En chockad 50-åring

Helgen började med middag på Droskan tillsammans med Annelie och Johanna. Vi fortsatte därifrån till tatueringsmässan på scharinska, men den sög verkligen. Helt värdelös och inte alls värd 100 kronor! Jag trodde man skulle bli mer inspirerad och få se mer alster, men icket. Trevlig miljö eller attityd fanns det inte heller där inne. Men nåja, gjort är gjort.

Senare på kvällen kom lillasyster hem, så vi for för att överraska våran gamla far. Jag har nog aldrig sett honom så chockad någonsin när hon ställde sig i dörr öppningen. Han förstod nog inte ens att det var hon till att börja med. Sedan grät han som ett litet barn när han förstod att hela familjen skulle vara samlad på hans födelsedag. Han sa att den där 25% biten som varit borttappad sålänge plötsligt kom till rätta. Det var riktigt rörande. Kvällen blev fylld med gott sällskap, god mat och en massa skratt. Eller ja, en del tårar också, men den biten tar jag på mig då det handlade om mitt tal till pappa. Jag fick förvisso jätte bra respons på den, och det kändes riktigt bra då jag var mer nervös än för livet själv för att läsa den.

Nu ska jag fortsätta plugga och försöka förstå mig på vad och hur jag ska läsa överhuvudtaget. Vi får se hur det går. Det är gruppträff på tomtebo klockan fem iallafall, så innan dess ska det vara gjort. HEJA Erica, jag som är bäst på att ta tag i saker..


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0