Slut i rutan

Efter att ha jobbat 12 timmars pass både lördag och söndag, utan större erfarenhet av sömn på nätterna så har man nog gjort sig förtjänt av lite sömn inatt. Det roliga i kråksången är att jag sitter här istället för i sängen och det kommer ändå sluta med tv för min del vilket i sin tur leder till att jag inte kommer kunna sova något inatt heller. Egentligen vet jag vart min sömnproblem ligger och mycket av det skulle jag kunna åtgärda alldeles på egen hand.

Har pratat med Johanna också om lokalen till våran pensionärsfest vi ska ha så hon ringde och hörde men tydligen får vi inte hyra eftersom vi inte står på något hyreskontrakt, så det blir hennes mamma och min pappa som får stå ansvarig.. Pappa lär ju inte digga den idén direkt. Men fest ska det bli så han får nog bara förlika sig med sanningen, att han är illa tvungen att ställa upp. Jag ska dock inte säga det på det sättet, det kommer nog låte en aningen finare då jag lägger upp det för honom.. Men vad gör man inte? ;)

Såg förövrigt "what happens in Vegas" ikväll, och måste väl medge att början på filmen var jävligt seg och i det stora hela en väldigt förutsägbar film. Men trots det så sitter man ändå där i slutet av filmen, som man redan har spelat upp i hvuudet ett flertal gånger, och ler. Det slutar ju som det ska sluta, bra, romantiskt. Pojken får flickan, och tvärtom. Precis sådär som det i verkligheten aldrig blir. Men det är väl tur att filmer ger oss smaken av kärlek, iallfall för en stund.

Skola och jobb imorgon, jag kommer ha blodet i tårna snart som jag springer. Men då man ser på kontot så är det värt det. Förhoppningsvis ser det ännu bättre ut nästa månad, så jag ska nog inte klaga trots allt. Några kämpiga månader så jag kan spara ihop lite pengar, sen är det sommar och då ska jag ut och leva livet. Svårt att se sig själv om några månader, men jag med all säkerhet att det kommer bli "the time of my life", det jag kommer jag personligen se till.

PUSS!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0