www.apberget.se

Nu är klippt, finito och avslutat.. I allafall för ett tag. Har andra saker som jag anser är viktigare att fokusera på just nu. Apberget gör mig bara frustrerad och stressad, finner inget gott i det överhuvudtaget mer än att jag kan hålla koll på mina vänner som jag förövrigt umgås med så den uppdateringen kan jag få ändå. Vi får se hur länge det tar innan jag som en drog, bara måååste in och titta igen. Just nu känns det bara bra och jag har varit ifrån det förut så egentligen behöver jag det inte överhuvudtaget. Konstigt att något så ointressant och egentligen bara onödigt kan väcka ett sådant intresse.

Nåja, är helt slut i huvudet efter en lång dag i skolan, dålig sömn och dålig mat. Var på upplärningstillfälle eller vad man vill kalla det på ett jobb idag, så de ska höra av sig mer i veckan om hur det kommer att bli, jag var ju som sagt var inte den enda där idag. Men det lät lovande då hela förra kullen de hade tagit in var påväg ut på jobb redan. Efter detta bar det iväg hem, slängde i mig mat och sedan for jag ut till obbola för att se på Höök hos Coffe med Annelie och Johan. Det blev onödiga men kärleksfulla diskussioner, prat om sthlm, åsele och annat onödigt men roligt. När jag sedan skulle köra hem var jag påväg utanför vägen mer än en gång och insåg fort att det är dags att ta igen lite sömn. Men det gick bra och här sitter jag, ännu en gång trött och sliten och egentligen i behov av en varm och skön säng. Den får dock vänta i några minuter till.

Imorgon bär det iväg på hockey med Annelie, sedan blir det förhoppningsvis utgång. Får se vad som händer helt enkelt, jag följer vinden dit den bär mig, det brukar bli roligast så. Jag har sagt det förut och kommer fortsätta säga det, ALL IN, imorgon, helgen efter det och alla andra dagar. Det finns inget som hindrar mig från det längre, och jag tänker satsa stenhårt på att tag igen det förlorade guldet, det är jag värd =)

Godnatt allesammans!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0