Man ska inte gråta över spilld mjölk, eller hur det nu va

Ja, vissa saker kommer man få leva med att man blir oviss, så enkelt är det bara. Hur vissa tänker och agerar till exempel. Men som jag läste någonstans så ska man inte ångra det som redan har passerat, då det inte går att göra ogjort. Man ska heller inte gräma sig över framtiden, då den inte går att förutspå. Så det får bli dagens visdomsord :)

Har dock haft en mycket mysig kväll och jag sitter fortfarande med ett leende på läpparna. Har skjutit mig less med luftgeväret och kan ju lova att det som bubblade i kroppen innan är long gone by vid det här laget. Har faktiskt övervägt att ta jakt licensen då det är riktigt roligt att skjuta. Sen att man kanske måste träna en (hel) del innan man blir någon höjare på det är ju en annan femma. Har nog skjutit på mer burkar idag än vad jag skulle förmå mig att kunna dricka upp. Men träning ger färdighet, brukar man väl säga? :)

Har inte berättat att jag var med A ute i Tavelsjö igår. Tänkte lägga upp bilder men kom på att kameran ligger hemma så det får bli imorgon istället! Men det var iallafall mycket mycket mysigt! Vi spelade minigolf där vi fick konstatera att bollsporter inte är min grejj (åtminstone inte alla :p) samt att vi satt och doppade fossingarna i det ljumma kvällsvattnet. Jag har sagt det förut och säger det igen, Sverige är fruktansvärt fint om man kan ta sig till alla vackra guldkorn där ute :)


Kommentarer
Emmelist

bra skrivet

2010-07-22 @ 10:11:45
URL: http://emmelist.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0