invasion

Sitter och lyssnar på alice in videoland, egentligen inte alls min typ av musik. Men cut the crap var tammefan månadens bästa låt! Fyfan så skön!

Om man ska övergå till något helt annat, så bär det av till systeryster imorgon. Det ska bli riktigt skönt att få träffa henne igen. Tanken var att vi skulle fara till sthlm med henne, men då sket sig det då hon var där idag. FAN också, jag som ville på gröna lund. Nåja, det får bli en annan gång som mamma sa. Det låter ju lovande senare i höst åtminstone. Då har man något annat än jobb eller studier att se fram emot =)

Får se vad som händer när jag kommer hem till helgen, var sugen på utgång. Men antingen är folk borta och så jobbar ett annat tokas. Nåja, vi får se hur det blir. Jag har semester och tänker bara njuta av den nu.

Godnatt!

29/7

Hade lovat bilder från gbg resan, men de kommer senare eftersom det inte finns några på denna dator. Har just möblerat om lite i mitt rum, kopplat in datorn och fått lite (!!) ordning. Med det menar jag att det egentligen fortfarande ser ut som ett smärre kaos här, och att jag för tillfället inte ens har en säng att sova på eftersom den är full med saker. Men det ska jag nog kunna ordna också. Ska bara försöka få tummen ur, igen, och stöka bort så jag kan he på nytvättade sängkläder och lägga mig och sova. Vi får väl se hur långt bort det blir. Ser inte riktigt ljust ut än på ett tag men. Har funderat på att motiv måla lite av min långvägg, men jag vet dock inte vad. Någon som har förslag på ett motiv som är snyggt att sätta på en ljus bakgrund? Jag vet dock inte hur jag ska klara av att måla den, men jag kanske får utnyttja min kära vän Jonna om hon är hemma och har tid. Vi får väl se, detta lär ju ändå inte ske under min första livstid så det är inget jag stressar över heller.

Ska ner på stan imorgon och sätta dit mina försvunna naglar. Det ser icket snyggt ut med fem korta och fem långa naglar. Efter det ska jag försöka hitta några klädkrokar eller klädhängare som jag kan sätta upp på väggen och få bort lite väskor och skit från golvet. Måste rensa bort ännu mer, och ett ännu värre helvete, min garderob ska rensas också. Ouff... Det kommer ta några timmar kan jag ju lova. Den går för närvarande inte ens att stänga, plus att jag har en hel hög med kassar utanför som jag måste rensa också. Kan ju inte säga att humöret för detta var speciellt högt och positivt, men det är sånt man får sysselsätta sig med när man vill tänka på annat. Sålänge jag har saker att göra går det bra, men som med allting annat som stressar en och gör en förvirrad, såfort man sätter sig ned igen så kommer det ikapp. Jag önskar att vissa saker bara blockerades automatiskt, och inte fanns där överhuvudtaget. Livet skulle kunna bli mycket lättare på det sättet. Men nu går ju inte det, så det är bara att trägla sig igenom allt som är jobbigt och komma på fötter igen. Det är ju inte direkt första gången sånt här händer, så det är bara att bita sig i läppen, sluta tänka och fortsätta vandra. Detta är i och för sig lättare sagt än gjort...

Det har hänt en del

Just nu sitter jag och johanna på arlandra flygplats och väntar ihärdigt på att få fara härifrån. Det har varit skönt att få komma bort , och jag har njutit av varje dag. Men trots det är hemma alltid hemma, och det ska bli fruktansvärt skönt att sova i sin egen säng. Det blir dock inte för speciellt många nätter då jag förmodligen åker ner till syster yster i mitten på denna vecka. Det ska bli skönt att få prata av sig lite med världens starkaste lillasyster. Det går inte en dag utan att jag tänker på hur långt hon har kommit och hur stolt jag är över henne. Jag önskar bara att alla andra i samma sits kunde ha samma typ av synsätt också.

Jag har handlat en del, en hel sportbag utöver det jag tog med mig. Så när jag kommer hem ska jag sätta igång och städa ihop och möblera om mitt rum. Det ska bli mitt igen, och inget skrotupplag. Jag har köpt tavelhyllor som jag ska slipa ner och måla om, samt dra ut de mest värdefulla bilderna jag har och sätta in i min gör snygga fotoramar som jag har köpt. Sedan ska en och annan vanlig hylla upp så jag har någonstans att ställa min söta spargris som jag ler åt av bara blotta tanken =)

Vi var ut på krogen i fredags också, och jag måste medge att de har en hel del bättre utbud än vad vi har hemma i Umeå. Helvetet så mäktig uteplats vi hamnade på till sist, det kändes precis som att man var utomlands då krogen låg i kant med hamnen. Hur jävla mysigt som helst. Nåja, för att summera resan så var den bra om man bortser från att jag just nu ser ut som en kokad kräfta, och på axlarna som en orm som byter skinn. Men jag är rätt söt ändå.

Ha en fortsatt trevlig semster allesammans!
Ps. Bilder från resan uppdateras inom kort.

Det börjar ordna upp sig

Det har hänt mycket, och det känns i både kropp och själ. Men jag ska inte få detta att förstöra min sommar. Jag har semester och ska njuta av den lika mycket som det var tänkt egentligen. Jag ska fara ner till Götet ikväll med Johanna, och vi ska ha så jävla roligt. Kommer hem på söndag och stannar inte mer än ett par dagar för att sedan fara ner till Sundsvall och träffa syster yster. Hon har varit riktigt duktig och jag ska ner och bara suga in den positiva och älskvärda stämning som hon ger mig. Jag kan inte annat än att hålla med när man säger att när någon man älskar mår bra så mår man själv bra. Det är faktiskt så. Jag ska njuta av sommaren, och även om det kommer bli jobbigt från och till så ska det absolut inte få stoppa mig. Jag är påväg, och kommer inte ramla tillbaka.


Det är tungt

Ögonen svider och det gör ont i hjärtat. Jag trodde inte att det var möjligt, men det värker i hela kroppen.

Semester

Igår var en bra dag. Jag log inombords från kvart i två till tolv på natten. Främst för att jag har fått semester, och det är bara en vecka kvar tills vi far till Göteborg. Sedan var min älskade lillasyster och hälsade på. Det var mysko att se henne vandra på stan, men det var skönt att se hur bra hon mår. Jag är dock väldigt skeptiskt till att hon får använda telefon när hon är hemma.. för det var mer uppmärksamhet på telefonen än på familjen. Det är lite synd eftersom det har gått så bra nu i fyra månader utan. Skulle det vara så att jag satt i samma situation skulle jag försöka sluta använda telefon, för det går att nå varandra ändå. Eller iallafall stänga av den då man är bortbjuden eller har folk över som man inte träffat på länge. Det skulle förvisso inte vara så svårt för mig eftersom jag aldrig svarar i telefonen iallafall, i och för sig inte medvetet. Men då jag alltid glömmer att sätta på ljudet så hör jag aldrig när det ringer. Sedan har jag en tendens att glömma den hemma. Men den är ju bra att ha i nödfall, om man skulle få punka eller något..

Nåja.. Vi får väl se vad som händer idag. Jag sitter och ser på the voice tv nu, försökte få upp taggen för att festa ikväll men den finns inte, och det är nog lika bra för jag har inte råd. Men det brukar bli så att man tar sig råd om man verkligen vill. Det blir nog chaufförs yrke för min del ikväll istället, antar att det bli vännäs dagarna. Vi får väl se helt enkelt. Nu har jag ju Emmas nummer, efter bara 3 år.. haha. Så jag ska nog ta och ringa henne om det bär iväg till Vännäs :)

Ska försöka ta med mig kameran också lite oftare hädanefter, för nu har jag ju faktiskt en sådan. Sedan ska jag försöka ta mig i kragen och faktsikt sätta in bilderna här också, iallafall de av värde. Men nu har jag inte orkar lägga in de, för det tar sån jävla lång tid. Men någon dag då jag absolut inte har någonting alls att göra, då lovar jag att jag ska lägga in en massa roliga bilder. Det lär dock ta ett tag eftersom jag är en väldigt uppbokad kvinna :}

Ha en jätte trevlig lördag kväll, och för er som har semester, njut! Det ska jag verkligen göra!

Mitt huvud är tungt

Tog mig i kragen och ringde min vän idag, och se på tusan. Det var inte mer än att vi pratade ut och sågs ikväll, det var skönt. Jag orkar inte gå runt och undra, vara arg och irriterad,  och framförallt inte när vi två har gått igenom såpass mkt tillsammans. Så nu var allt ur världen. Så vi pratade om missöden och sånt man helst inte vill vara med om, och försökte, men misslyckades, att slinga mitt hår. Det är då förbannat att man ska vara rödhårig. Det går fan aldrig som man vill. Jag vill ha ljusa slingor, men det är ett jävla helvete att försöka sig på det för innan jag är blond så är sommaren slut och då färgar jag det mörkt igen. Man kanske ska ge fan i det överhuvudtaget?

Jag tänker på er där nere. Jag vet att det är jobbigt och jag har gått med tårar i ögonen sedan jag fick höra. Det svider i mitt hjärta när man ser sina medmänniskor ledsna och så chockade. Det är inte alls trevligt, på något sätt. Men jag hoppas han får somna in med er vid sidan av, och veta att han var älskad. För det var han, av fler än mig. Det är en färgstark person med många åsikter, och goda sidor. Jag hoppas han får det bra där uppe, bland alla mina andra stjärnor.

Snart bär det iväg

Vi har varit och inhandlat det mat vi har kunnat för göteborgs resan som börjar närma sig. Det är fan snart bara en vecka kvar, och det går fort. Speciellt nu när man går på semester, då rinner tiden iväg alldeles för fort som vanligt. Men det blir 10 dagar i Götet och Varberg. Det ska bli riktigt roligt! Vi hade tänkt låna mosters uppfart när vi kommer ner på lördag, och skynda oss iväg på Wings and Wheels. Det ska fan bli grymt ändå. Av ren slump råkade vi välja den vecka då det händer något i Varberg också. Jag ska bannemig inte glömma kameran, så efter resan ska det uppdateras, med säkerhet, en hel del fula bilder. Men det är så det ska vara på semestern.

I helgen kommer syster yster hem över en dag också, det ska bli mysigt att ha henne hemma igen. Än om det bara är för 24 timmar så kommer de fyllas med en hel del glädje. Det känner jag på mig. Jag är världens stoltaste syster just nu, änfast det har varit en lång väg att vandra, och det är en bra bit kvar. Det finns inget annat att göra än att kämpa, och det vet jag att jag kan efter en hel del motgångar.

Tack och hej för mig!

Söndag

Den fanns där en stund, men försvann lika fort.

Jag ser det snöar

Okej.. kanske inte bokstavligt talat. Men jag var ut för att äta lunch med min älskling, och han håller på att skikta och gräva upp en avlastningsplats. Det visar sig att det är kvar tjäle, is och snö kvar under marken. Så när han grävde kom det upp stora is och snö klumpar. Det var väl kanske inte väl otippat, sådär i början av juli. Men man ska nog inte sluta förvånas, det finns mer än sånt som gör en förvirrad. Men det känns bra ändå. Jag har just kommit underfund med en annan sak också, och det är att jag inte tänker lägga ner mer energi på folk som man inte får något i gengäld från. Så är det och så kommer det förbli.

Laga middag och fara och jobba. Jippi vad mycket man hinner på en dag. Man kliver upp, lagar matlåda, far och jobbar, kommer hem och går och lägger sig. Dygnet blir helt snedvridet. Men jag ska som sagt inte klaga. Jag har t.om blivit frågad om jag jobba över på torsdag natt och fredag förmiddag. Och det vet väl alla, att lite extra pengar (ganska mkt pengar) tackar man ju inte nej till.

Nåja, nu måste det hända något här.  Ha det så bra.

efter helg kommer vardag

En alltid lika tråkig måndag till följes av en trevlig helg. Utgång med Annelie och ett gäng till på fredag. Sommardroskan som dock har ett alldeles för litet dansgolv. Men det fick gå ändå, med ett par vita, som blev svarta, skor, och en hel del rivmärken på benen. Gick hem till böleäng vilket resulterade i smått värkande fötter. Men dum som man är så tar man på sig samma skor kvällen därpå. Det var då väldigt tur att jag var chaufför vilket medförde att jag satt mer än jag stod. Utställningen på dagen var en höjdare. Det fanns en hel del riktigt fina bilar som jag mer än gärna hade velat tagit hem. Min favorit måste ändå bli en svart/orange Chevrolet Bel-Air. ÅH, vad jag ska ha en sådan bil när jag blir stor.

Bilder finns, och kommer upp så snart jag kan rota fram kabeln till Kameran.

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0