Med rumpan som fastlåst

Jaha, jag som hade tänkt fara och köpa mitt träningskort ikväll.. Det gick ju käpprätt åt skogen. Nåja, jag tror faktiskt att jag ska ta med mig träningskläder efter skolan imorgon, men jag vet inte om de har någon som kan hjälpa mig med ett kort då eftersom receptionen brukar vara öppen på eftermiddagarna. Nåja, det lär vi väl bli visse om!

Har istället för träning gjort något med helt motsatt effekt, legat hemma framför tvn. Har sett idol, greys och fråga olle dokumentären. Hade tänkt diskutera greys framtill att dokumentären började, vilket fick mig på helt andra tankar. Har suttit i en hel timme och bara skrattat för mig själv, förundrad över hur folk törs vika ut sig på ett sådant sätt? Det var allt från dildotester, onani maraton och frågor besvarade på stan. Jag kan väl inte kalla mig själv för speciellt pryd, men tycker ändock att sexlivet är något man vill hålla relativt privat. Däremot höjer jag tummarna för att det har blivit såpass accepterat ändå, så att man kan prata öppet om det utan att skämmas. En intressant fakta som jag fick veta ikväll var att onani ofta har beskrivits som bidragande faktorer för mental ohälsa och psykiska sjukdomar. Även att kvinnor skulle ha sämre fertilitet om de onanerade, hur nu det ska kunna gå till då det är av tillfredsställelse vi överhuvudtaget kan bli gravida? Nåja, det var faktiskt riktigt intressant att se på även om jag fortfarande sitter lite halvt generad och med röda kinder :)

Att J just skickade bilder från dragracingen i Sundsvall i somras gjorde inte saken bättre. Som folk i min omgivning borde veta vid det här laget är jag en sucker för killar på motorcykel, kliché, jag vet. Killar på snygga motorcyklar, som gör stunt som en annan skulle ligga i graven efter, som dessutom inte ser så pjåkiga ut själv. 

                                Man kanske ska ta och flytta söderöver ändå? ;)

Polis polis, potatisgris!

Ja, frågan är ju vart det uttrycker härstammar ifrån? Det lustiga i kråksången måste ju vara den sista meningen, vad i hela friden är en potatisgris? Aja, anledningen till att jag kom och prata om poliser överhuvudtaget är att jag idag fick ett brev i brevlådan där det står att min anmälan har blivit nedlagd. Kan väl inte säga att jag hade väntat mig så mycket annat så jag blev mest bara förvånad över hur fort det togs ett beslut. Trodde jag skulle få vänta i flera månader. Har iallafall fått namnet på polismannen som tog min anmälan, om nu det skulle vara till någon större tröst? Kommer ju aldrig få se karln igen, tyvärr. Lite synd är det ju, för han var inte ful för fem öre :)

Nåja, idag har jag ätit gomiddag! Gjorde taco på kyckling och skippade ost och all sånt som jag inte ska äta än på ett tag. Det blev riktigt gott och nu sitter jag här med kramp i magen. Inte så oväntat kanske med tanke på att jag ätit iprincip bara rinnande föda i några dagar nu. Men det var värt alla kramper i världen! Man blir förvånad över hur mycket man saknar att tugga när man inte har gjort det på ett tag.

Nu ska jag nog diska undan lite sedan får vi se om min magsmärta kan gå över så jag kan fara till Tenton och köpa mitt gymkort. Förhoppningsvis kör de något trevligt träningspass ikväll som man kan gå på :)

Idoler 2009

Ja, nu är även jag fast i träsket! Har redan skaffat favoriter. Måste dock säga att standarden hos tjejerna verkar vara högre, iallfall de första tio vi har sett igår och idag. Erika och Mariette, ojoj! Helt olika människor, så annorlunda karaktärer och utstrålning men ack så bra, båda två! Fick även två nya favoritlåtar efter deras framträdanden idag, lyssna och njut! :)



Nu är det nattinatt för min del! Kram på er

Home alone

Idag hittade jag en lite större lägenhet på teg som jag skulle få komma och kolla på ikväll, men icket! Någon jävla (!#¤"¤%¤"#%) idiot tog den osedd. Jag blir galen när man har fått upp förväntningarna och sedan brister allting. Sedan får jag veta att min kära syster har fått en lägenhet nu, på Berghem. Konstigt nog satt min mor och predikade för mig igår hur mycket bättre det skulle vara för mig om jag bodde på just Berghem. Det känns dock inte attraktivt för mig så med denna tur kanske hon slutar tjata ;)

Över till ytterligare ett nederlag då det inte verkar bli något IKEA i helgen eftersom J är sjuk och inte får träffa någon med risken för att smitta och mamma orkade inte. Det var de två jag hade pratat med om att åka, och min enda riktigt lediga helg (då jag med all säkerhet har lite pengar kvar), då kan ingen annan. Undrar om man kan beställa? Ska gå in på deras hemsida nu, eller sen, efter idol.



Grejdlig låt! :)

Föbannat

Kom hem tidigare från skolan då varken jag eller F hade tillräckligt med koncentration för att sitta kvar och arbeta. Typvärde, median, kvartilavikelse osvosv.. Kändes det lockande? Nej, jag trodde väl inte det. Kan för egen del säga att det kanske är det tråkigaste jag har varit med om på länge, dessutom är jag totalt värdelös på det. Tur att jag har en vän som inte är fullt lika dum som jag! :)

Hade tänkt städa nu den timme som jag har kvar innan jag måste bege mig mot jobbet, men vad händer inte då. Jo, både lampan i vardagsrum/kök och på toaletten slutar fungera. Förbannat säger jag, som hör och hälpa var ganska taggad på att få bort all skit från lägenheten. Visserligen är det inte lika mörkt som om det vore mitt i natten, men ett lyse någonstans i lägenheten hade fått mig på bättre humör. Att städa i mörker är väl kanske inte världens största hit, men det kanske går ändå? Måste iofs fara tidigare nu eftersom jag måste köpa glödlampor och nudlar till min lunch. Det som kändes minst lockande var att plocka in alla nytvättade kläder i garderoben igen. Är inte det kanske det absolut tråkigaste som finns? Att måsta hänga och vika alla jävla kläder som man har tvättat. För min del blir det ganska mycket eftersom jag drar mig väldigt länge innan jag tvättar överhuvudtaget. Nåja, det måste ju göras!



Go låten kanske kan få mig på bättre humör, hoppas jag! :)

Men självklart

Nackdelen med att jag äntligen har internet är att jag glömmer bort tid och rum när jag väl sätter mig här. Jag hade lovat mig själv en tidig kväll och en välförtjänt dusch men icket. Här fastnar jag efter att ha tittat på en trailer av New Moon på J's blogg. Jag är helt frälst och kan inte bärga mig inför november månad. Om två år kan man förhoppningsvis börja köpa alla filmer, och de ska nötas sönder! För er som inte läst böckerna, gör det.. Eller inte, för beroendet är ett faktum. Har nog inte pratat med någon som inte har fastnat helt och hållet för dessa böcker och som väntar ihärdigt för bio premiären.



Kan man göra annat än att förälska sig?

Anna Anka - Who?

Vad är det med denna jävla Anna Anka? Jag har inte sett eller hört något om henne före det kanske mest patetiska programmet någonsin, svenska hollywoodfruar, startade. Nu håller hon i kändisfester och är med i extra insatta tv-program? Det lilla jag har hört och sett av denna kvinna är att hon är absolut ingen alls, om hon inte vorde gift med Paul Anka. Hon verkar heller inte förstå vad ett normalt liv innebär, och jag personligen hatar folk som bryter på amerikanska när de sedan barnsben har pratat svenska som huvudspråk.


Vill någon förklara vad som gör denna männsika så fruktansvärt speciell? ;O


Nåja, fick ett samtal av en arbetskamrat vid 13 tiden idag där hon ifågasatte om jag inte skulle jobba idag.. Jag har inga tider uppsatta idag tyckte jag, men då jag har snälla klasskamrater så fick jag fara ändå. Så jag for direkt från jobbet till M för att hämta mina saker. Tydligen var inte bara jag som råkat illa ut i lördags, hon hade också spenderat en massa timmar på akuten då de tror att hon har blivit drogad? Nej, vad fan håller på att hända med vårat samhälle?! Jag förstår absolut ingenting längre, det spårar ju totalt snart!

Vi kom iallfall fram till att jag skulle ringa senare i veckan, för då ska allvaret börja! Är just nu sjukt taggad på power strike igen, att få sparka och slå ur mig lite aggresioner. Ska bli riktigt roligt att få komma igång igen :)

Nåja, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan lägga mig. Ska bli riktigt skönt med en tidig kväll. Kram!

Grattis pappa..

Ja, vilken underbar start på dagen för min kära far. Halv ett inatt får han ett samtal från sin dotter som behöver skjuts från akuten. Kändes ju fruktansvärt trevligt att inleda hans födelsedag på det sättet, man vad ska man göra? Vissa människor är ju idioter och förtjänar inte att leva överhuvudtaget. Efter anmälan frågade polismannen om det var något mer jag undrade, och det fick bli denna fråga: varför föds dessa jävlar till världen överhuvudtaget? Både polis och ambulansförare stod med samma fråga. Nåja, efter en hel tårar och en jävla massa svordomar gick jag därifrån 300 kronor fattigare. Kan någon hjälpa mig att förstå varför jag ska behöva betala för de skador någon annan har tillämpat på mig? Det övergår mitt förstånd!

Nåja, nu sitter jag här trött och slut i kroppen i väntan på lite fika. Funderar på att ta mig en långpromenad om mina knän i skick för det ikväll, det sliter och drar ganska häftigt i såren såfort jag rör på benen. Tur är att det bara är ytliga sår så förhoppningsvis försvinner de snart. Hade ju som planer på att börja träna imorgon, om inte annat far jag dit och köper gymkortet iallfall, så har jag kommit en liten bit vägen.

Nu ska jag sätta mig ner och läsa lite inför morgondagens seminarie, ha det gott sålänge.

Loppis

Vaknade av ett sms imorse där det stod att min käre mor skulle komma in till stan och gå på loppis med mig, fick ytterligare ett samtal efter bara en halvtimme med en M som ville följa med. Så min mor hämtade upp henne innan de kom till mig, sedan har vi gått så fötterna blöder och har äntligen tagit oss hem. Jag hittade en jätte fin höj/sänkbar pall, två uppsättningar för krukor på väggen, lådknoppar som jag innerligt har sökt efter, en klädhängare som jag ska måla om så jag kan byta ut min fula hatthylla när jag har köpt skohyllan från ikea, sedan lite annat smått och gott. Även om jag inte kan påstå att jag fyndade med allt så måste jag medge att det var värt mina skrikande fötter! Nu fattas bara min efterlängtade skohylla, ett litet databord av något slag och att få upp lite mer hyllor på väggarna, sedan är min lägenhet perfekt!

Nu sitter jag hos M och väntar på att hon ska komma hem efter en cykeltur med Liston. Vi ska fara och hämta hennes mammas bil senare för att fara och köpa våran middag, pizza! Det ska bli ruggigt gott måste jag medge. Sedan ska jag svalka min törstande hals med lite kall cider. Kan dagen bli så mycket bättre än såhär? Nej mina damer och herrar, jag tror faktiskt inte det :)



Golåten, den gör mig så glad! :)



Sommaren med Göran

Det blev ingen romantisk komedi, eller ja, komedi blev det, och det slutade väl i lite romantik men det blev inte den vi hade tänkt oss att se då det bara fanns sex platser kvar. Vi valde därför att se en svensk komedi som jag nu i efterhand inte hade betalat nå många ören för att se.. Tycker visserligen att det fanns roliga klipp, men jag kan icket påstå att det var en ordentlig komedi, den hade kunnat vara mycket mycket roligare. Men, det är som jag brukar säga, svensk film är värdelös. Det finns ett fåtal undantag och de kan man ränka på en hand, resterande är bara desperata försök för att få Sverige tillbaka på världskartan, typ.



 
 Efter bion for vi till Mariehem för att träffa M som skulle ge oss biljetter för morgondagen och det slutade med att vi blev sittandes där tills de skulle ut. Ja, vad säger man? Jag vill inte påstå att blondiner är dumma, men det finns ju prakt exemplar till varför man många gånger drar förhastade slutsatser. Vad är det med blondiner, för korta tunikor och en röst lika skärande och pipig som piff och puff, vart kommer alla dessa damer ifrån? Jag får det inte att gå ihop då jag väldigt sällan ser mörkhåriga bete sig som om de vore dummare än tågrälsen på backen. Har det med blekningen att göra eller vad är det frågan om?

Nej, nog om fientlighet och fördomar. Jag är riktigt taggad på morgondagen och jag tror det kommer bli riktigt roligt, trots att vårat andrahands alternativ är Corona.. Jag har sagt mer än en gång, det finns inget ställe jag har hatat mer än det. Men nu är det andra ägare och FÖRHOPPNINGSVIS annan personal, för innan var det ordentligt självcentrerade människor som arbetade på det stället och jag kan sätter mitt liv på att det inte fanns en person i den gruppen som kunde räkna till tio, annars kan man inte vara så dum som de. Hur var det med fördomarna tänker ni nu, men nej, detta är bara ren fakta. Så, för allas skull och trevnad hoppas jag att det med ny ägare har kommit ny och framförallt, trevlig personal.

Haha, nu är det nog dags för mig att bädda in mina stackars trötta fötter under täcket innan jag har nedvärderat alla stackars människor i min omgivning. Försöker så gott jag kan att ge alla en chans och vara öppen för nytt, men vissa människor kan jag inte med och så enkelt är det. Nej, era stackare.. Nu ska jag avsluta mitt inlägg med att deppa ytterligare då jag inte har någon bok att krypa till sängs med.. Kanske ska börja om på nytt? :]

Shopping av dess like

Jaha, då har man varit på stan och shoppat helt utan hämningar eller ens en tanke på hur mycket man spenderar. Jag kom hem med en hel del, och är själv medveten om att jag inte kommer kunna handla så mycket mer denna månad då jag ska köpa träningskort och förhoppningsvis fara ner till svallet och handla lite möbler. Kom hem med ett par skor (ovanligt?), en tröja från carlings, ett par vrålsnygga örhängen, en kjol, ett linne, strumpbyxor, leggins med dragkedja nertill, och även pressenter till pappa och kicki som ska delas ut på söndag. Hann även på boa och inhandla det godaste göde inför morgondagen. Blev bjuden på någon VIP kväll på krogen av M, får se om vi drar förbi där innan vi far ut, vem vet, man kanske t.om trivs såpass att man bestämmer sig för att stanna där hela kvällen? Det är ju som tur var omgjort en hel del, och om mr. M styr kvällen åt rätt riktning, som han brukar göra, så brukar det bli riktigt roligt :)

Snyggskorna nedan, perfekt både till vardags och till fest! J tyckte det var lite för mycket raggarstuk över skon, men det tycker icket jag! Helt klart nöjd :)



Nu har jag gjort mig klar för att fara på bio med bäste vännen min! Får se vad som erbjuds, tror det vart någon romantisk komedi om jag inte minns helt fel.. The uglu truth, kan den ha hetat så? Nåja, det känns skönt att inte sitta inne hela kvällen! :)                                                                            Puss på er!

Jag tror jag dör!

Jag tror på fullaste allvar att vampyr grejjen har stigit folk åt huvudet, bokstavligt talat. En kall och sprakande glittrig dildo, någon? Årets julklapp kanske?



Hahahahah, jag kan inte andas!

åh, du ljuva 80-tal!





Är det bara jag som blir överlycklig och sitter med ett barslig flin från öra till öra?
Åh, du underbara 80-tal! :)

Som solsken i det mörka



"haha det är ju alltid bra med mig och dig tilsammans".
PUSS!

Låånghelg

For till skolan idag efter nio, och kom inte ens innanför dörrarna då jag fick veta att vi inte skulle vara i skolan idag, och inte heller imorgon. YEY, tänker då jag, som var trött och inte motsträvig för fem öre över de två extra dagarna jag nu har fått till min helg! For hem igen och gjorde vad som väntades av en otålig mig, läste. Nu har jag äntligen hunnit ikapp de missade kapitlen från igår, då J "avslöjade" något som har hållit min puls ostadig sedan jag la ifrån mig boken igårkväll oviss om vad som skulle hända. Nåja, jag sitter nu med ett leende på läpparna och försöker dra ut de stackars sidorna jag har kvar av denna fantastiskt häpnandsväckande historia!

Har försökt ringa min kära mor i ett förstrött försök att höra av mig och faktiskt komma ut, men ironiskt nog vill hon inte svara? Med vetskap om att förmodligen är hos grannen och som vanligt INTE har med sin mobil blir jag inte ett dugg förvånad. Ibland kan man nästan tro att tiden står still där ute, inte för att jag några funderingar varför, för ibland står solen lika högt på morgonen som den gör på kvällen, och vinden är så stilla att vattnet ligget spegelblank på ytan. Andra dagar, som nu i höst, har jag svårt att tro att det är fallet. Då har regnat för vana att falla oftare än här, och vinden kan blåsa så häftigt att man tror den släpper lös för att vindstilla dagar.





Nåja, nu ska jag höra med K om hon har tid att följa med mig till MAXI och förströ lite av den tid som det helt plötsligt känns som att jag har alldeles för mycket av. Ha en trevlig kväll :)

Greys x2

Ja, tanken var att jag skulle fara till J efter jobbet ikväll för att se Greys repriserna men efter tio minuter i avsnittet kommer jag på att jag faktiskt har sett båda avsnitt, och jag vet hur det slutar.. Så nu sitter jag hemma och ska förhoppingsvis blir det en tidig kväll ikväll, vilket jag naturligtvis vet att det inte kommer bli nu när jag ska försöka läsa av mig flera kapitel för att komma åt det jag vill: Födseln! Jag vill så gärna läsa så mycket det bara går, men samtidigt vill jag inte att boken ska ta slut.

Satt med schemat för Oktober månad på jobbet idag, och det ser ut som om jag inte kommer göra annat. Jobb, skola, och så lite mer jobb. Men jag klagar inte, jag har frivilligt ställt upp på alla dessa pass och jag är bara glad att jag får jobba de pass som finns tillgänliga! Det innebär att jag faktiskt kommer kunna spara några tusen de närmsta månaderna, och med mina vinter och framtida sommar planer kommer jag utan tvekan vara i behov av dessa pengar! Skulle vara trevligt med några fjällen resor, och om jag ska ha möjlighet att börja med mitt MC kort till sommaren, då är jag nog illa tvungen att spara, även om det kanske för tillfället inte känns så lockande som att få göra sig av med allt :)

Pengar kommer även att behövas om man ska ta sig iväg på någon roadtrip, för just nu sitter jag och trånar efter Ullareds! Skulle vara sjukt roligt att få virra bort sig några timmar och bara tänka på vad man ska köpa till vem, speciellt nu när Julen, denna jävla jul, börjar närma sig. Sitter bara och väntar på att jul pynten ska dyka upp när som helst. Jag älskar julen, stämningen och allt mys som den för med sig, men när julen börjar någon gång i början på oktober, då är man less efter redan två veckor vilket gör att hela julen, den i December, blir förstörd.

Nåja, nu ska jag sluta prata om jul och allt annat som för tillfället ockuperar mitt huvud, nu ska jag borsta tänderna och lägga mig och läsa.
Trevlig kväll mina vänner! :)







"A bad mood whisper inside - fear shine through my eyes
the pride is shut in confine - it's a struggle everyday
this quiet filled with cry - wrong opinions will slowly die

But, I will speak of you gently - flames appear in your eyes
I will speak of you gently - another deadlock in the night".




Vart tog värmen vägen?

Idag har sängen varit min bästa vän, har inte gjort så mycket mer än sprungit till toan och tillbaka.. Känner mig piggare för tillfället då jag har ätit min första riktiga måltid på två dygn. Inte för att det är något fel på nyponsoppa, man blir bara frukansvärt less! Jag har försökt sova de timmar jag har kunnat, och legat vaken och koncenterat mig på att läsa de timmar mina ögon inte har velat vara stängda. Så, nu är jag klar med bok tre i serien om älskade Bella och Edward! For på MAXI och köpte mat för middagen och ramlade över fjärde boken som jag ska inleda ikväll när jag kommer hem. Köpte även vad som sägs ska vara femte boken, 'genom dina ögon', men som jag nu inte kan vara hundra procentigt säker på om det är den sista delen. Det är en helt annan huvudkaraktär och jag känner inte igen namnen på personerna i berättelsen. Nåja, vi lär nog bli visse om det när jag hunnit till den boken.


Funderar på att se CSI med pappa ett tag innan jag far hem, men då får jag dåligt samvete över att jag inte slår i mina böcker från skolan, som jag förr eller senare kommer måsta läsa. De känns dock inte lika lockande att läsa som det jag har köpt idag, konstigt nog. Kan ju ha att göra med min spända förväntan på vad som kommer att hända, och i böcker om rapportering och statistik lär sådana saker sällan hända ^^


Det har regnat hela dagen förresten, inte konstigt att man inte vill göra annat än att kura ihop sig under täcket och aldrig kliva upp? Det börjar bli mörkt mycket tidigare och den sol vi har sett väldigt lite av i sommar kommer att dra tillbaka sina strålar sakta men säkert ännu mer än den redan har gjort. Det är inte lustigt att man börjar bli trött och slö, hösten är på gång med stormsteg och jag är inte beredd för fem öre. Höst depression, eller?

Utmattad

Vaknade imorse, efter oroliga timmar av sömn. For iväg till skolan men kunde inte stanna då jag var alldeles för utmattad och på god väg att bryta ihop, igen. Jag kan inte säga att jag inte vet vad som får mig att bli så tom, för det vet jag. Fick veta igår att en gammal vän till mig har mist sin bror. Helt plötsligt slog det mig att det går fortfare än man tror, att mista någon så nära. Jag tror jag har tagit livet lite för givet, trots det faktum att jag har förlorat fler än många andra i min ålder. Att ett liv kan släckas på bara en bråkdel av en sekund, det gör ont. Verkligheten slog mig hårdare än någonsin tidigare och jag känner mig för tom i huvudet för att överhuvudtaget tänka. Det gör mig även ont att jag inte finns där med en tröstande axel. Det får mig att inse att man har förlorat folk som fortfarande är vid liv.

Tragiskt..

Att ett liv kan vara över på bara ett ögonblick av en sekund..

Håhåjaja..

Ja, då var man vaken och vid liv.. ehm? Vaknade vid halv tolv idag och har inte rört mig nå många meter i onödan. Låg kvar i sängen i säkert tre timmar innan jag tog mig upp för att äta något. Sedan tog jag med mig boken som fört mig in i en annan värld under dessa tre timmar, till soffan. Där fortsatte naturligtivis den fängslande läsningen om Edward Cullen, Bella Swan och Jacob Black. Jag har aldrig förstått att något ur en bok kan sätta prägen på ett liv med sådan fruktansvärd kraft, men jag är ju uppenbarligen inte ensam om att vara, i ärlighetens namn, besatt av denna romantiska och mystiska berättelse.

Nåja, nog om min besatthet. Gårdagskvällen slutade iallafall på REX och jag hade ruggigt trevligt! Hamnade på någon "efterfest" i bågenhusen men det varade inte länge då jag knappt fick i mig en ruggigt god, improviserad drink innan jag valde att gå hem för att slå igen ögonen. Pratade en del, skrattade ännu mer och gick hem med vetskapen om att jag skulle vakna sliten och trött och förmodligen med träningsvärk efter våra dans nummer. Träffade även M som var en aningens för rund under fötterna, men som alltid kommer fram med ett leende på läpparna. Pratade om att styra ihop något snart, vilket vi alltid säger när vi ses men som verkar fastna vid en god tanke. Nåja, en mycket lyckad kväll för att vara så oplanerad, men då är det väl just dessa kvällar som blir mest lyckad, eller hur?


                                 



"Erica, du är en sådan bra människa och har ett så varmt hjärta. Jag är glad att jag har fått bli din vän". Ja, efter en sådan kommentar kan väl ingen bli annat än rörd, och jag kan inte annat än att säga detsamma :)

bara braaa



Hörde denna nu när Jonas körde mig till F, fruktansvärt bra låt trots att det kanske inte skriker utekväll.
Jag var bara tvungen att lägga in den så att jag inte glömmer bort vad den heter till imorgon ;)

Vi ses på dansgolvet ikväll ;D

Lördaag

Har rännt runt stan idag och av vilken anledning har jag svårt att förklara. Det började med att jag och syster yster blev bjudna på mat på Lindas jobb! Det var riktigt trevligt, blev dock stressigt då jag kom på att jag inte varit på bolaget och att det stänger om 45 minuter.. Så vi for på strömpilen och jag sprang in för att köpa några cider. Sitter just nu och taggar inför något som jag hoppas slutar med en utekväll, men jag vet inte ännu. F skulle höra av sig efter jobbet och förhoppningsvis utan den baksmälla som fanns där imorse.. Jag vill jag vill jag vill! Nåja, blir det ingen utekväll var jag varmt välkommen på filmkväll, och det känns, trots party suget, faktiskt som ett mycket fint "andra hands val". Det där lät väldigt dumt då jag inte rangordnar mina vänner, men ni förstår?

Nu ska jag platta mitt hår och sedan fortsätta till Haga för middagssällskap!
Ha en trevlig kväll mina vänner =)

Myskväll

Nå, nu har alla mina kära vänner farit hem för natten. Kom hem från jobbet strax efter 19 och rullade in bilen i samma sekund som J stängde av sin motor, timing! Vi gick in för att slänga ihop lite käk och trots att det blev olika måltider på tallriken är det alltid lika trevligt med middagssällskap! Efter vi hade ätit slöt sig även Emelie och Josse till våran lilla grupp, och innan vi skulle hämta systeryster kom även Frida. Det blev det bästa av det bästa, top notch (!?) helt enkelt! Såg en film jag för tillfället inte kan komma ihåg namnet på, men om vi fick skratta! Som vanligt har det en tendens att spåra en del då vi alla hamnar i samma rum, och med tanke på att vi såg en komedi så behövdes det inte mycket innan vi alla brast ut i skratt. Det är mysigt sånt här, att samlas allihop. Det är bara synd att man gör det allt för ofta. Men det är lite som J och E sa nu innan de for, vi behöver inte träffas varje dag för att slippa den där obekväma tystnaden, den uppstår ändå aldrig! Skulle den mot förmodan uppstå (vilket känns som en omöjlighet för tillfället) så skulle det kännas tryggt ändå. E har funnits vid min sida, om än från och till, ända sedan vi gick på lågstadiet. Det är länge, och det känns fruktansvärt roligt att ha kvar folk som verkligen har hunnit lära känna en, på riktigt.

".. och du Erica, du kommer vara lika galen då som du är nu!". Ja, något i den stilen, och det är lika sant som det är sagt. Visserligen har jag mycket kvar att lära om livet och alla växer vi som personer efter var dag som går, men de åsikter och värderingar som jag har i dagsläget är förmodligen något som jag kommer leva med resten ut. Det känns äntligen som att jag har hittat en del av mig själv! Om jag mot förmodan skulle tappa den biten igen, kan ni hjälpa mig att hitta den då, nu när ni vet hur den ser ut? :)

Nej, nu blev det alldeles för djupt snack för att jag själv ens ska förstå vad jag menar.  Summan av kardemumman måste ändå vara att jag är lyckligt lottad som har så underbart finna människor i min omgivning, alla har inte sådan tur!

Nu ska jag förstöra ytterligare en natt med blödande ögon, twilligt! Sov gott mina vänner :)

I en annan värld

Det blev en alldeles för lång sovmorgon idag, men jag har visserligen förtjänat att få sova ordentligt med tanke på hur lite sömn jag har fått de senaste dagarna. Började läsa andra boken ur twillight serien igår och jag hann runt femtio sidor innan ögonen slog igen. J skrattade åt mig igår och ifrågasatte hur "sjuk" hon verkligen är med tanke på att jag börjar få samma syndrom! Jag är helt frälst i böckerna, i historien och hur allt som händer är alldeles för bra för att vara sant. Det är hemskt synd att det inte händer sådana här saker i verkligheten! Det känns lite som om man har sattit en lite för hög nivå på kärlek hädanefter. Kommer ju aldrig kunna bli som det är i böcker tyvärr, även om jag inte ska säga att romantik och kärlek inte existerar, för det gör det ju.. bara på en lite annan nivå :)

Efter skolan och vårat seminarie var vi effektiva och satte oss ner för att göra klar våran enkät som vi ska lämna ut imorgon, och jag är fortfarande lika nöjd nu som jag var första gången vi var "klar" med den. Det enda vi har ändrat är lite småsaker, så själva enkäten ser precis likadan ut! Vi fick en hel del positiva kommentarer om den vilket känns skönt! När jag for från skolan drog jag direkt ner till stan för att försöka hitta ett par skor. Det blev lite mer än ett par skor.. Men jag klagar inte. Det är ändå så sällan jag hittar något jag gillar så med vetskap om att jag får ångra mig senare om jag inte slår till så var det lika bra att köpa det jag nu hittade! Tönkte lägga upp lite bilder, men jag orkar inte dra fram kameran och de stackars bilderna jag har hittat på internet vill inte funka!


Ska som sagt var till skolan imorgon och lämna ut våran enkät, sedan blir det att fara och jobba. Slutar vid 19 och då är det bara att skynda sig hem och stöka undan lite då det är tänkt att det ska bli film hos mig imorgon. Är förvisso bara jag och E för tillfället, men är det någon fler mysig själ som vill komma så är det bara att knacka på dörren :)



Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma mig bort till en annan värld.
Godnatt mer er! :)

Långa timmar, korta dagar

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli sju så jag får sluta och fara till flygplatsen för att möta upp mina kära vänner! Halv åtta ska planet landa, så jag far direkt från jobbet ut dit. Blir väl förmodligen jag som skjutsar hem Frida och sedan blir det nog en tripp till Ersboda för att få höra av de härliga historierna tjejerna borde ha fått med sig hem. Fick ett litet smakprov igår då de ringde mig vid elva tiden på kvällen. Tydligen hade de en del foton och videos att visa mig? Jag vet faktiskt inte om jag kommer tordas titta när jag vet att de två har en tendens att gå lös när de är där nere ;)

Nåja, det är vad jag kommer spendera min kväll med iallafall. Hade tänkt gå ut en promenad men vi får se hur mycket tid jag har över, har en känsla av att jag kommer bli långvarig på Ersboda. Sedan imorgon har jag bara skola i en timme och efter det är jag ledig. Ska gå en sväng på stan hade jag tänkt mig, försöka hitta ett par nya snygga stövlar. Vi får se hur det projektet artar sig! Sedan är det fredag och efter en förmiddag i skolan och en eftermiddag på jobbet är det helg, igen! Tycker veckorna bara flyger iväg, eller?

Nu ska jag se om min soppa har hunnit tina så jag slipper äta den som isglass! Ha det bra idag! :)

Hastigt begär

Sitter helt förtrollad, såg en reklam på tv alldeles just och sekunderna innan fick jag ett väldigt sug att lyssna igenom lite Melissa Horn igen, det var ju ett tag sedan faktiskt. Men det jag fick tag på nu låter helt klart lika bra, och jag är chockad över hur en sådan röst och ett ynka instrument kan ha en sådan kraft att håret reser sig på armarna!

Darling new version


Something's Burning


Enkät och introduktionsbrev

Har varit på skolan till 16 idag, har fått klart våran enkät och vårat, som jag har velat kalla det hela dagen "induktionsbrev". Känns ruggigt härligt att få det färdigt och faktiskt vara nöjd över det man har ådstakommit! Får dock se vad som sägs på torsdag då vi har seminarie och feedback på våra arbeten. För en gångs skull ska det faktiskt bli roligt att bli granskad!

Kom hem och sprang direkt till tvättstugan för att få hinna börja så fort som möjligt. Nu är jag inne på min femte tvättmaskin och när jag har tryckt in allt det i torktumlaren hade jag tänkt gå ut och gå. Har egentligen ingen ork och det känns faktiskt riktigt tråkigt, men med tanke på den nyttiga middagen jag åt idag (billys pan pizza) så kan det vara en bra idé att röra sig lite :P

Har suttit en stund och tittat på ikeas hemsida, och det finns ju en hel del som jag skulle behöva! En sak är skoförvaring, och den ska jag köpa vare sig jag måste beställa eller får med mig någon till Sundsvall. Jag ska även försöka hitta någon typ av anordning för min dator, och det finns ju ganska mycket fina laptop skåp, men tyvärr kostar de ju därefter.



 

Här är de 'möbler' som jag har tittat på, och det frestar gott vill jag lova.. får bara se vad plånboken säger när man har fått hem lönebeskedet. Hoppas hoppas hoppas, jag tror ju faktiskt att jag ska ha råd :)

Så mycket tankar på så kort tid

Har varit ute på en kort promenad ikväll, blev inte lika ambitiöst som alla andra dagar då batterierna på min mp3 dog och då kändes det faktiskt inte lika lockande att vara ute i cirka två timmar. Så nu sitter jag framför tvn och tittar på CSI, helt klart måndagens höjdpunkt. Har tänkt unna mig en skål daim-glass, var ett tag sedan och har faktiskt inte rört den sedan jag köpte glassen för nästan två veckor sedan. Måste ju äta upp den innan den hinner bli dålig ;p

Gick och funderade lite över hur vissa människor fungerar och blev rent av arg hur en person med så mycket makt missbrukar all den genom fruktansvärt oetiska handlingar. Kan heller inte förstå hur folk som jobbar inom drog och alkohol behandling inte kan behöva mer utbildning än den som finns. Uppebarligen verkar det som om gamla missbrukare och alkoholister får använda sina "erfarenheter" som meriter när de söker dessa jobb. Det kan förvisso vara som min mor säger, att folk som har tex. socionom utbildning kanske inte vill jobba på behandlingshem, men jag tycker ändock att folk som ska jobba med denna typ av problem ska ha mer än en veckas intensiv utbildning? Speciellt då det verkar som om folk faktiskt tar sig så högt upp som på chefs positioner. Det är mycket i den här 'branschen' som övergår mitt förstånd och man verkar inte bli smartare av att försöka sätta sig in i något.

Är mycket annat som cirkulerar i mitt huvud just nu, men det blir både jobbigt att skriva och att läsa så nu återgår jag till tvn. Trevlig kväll! :)



Det vackraste våra sköna natur kan framkalla, en eldfärgad himmel!


Lite är ju alltid något!

Kollade just om min studieförsäkran kommit in till CSN, vilket den hade! Blev nyfiken att se vilka utbetalningsdatum som är satta och såg att jag fått en summa på mitt konto redan idag, och att det kommer ytterligare en den 25:e. Hur grejt är inte det? Så nu sitter jag här med ett leende på läpparna och smider en ond liten plan om en ikea resa så småningom ;)

Läste även att regeringen har bestämt att höja studiemedlen från och med årsskiftet. Cirka 350 kr i månaden, men lite är ju som sagt var alltid något så jag är nöjd! Hade dock hoppats att fribelopp summan skulle komma att ändras i och med detta också, men tydligen skjuter de på det ytterligare ett år och fråga mig inte varför. Har alltid funderat på varför folk som vill ta lite extra ansvar och jobba istället för att ta lån ska få 'straffas' genom att leva snålt för att slippa bli återbetalnings skyldig på sina studiebidrag. Jag tänker bara, att ju fler som arbetar desto mer skatt får staten in vilket måste innebära att alla vinner på ett högre fribelopp, så varför dra på det? Nåja, de har ju uppmärksammat problemet iallfall så man ska väl vara nöjd över det lilla de har åstadkommit. (http://www.dn.se/opinion/debatt/350-kr-mer-i-manaden-for-studenterna-nasta-ar-1.951727)

Nu sitter jag hos far och ska försöka beta igenom lite sidor i böckerna vi har som obligatoriskt den här kursen, det känns som att det börjar bli dags att börja nu så man slipper stressa igenom allt just innan tentan. Ska även bli bjuden på helg middag såhär i början på veckan då det körde ihop sig med mina arbetstider hela helgen. Jag känner redan hur magen börjar kurra av hunger, hovvaligen så gott det ska bli! :)

Om jag kunde drömma

Efter ett avsevärt tappert försöka att somna till ljudet av musik, dunk och skrik i lägenheten ovanför så somnade jag av ren utmattning. Vaknade imorse i samma skick som jag somnade, utslut. Fick väl inte sova i mer än 5 timmar när det var dags att hoppa in i bilen och köra söder ut, igen. Det är dock tur att jag jobbar med människor som har överseende med att jag är både förvirrad och disträ idag.

Har just käkat min "frunch" då jag har suttit som fastlklistrad i boken "om jag kunde drömma", även känd som bokversionen av Twillight och som sagt av min kära vän J, så är det mycket bättre än filmen. Eller ja, filmen i sig är helt oslagbar, men i boken får man veta så mycket mer, vilket förvisso är tanken med böcker. Har inte kunnat slita mig nå många minuter och jag sitter och försöker hålla mig ifrån att fortsätta men jag tror inte att det kommer gå. Kommer låna den andra boken av henne såfort hon har landat nu på onsdag! Ska läsa den serien och efter det fick jag ett boktips igår; "allt för min syster", elller "my sisters keeper" som den är döpt till på engelska. Någon som har läst och kan recensera? Den ska iallfall komma som film och bara filmen verkade vara ruggigt bra! Nej, nu kan jag inte hålla mina fingarar i styr längre, dags för boken!

Knepigt egentligen..

Jag kom innanför dörren för ett tag sedan, har varit på bio och sett "Prinsessa". Följde med i hopp om att det skulle vara en relativt lätt film att ta in, men tvärtom, vilket djup! Jag vet inte om det beror på det fakum att jag har levt på jobbet sedan i torsdags, med en vila på cirka 5 timmar varav 3 jag har spenderat på skolan, eller om det var att jag kände igen mig på något konstigt vänster. Måste nog ha med båda faktorer att göra. Kände mest bara att jag blev väldigt rörd och jag sitter forfarande och försöker kämpa mot tårarna. Det blev helt plötsligt en ganska jobbig kväll.. Körde iväg för att tanka och samtidigt rensa lite tankar, men det hjälpte föga. Började bara tänka på en massa annat jobbigt som jag inte ens kan rå över i dagsläget. Eller ja, kan väl vara ärlig och säga att det inte bara har med filmen att göra. Tankarna började som spira iväg åt fel håll, bakåt liksom. Försöker att inte titta åt det hållet längre, men ibland hinner det ikapp och då är det bara att andas och ta in allt man har försökt glömma. Vissa dagar blir ett förflutet mer ärligt och äkta bara, det är en sån dag idag tror jag..




Just det

Glömde väl säga att jag har bestämt mig i frågan kring utlandsförlagda studier, och jag måste göra mossi väldigt besviken då jag säger att jag har valt att inte fara. För det första kändes inte Indien överlag något för mig, och för det andra har jag inte råd att fara. Visserligen är det en chans för livet och förmodligen inget jag någonsin kommer bli erbjuden till igen men det kan inte hjälpas. Måste väl säga att maten i sig var minsta problemet, jag har levt på nyponsoppa och nudlar förr så svälta skulle jag aldrig göra. Men själva landet och faktum att det var såpass många som skulle dit fick mig på andra tankar. Hade känts roligare att fara bara vi som i början hade planer på det, utan A tyvärr! Men då det blir både tids och platsbrist får min chans gå förlorad denna gång. Vem vet, det kan ju hända att det kommer något positivt ur det hela? Försöker se så på saken, för att inte börja ifrågasätta mitt beslut om att stanna hemma i gråa tråkiga Umeå. Kan ju inte säga att jag kommer vara fånge här för alltid, eller fånge, det var väl att ta i. Kommer förmodligen ha en massa saker som håller mig tillbaka här då jag väl har gått ut och vid det laget lär jag säkerligen ha bent och böjt på alla olika möjligheter för att kunna stanna i stan, men jag har lovat mig själv att utforska Sverige och det kommer jag att hålla. Jag har en vision och vanligtvis brukar det gå som jag vill, till slut. Att utforska världen är inte heller något jag är skeptiskt till då jag kommer gå ut när jag är ung och i behov av erfarenhet. Har dock bitar av Sverige som mitt första mål, och vem vet? Efter det, då kan ju faktiskt allt hända! 

Jag ser ljust på framtiden :)

Snart 24 timmar jobb

Jaha, då satt man tillbaka på jobbet man lämnade klockan 19 igår. Kom från ett annat jobb klockan 7 imorse. Vad gör man inte? Mer än 30 timmars arbete i sträck.. Plus att jag jobbar 12 timmar imorgon också. Kommer dock bli kul att se min lön nästa månad, har jag tur så ger dessa timmar lite utdelning :)

Var iofs ganska kul att jobba igår, var iväg och kollad på innebandy i Elofsson hallen, synd bara att man är så fruktansvärt rädd för bollar att man satt och halvt gömde sig vid perioderna då  de var relativt närgågna sargen som vi satt vid. Väl hemma igen for vi på godis huset och köpte gotta för lite mys hemma! Kan väl inte direkt klaga på mitt jobb, även om alla blir lite less efter ett visst antal timmar. Jag trivs dock bra på båda ställen jag kombinerar nu, och det är ju faktiskt många som inte har det lika bra som jag, och faktiskt får trivas menar jag!

Nåja, ikväll har jag några lediga timmar innan jag ska sova för att kliva upp igen imorgonbitti. Har pratat med A om att fara på bio, om inte annat blir det förhoppningsvis någon hyrfilm iallfall. Känns tråkigt att bara sitta hemma och dö av då man har några timmar att spendera. Får se om man kanske far till Klockis och tittar lite då det förmodligen kommer vara ganska mycket bilar där ikväll. Du J, ikväll hade du faktiskt velat vara hemma ;)

Nu ska jag återgå till jobbet och se om det är något som behöver göras. Ha en trevlig lördag mina vänner! Hejhopp! :)

Träningsvärk

Eller ja, jag vet inte om det är träningsvärk riktigt, men muskel värk. Var ut och intervalltränade idag efter skolan också, nu innan middagen. Det blev omkring 1,5 timme. Ska försöka ha tid till att fortsätta med det här nu framtill att jag får pengar till ett träningskort. Ska även prata med min chef och fråga om jag skulle få lite sponsring till ett kort eftersom jag nu har schemarad.. Jag hoppas ju det, bara några hundra skulle vara guld som hjälp!

Fick ett sms av J idag, om att de satt på balkongen och drack kall öl i en olidlig hetta! De hade även varit nere vid poolen, solat och badat. Hade ju helt klart varit skönt att få följa med men kan man inte så kan man inte. Har jobb och skola att sköta, så jag får se fram emot att få fara nästa sommar istället. Påtal om jobb så har jag just tagit på mig fredagkväll/natt också, så jag lär förmodligen vara ganska slut på måndag morgon då jag har jobbat även dagpass, 12 timmars pass, hela helgen. Nåja, det klingar ju fint i kassan iallfall ;P

Nu ska jag försöka städa undan lite inna jag far på jobbet. Diska hade kanske varit en bra idé innan saker och ting faller i golvet då högen bara växer :p Ha en trevlig kväll allesammans!

Mor och dotterdag

Blev uppringd vid tolvtiden av syster yster och mor min, som ville att jag skulle följa med på lunch. Vem tackar nej till en lunch med världens bästa familj, eller ja.. en del av den :p Vi for som vanligt dit vi alltid åker när vi ska äta, tre kronor. Finns utan tvekan inget ställe som har lika bra buffé som de har. Det passar mig alldeles ypperligt att få ta det jag gillar och kombinera som man vill, det älskar jag! Att vi fick besök av hel del getingar var däremot inget någon av oss uppskattade, så vi flyttade med tallrikar och drickesglas in till resturangen, men tror ni inte att de jävlarna följer med oss in?! Sofia tog ihjäl säkert tre stycken, efter det, såfort vi rörde oss kom personalen med en tidning i högsta hugg: "går det bra?! vart är de jävlarna!?". Lite gulligt av de ändå, och lika lite som vi kommer glömma de så finns vi förmodligen på deras näthinna under kommande veckor, vi såg inte klok ut :p

Efter lunch for jag på ett möte på skolan, utlands studier eller inte? Finns egentligen bara ett alternativ kvar nu och det är Indien.. Känner mig jätte osäker, och jag vet heller inte hur jag ska ta mig råd. F sa att jag skulle få låna pengar och att det inte skulle vara några problem, men det känns inte bra att låna även om jag vet med mig att jag kommer ha möjlighet att betala igen inom kort. Har även ett mindre problem, vilket innefattar maten. Jag känner mig fruktansvärt fjantig, men med tanke på att vi kommer vara där i flera veckor så vet jag inte om jag klarar av att leva på bönor och ris. Ja, jag har till på fredag att bestämma mig. Vad tycker ni? Ska jag ta chansen att åka nu när jag får det relativt serverat?

Nåja, nu ska jag fortsätta att se fråga Olle dokumentären på femman. Vissa saker borde ju ha varit censurerade, tur är väl då att man inte är så fin i kanten ;)

Hurtigt!

Ja, då var man tillbaka till lägenheten. Duschad för andra gången idag, ganska onödigt med duschen imorse då jag redan då hade planerat en promenad ikväll, men man kan väl inte bli för ren så det gör nog inget. Har gått runt teg,röbäck och böle. Det resulterade i en promenad på just över två timmar. Har t.om intervall tränat en bit, så det var duktigt varmt och svettigt då jag klev in genom ytterdörren. Men det känns så fruktansvärt skönt att komma in och känna att man har gjort något hälsosamt. Har starkt funderat på att köpa ett tenton kort nu när jag får pengar i slutet av månaden, det är faktiskt rätt skönt att röra på sig när man väl kommer in i det.

Efter skolan, som varade i en timme (!?) så for jag hem och gjorde mig iordning för en lunch med K. Det blev salladstallrik, med en ruggigt god vitlkös dressing. Åh vitlök, den enda krydda jag förmodligen inte skulle kunna leva utan! Nåväl, efter detta for jag ner en sväng på stan för att lämna igen en klänning och hittade påvägen ett par jeans leggins. Nu förstår jag varför de har blivit så populära, de är ju grymt sköna och ruggigt snygg. Hej, jag är sen med modet jag vet! ;P

När jag var klar på stan for jag och hämtade upp min vän M som följde med mig runt stan för att leta en duschstång med korgar, en sådan man har tvålar och schampon i men som uppenbarligen inte verkar finnas i den här staden. Sedan hämtade vi upp ett stycke lillebror och satt en stund och surrade. Känns bra att man har börjat göra lite om dagarna, de går som mycket fortfare då!   





:-)

Ännu en vecka till ytterligare ett år

Ja, gårdagen var väl en sån där bakis-ångest-dum dag. Sov inte mycket då jag hade lite svårt för att somna, vaknade även kvart över fyra med kramp i magen. Jag har dragit på det länge nog nu, det är dags att kolla mjölk magen. Det eller mjöl, då jag har kramp efter min middag idag. Jag är dock sjukligt nöjd över mig själv då jag gjorde mina första HELA tunn pannkakor ikväll! :D

Känner mig relativt effektiv idag, har varit i skolan och gjort klart en del av vårat grupp arbete , var ner på stan för att återlämna lite saker och sedan for jag och handlade lite nödvändigheter på MAXI. Ser ut som att den duschstång som jag är ute efter inte finns att tillgå, ska försöka sista gången ute på någon bygghandel bara för att, eller ännu bättre en VVS butik? Det är lustigt ändå, att man försöker vara så medveten man bara kan då man ska fara och handla och ändå går därifrån med inte ens två fyllda påsar och har betalat flera hundra. Sjukt är det, att det ska kosta så förbannat bara för att överleva!

Nu funderar jag på att vara ytterligare effektiv och städa undan lite och diska, fast inte förrän CSI är slut. Måndagar är inte så pjåkida ändå!

 



Ja, men du kan ju gärna komma och hälsa på någon gång..... ;O

Rövdag

Jodå, nog har man haft bättre dagar i sitt liv.

Rödtott

Sitter för tillfället med färg i håret, vilket var ett tag sedan nu. Har som sagt var inte färgat håret på gud vet hur länge, långt före sommaren. Det har resulterat i en väldigt ljus nyans och idag kändes det som en bra dag att förändra på det! Hösten börjar komma och då vet väl alla som känner mig att jag är väldigt mån om mitt mörk röd/lila hår. Jag såg en massa gamla bilder från min kamera då jag var nyklippt och nyfärgad i vintras, och helvete så fin jag var i håret! Nåja, jag sitter med förhoppningar nu som jag är osäker på om jag kommer få uppfyllda med tanke på att jag aldrig har varit såhär ljus då jag har färgat, så förmodligen kommer det inte ens bli så mörkt och fint som jag har planerat, inte med min tur iallafall.

Var en sväng på stan med Johanna idag, köpte lite alkohol och funderar nu på vart vi ska gå ut ikväll. Rex lockar oss båda, men då är det det där med 21 års gränsen. Det är kanske det absolut fjantigaste jag har varit med om, men regler är ju regler, raight? Vi får se helt enkelt, det lär nog sluta med att vi går på TC lik förbannat. Olles och taket hade ju varit trevligt om man visste med säkerhet att det inte kommer regna ikväll, och om taket överhuvudtaget har öppet vilket jag tvivlar på nu när alla uterserveringar börjar sina från stadens gator. Vi ska iallfall laga mat, och tanken var att grilla men vi vet inte huruvida vi ska idas engagera oss så hemskans. Jag är hungrig som en varg iallfall, så mat kommer inte sitta fel alls idag.

Nåja, nu ska jag avsluta och se om köttet har tinat någorlunda för att kunna skivas ens. Ha en trevlig kväll mina vänner! =)

Kom inte hit, det är försent.

Satt och funderade efter en väldigt konstig dag. Har egentligen inte hänt mer än det gör alla andra dagar, men jag var ute och gick i över 1,5 timme innan jag gjorde middag. Började fundera över hur saker och ting ser ut idag, och hur annorlunda det var för bara ett år sedan. Många av de jag ville kalla bästa vänner umgås jag inte längre med, till viss del fanns det väldigt rimliga anledningar till varför det bev som det blev, men vissa kan man faktiskt sakna. Det är många gånger man har velat slå ett nummer på telefonen som man inte längre kommer ihåg utantill, men å andra sidan har det väl gett en hel del positivt med sig. Jag kan ju inte säga att jag ångrar något, men det visst ser man tillbaka. Att gå omkring och älta saker som man i dagsläget inte kan göra något åt är bara slöseri med tid och energi, och det är något jag hellre ödslar på mig själv och något jag vill uppnå.

Konstigt egentligen, att man efter så länge tittar tillbaka utan att titta framåt. Men ibland är det faktiskt svårt, ibland vill man som min vän J sa för någon dag sedan, vara tre år och krama om mamma och sedan kunde allt vara bra igen. På den tiden då störtsa problemet man hade var hur man skulle klä dockan eller vart den överhuvudtaget hade tagit vägen. Idag är nog tiden min största bov, även om jag försöker vara mån om mina dagar och verkligen fylla de med saker som betyder något så försvinner de så himla fort. Det var ett helt år sedan jag började på Universitetet, hallå?! Vart tar tiden vägen? Det känns precis som att den bara flyger förbi utan att man hinner spara ett enda intryck. Eller.. Det var kanske att ta i, jag har hunnit ganska mycket. Har haft en mycket trevlig och mysig sommar, kommit min mor mycket närmare vilket betyder fruktansvärt mycket för mig, och jag har kanske världens bästa vänner. Vissa ser man dagligen, medans vissa finns där oavsett om man ser varandra eller inte. Jag ska nog inte klaga, egentligen..





When I'm gone, who are you to mourne?
No don't touch me when I'm lying in my coffin.
Don't stand there crying as you're watching.
Don't put no flowers by my final bed.

Don't bring flowers after I'm dead.

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0