Såld!

Ja, jag vet ju inte hur bokstavligt man ska ta det men jag har fullkomlig förälskat mig i musik och låtar med piano i. Sitter just nu och lyssnar på youtube klipp från en kille som heter Chester See. Det är helt underbar musik, jag får rysningar bara av tanken. Det är synd att jag i övrigt är så fruktansvärt omusikalisk, annars hade jag nog utan tvekan börjat spela själv.

Har haft J här sedan i eftermiddags då jag kört syster till bussen. Vi var i Holmsund och köpte pizza och sedan for vi till Charlies och hyrde film. Män som hatar kvinnor blev det. Måste medge att den faktiskt var bra och inte alls lika förutsägbar som många av de svenska "deckar" filmerna brukar kunna vara. Nu hade ju visserligen en kollega till mig avslöjat boven i dramat men den var trots det värd det beröm den har fått. Så nu har man ytterligare en anledning att få gå på bio, igen. Finns massor av filmer på bio nu som jag skulle vilja gå och se. Bland annat allt för min syster, men den vill jag nog läsa före, sedan alla romantiska komedier naturligtvis! Det finns nog ingen kombination jag gillar bättre än så, lite humor, lite kärlek och oftast någon tår.. Det är bra film! :)

När vi ändå är inne på att blotta själ och tanke, så hade jag tänkt dela med mig av mina absoluta favoritplatser. Bilderna är tagna på två olika platser i två olika sammanhang, men ack vilken fridfullhet de ger. Vid vatten mår jag som bäst, att få se vågorna leka eller frysa till is med ett täcke av vitt fluffigt snö. När himlen delar sig i obeskrivliga färger, nej det finns inget bättre!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0