Hipphipp hurra!



Min lilla tokboll är inte så liten längre. Grattis gumsan på 20-årsdagen! :)

När hoppet sviker

Jag som såg fram emot en kväll i soffan efter jobbet, med tända ljus och lite godis. Hade en stark tro på tvn idag men tji fick jag. Var bara rena dyngan på tv och filmerna jag har hemma har jag sett allihopa, och alla mer än en gång. Hittar inte igen min externa hårddisk så några nya filmer kan jag inte heller se. Tur jag har haft en mysig kväll på jobbet som väger upp. Har fått se film där iallafall, och spelat skiboo. Surrat relationer och killar som inte förstår sig på tjejer, folk som inte kan respektera andra och annat såntdär trevligt. Jag trivs bara bättre och bättre. Snart vill jag väl inte ens fara därifrån ;)

Nu ska jag tjocka på i soffan innan sängen, ha en trevlig fredagkväll mina vänner :)



Don´t wake me, cause i´m dreamin







Det finns nog ingen annan än ni som kan förstå. Det var våra dagar :) 

.

Dryga dagar med dålig uppdatering.. Har inte hunnit mer än komma hem så ska jag fara igen har det känts som. Hann visserligen ganska mycket igår då jag tänker efter. Lämnade igen min telefon och köpte en annan som jag är betydligt mer nöjd med, hejja knappar! Kan inte vara mer less på touch och förstår inte att jag överhuvudtaget övervägde att ha kvar den andra, hua.. Efter det pös jag iväg till mina små hjärtan i klabbis och bjöd på bullar och muffins. Tänk om det kunde uppskattas lika mycket hos alla som just där när man har bakat. Men det är kul att kunna ställa upp med något så litet som en påse fika iaf :)

Ikväll har jag varit med Frida och Angelica på strömpilen en sväng. De hade "girls night" med öppettider till 22. Hann inte vara där så länge och lika bra var väl det då jag har den jävligaste magsmärtan på länge. Det var trevligt iallafall, var ett tag sedan vi hittade på något alla tre så det var på tiden :)

Nu ska jag göra mig klar och stöka undan lite disk sen ska jag hoppa isäng och hålla tummarna för att jag får sova lite inatt. Har sovmorgon imorgon men funderar på att kliva upp ändå och fara på Iksu och kika på utförsäljningen av vinter grejjer de skulle ha där från klockan tio. Man kan ju alltid hitta något onödigt som man redan har men vill ha nyare, eller hur? ;)

Nattinatt

 

Det känns

Har näst intill just hunnit hem och ska hoppa isäng lika fort igen. Ska ta mig upp sex imorgonbitti och håller tummarna för att slippa gå olagligt trött. Har haft en rätt mysig kväll faktiskt. Föredrar att jobba dag trots att jag är morgontrött men det här kvällen har gått rätt fort. Har suttit och spelat spel och myst med fika idag, kan man få det bättre på ett jobb? På torsdag har jag min första grupp och gissa om jag är nervig! Tur man får härlig feedback från klienterna, det gör mig mest bara peppad på att få det gjort. På att få lära mig och utvecklas. Visst är det ganska fantastiskt, vad man kan lära av andra människor? Vad man kan få i utbyte av en annan person. Hur mycket bara ett par ord kan betyda i längden. Livet är ganska härligt ibland :)

Det har snöat idag också vilket gör mitt humör bara ännu bättre! Om bara folket som sköter vägar och underhåll kunde förmå sig att ploga och salta vägar så att man slipper sitta på helspänn i dryga timmen då man ska till och från jobbet hade jag förmodligen hoppat av lycka ikväll. Snön är vacker när det är så nyfallen, så oförstörd på något vis. Bara vit och härlig. Riktigt så vit och härlig kommer den inte vara så länge till. Lite till och det går att köra skoter! Såg faktiskt ett skoterspår strax före Sollefteå igår, det var lite otippat :)




Home alone

Jag vet inte om det är jag som har vant mig att köra  i mörker och sent på kvällarna, men jag har hittat en tjusning med det också. Det är mindre trafik och det är ganska mysigt att köra när det är mörkt. Visserligen är det trevligare att köra mot något än hem igen men hem är alltid hem och det är rätt skönt att få sova i sin egen säng när man har varit borta sådär :)

Nu ska jag alldeles strax fara mot jobbet, har kväll så jag slutar inte förrän efter 21. Blir att sova i stugan ikväll så jag orkar ta mig upp imorgonbitti. Har ju som vänt om dygnet och hållit natten sällskap i helgen så vi får se hur det kommer gå imorgon. Ha en bra måndag mina vänner! :)

Mörkt eller ljust, ljust med mörkt, mörkt över ljust...?

 

Hjälp mig! Står i förändringstaget nu och vill göra något drastiskt, vanligtvis brukar det innebära att färga eller klippa håret med lugg och allt möjligt. I dagsläget är jag kortare klippt än vad jag någonsin har varit, så någon drastisk klippning blir det nog inte än igen, på ett tag iallafall. Men en färgning, eller?

Jag vet inte om jag säger det tillräckligt

Vad ger man till människor som alltid ställer upp och oavbrutet ger av det de har? Hur tackar man människor man älskar för att de alltid finns till hands när man inte har mycket att ge? Hur visar man sin uppskattning till de fina som bryr sig mer än många andra? Ibland kan jag inte beskriva i ord hur mycket jag skulle vilja ge er för allt ni gör för mig då jag inte kan göra det för mig själv. För alla gånger jag inte har klarat det ensam när ni har stått där bakom mig. Jag önskar det fanns mer jag kunde göra för att få er att förstå hur mycket jag uppskattar det jag har fått, men det går inte tror jag.







Vuxenpoäng!

Igår tvättade jag samtidigt som jag bakade bullar. Bara bullbaket i sig kräver vuxenpoäng! Ska dock ärligt medge att det inte är något jag gör om i första taget, fyfan vilket öde. Nej, då är en sockerkaka betydligt mycket enklare att göra! Men det slutade iallafall med ett gäng jätte bullar och en frys som i dagsläget är så full att lådorna knappt går att öppna. Får ha en fika bjudning framöver så jag blir av med lite bröd. Måste bara få iordning hemma först vilket jag förhoppningsvis får hjälp med imorgon. Har en del lampor och hyllor som jag inte får upp själv, dels för att kablar och jag inte riktigt går ihop och sen för att hyllan är lite drygt två meter lång och lite svår att fästa utan att nocka sig själv medvetslös =)



Nightnight mina vänner! =)

Det är som om tiden står stilla





Älskat litet hjärta :)

Dålig update!

Jag har inte hunnit med nästan något den här veckan och varför vet jag inte. Tiden har bara runnit igenom fingrarna och vips så var helgen över också. Har levt i ett smärre kaos sedan i onsdags och förhoppningsvis får jag iordning lägenheten imorgon eftermiddag. Har fått omtapetserat nu, äntligen! Sista väggen tapetseras imorgon då det var en beställningstapet som man var tvungen att vänta på. Så förhoppningsvis blir min vision verklighet från och med imorgon. Det ska bli skönt att kunna sätta upp tavlor, hyllor, ljuslyktor och gardiner nu. Att få sätta lite prägel på lägenheten :)

Helgen har spenderats med A och lite vänner från jobbet. Har haft med mig kameran både fredag och lördag men av någon anledning glömdes den bort och det blev nästan inga kort alls. Fick skratta mig gråtfärdig igår då vi körde "jag har aldrig" vilket är en fruktansvärt rolig lek om man bara är ärlig. Historierna som kommer i och med alla bekännelser är ju helt fantastiska! Vissa har varit med om mer än andra, det är ju bara att konstatera. Lite inspirerad att göra något jag aldrig har gjort förut blev man ju ;)







Bjuder på dessa supersnygga bilderna och konstaterar att jag förmodligen mår på tok för bra idag efter helgens bravader, men jag klagar icket! Nu pyser jag iväg till barn4 och träffar mina små hjärtan. Ha en mysig kväll :)

Jag förstår det nu



Har suttit hos min käraste vän under eftermiddagen idag. Jag har tittat, lyssnat, känt och luktat. Jag förstår vad folk pratar om när de säger att bebis lukt är bland det mest unika man kan få vara med om. Jag satt och stirrade bara, på det kanske vackraste och mest sköra jag har sett. Det lilla hjärtat är verkligt, det är helt ofattbart :)

Det var vackert den dagen du föddes

Det finns en tjusning med morgonen ändå. Idag va visserligen inte som alla andra dagar. Idag satt jag tre timmar i bilen påväg hem fylld med förväntan och glädje. Stolt naturligtvis, vem skulle inte vara det? Min bästa vän fick idag deras efterlängtade son. Klockan två inatt kom ett sms som bekräftade födseln av en frisk liten pojke. Tänk att livet kan vända bara på ett dygn, det är helt obeskrivligt, det är hoppfullt :)



Jag hatar sjukhus

Har alldeles just kommit innanför dörren, sisådär 7 timmar efter jag lämnade lägenheten. Där har vi en av anledningarna till varför jag hatar sjukhus, och framförallt akuten, den jävla väntan. Man tycker det är platsen där saker och ting ska gå undan men inte alls. Sedan blir man bara mer och mer irriterad ju fler gånger man hinner se samma sköterska passera utan att ta med sig någon från väntrummet. När man efter många och lite fler svordomar får komma in till en läkare får man vänta även där. Nu hade jag tur i oturen att jag fick en fruktansvärt bra läkare och det tackar jag gudarna för då jag fick ligga halvnaken i ett par timmar. Så ett snitt senare och olidlig jävla smärta har jag fått komma mig hem. Försöker intala mig själv att de gör nytta på sjukhus, men det är svårt då man kommer hem och fortfarande har ont och dessutom är sjukskriven i en vecka framåt (hejdå pengar..).

Min käre far fick dessutom hjälpa mig att smöra mack eländet idag då jag kommit mig från sjukan så hur jag ska lyckas göra mig någon mat är för mig ett mysterium. Att köra bil var heller ingen höjdare så jag har tur att min andra käre far (mammas karl) vill byta bil över helgen så jag slipper växla.

Dags att inviga soffan nu då, det lär väl bli min bästa vän i veckan..

Tillbaka till vardagen

Det är mörkt när man stiger upp och det är mörkt när man kommer hem. Föredrar inte att kliva upp ur en varm säng när det är kallt, blåsigt och mörkt utomhus, men det har sin charm att sätta sig i bilen så tidigt på morgonen. Det är som trevligare att köra när det är lite små mörkt ute, varför kan jag inte svara på. Det finns någon sorts hat kärlek till höst rusket ändå. När man får ta fram de stickade vantarna och de söta mössorna. När man kan ha stora halsdukar och tjocksockor i skorna. Det kanske inte är så fel med höst ändå. Jag känner mig upprymd & glad. Sådär härligt levande :)


Jag är såld









Bandit rock till Umeå tack!

Med en enkel tulipan..

Ja, idag har min käre vän Frida fyllt 24 långa år! Kom hem för en stund sedan och är fortfarande propparns mätt av tårta, kakor och diverse annat gott. Tänk att man kan göra så mycket härligt som är både laktos och gluten, det trodde jag aldrig! Men grattis till dig min vän! Och jag hoppas ni får det trevligt imorgonkväll =)

Själv ska man upp och jobba sedan pyser jag direkt till Skellfteå då jag ska upp till Ikea i Haparanda på söndag. Det blir trevligt och spännande då lilla jag inte varit längre upp än i Luleå. Sedan lär man väl inte komma tomhänt hem heller och det är alltid lika roligt! Nu ska jag gå och renbädda sängen sedan ska jag hoppa isäng. Ha det bra =)

 

 

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0