If i could spend all my mornings looking at you..

Godmorgon!

Sitter på jobbet och inväntar min kära arbetskamrat som kommer klockan sju. Har försett mig med en stor kopp varm nyponsoppa och sitter och tittar igenom HM:s hemsida. Har hittat en del men jag får se om jag väljer att inte lägga någon order. Ska ju som sagt var upp Kiruna första helgen i November för att kika på en skoter så har jag tur följer den även med hem. Känns som att den summan borde räcka som utgifter den här månaden.. Men som alltid är det ju trevligt att kika iallafall :)

I eftermiddag ska jag förhoppningsvis ha fått en läkartid för att kolla min hals då det vägrar ge med sig. Annars måste jag försöka hitta en födelsedagspressent åt A och även åt systeryster som fyller år på måndag. Som alla gånger annars är jag ute i sista sekunden, men den här gången har jag försökt tidigare men inte lyckats fullt så bra. Vet nämligen inte vad jag ska ge någon av de! Det brukar inte stå såhär still för mig! Någon av er som har tips eller bra ideér?

Nu ska jag slå igång en film och invänta att dagssysslorna kan komma igång.
Ha en fin dag :)


When the streets come in white and the stars shine much brighter

Sitter på jobbet och snörlvar som bara den. Försöker tänka bort denna förbaskade förkylning men jag vettetusan hur det funkar. Håller tummarna att jag hinner bli mer pigg innan helgen då mitt hjärta fyller och då jag även har fått inbjudan till tjejfest aka. halloweenfest på lördag. Har inte den blekaste aning ännu om vad jag ska vara men förmodligen kommer det bli något vanligt och tråkigt då tiden inte finns till att börja jaga runt efter något extra ordinärt.

Efter jobbet idag blir det att byta däck på bilen sedan kommer ett par och ska kika på lägenheten. Ska även komma ytterligare ett par senare ikväll, så vi får se hur det går. Har ju som sagt lagt ut den på en bytes annons och jag hoppas innerligt på det första paret ikväll då de bor alldeles ypperligt till på Teg. Är ju inte piss- bråttomt att flytta för min del heller, jag har fått det väldigt bra i lägenheten så jag känner faktiskt att jag har råd att vara lite petig. Men det hänger ju naturligtvis lika mycket på de andra! De ska ju tycka om min lägenheten lika mycket så vi får se hur allt artar sig :)

(Bild från i vintras)



Ha en trevlig dag allesammans! :)




You know how the time flies, only yesterday was the time of our lives

Om det inte vore för min käre mor så vette tusan om jag hade överlevt gårdagen. Fyfan för feber och en kropp som skriker såfort man rör sig det minsta lilla. Så med hennes hjälp fick jag i mig lite mat och värktabletter så febern ville så sakta (peppar peppar) börja ge med sig. Idag känns det någorlunda bättre och jag hoppas för mitt liv att det går åt rätt håll. Ska känna efter under dagen och blir det värre igen så är det vårdcentralen som gäller. Hade tänkt ringa de redan imorse men eftersom det kändes bättre mot för igår känns det onödigt.. Jag drar mig gärna så långt det är möjligt när det kommer till sjukvård. Inte för att jag tvivlar på sjukvården i sig, utan mer för att jag är allergisk mot miljön.. Hua, jag hurvas bara av tanken.

Satt sent igårkväll och tittade igenom lite bilder på digitalkameran som jag helt och hållet har glömt bort att jag har, sedan jag köpte min mobil. Hittade en del härliga bilder från i somras, så jag tänkte jag kunde visa ett par stycken för er här :)






Hugo på sin första Wheels-utställning :)







:)









Mina två favoritkillar

When the time of day doesn't cover allt the the things we are meant to to

For ut till stugan efter jobbet igår och blev lite ompysslad. Började bli ganska risig på kvällen och vaknade upp imorse med sprängande huvudvärk, halsont och allmänt öm i kroppen. Gav det ett försök på jobbet men fixade inte mer än ett par timmar innan det blev jobbigt att överhuvudtaget stå. Nu har jag kurat ihop mig i soffan och kommer förmodligen ligga här även imorgon.. Känns inte som något vidare läge att åka på någon sjuka nu då jag har tusen saker att göra och så lite tid till det. Har en bok på sisådär 300 sidor som jag borde ha läst ut för länge sedan, som jag inte ens har börjat på. En uppgift jag borde ha börjat med som ska in på måndag, som jag kan se stjärnor om att göra klart idag och en rad andra saker som egentligen borde ha varit gjort men som får vänta ytterligare ett par dagar.. Det är så jävla typiskt att det ska slå till när man har absolut minst utrymme för det!

Fick iallafall le lite då jag klev upp imorse, för idag den 22a Oktober kom den första snön. Egentligen har jag inte smält att sommaren redan är förbi men då jag gillar vintern bättre än hösten så är den inte annat än välkommen. Får se om jag t.om har mig en skoter till vintern, hade ju varit ganska bekvämt faktiskt och förhoppningsvis hade det gett mer utrymme att njuta av utelivet lite. Men vi får se hur allt artar sig :)

Nu ska jag krypa ner i soffan igen och låta ögonlocken vila en stund så kanske jag orkar med lite läsning ikväll, peppar peppar.. Ha en trevlig helg allesammans!

Whit my favourite things in life, i can't be anywhere but here

Hej hallå!

Har haft en mysig helg och en bra start på veckan. Kan inte förstå att halva veckan redan har gått men jag klagar inte. Ju snabbare dessa dagar går desto fortfare går månaden och förhoppningsvis så är året slut snart. Inte för att jag är direkt stressad eftersom jag inte vet vad jag ska göra efter årsskiftet, mer för att jag är innerligt och oerhört less på allt vad skola heter och för att jag vill ägna min tid åt annat. Har därav ganska svårt att ta tag i allt vad skolarbete heter och går istället omkring med en klump i magen eftersom jag vet vad som ligger och väntar på mig. Ska försöka ge mig på lite läsning imorgon, vi får se hur det går..

Har även lagt ut min lägenhet på annons, bytes-annons. Inte för att jag otrivs i min lägenhet som det ser ut idag, mer för att jag vill tillbaka till områden där jag trivdes bättre. Får se om någon nappar på det, man kan ju alltid hålla tummarna! :)



Bjuder på en bild på mig och min bejb från i lördags :)

When you are happy like a fool, let it take you over

Har gjort bort en massa tråkigheter idag som är nödvändigt om jag inte vill gå ut genom dörren i smutsiga kläder eller en sopsäck över kroppen. Jag har hunnit vara på skolan och hunnit städa undan. Ska börja middag och invänta min älskling som är påväg upp och livet känns rätt härligt! Solen lyser utanför fönstret och det är ett riktigt härligt höstväder. Imorgon ska jag iväg till Klabbis för att fira älsklingspojken och efter det ska jag fortsätta leva med min bästa vän. Livet kan inte bli så mycket bättre!



Ha en fantastisk helg allesammans! :)

Hurra hurra på din födelsedag!

Idag fyller stans sötaste lilla kille år, 1 helt år! Helt ofattbart hur fort tiden har gått sedan jag fick samtalet av J att du ville ut lite tidigare än beräknat. Har hunnit mycket under året när jag tittar tillbaka, trots att jag anser att detta år har gått på tok för fort! Men å andra sidan har du hunnit växa från en liten bebis till en otroligt charmig liten människa som har influerat mitt liv oerthört mycket! Grattis till favoritkillen! :)









Om inte det där leendet kan få dig på bättre humör,
då finns det nog inget som kan lyckas!

It wasn't long ago i dreamed about another life in another time

Kom hem från jobbet strax efter 16 i eftermiddags och skulle försöka vara ambitiös och duktig och sätta igång med lite skolarbete efter middagen. Sitter då och läser en bok lika tjock och tung som lagboken i ett desperat försök att hitta något jag kan använda till mina uppgifter. Hinner skriva ner två korta delar ur boken innan jag slocknar i soffan. Så nu sitter jag här, yrvaken och lite förbannad över min absoluta oförmåga att läsa viktiga saker såhär sent på eftermiddagen/kvällen. Det har väl visserligen satt sina spår då jag under arbetsdagen även hunnit läsa tre kapitel ur en bok som är skriven på akademisk engelska, vilket är likamed hemskt ansträngande läsning för ögon som inte är van. Så under morgondagen och på onsdag har jag gett bort mina arbetspass i hopp om att hinna med och förhoppningsvis hinna klart lite i skolan. Får hjälp av Angelica också och hon brukar kunna vara duktig på att sparka igång mig lite på morgonen :)

Försöker hitta inspiration och motivation för att göra undan lite arbete redan nu, men hur det ska gå kan bara gudarna veta.. Hjärnan hänger nämligen inte riktigt med utan skriker snarare efter ytterligare ett par timmars sömn. Har nog just nu börjar förstå innebörden av våra åtta timmar.. Det har aldrig kommit till mig förrän nu. Kroppen klarar nog bara en viss period med dålig och osammanhängande sömn innan den säger ifrån och jag har väl nått min kokpunkt ungefär här någonstans. Så nu är det bara att ta tag i saken och se till att jag hamnar under täcket tillräckligt tidigt för att få ihop mina timmar under natten och inte sjabbla bort de påväg till sängen, vilket är typiskt mig!

Startar med att säga hejs för ikväll och hoppas ni får en fortsättningsvis bra kväll :)
Kram på er!



A day without you wouldnt be a good day at all

Var ute med Johanna och alla grabbar, såväl tvåbenta som fyrbenta, vid älven idag. Har varit ganska fantastiskt höstväder idag. Solen lös och det var trots allt inte så jätte kallt. Efter det bar det av mot Ersboda för att inta smörgåstårta då pappa har fyllt år. Så nu sitter vi här hemma och dör en aning av mättnad medan Bozz ligger och snarkar nedanför soffan. Får se vad kvällen fortsättningsvis har att erbjuda oss.

Ha en fin kväll nu alla underbaringar! :)

:)

Dreamin' my days away

Sitter och tittar på resor och drömmer mig bort. Helst av allt skulle jag gärna vilja rymma iväg ett bar veckor till något varmt, skönt ställe där det finns långa vita sandstränder och turkost varmt vatten. Nu finns inte den möjligheten så istället fick jag tips av en arbetskamrat att åka till London eftersom de har ganska mycket att erbjuda och då bara några dagar i stöten brukar räcka för att bli stilla det där akuta rese-begäret. Har suttit och kikat ganska ofta nu till och från och det börjar verkligen klia i fingarna. Lagomt timat fick jag ett mail av ticknet där de annonserade om billiga resor till bland annat London. Däremot blev det betydligt dyrare om vi ska bo i samband med resan, så om ni sitter inne på tips på bra och billigt boende i London, tell me! Eller om ni vet av någon komlpett resa som inte kostar sjkortan? Någon som skulle vilja bidra till ett leende är välkommen att kommentera! :)

Just like i said i would, you know i should

Halloj!

Tanken var att jag tidigt imorse skulle starta från Övik för att hinna till morgonens föreläsning, men det blev inte riktigt så.. Klev upp och satte mig på toan och där blev jag sittandes. Urinvägsinfektion.. igen. Så resan hem var med tårfyllda ögon eftersom det bokstavligt talat känns som om hela urinblåsan ska sprängas i bitar. Så nu sitter jag här och missar ännu en föreläsning för att jag inte kan ta mig mer än några meter från toan innan jag måste springa dit igen. Ska försöka hinka i mig lite tranbärsjuice och se om det hjälper.

Bortsett från detta djävulens påfund så har vi haft en riktigt mysig helg! Var på Ikea hela dagen på lördagen och fick väl med mig ett och annat onödigt. Ingenting jag egentligen skulle åka dit för men jag klagar inte. Fick tag i bland annat en lampfot så jag kan använda den där lampskärmen som jag helt säkert trodde var en taklampa, men tji fick jag då jag flugit med den i knät från Göteborg. Nu gör den iallafall någon nytta :)

Söndag innebar sovmorgon för att sedan fara ut till skogs och plocka svamp. Hann vara ute i max två timmar för att få med mig flera kilo hem. Hittade drömstället där det bara kryllade av svamp! Kunde dock konstatera lite senare på kvällen att det var betydligt mycket roligare att plocka de än att rensa de. Ska ge mig på att försöka rensa lite själv för att sedan göra iordning de så de går att frysa. Har insett att det är mycket roligare att äta det man själv har plockat. Det blir som en annan känsla i maten :)


 

Ha en trevlig dag allesammans! Kram

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0