Det börjar likna västkusten

Att köra 30 km i timmen på e4an hör väl sällan till vanligheterna. Igår var bland det värsta jag har varit med om. Folk kröp fram och var och varannan bil använde sig av två filer. Det var snörök och drivsnö överallt och det gjorde ju inte saken bättre av att det fortsatte snöa, nonstop, tills dess att jag kommit fram. Men jag tog mig hit helskinnad iaf! Konstaderade även påvägen hem från jobbet igår att jag hatar renar, bokstavligt talat HATAR dem. Det finns fan inge dummare djur på denna planet. Var gode sugen på att ränna ner en jävel bara för att jag hade möjlighet då han ställde sig mitt framför bilen.. Nej, för att citera en vän "det är lustigt att trafikverket jobbar för noll vision i trafiken när de tillåter renarna att vara på vägarna". Minst sagt.

Nu pyser vi iväg och gör Skellfteå stad osäkert! Ha en trevlig lördag allesammans :)

Stressss

Oj, igår hann jag iprincip bara hem innan jag slog igen ögonlocken. Idag var det trögt trögt trögt att kliva upp! Har hostat och haft ont i halsen ett tag nu men peppar peppar så hoppas jag att det går åt rätt håll och det ger med sig! Hann inte så mycket mer idag efter jobbet. Blev en vända för att köpa julstjärnor att ha i fönstret i vardagsrummet och i sovrummet men nu när jag har pillat ihop en jävel så är sladden för kort. Det är ju typiskt mig, det ska jävlas för att jag ska ge upp. Men serni det har jag inte tänkt göra. Den jag har ställt iordning får hamna på fönsterbrädan i sovrummet istället så får jag fixa iordning något annat till vardagsrummet :)

Efter det ringer en kär vän till mig och ska lämna bilen jag ska ha upp till Skellefteå imorgon. Lite problematiskt blev det så det var tur att jag av ren slump mötte de stackarna när de virrade runt öst på stan i god tro om att hitta rätt (vilket de var långt ifrån). Efter det hann jag med en tur till mina små hjärtan i klabbis, lite mys och som vanligt en del skratt. Skönt att släppa vardagen lite bara sådär vissa stunder. Skönt att kunna vara sig själv fullt ut, inga krusiduller bara ren härlighet. Det gillas :)

Nu ska jag jävlas en stund till och packa lite innan jag får hoppa ner i kuddlådan. Sedan en kort dag innan jag beger mig iväg på äventyr i Skellfteå. Blir nog en väldigt spännande helg om jag känner Nicke rätt.. hej och hå ;P



Hojt! :)

Sweet



Trevlig överraskning under promenaden :)

Söndagskvällen

Efter en tidig morgon och dag på jobbet så myser jag ner mig i soffan under en gosig filt! Slår igång avatar och drömmer mig bort lite. Fantastiskt att det är möjligt att göra absolut ingenting! Funderar på en prommis sen, får se om jag håller mig vaken bara ;)

Tungt!



Det ska mycket till för att få håren på mina armar att resa sig, men han gör det varje gång. Det här var sjukt bra, så sjukt sjukt bra!

tio poängare

Hade en otroligt mysig fredagkväll igår. Hade över mina bästa vänner på middag med förrätt och hela fadderullan! I enlighet med mina gäster så blev middag fantastiskt lyckad och så även efterrätten. Blev inte mycket kvar innan kvällen var avslutad ;)

Känns skönt att kunna vara hemma en helg och bara slappna av. Känner att veckodagarna börjar hinna ikapp mig och all min lediga tid kräver lugn och avslappning. Har sovit mer de senaste tre dygnen än vad jag har gjort på många veckor nu. Känner att det kommer bli tungt att kliva upp imorgonbitti men å andra sidan så hoppas jag att jag kan se fördelen med att ha fått sova ut. Får se när nästa lediga stund kommer framöver.. ser ut att vara en bit bort :P



Cheescake med lemoncurd, vilken höjdare! Inte så konstigt det blev lite kvar ;)

Sista försöket nu

Kliver upp med ett leende på läpparna och tänker idag ska bli en bra dag! Börjar med att baka scones som blir fullständigt misslyckade. Förstår inte alls vad jag gör för fel men jag ska helt enkelt inte ge mig på bakning så tidigt på morgonen, det är bara att konstatera. Det var mitt sista försök idag, hädanefter blir det fabriksbakta bröd till frukost :P Men jag ger inte upp  dagen för det, nu ska jag fara och handla lite sedan ska jag göra iordning kvällens efterrätt. Får hit mina käraste ikväll så det är bara att bulla upp för fredagsmys! Ska bli ruggigt trevligt! :)

 

Lite mer stök i köket nu sen blir det nog en promenad till affärn! Ha en bra dag! ;P

Det är humor, helt enkelt.



Gammal bild men fortfarande lika rolig!

17/11

Tja!

Sjukt kass uppdatering de senaste dagarna. Kan visserligen bero på att jag ingenting har att skriva om. Dagarna rullar på som de har gjort de senaste veckorna nu. Det är svinkallt om mornarna, dyngmörkt när jag kommer hem och halkigt som bara fan på gångvägarna. Jag har ändå trotsat kylan de senaste två dagarna och varit ute på långpromenader. Har laddat mobilen med grym musik som får mig att vilja springa runt halva stan men tyvärr har jag inte kondis för det. Jag njuter av att benen bär mig och att det bränner i kinderna iallafall. Ska försöka hålla det här nu och ta mig ut en stund varje dag. Sen har jag fått order av min handledare att göra en hälsokontroll.. Kanske är på tiden med mina sömnproblem och min ständiga huvudvärk. Blodtrycket var knasigt också så det är nog en fin idé. Nu ska jag ner på parkeringen och socialisera lite, hojt!

 

 

Trög update, jag vet

Har varit ute på en lång härlig prommis idag, helt fantastiskt så bra man kan må med lite frisk luft i lungorna. Tänkte fara på iksu och vara duktig men med min huvudvärk så kändes det bättre att gå ut. 75 långa minuter, jag är nästan stolt över mig själv att fick ut mitt lata arsel och upp från soffan. Nu ska jag försöka mig ut en stund varje dag och hoppas att det kan råda bot på både min ihållande huvudvärk och min konstanta trötthet. Förhoppningsvis är det bara lite friskluft som krävs.

Nu ska jag natta, godnatt mina vänner! :)

Ibland påminner du mig om varför jag älskar dig

Några få minuter, det var allt som behövdes. Tack mitt hjärta!

Snacka om träningspass!

Det är ingen lätt match att gå omkring och bära en liten knodd en längre stund. Satan vilken träningsvärk jag har haft i mina armar idag! Jag tycker inte lilleman är speciellt stor eller väger speciellt mycket men det tar fan på  ändå! Hade en riktigt mysig fredagskväll med mina bästa igår och ikväll har soffan varit mig till lags. Skönt med en lugn helg.. känns som om min kropp behövde ta igen sig efter på tok för många dagars arbete i sträck. Satt dock och övervägde om det var dags för en inflyttningsfest i slutet på månaden, det var ju som ett tag sedan jag flyttade så det är väl på tiden ;p

Nu ska jag återgå till att sällskapa i soffan, sedan blir det en tidig kväll så jag tar mig upp på jobbet imorgon. Ha en mysig kväll allesammans :)

Jävla huvud

 

Har ont som satan i skallen men det är väl inget nytt. Sover dåligt som skit på nätterna, vilket inte heller är något nytt. Men idag gjorde några klienter på jobbet min dag. Det är så fantastiskt hur några trevliga komplimanger kan göra så mycket. Det de sa kommer jag leva länge på!

Inget annat trevligt att berätta faktiskt.. Tiden rullar lite på rutin och dagarna går undan. Kom fram till att jag gjort mer än hälften av praktiken vilket känns väldigt tråkigt. Vill stanna kvar där helst hela studietiden och lite till, men det går ju inte. Säger som en klient sa till mig idag "jag hoppas du får komma tillbaka och jobba!", ja, det hoppas jag med!

Det snöade för två dagar sedan och jag hann ta en mycket mysig bild. Det var en sånt där härligt snö som man inte lyckas uppleva alltför många gånger. Den var sådär lätt och trevlig att vara ute i. Visst får man väl lite jul känsla ändå? :)



Skoter premiär



Behöver inte gå in djupare än såhär, men det var inte bara jag som var lycklig igår :)

Vadå retro?



Våran absolut första skoter, en skidoo från 1978. Några år till och den börjar bli antik. Någon som är sugen på ett gamm härk så får ni hojta till, pärlan är nämligen till salu! Ska bli roligt att se om någon nappar, har lite svårt att tro det om jag ska vara ärlig :p

För att det känns så idag



Det är ganska fascinerande hur mitt jobb kan vara mer nyttigt för mig än vad det är tanken. Igår fick jag bli så upprörd att tårarna sprängde bakom ögonen. Men det är ganska skönt, det är inte många människor som går till jobbet för att komma hem några kilo lättare. Lite mer av det här och man kanske blir som folk igen :)

Sveriges skönaste familjer?

Om städning: "Gör det dåligt grabbar, för då slipper ni göra det nästa gång". Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, det värsta är väl att det stämmer för de flesta. Om inte annat går tanten och plockar efteråt ändå. Varför ber man då ens om hjälp? :P



Tänkte bara bjuda på en bild som sätter ett leende på åtminstone mina läppar
lillhjärtat ♥

Dagens

"Jag undrade alltid varför ingen gjorde något åt det: tills jag insåg att jag var någon"
 - Lily Tomlin

Det har alltid förundrat mig de människor som går runt och stör sig på någon, men som aldrig gör något åt det. Tanken hos mig är då att man väljer att gå med en irriation man förmodligen skulle kunna bli av med om man bara gav den personen en chans till förändring. Så nästa gång du känner den där irritationen bygga i bröstet, det finns ingen annan än du som kan lindra det, tänk på det. 

Det gick trögt

Efter en helg av jobb hade en sovmorgon inte suttit helt fel, men det var bara att pallra sig upp. När täcket är som skönast och man vill inget hellre än att ligga kvar i värmen. När det är kallt och mörkt ute och mörkret bakom ögonlocken känns betydligt mycket trevligare, ja.. då är det bara att stiga upp ur sängen. Visst är det för härligt? Och så kommer min vecka att se ut. Det blir tidiga mornar och långa dagar. Men jag hoppas att det känns lika bra att kliva upp resterande av veckan som det gjorde igår. Det fick förvånansvärt bra att stiga upp klockan fem en söndag. Jag är både chockad och stolt att jag överhuvudtaget fick huvudet från kudden. Men trots den tidiga timmen stängde jag dörren med ett leende. Känns som att man har fått ett lite nytt perspektiv på livet. Tänker inte slösa mer av min tid och energi på sådant som inte gör mig något klokare. Fokus på det viktiga nu :)





Ha en bra dag allesammans! :)

En bit av mitt hjärta





Tanken slog mig alldeles just när jag satt och tittade på bilderna att jag kände en fruktansvärt stark känsla av stolthet. Det är precis som att en bit av mitt hjärta har blivit större på något vis. Att jag har fått uppleva den verkliga tanken med livet. Den där starka känslan av kärlek, vänskap och glädje. Fick lära mig på jobbet en dag att man ska tala om för sina nära hur mycket de betyder, var gång man tänker det, så nu gör jag det. Mycket kommer se annorlunda ut i framtiden och förhoppningsvis får jag vara en del av den förändringen. Och jag vet att tiden inte alltid finns men jag uppskattar att du lyssnar när den väl gör det. Det har ju alltid varit så, du och jag mot världen. Min tanke är inte att det kommer försvinna, snarare att vi har med oss ännu ett hjärta att bära. Ville bara att du skulle veta att jag bryr mig och finns här.

Det är så vackert



Det är synd att det bara lyser så vackert en gång per år..

lång-lördag



En lång dag på jobbet men nu är jag klar för att bege mig mot graven.
Ska tända lite ljus och bara vara en stund. Minns då vi var små och följde med mamma vid jul, vi brukade alltid sjunga för de. Det händer än idag att jag nynnar något bara för att jag vet att de skulle ha gillat det om de varit vid liv. Det är mycket de skulle ha gillat om de vorit vid liv och det är synd att de inte är här för att få se allt det underbara. Men min övertygelse om att ni sitter och vakar över oss gör det lättare att gå till graven för varje år som går. Nu känns det mest bara fridfullt, som ett lugn.

Ha en fin kväll mina vänner!

Vem släckte lampan?



Finns ingen mer än jag som önskar stora drivor vit härlig snö, men jag sticker inte under stolen med att jag saknar solen starka strålar. Att vakna med ljuset på morgonen, att fortfarande se solen på slutet av dagen och det faktum att jag som person har mer energi när jag kan utnyttja mer av min tid utomhus. Känns så fruktansvärt tråkigt att vakna upp till samma mörker som när man la sig, och att fara hem till samma mörker som när for till jobbet. Aldrig under dagen hinner man utnyttja det lilla ljus vi får, om än det inte är solljus. Nej, en solresa nu hade inte suttit helt fel. Långa stränder och varma hav med en sol som lyser långt in på eftermiddag och lämnar värmen kvar hela natten. Jag nästan saknar de fuktiga lakanen som kan gå mig på nerverna när jag väl är utomlands. Man kanske ska försöka sig på att spara lite pengar och se om man har tid att fara på någon sista minuten längre fram i vinter. Någon härlig själ som är lika sugen som jag?

Snacka om fredagslyx!

Fick maten levererad till dörren och den med trevligt sällskap. Så nu sitter jag här proppmätt och försöker så gott jag kan att överhuvudtaget andas. Fick även hjälp att skruva upp en del saker på väggarna så det har väl hänt mer här under de senaste två dagarna än vad det har gjort sedan jag flyttade in i maj vilket är ett framsteg. Nu börjar det äntligen se ut som ett hem här och det är inte annat än efterlängtat :)

Nu ska jag njuta av min sköna soffa och invänta ögonblicket då jag ska ut för ett litet chaufförsjobb. Ha en bra kväll mina vänner! :)

Jag älskar det!





Jag kommer skratta åt det här till den dagen jag trillar av pinnen, helt säkert. Detta är kanske bland det roligaste jag har sett i svensk tv-historia och jag bara älskar minerna på alla människor som av slump råkar finnas där vid rätt tillfälle. Det är så underbart bra att jag gråter av skratt. Folk som inte drar på mungipan åt det här kan inte ha speciellt trevliga liv. Förstå att få bli sådär som gammal, så underbart! :D

.

Ikväll har jag inte så mycket att säga, är lite tom på ord faktiskt. Känslor har jag massor av, alldeles för många faktiskt. Kunde önska att jag många gånger bara kunde slå av alla känslor och alla tankar. Försöker intala mig själv att livet borde bli lättare att leva om man slipper gå omkring och känna en massa hela tiden, men å andra sidan skulle det vara fruktansvärt att inte få känna den glädje och lycka många dagar ger mig. Jag är dessutom en jävel på att känna saker och att uttrycka dem. Det finns inget bättre än att ge en annan människa ett leende på läpparna, och det krävs så fruktansvärt lite för att göra någons dag så mycket bättre. Du får inte sluta hoppas, sa en vän idag, och det är väl så. Hoppet ska vara det sista som sviker en och även om det inte alltid känns som att det kommer en dag till så gör det det, och imorgon hoppas jag på en bra dag :)

Det känns så nytt varje gång

Åker iväg till mina små hjärtan ikväll och myser! Känns som om varje gång är den första och jag får alltid hålla tillbaka tårarna när jag inser att allt är på riktigt och att det faktiskt är såhär det kommer vara nu, resten av livet. Det är ganska fantastiskt hur fort allt går, jag hann ju inte ens smälta att min andra halva och bästa vän var gravid och nu är det lilla livet här, på riktigt. Men det är underbart, så väldans underbart :)



Det är som godis för öronen



Så mycket härlig musik som spirar ur högtalarna nu, det får mig att må så underbart bra!

Jag ser bara dimma

Kom hem för en stund sedan från jobbet och har väl kört sisådär 60 km/h som fortast. Det var dimma som jag aldrig varit med om tidigare och jag har kommit fram till att jag tycker det är lite halv läskigt med dimma då jag såhär sent på kvällen har ganska livlig fantasi. Jag börjar tänka mördare, troll, dvärgar och diverse andra suspekta människor som kan hoppa in framför bilen. Att det sedan är halka och spår i vägen som man inte tar sig upp från gör saken bara ännu trevligare. Det kanske är bra att jag får några timmars sömn om en stund, känner att mina tankar inte riktigt är så hälsosamma just nu, vilket kanske inte är så konstigt då hela min värld har varit lite som i en dimma idag.. :P Så jag kojsar från och med nu och önskar er en trevlig natt! Puss!

Efter några timmars jobb..

 



med reservation för gardinerna,
 det ska upp ett par ordentliga såfort jag har rotat fram dem :)

Är lite mör i fingrarna efter att ha plockat ner 24 knoppar och slipat ner för att måla om. Man börjar ju fundera hur  man tänker när man sätter in 24 skåp och lådor i köket på en tvåa men nu är det färdigt och det blev betydligt mycket trevligare än med trä färgade knoppar, eller hur? :)

Tack mamma för hjälpen, du är guld!

tv maraton

Vet inte om det hade att göra med bristande socialt umgänge igår men jag har nog aldrig skrattat så mycket åt tvn som jag gjorde igår. Inte nog med att jag fick skratta åt Böda camping, sedan startade pensionärsjävlar som var då bara tusen gånger bättre. Det är ju helt fantastiskt hur mycket man kan komma undan med som gamling! Det känns lite mer hoppfullt att bli gammal nu när man har några att se upp till! ;P

Nog om tvn, hade tänkt ta tag i mitt liv lite nu. Starta med att diska den hög som växer sig bara större och större i diskhon.. Varför ska sådant nödvändigt vara så fruktansvärt tråkigt? Någon som har kommit underfund med hur man gör det lite roligare?

Ha en bra dag!

Böda beer bodies

Haha, jag har suttit och skrattat för mig själv snart en halvtimmes tid. Böda camping på kanal 5, kan det bli mycket bättre än så? Det finns tydligen ett slumm område på campingen, hur nu det är möjligt? Men det är så vackert att se, jag älskar attityden man har som campare. Husvagns semester nästa sommar, det är nästan ett måste nu. 11 ton kött på samma camping på bara en sommar, det är ju som gjort för mig :D







Saknar Byske när jag ser alla härliga människor. Man kanske ska ta sig en tripp upp över till sommaren ändå. Någon frivillig själ som vill ut på roadtrip? ;)

uäk

Försökte mig på att göra min första risotto idag och lyckades mycket bra om jag får säga det själv! Synd bara att jag inte kunde njuta av den riktigt då jag har mått dåligt hela dagen och inte får i mig mycket till mat. Det blev iallafall en del matlådor och det behövs ju alltid. Har fått creeds på jobbet att jag alltid lagar min egna mat och det är lite roligt. Blev även hemskickad därifrån idag då jag förmodligen satt med en härlig grön nyans i ansiktet. Förstår inte vad det är men jag hoppas det ska gå över till imorgon så jag kan göra något av min lediga dag. Min käre mor ska komma hit och hjälpa mig lite i lägenheten så jag hoppas att jag är i skick för att ta emot sällskap.

Träffade en gammal barndomskompis i lördags, än om det bara blev ett väldigt kort möte så var det trevligt att ses igen! Var många år sedan de flyttade men det känns ändå som om det var igår vi sprang omkring på Slevgränd och lekte. Som om det var igår fialotta larsson kom hem kortklippt av en seriös liten dam vid namn Therese som hade tagit på sig rollen som frisör. En lite lätt upprörd mamma fick då klippa till det som tidigare hade varit ett ljust långt hår till en något pojkigare frisyr. Såhär i efterhand kan man inte låta bli att skratta! Vi hann göra mycket hyss vi brudar :)



Ett stycke dam jag inte kommer ihåg namnet på, ett stycke syster och ett stycke dam vid namn Therese aka. Slevgränds frisör'n ;)

Han gör det svårt att sitta still

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0