Terapi för själen

Jag kan inte sluta förundras över hur musik kan fylla själen med så mycket harmoni, Melissa Horn är min terapeut.

 

Har haft en jätte mysig helg, med sittning på lördagen. Det var en helt underbar middag, hur gott som helst. De flesta drog iväg till corona efter maten och det var väl tur det, men den utstyrsel man hade på sig den kvällen vet jag faktiskt inte om jag skulle ha velat gå in själv. Nog för att jag vanligtvis brukar kunna bjuda på mig själv, och det gjorde jag i lördags också, men att gå in själv i pippi outfit.. där går till och med min gräns. Men det var en pippi, en laura craft, en zorro, prinsessa osv med mig, så jag var inte ensam! Det jag blir förundrad över är hur det kan komma sig att man blir mer uppraggad utklädd som pippi långstrump än när man går dit i vanliga kläder. Måste ju ha något med spänningen att göra, att man inte kan se vem som egentligen finns där under. Eller om det bara var för uppmärksamhetens skull, för den fick jag och många av mina klasskamrater mer än nog av den kvällen. Men nåja, jag bryr mig faktiskt inte då jag förmodligen inte kommer hänga på corona så mycket mer. Det är inte mitt favoritställe direkt. Men man kanske skulle gå utklädd hädan efter, för av någon konstig anledning hade jag faktiskt roligare i lördags än vad jag brukar ha. Nåja, nog pratat om det.

Jag har funderat på att motivmåla en av mina väggar, men jag vet inte vad jag vill måla ännu och jag vet inte hur jag ska kunna måla det heller. Jag funderar på att försöka få hit min kära vän Jonna som jag pratade med idag, och som jag förövrigt saknar så det gör ont. Jag saknar våra myskvällar fulla med skratt, och det sättet du kan vara dig själv på. Du är så himla bra! Det är ju självklart inte det enda hon är bra på, hon kan måla och rita också, och det är därför jag vill ha henne att måla min vägg. Det kan dock komma att bli ett problem då hon för tillfället bor i Stockholmo. Hon kommer nog inte komma hem på ett tag heller, och skulle hon göra det vill hon nog inte stå och måla min vägg. Vi får se hur det går. Jag är nog bara rastlös och vill göra något drastiskt, är så less på detta ruggiga väder och vill ha förändring. Jag har försökt vara hurtig med promenader, men när det öser ner regn utanför dörren känner man sig inte så manad på att gå ut. Det är varmare och framförallt torrare inomhus och därför kan ett projekt på min vägg vara jätte bra! Det kan nog få mig på andra tankar också, det skulle nog behövas. Det är nog som pappa säger, jag blir deprimerad pågrund av årstiden. Jag tycker inget är roligt, och jag är tröttare nu än någonsin förut. Det är nu jag skulle kunna göra något så drastiskt som att flytta, om det inte vore för min utbildning det vill säga. Den hindrar mig från en hel del saker som jag faktiskt skulle vilja göra, men å andra sidan så är den bra och det kommer resultera i att jag arbetar med mitt drömjobb i framtiden. Jag får helt enkelt planera mina drömmar och mål i långsikt, några år går trots allt ganska fort.

Nu ska jag fortsätta att avnjuta min nya idol och försöka städa bort saker och ting från mitt golv och mina väggar så det är fritt för den som vill anfalla min fina vita vägg. Finns det någon med förslag på ett fint motiv, skriv gärna! Ha en trevlig kväll!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0