Från ett hjärta till ett annat

Du, det här kommer ordna sig min vän. Vi tar oss igenom allt bara vi gör det tillsammans. Ville bara skriva denna korta hälsning till dig som en liten positiv överaskning när du sätter dig och läser nästa gång. Du betyder mer än du anar och jag vet att vi kommer sitta med varandra långt in på ålderns höst. Du och jag, en massa ungar och ett par bortsprunga karlar. Okej, kanske inte fullt så många ungar och förhoppningsvis ett par karlar som står ut med oss och vårat sätt att vara, för uppenbarligen finns det inte så många kvar av den sorten. Skämt och sido, det jag ville komma fram till är att du och jag kommer gå vinnande ur det här, hur det än ter sig, det vet jag.  

Puss på dig som får en grå vardag att bli lite ljusare! / E"As we go on, we remember all the times we had together,
 and as our lives changes, come whatever. We will still be, friends forever".


 

Ännu en dag som snart försvunnit

Min hals krånglar och jag vill absolut inte bli sjuk nu, det passar sig väldigt dåligt! Vill heller inte sitta och hosta och ha mig på begravningen, det känns nog jobbigt som det är att vara där. Inte för att jag inte vill, men mer för att begravningar är begravningar helt enkelt, det är jobbigt. Tycker man skulle ha fått genomlida nog med sådana nu, men icket, de bara fortsätter komma.. Huvva..


Nåja, jag får hjälp med tvätten imorgon eftersom jag själv inte kommer hinna tvätta något innan vi far på torsdag. Du är en ängel K, tack! Kunde inte ha kommit lämpligare heller med tanke på att jag snart inte har något att ta på mig eftersom allt ligger i tvättkorgen.. Har inte ens haft tid att tvätta, jag menar.. Hur ofta har man så mycket att göra att tvätten kommer sist på listan? Eller ja, hos mig är tvätten ingen höjdare, men det har blivit lättare att tvätta nu eftersom jag bor själv och kan bestämma när och hur jag vill tvätta. Det har faktiskt blivit lite avkopplande, så jag förstår nästan (!) hur folk kan tycka det är kul, med betoning på nästan.

Har jobbat sedan imorse och ska iväg ytterligare en sväng till Anna efteråt för att fortsätta våran uppsats, och ikväll borde vi faktiskt hinna klart så vi kan göra allt småfix imorgon för att kunna lämna in den. Vi var faktiskt rätt effektiv igår så jag tror inte att det behövs så mycket mer idag, en diskussion och reflektion och lite annat, vilket i sig inte är speciellt svårt eftersom man själv får skriva sina egna tankar och känslor, och det om något kan jag!

Jag måste bara tilläga att jag om två veckor sitter på en balkong och njuter av livets goda stunder, och det ska bli så fruktansvärt jävla skönt att få komma bort och andas för nu var det länge sedan jag fick göra det. Jag skiter i om jag kommer få leva som en kyrkråtta resterande två veckorna av Juni, det kommer vara värt det. Hej, här sitter man och klagar om pengar när man fick lönen igår, men ack så fort den tog slut.. Nåja, jag säger som min käraste brukar säga: Om du dör idag, eller ikväll, då kommer du ångra att du sparade en massa pengar och tid som du skulle använda sen. Det är sant och jag lever efter det också, en dag i taget, och så får det bli! =)

ÅH!

Jag vill ha pengar, pengar och åter pengar. Jag vet att man just har fått lön men alla de pengarna går till hyra och utlandet, sedan är jag fattig som en kyrkråtta igen. Jag har just hittat ett par skor jag skulle döda för, även fast jag inners inne vet att jag inte kan gå i dom så måste jag ha dom!DELICIOUS!

Hur menar du nu?

Gårdagskvällen artade sig riktigt bra med tanke på den stress jag kände då jag lämnade jobbet. Det blev ingen förfest hos Jim utan istället stannade vi hos mig och gjorde oss iordning. När vi väl var påväg ut, efter skön sång och dans, så kommer min käraste på att legget ligger i bilen, på Ersboda... Så vi fick skjuts fram och tillbaka för att hämta detta för att sedan springa in på Harrys en sväng. Vi dansade lite till 90-talet och sedan fortsatte vi våran kväll på Olles. Det var riktigt trevligt och bra med människor. Det finns väl dock vissa man skulle kunna gräva ner under jordens yta för att slippa se på, men det är sådant man får ta när man är ute sådär, det blir ju liksom svårt att undgå då man bor i samma stad. När vi skulle lämna krogen för att vandra hemåt hände något mycket märkligt. Ska väl inte gå in på detaljer men en sak är väl säkert, det blir inga fler sömnlösa nätter för min del iallfall. Tur är det att jag kan skratta åt saken och inse att det egentligen är ganska roligt, och att det skulle sätta guldkant på vardagen om jag kunde få ett till sms nästa helg med samma meningsbyggnad. Skrattar bäst som skrattar sist ;-)

Nu sitter jag här på jobbet, hungrig som aldrig förr men utan aptit. Kunde inte äta mina mackor imorse heller och någon lunch blev det inte heller. Jag funderar på att skrapa ihop mina sista svettiga kronor och köpa en pizza påvägen hem, men jag vet inte om min mage står ut så länge, vi får se helt enkelt. Ska försöka få gediget besök ikväll också, och förhoppningsvis hinna ut på en efterlängtad promenad. Bara en och en halvtimme kvar, sedan ska jag ÄTA!


"kul att du får njuta av hela menyn, eller vad man nu ska säga ;-)"
hahaha, om du ändå visste hela sanningen!

Vart tog natten vägen?

Kom hem vid tolv inatt så det blev att dyka ner i sängen, kunde dock inte somna med tanke på att jag var duktig förbannad då det för säkert tionde gången står någon annan dumjävel på min parkeringsplats. Jag förstår mig inte på dessa onödigt dumma människor, är de inte läskunniga? Det står en skylt på väggen "HYRD PLATS", vad är det i dessa ord vissa människor ha svårt att förstå? Pappa tyckte att jag skulle ställa mig så nära jag bara kunde, vilket i sin tur leder till att han eller hon inte tar sig in i sin egen bil, så det var precis det jag gjorde, plus en fin liten hatisk lapp på rutan. Tyvärr stod bilen på samma ställe då jag skulle iväg till jobbet imorse, suck.. Nåja, efter en tids ältande fick jag ändå somna, för att sedan vakna igen vid halv tre på morgonen av ett mycket trevlig sms! Det var väl mest bara synd att jag inte kunde svara det jag ville, men det får bli en annan kväll. Kanske inatt, om jag lyckas byta bort morgondagens pass? Vi får helt enkelt hålla tummarna! ;-)

Nu har jag jobbat i snart tre timmar, och tro det eller ej men jag är nästan inte ens trött. Vid det här laget brukar jag ha en tendens att sluta min små blå och låta kroppen vila en stund. Jag tror faktiskt ärligt på att en dusch och en promenad på morgonen får igång kroppen, det måste vara därför. Var ute med hunden en ganska lång promenad också, det var riktigt skönt i morgon solen! Om det inte vore för att jag värdesätter min sömn och tycker det är bland det bästa en människa kan få skulle faktiskt morgonpromenaderna kunna bli en vana, men nu är jag inte morgonpigg så det blir nog ingenting av med det.

Sitter och tittar på bilder vi tog med web-cameran förra helgen, och det är fruktansvärt tur att vi är mogna....eller? Bara för att jag har lite att göra och är sjukt hungrig (redan) och måste fördriva tiden med något så ska jag lägga ut två av våra fina skapelser;

   

Skulle kunna fortsätta denna inlägg i all oändlighet bara för att jag har lite att göra för tillfället och inte vill väcka min arbetsgivare.. Ska väl kanske skriva att det blir stan ikväll, och för mingel hos Jim. Det ska bli kul att få träffa alla utanför jobbet och kanske lätta på stämningen lite innan våran omtalade personal fest som vi ska ha i Juni då jag och Johanna kommer hem från Turkiet. Vi lär nog vara sjukt slitna den kvällen men det är smällar man får ta. Vi kommer förmodligen vara sjukt slitna båda två imorgonbitti också, men som vi alltid har sagt: Vila får man göra i graven.

För ung för att älska

Ja, tänk att dagen kunde gå så fort ändå. Det blev inget seminarie idag, men det tackar jag gudarna för eftersom det var välbehövliga två timmars extra sömn. Sedan jobbade jag till 16 och nu sitter jag hos Anna och har fått lite mer gjort på våran uppsats. Ska snart fara hem och gå ut en sväng runt staden, som varje kväll. Måste nog skynda mig om jag ska hålla samma tidsplan som alla andra kvällar, så jag inte missar Grey´s Anatomy. Spännande och innehållsrikt inlägg, nja? Måste väl bara skriva att det inte blir något Borlänge, och därför heller inget Mötley Crue eller Volbeat vilket i sin tur suger sådant som små barn inte ska suga på. Det hade varit så jävla underbart att få se de. Det får väl bli någon annan gång helt enkelt, som allting annat man inte hinner för dagen, vi tar det senare!

Imorgon blir det tjejkväll hos Frida,eller på salongen? Har inte hört någon information mer än att det blir efter jag kommit hem från jobbet. Jag hoppas det blir bra, vilket jag egentligen inte betvivlar då Frida har lagt beslag på mina naglar förut så det ordnar sig nog! :-)"Du tog min oskuld, igen".

Bära eller brista, och det brast?

Nåja, efter en total seg söndag och även måndag var man tillbaka på fötter igen, åtminstone i den mån att jag kan böja mig utan att vilja kräkas. Skulle upp klockan 5 imorse och fick ett samtal igårkväll just då jag hade somnat som gjorde att jag inte hann få den sömn jag hade lagt mig för. Men nåja, jag brukar ju vanligtvis inte sova klockan elva på kvällen så det var väl kanske inte så konstigt att det ringde då heller. Dagen gick bra iallafall, och ovanligt fort för att vara en förmiddag. Efter jobbet for jag till Anna för att fortsätta på våran uppsats, det gick åt rätt håll iallfall men vi var tvungen att avsluta tidigare då en internetsida vi var i behov av för tillfället var ur funktion. Vi fortsätter imorgon då jag har jobbat klart. Snart säger jag som Anna sa idag; jag är bara rädd att du jobbar ihjäl dig! Nå, jag kan kanske inte jobba ihjäl mig, men jag hade lovat mig själv att inte ta på mig så mycket jobb så att det sabbar min skolgång, och just nu är det väldigt nära att jag det går åt det hållet tyvärr. Jag har förvisso en känsla av skol trötthet också, vilket inte gör saken varken bättre eller lättare. Pengar är ju faktiskt roligare än studier, oavsett vad folk säger.. Men jag har klarat mig igenom detta än sålänge, så det ska nog gå månaden ut, jag får ju min belöning första helgen i Juni som kommer göra mödan värt!

Påtal om något helt annat så satt jag just och bläddrade igenom pappas bil classic tidning och kom fram till att det skulle vara otroligt roligt att börja jobba lite med ett gammalt fordon. Jag är inte alls duktig och kan varken fram eller bak på en bil (okej, det var att ta i kanske..). Det i sin tur leder till min nästa fundering, det kanske finns någon kunnig och intresserad som vill göra det tillsammans med mig? Pengar är förvisso också ett smärre problem, men det brukar ju ordna sig som jag har sagt de senaste veckorna nu. Det skulle vara roligt iallfall, om inte annat för att faktiskt få lära sig det jag så gärna ville redan i slutet på högstadiet. Jag fick höra av två kära klasskamrater att jag inte alls skulle passa in på lilja och framförallt inte på fordons, vilket för övrigt säkert skulle ha stämt om det inte vore för att jag kom dit för att just lära mig. Men nåja, jag får se till att den möjligheten hålls öppen i framtiden istället. Jag ska ha en amerikanare då jag kan och har råd, så enkelt är det bara. En pärla, en dröm, en chevrolet bel-air, YUMMIE!Inga fel, inga brister och aldrig klagomål, GIFT DIG MED MIG!

På styva linan

Kunde in somna igårkväll för det vred sig i magen av nervositet. Klockan ett idag fick jag ett förvånansvärt trevligt svar och jag sitter nu och klurar på om jag ska vara ärlig nog att säga som det är och vad jag vill eller om jag ska låta bli. Det värsta som skulle kunda hända är att jag får ett nej till svar och det skulle ju sällan rasa samma min värld direkt, det finns ju faktiskt andra alternativ om man säger så. Nåja, vi får se vad som händer helt enkelt! ;-)

Sitter hos Anna nu och har börjat med våran uppsats och har tittat igenom den sjukt tunga lagboken som jag förövrigt har kommit att hata vid det här laget. Jag ska snart börja cykla hem för att laga till lite mat och senare hade jag tänkt ta en promenad i det mysiga vädret. Får bara hoppas att det håller i sig.

Imorgon blir det jobb, klockan sex ska jag vara i Stöcksjö.. Suck säger jag bara! Det innebär att det inte kommer bli nå mycket sömn inatt heller.. Men som jag sagt förut, vad gör man inte för pengarna?

Ha det bra så hörs vi!

Otippat!

Vet inte hur jag ska beskriva gårdagen mer än med skratt och svett. Vi dansade nonstop då vi kom in och tills vi gick hem. Väl ute får min vän J den briljanta ideen om att hon vill käka korv på shell så vi börjar våran nattliga vandring mot macken för en ordinär korv med bröd, men när vi väl är framme inser hon senare att hon inte har några pengar att handla för så vi får skjuts in till stan igen. När jag inser att J kliver ur bilen utan skor blir det fart i rumpan på henne och hon springer alltså barfota efter e4an för att få tag i sina skor igen, under denna tid hinner jag bli uppraggad som hora eller hur jag nu ska tolka situationen? Nåja, efter en bit stöter vi ihop på våra natt vänner som delade resterande av morgonen med oss. Kan väl säga att mina ögon svider och blöder av sömnbrist och mitt huvud är tjockt som gröt. Men det gör inget, för nu är bubblan spräck, bokstavligt talat!

LOVELY.

Long time ago

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade, men med allt rätt med tanke på att jag fortfarande inte har något internet att tillgå i min lilla lya. Har jobbat som ett psyk från början av månaden och det kommer fortsätta resten av sommaren. Ser dock fram emot en utgång i helgen då det blir den enda fram till Turkiet resan och fördmodligen resterande av sommaren. Okej, riktigt så mycket ska jag inte jobba, nu tar jag i.. Men det känns som att jag inte gör annat än att sova, plugga och jobba. Tänker knappt på annat heller. Men man måste för att överleva, så enkelt var det med det. Jag ska heller inte klaga, för jag har klarat mig än så länge utan att ta studielån vilket kommer gynna mig i slutändan och det vet jag ju faktiskt om. Ska nog vara ganska glad över att jag har ett extrajobb att gå till, eller ett, jag har fyra. Det är nog mer än vad vissa andra har och då pluggar inte ens många av de.

Nu ska jag sluta att vara nedlåtande och negativ och återgå till att det nu är bara några få dagar, eller veckor, beroende på hur man ser på saken, tills vi sitter på en balkong och mår fruktansvärt bra i kvällsvärmen! Åh så bra det ska bli, och äntligen äntligen ska jag få hem min efterlängtade Ed Hardy tröja! :D

Har inte så mycket att uppdatera faktiskt, det händer som sagt var inte så himla mycket just nu utöver skolan och jobbet. Har varit ute och gått en del och ikväll fick jag sällskap av min andra hälft, vet inte om jag kan säga bättre med tanke på att ingen av oss är riktigt kry i huvudet då vi umgås, men vi mår bäst av varandra iallafall och det är ett faktum. Har inte gått så länge och så långt utan att över huvudtaget tänka tanken på att benen bränner. Vi hann skratta, en hel del, vi hann prata skit och annan dynga och till råga på det så försökte vi med ett tappert försök att hitta varsin ordentlig karl, det utan resultat dock.

Vi kom fram till det bägge två att det inte finns något för oss att tillgå i den här stan, det är dött helt enkelt. För tillfället vet jag dock inte om jag letar heller, är förvånansvärt nöjd med tillvaron som den är idag men det finns väl saker och ting som man saknar naturligvis. Hur kan det komma sig egentligen, att varenda karl man ser kör bil med barnstol i framsätet, eller med en tjej sittandes bredvid. Jag är mest bara nyfiken på hur och VART alla dessa människor träffas? Är det möjligt att hitta sin kärlek i kön på ICA, i mötet på en parkering eller den där killen dagen efter som man inte minns namnet på? Det får bli en gåta att lösa i framtiden, för ikväll går jag hem solo och för tillfället känns det, tror det eller ej, väldigt skönt! En säng att täcka alldeles på egen hand, det blir ganska lätt efter lite träning =)

Folk får ta detta inlägg med en nypa salt om det skulle vara så att ni inte känner mig, för er andra så har jag som vanligt blottat mina inre tankar, läs det med ett leende. Godnatt mina vänner!

   
Tänkte skylla på kvalitén på bilden,
måste dock medge att kvalitén på mig till höger förmodligen är det som gör bilden ;)

.


En annan dag ses vi igen, det vet jag.

Adrenalin och andnöd

Har varit dålig på att uppdatera på några dagar nu men jag har haft så mycket nu att jag inte vet på vilket ben jag ska stå på snart. Fick dessutom nackspärr och en axel ur funktion för tre dagar sedan så jag har inte kunnat vara med på min inskolning som planerat heller, vilket suger rent ut sagt. Men det börjar lägga sig nu så jag hoppas jag kan ta igen lite med mina 18 timmars arbetsdagar i veckan.. Suck, men vad gör man inte för lite extra pengar?

Gårdagskvällen vill jag bara snabbt summera med bio, fantastiskt bra, som alla andra fast and furious filmer har varit. Det är dock senare delen av kvällen jag vill sammanfatta som andnöd och adrenalin! Helvete, jag har helt klart en vän som är född med fel kön. Det blev en rivare på stan och en hel del skratt också, synd bara att jag missade avslutningen på hemvägen. Det är tur att sommaren är på ingång, för det lär garanterat få bli fler av sådana pinsamma och fruktansvärt underhållande kvällar! ;)

Lördagskvällen har jag spenderat här, i stugan hos mamma och Thomas. Har klippt våran kära vovve så nu ser han ut som en liten valp igen, och vi kom gemensamt fram till att han inte alls är så tjock som man vill tro då man ser honom med päls! Efter det var jag effektiv och slipade ner min hallbänk så jag kan måla om den imorgon. Gjorde även en gourmet middag till mina kära päron och våran underbara granne. Fick stå vid grillen också, och jag förstår nu varför män vill ha en kall öl och ett fint väder till detta underverk. Det är faktiskt väldigt avslappnande att höra det pysa från grillen. Folk tror väl att jag har förlorat förståndet nu, men så är inte fallet, finns nämligen inget mer förstånd att förlora ;) Såg även american pie the wedding, som jag redan har sett halva av men somnade någonstans där i mitten på filmen? Nåja, nu har jag sett hela och trött som jag är kan jag nog påstå att den är ganska rolig, under detta tillstånd dvs. Tror dock inte att det skulle vara lika roligt om det inte vore för att jag sitter med min kära mor som är lika slut i huvudet som jag såhär sent på kvällen.
 
Nu ska jag avsluta mitt fruktansvärt onödiga inlägg med att säga något som jag själv just tänkt på: Om du tror på dig själv har du hälften vunnit. Jag tror stenhårt på det!

Godnatt mina vänner!


Vad är det som händer?

Jag kan inte påstå att jag är väldigt uppdaterad då det gäller bloggarna på topplistan, men vad är det riktigt som händer?
De fyra bloggar jag nu har läst innehåller bara skitsnack och smutskastning av varandra? Eller ja, det är smutskastning från ena hållet och försvarstal från andra sidan. Är det så man kommer upp i toppen och kan göra bloggandet till ett levebröd? Är det genom att smutskasta och dumförklara alla andra som inte är i den nivån? Jag förstår faktiskt inte vad man får ut av att snacka skit och dumförklara folk man inte ens känner. Det ger mig ingenting och jag tror faktiskt att den enda anledning ligger i att man själv har så dålig självkänsla att man på  något konstigt vänster höjer sig själv genom elaka kommentarer. Onödigt är det iallafall, för man sätter ingen annan än sig själv på pottkanten i slutändan.

Nåja, nog om mina fynd i topplistan här på blogg.se. Har varit på brukarkooperativet och skrivit mitt anställningsavtal idag och det gick bara bra. Det lät som att jag skulle få lönerna för både Mars och April nu, inte för att det rör sig om hundratals kronor men det är pengar och jag behöver dem. Efter det mötet for jag ner till skatteverket och fick utdrag för min skatte tabell som jag ska lämna in imorgon hade jag tänkt. Ska på personal möte imorgon och se om jag kan få jobba några dagar denna vecka och även lägga in dagar som jag kan jobba i sommar då jag inte har fått alla veckor fullt ut tills skolan börjar igen. Med tanke på mina utgifter så lär alla jobb jag kan få garanterat behövas!

 

Ny favorit!

Rädda barnen, SOS barnbyar, Unicef..

Gud ska veta att det finns en hel del av dessa organisationer, men jag har ännu inte hittat till den jag ska läsa om. Jag har säkert hittat själva organisationen, men jag kan inte hitta den fakta jag vill läsa. Men jag får förmodligen hjälp på en stund då jag ska åka iväg till Anna och Frida för att diskutera våran praktik. Vi har gemensamt kommit fram till att Costa Rica kändes som ett lämpligt och intressant resemål och vi ska därför sätta oss ned och kolla igenom allt och även skicka iväg lite mail ikväll så att vi förhoppningsvis kan få svar inom en snar framtid. Det ska bli riktigt spännande, så jag håller tummarna!

Gårdagskvällen var trevlig och mycket märklig, allt på samma gång. Hade jag velat ha någon som kommenterade när det räcker med alkohol då hade jag skaffat pojkvän för länge sedan. Att man dessutom ska försöka få tag i en bartender för ett glas vatten gör saker bara ännu värre. Jag känner inte ens människan som försökte göra en snygg utvikning om att det förmodligen räckte med alkohol för mig och J. Vill dessutom påstå att vi båda två var väldigt städade! Nåja, det finns många man kan störa sig på men jag har tänkt lägga det åt sidan då det bara tar onödigt med energi. 

Nu ska jag se OTH en stund innan det bär iväg till Liljansberget. Hare bra mina vänner! 

Blommor och bin

Kanske inte i det sammanhang man kan tänka sig. Var ute med Johanna till Angsjön idag, vilket innebar vårsol, och med den kommer då blommor, gräsmattor och även flygfän fram. Det är väl det enda med sommaren jag skulle kunna slippa, mygg, getingar, bräms och annat som gör mer skada än nytta.

Nåja, nu är vi iallafall tillbaka i stan och vi ska snart fara till min kära far som ska bjuda oss på grillat innan vi far ut. Blir O´learys hade vi tänkt, men man vet aldrig med oss. Vi kan lika gärna hamna på andra sidan av Sverige med våra impulsiva tankar. Men det är det jag gillar, det sitter aldrig fast för oss och det är nog det som gör att vi kommer så bra överens.

Vi har även kommit fram till att vi far ner till Borlänge i sommar sålänge det finns biljetter kvar i slutet av maj då vi får våra löner. Jag tar livet av mig om jag missar Volbeat bara för att jag är utan pengar, det får bara inte hända. Vi får väl se helt enkelt hur det ser längre fram. Nu är det förresten inte länge kvar tills det är sommar på riktigt, 45 dagar eller liknande tills skolan slutar och jag sitter på ett flygplan till Turkiet och Alanya. Det ska bli så fruktansvärt skönt att inleda sommaren med en utlandsresa, det är jag bannemig värd efter detta år!

Nu ska jag stressa på min kära vän så vi inte missar den gooooa maten! Hör av er vid utgång! PUSS!

Valborgsmässoafton

Då var ännu en valborg förbi och den här gången har jag bara varit med familjen. Jag kom att tänka på det igår, att det alltid har varit så himla viktigt att spendera den här dagen med vänner och dricka alkohol men jag kom fram till att jag förmodligen har vuxit ifrån det med tanke på att detta var minst lika mysigt, om inte ännu bättre. Jag slipper bakfyllan idag och jag kan spendera dagen med pappa på motorcykeln. Fick dock världens nojja av alla småbarn som var på tillställningen i bygdegården igår, jag vill ha en liten skrutt! Mamma började svettas och tyckte inte att det var någon bra idé, och jag kom nog fram till det själv att det är en hel del som jag prioriterar högre just nu än ett barn. Jag ska gå klart skolan, jag ska flytta och skaffa ett nytt och spännande jobb, jag ska spara ihop till resor och upptäcka mer av världen. Jag ska helt enkelt göra det alla ungdomar säger att de ska, bortsett från att jag faktiskt kommer göra det när jag väl gått klart min utbildning. Jag stannar inte några många minuter kvar i den här stan då det finns andra städer som lockar mer!

Nu ska jag vi äta frukost här på Mjölkvägen, sedan blir det på med full mundering för en dag på hojen. Ha det bra!

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0