sidan har jag myst med korsord och en massa tidningar ute på altanen. Jag har städat bilen in och utvändigt och jag och T har vaxat fram lite fin färg på bilen! Duktigt jobbat måste jag erkänna, då brämsen som surrar omkring huvudet på en är stora som fåglar och kan göra en minst sagt knäpp. Nu ska vi käka lite mat sedan ska vi njuta av kvälls solen i båten med ett stycke fiskespö i handen. Jag tror inte det kan bli bättre än så :)

Just det, jag sprang längs grusvägen idag. Det var säkert fyra år sedan jag kunde springa sist utan värk i axlar, rygg och knän. Det känns fruktansvärt bra att det har gett det resultat jag har velat. Mitt största mål var faktiskt att kunna springa igen, och så underbart bra det kändes. Äntligen! :)

Drygaste dagen på länge

Denna dag har gått så otroligt sakta att jag har hunnit tänka skjut mig sisådär alldeles för många gånger. Att jag har ångest över något jag inte kan sätta fingret på gör ju inte saken bättre. Hade ju otroligt roligt igår och kom hem på tok för sent och på tok för glad i hågen, kan det vara därför måntro? Hade mängda problem att ta mig upp imorse men det gick tillslut. Nu ska jag bege mig upp till Stugan för att vila upp mig, känner att det behövs. Hoppas på supderduper väder imorgon så jag får fara ut med båten och bara leva ett tag. Idag andas jag bara på ren automatik så jag hoppas glöden är tillbaka imorgon! 

Och du Angelica - du har vapendragare hela sommaren nu!

Out we go, again



Ses där ute!

Impulsivitet blir kreativitet

Ja, något i den stilen kanske. Blev en utekväll med Angelica hela gårdagskvällen. Det som jag hade trott skulle bli en lugn kväll. Satt och pratade om en massa, dansade och hade ruggigt trevligt. Fick veta en massa saker som jag aldrig vetat tidigare och jag måste säga att jag är imponerad och alldeles just fått en ny förebild ;)

 





Det är inte lätt att vara snyggast jämt :)

IDIOT!

Det finns idioter sedan finns det de jag utan tvekan skulle kunna skjuta med ett nackskott. Förbannad är väl bara förnamnet.

Det är fortfarande ljust ute

Borde egentligen hoppa isäng nu då jag ska upp och jobba dag imorgon, men jag hade tänkt göra precis tvärtom. Tänkte ta mig ytterligare en promenad idag då det fortfarande är ljust ute och någorlunda varmt. Kommer ändå inte kunna sova ikväll, har för mycket i huvudet. Så förhoppningsvis kan en promenad råda bot på det så jag får sova inatt. Imorgon blir det mys med Angelica, jag längtar! Behöver se lite folk och prata av mig så vad blir då inte bättre än en uteservering om vädret tillåter? :)




Underbart underbart!

Det finns hopp, trots allt

Vaknade imorse vid åtta tiden av att det mullrade och regnade så som det aldrig gjort förut. Har aldrig sett så mycket regn ösa ner på ett och samma ställe. Så det var bara att kliva upp och dra ut allt från el-uttagen då fröken är rätt nojjig angående sånt. Sedan hoppade jag isäng i hopp om att det skulle bli bättre väder till nästa gång jag slog upp ögonen, och det tackar vi vädergudarna för! Solen sken på dem flesta ställen och jag fick mig en efterlängtad promenad. Synd man jobbar hela helgen, annars hade jag tänkt pysa iväg till stugan och vara för mig själv ett tag. Är ledig på måndag så jag håller alla tummar och tår för att det är bra väder då! Nu en dusch, sedan jobbet.
Ha en fin dag allesammans! :)





Plusplus!

Kan inte annat än att hylla filmen! Den var fruktansvärt mycket bättre än tvåan och innehöll betydligt mycket mer från boken. Nu sitter vi nog alla och hoppar efter den fjärde delen. Den är helt klart värd att se för er som är skeptisk efter förra! Det händer oerhört mycket mer, även om jag inte är så mycket för våld och blod.. :p

Innan jag går i bitar av andra anledningar hade jag tänkt hoppa isäng nu och försöka ta mig upp imorgon för en promenad. Så jag håller tummarna för att det är väder man kan gå i imorgon. Annars kanske man skulle ta sig en tripp upp till IKSU och se så kortet inte har slutat fungera pga inaktivitet.. Försöker lova mig själv att sätta igång men det händer som inget ändå. Därför har jag valt att leva lite extra i sommar och börja ta allt annat lite mer seriöst när praktiken börjar i slutet på Augusti. Det känns som ett ganska förnuftigt beslut :)

Hade tänkt avsluta inlägget för länge sedan, hade egentligen gjort det då jag fastnade i mappen för webcamera bilder. Fick datorn för bara något år sedan men den har ändå hunnit dokumentera en rad kvällar, dagar och helger som får mig att le. Mycket har hunnit förändrats, jag är väl en av de. Försöker att inte störa mig på småsaker, även om många små saker ofta blir till större. Försöker att inte analysera andras märkliga beteenden och behov. Jag försöker fokusera på det för mig väsentliga och viktiga, och för det mesta lyckas jag. Sedan finns det de stunder jag inte kan förmå mig själv att låta bli att fundera vad eller hur vissa människor fungerar. Men för bara några månader sedan skulle det ha stört mig att jag aldrig får svar på de frågorna, det gör inte det längre. Jag har insett att det är mycket här i livet man bara får leva med helt enkelt, och det är vad tänker göra. Tänka på mig, mitt eget och bara leva. Leva och njuta! :)





Godnatt! :)

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0