Långdragen dag

Började skolan redan 8 imorse och med tanke på mina sena mornar den senaste veckan hade jag smärre problem att ta mig upp ur sängen. Kan visserligen även ha att göra med hur lång tid det tog för mig att somna efter vad som inträffade på andra sidan gatan. Var just påväg att lägga mig då jag hoppar rätt upp i sängen av rädsla. Något som låter som pistolskott kommer utifrån gatan och det hörs väl, mer än en gång. Har dock fortfarande ingen klarhet i vad det var som hände men fick iallafall somna tillslut. Ska väl meddela också att det inte står något i tidningen om det som hände inatt så förmodligen var det väl någon som fick för sig att smälla smällare eller dylikt mitt i natten, men obehagligt var det!

Ska iväg och jobba halv tre idag till senare ikväll så det kommer bli en lång dag. Har redan ont i huvudet, vilket jag förvisso haft i flera veckor mer eller mindre så det är inget som förvånar mig. Som alltid är jag dålig på att ta tag i sådana samtal som berör min hälsa och drar gärna på det så långt det är möjligt.. Men nu måste jag.

Nåväl, jag hoppas ni får en fin dag mina vänner! :)



Kommentarer
Angelica

Man får dra ut på att ta tag i sådana saker så länge man vill och ta tag i det då man känner sig beredd =) Finns här, bara så du vet!!

2010-04-14 @ 14:57:23
URL: http://anjelica.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0