I got to take a chance tonight

Shut up and put your money where your mouth is.. Kan inte annat än att le åt det fina stycket. Relaterar bara till en enda person och det gör mig varm i magen att jag inte längre behöver tänka som jag gjort förut. Jag är lyckligt lottad att ha mina vänner som stöttar mig och bryr sig om mig, mer än så behöver jag faktiskt inte, det räcker för mig.

Ska börja städa lite nu, sedan ska jag göra mig iordning för kvällen. Det bär iväg till Vindeln denna kväll,efter en del missförstånd har det rett ut sig och om fyra timmar bär det iväg. Det ska bli riktigt roligt, och som Matilda sa: Ska du bli nå full eller? Japp! Ska den där Viktor bli nå full då? Som alltid menar du då,svarar jag. Det kommer bli grejt. Jag är taggad!

Om inte ens en månad är det julafton, och jag har inte ens det minsta till stress över julklappar. Jag sitter bara och tänker på att fyra dagar efter julafton ska jag till Hemavan med världens bästa crew! Kan inte bli skönare än så ju. Bort från stan, snö och en massa roliga aktiviteter. Tro mig, vi lär inte ha lite att göra med våra fantasier. Vi ska behöva vila upp oss efter denna korta semester, det är mitt mål. Fullt ös medvetslös!



 

(Tyvärr är det inte videon, hittade ingen url - kod till den. Men musiken är bra iaf!)



Trevlig fredag allesammans! Pussss!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0