Dagens middag

Idag blev det carbonara med shiritakinudlar. Hur gott som helst! Har även börjat förstå de som måste ha parmesan i/till sin carbonara. Vilken smakförstärkare!

Recept:
3 paket bacon (ev. strimlad skinka)
1 finhackad gul lök
ca 150 g färskost vitlök/örter
ca 3,5 dl visp/matlagningsgrädde
ca 1 dl finriven parmesanost
färsk bladspenat
kryddor

Såhär gör du:
Börja med att klippa/skiva ner bacon i en varm stekpanna.Stek tills de får lite färg och tillsätt löken. Stek ytterligare en stund tills löken blivit mjuk innan du häller ner grädden. Rör även ner färskosten. Dra ner värmen på plattan så inte såsen skär sig.

Mot slutet rör du ner osten och smakar av med kryddor (jag använder vitkökspulver, cayenne, svartpeppar och örtkrydda). Tillsätt sedan spenaten innan du serverar. Har du färska kryddor är det garanterat gott att ha i!

Servera med nudlar, sparris, zucchinipasta eller vanlig pasta för er som äter det. Enkelt och superduper-gott! -)






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0