Sommaren med Göran

Det blev ingen romantisk komedi, eller ja, komedi blev det, och det slutade väl i lite romantik men det blev inte den vi hade tänkt oss att se då det bara fanns sex platser kvar. Vi valde därför att se en svensk komedi som jag nu i efterhand inte hade betalat nå många ören för att se.. Tycker visserligen att det fanns roliga klipp, men jag kan icket påstå att det var en ordentlig komedi, den hade kunnat vara mycket mycket roligare. Men, det är som jag brukar säga, svensk film är värdelös. Det finns ett fåtal undantag och de kan man ränka på en hand, resterande är bara desperata försök för att få Sverige tillbaka på världskartan, typ.



 
 Efter bion for vi till Mariehem för att träffa M som skulle ge oss biljetter för morgondagen och det slutade med att vi blev sittandes där tills de skulle ut. Ja, vad säger man? Jag vill inte påstå att blondiner är dumma, men det finns ju prakt exemplar till varför man många gånger drar förhastade slutsatser. Vad är det med blondiner, för korta tunikor och en röst lika skärande och pipig som piff och puff, vart kommer alla dessa damer ifrån? Jag får det inte att gå ihop då jag väldigt sällan ser mörkhåriga bete sig som om de vore dummare än tågrälsen på backen. Har det med blekningen att göra eller vad är det frågan om?

Nej, nog om fientlighet och fördomar. Jag är riktigt taggad på morgondagen och jag tror det kommer bli riktigt roligt, trots att vårat andrahands alternativ är Corona.. Jag har sagt mer än en gång, det finns inget ställe jag har hatat mer än det. Men nu är det andra ägare och FÖRHOPPNINGSVIS annan personal, för innan var det ordentligt självcentrerade människor som arbetade på det stället och jag kan sätter mitt liv på att det inte fanns en person i den gruppen som kunde räkna till tio, annars kan man inte vara så dum som de. Hur var det med fördomarna tänker ni nu, men nej, detta är bara ren fakta. Så, för allas skull och trevnad hoppas jag att det med ny ägare har kommit ny och framförallt, trevlig personal.

Haha, nu är det nog dags för mig att bädda in mina stackars trötta fötter under täcket innan jag har nedvärderat alla stackars människor i min omgivning. Försöker så gott jag kan att ge alla en chans och vara öppen för nytt, men vissa människor kan jag inte med och så enkelt är det. Nej, era stackare.. Nu ska jag avsluta mitt inlägg med att deppa ytterligare då jag inte har någon bok att krypa till sängs med.. Kanske ska börja om på nytt? :]



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0