Personlighets test!

Du är en ÄVENTYRARE/beskyddare
Du älskar livet! Du är nyfiken, påhittig och i balans. Du tänker gärna och mycket om det mesta. Du är optimistisk och ser livet som ett äventyr. Du vill uppleva saker själv och när du går in i ett projekt vill du vara förberedd och organiserad. Du står med både fötterna på jorden, lever i nuet och står för det du tror på. Du är sympatisk och har en andlig sida som ger ytterligare värme och djup till din personlighet. Trots att du ständigt söker nya saker att upptäcka så har du en stor respekt för ditt hem, familj, arbete och samhälle. Du är samvetsgrann och pålitlig och då och då överraskar du dem du bryr dig om med generösa presenter. Du har en stark humoristisk ådra och då du även är vidsynt, flexibel och lekfull kan du vara fantastisk som vän.

Så här ser din personlighetstyp ut: Vi har alla drag av alla fyra personlighetstyper inom oss, men det är nästan alltid en personlighetstyp som är dominant. Vi kallar det för den mest utmärkande personlighetstypen. Personlighetstestet identifierar även dina minst utmärkande eller sekundära personlighetstyper. Vissa delar av denna personlighetstyp kommer att visas men inte i lika stor utsträckning som din mest utmärkande personlighetstyp. Beskyddare, 25%:  Vanligtvis väldigt populär. Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan. Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.  Äventyrare, 30%:  Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet. Söker spänning, gillar risker och njutning. Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka. Diplomat, 22%:  Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad. Fantasifull, empatisk och omhändertagande.  Ledare, 22%:  Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.

Lustigt ändå, hur något så ytligt kan stämma så bra.

Att släppa taget

Det är lustigt att det ploppar upp 55 stycket fastighetsägare på hitta.se, men endast två av dem svarar när man ringer. Ja, det är lustigt, och grymt påfrestande. Jag vill flytta, nu helst. Det går ju tyvärr inte då man ingenstans har att flytta. Jag har ju i och för sig en lägenhet, som tyvärr ligger en och en halv mil utanför stan och det kändes faktiskt ganska jobbigt. Det var en fin lägenhet, det säger jag ingenting om, men det var just det faktum att jag måste betala en jävla massa pengar bara för att kunna ta mig fram och tillbaka till skolan varje dag. Jag måste förvisso betala mer för hyra inne i stan, men då är det förhoppningsvis gångavstånd till affär och skola. Eller helt ärligt, det ligger i stan. Nära och bra till det mesta, och man behöver inte betala halva månadsinkomsten för att ta sig hem med taxi från krogen. Ytligt?

Imorgon ska jag fara med mamma på graven och tända ljus och fixa mormor och morfars grav. Efter det ska jag på arbetsintervju, så jag håller tummarna! Jag behöver verkligen ett extrajobb, och en extrainkomst. Utan det blir det ingen lägenhet heller, inte om man ska se långsiktigt iallafall. Jag har ett kaptial så jag skulle klara av några månader, men jag vill ju helst inte flytta hem igen efter ett halvår.

Ligger och väntar på ett visst samtal nu, men det verkar inte duga ikväll. Jag vet inte om jag ska ge upp nu. Jag vet inte vilket ben jag ska stå på, och jag orkar inte gå igenom detta en gång till, speciellt inte då jag är själv. Det går bara inte. Jag fick ett papper igår, där det stod: Att släppa taget betyder inte att jag har slutat bry mig om, det betyder bara att jag inte kan göra det för någon annan. Att släppa taget betyder inte att jag överger dig, det betyder bara att jag har fått insikt om att jag inte har kontroll över eller kan styra dig. Ett helt a4 papper med meningar som sjunker direkt in i hjärtat. Det blir så ärligt, och så verkligt då man får läsa det själv. Då man får läsa och förstå, och förhoppningsvis ta till sig för att göra något åt det. Jag ska tillbaka på tisdag, jag hoppas det blir bättre med tiden.

Nu ska jag sova, och jag har otrolig ångest över att jag fortfarande inte har börjat med min hemtenta än. Jag måste göra det imorgon! Inte för att jag vet när jag ska tid med det egentligen, ska handla maskerad outfit efter skolan, sedan blir det som sagt var graven och en interju. Klockan sju ska jag och johanan på handledning på tenton, så jag är förmodligen inte hemma förrän klockan nio, och innan jag har kommit mig för att sätta mig ned och göra något är klockan över tio. Fan, framförhållning Erica Jonsson, vart har jag den?

Godnatt!

Bara less.

Nu blev saker och ting bara ännu värre. Förbannad är jag också.

söndagFortfarande lika fin som när jag hörde den första gången. Obegripligt bra text.

Jag måste sluta fundera, sluta hoppas och sluta tro. Jag kan inte göra något åt det iallafall. Kom bara hem, snälla.

Oväntat

Slitet.. Det blev inte riktigt som planerat igårkväll. Vi hade som sagt var tänkt äta middag och sedan gå på bio,men så vart inte fallet. Vi kom under middagen överens om att vi var sugen på att dansa, vilket i sin tur ledde till utgång. Så impulsiva blev vi! Tur var också det, för kul hade vi. Vi for till obbola och lämnade av Annelies bil, så fick Tina köra in oss till stan. Efter det så satte vi oss ned på maxim och drack några öl/cider, och surrade skit om allt möjligt. Det var riktigt mysigt och jag är förvånad över att man aldrig varit där förut. Det var en riktigt fräsch miljö och framförallt pratvänligt! Efter det bar det iväg till corona där vi gick lös på dansgolvet. Det var kanske inte så konstigt med tanke på att vi bestämt oss redan från start att gå ALL-IN. Sista kvällen med gänget, sorgligt men ack så roligt vi hade.

Ikväll händer absolut ingenting, åtminstone inte vad jag vet. Jag får se om jag ska vara chaufför, det hade faktiskt varit ganska trevligt om jag ska vara ärlig. Finns inget mysigare än att köra bil på kvällen. Kanske bara är jag som tycker det? Men med rätt musik och rätt sällskap är det bland det bästa jag vet. Man kan som inte fokusera på så mycket annat än körningen, så har man mycket att tänka på blir det lite av en terapi. Men som sagt var, vi får se hur det blir. Om det inte blir så, så kanske jag ska börja med hemtentan.. Det kändes dock inte så lockande att sitta med den en lördagkväll. Nej, jag ska inte sitta med den en lördagkväll heller, så långt får det tammefan inte gå. Herregud.

Nu ska en sliten en försöka göra något vettigt av dagen. Ha en bra helg!

Finally Friday!

Ikväll blir det middag och bio med mina älskade vänner. Ska bli roligt och jag ser fram emot det eftersom vi inte har varit med varandra allihopa sedan gud vet när. Det tråkiga i kråksången är att det blir ett typ av asked för Tina och Annelie som för kosan mot norge på måndagkväll. Det känns inte alls roligt! Usch.. Men om man får vara egoistisk och uttrycka det här så hoppas jag inte alls att dem trivs där, och kommer hem till sverige igen. Men så får man nog inte säga egentligen, så jag hoppas dem trivs....... nej. Jag vill ha dem här, så enkelt var det med det.

Ha en bra kväll

Äntligen!

"Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här..". Jag vet att jag egentligen har ganska mycket att göra, men jag orkar inte för tillfället och tar en välbehövlig paus från skolarbete. Jag och Johanna har äntligen fått tummen ur och köpt oss ett träningskort! Det var otroligt skönt att få starta upp kroppen igen. Det känns redan nu att man har rört sig oerhört lite de senaste månaderna. Men jag ska förbättra det! Vi ska träffa en personlig tränare om ett tag, och försöka lägga upp en plan på hur vi blir fit for fight innan sommaren kommer igen. Jag ska sätta upp mål denna gång, och jag ska nå dem. Den här gången finns det inga ursäkter, jag kan inte hålla på som jag gör. Men just nu känns det så himla bra att jag skulle vilja bo på gymmet. Jag känner mig fräschare och blir otroligt mycket piggare och gladare av att bara ha varit där. Att orka ta sig dit och just under träningen, det kan jag nog ärligt påstå, det är inte alls någon höjdare. Men förhoppningsvis en bit in i framtiden så kommer man nå resultat,  och det är det jag ska jobba för. Jag är så glad att jag äntligen har tagit mig för att göra något som faktiskt i slutändan är bra för mig själv.

Jag har förövrigt duktigt ont i två av mina tår, av väldigt okänd anledning. Fick ont för två dagar sedan och det har ännu inte lagt sig. Jag kan knappt gå ned för trappen här hemma utan att det sliter och drar i tårna. Det känns som ett senadrag, men mer ihålig smärta och det faktum att det har hållit i sig nu i över två dygn. Jag hoppas ju till gudarna att det ger med sig! Nåja, oviktigt vetande.

Funderar på att dra upp till stugan i helgen, men jag får se hur jag gör. Skulle ha behövt sätta igång med min hemtenta och där är det en perfekt plats att börja för det finns inga ursäkter att ge eftersom det absolut inte finns något att göra där ute i skogen. Men som sagt var, vi får se. Var sugen på att hitta på något annat roligt också, som inte innehåller alkohol då jag hade tänkt köra en vit helg nu med tanke på hur mycket alkohol det har blivit på senaste tiden. Det kan nog behövas, att vila upp kroppen lite. Jag kanske helt enkelt ska börja med min vägg? Äsch, jag orkar inte planera något. Det får bli som det blir, jag tar dagen som den kommer. Ser möjligheterna när dem kommer osv.

Nu ska jag börja göra mig iordning för sängen. Ser fram emot min supergoda lunch imorgon, ost och skinksallad. Det blev förvånadsvärt god, jag vet inte vad jag gjorde annorlunda men det kurrar reda i magen! Godnatt mitt herrskap!

Terapi för själen

Jag kan inte sluta förundras över hur musik kan fylla själen med så mycket harmoni, Melissa Horn är min terapeut.

 

Har haft en jätte mysig helg, med sittning på lördagen. Det var en helt underbar middag, hur gott som helst. De flesta drog iväg till corona efter maten och det var väl tur det, men den utstyrsel man hade på sig den kvällen vet jag faktiskt inte om jag skulle ha velat gå in själv. Nog för att jag vanligtvis brukar kunna bjuda på mig själv, och det gjorde jag i lördags också, men att gå in själv i pippi outfit.. där går till och med min gräns. Men det var en pippi, en laura craft, en zorro, prinsessa osv med mig, så jag var inte ensam! Det jag blir förundrad över är hur det kan komma sig att man blir mer uppraggad utklädd som pippi långstrump än när man går dit i vanliga kläder. Måste ju ha något med spänningen att göra, att man inte kan se vem som egentligen finns där under. Eller om det bara var för uppmärksamhetens skull, för den fick jag och många av mina klasskamrater mer än nog av den kvällen. Men nåja, jag bryr mig faktiskt inte då jag förmodligen inte kommer hänga på corona så mycket mer. Det är inte mitt favoritställe direkt. Men man kanske skulle gå utklädd hädan efter, för av någon konstig anledning hade jag faktiskt roligare i lördags än vad jag brukar ha. Nåja, nog pratat om det.

Jag har funderat på att motivmåla en av mina väggar, men jag vet inte vad jag vill måla ännu och jag vet inte hur jag ska kunna måla det heller. Jag funderar på att försöka få hit min kära vän Jonna som jag pratade med idag, och som jag förövrigt saknar så det gör ont. Jag saknar våra myskvällar fulla med skratt, och det sättet du kan vara dig själv på. Du är så himla bra! Det är ju självklart inte det enda hon är bra på, hon kan måla och rita också, och det är därför jag vill ha henne att måla min vägg. Det kan dock komma att bli ett problem då hon för tillfället bor i Stockholmo. Hon kommer nog inte komma hem på ett tag heller, och skulle hon göra det vill hon nog inte stå och måla min vägg. Vi får se hur det går. Jag är nog bara rastlös och vill göra något drastiskt, är så less på detta ruggiga väder och vill ha förändring. Jag har försökt vara hurtig med promenader, men när det öser ner regn utanför dörren känner man sig inte så manad på att gå ut. Det är varmare och framförallt torrare inomhus och därför kan ett projekt på min vägg vara jätte bra! Det kan nog få mig på andra tankar också, det skulle nog behövas. Det är nog som pappa säger, jag blir deprimerad pågrund av årstiden. Jag tycker inget är roligt, och jag är tröttare nu än någonsin förut. Det är nu jag skulle kunna göra något så drastiskt som att flytta, om det inte vore för min utbildning det vill säga. Den hindrar mig från en hel del saker som jag faktiskt skulle vilja göra, men å andra sidan så är den bra och det kommer resultera i att jag arbetar med mitt drömjobb i framtiden. Jag får helt enkelt planera mina drömmar och mål i långsikt, några år går trots allt ganska fort.

Nu ska jag fortsätta att avnjuta min nya idol och försöka städa bort saker och ting från mitt golv och mina väggar så det är fritt för den som vill anfalla min fina vita vägg. Finns det någon med förslag på ett fint motiv, skriv gärna! Ha en trevlig kväll!

P.

Du springer aldrig ifatt när jag väl är där. Jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här. Nu kan det vara försent, att säga som det är. Vi testar nya vägar som aldrig tycks ta slut, jag har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut. Jag vill ha en sista chans. Så jag säger det rakt ut, jag vill ha dig nu som jag hade dig förut. Jag vet att det är svårt över telefon, men när jag har dig nära vill du där ifrån. Jag vet att du har tänkt, men berätta hur du mår. Jag försöker träffa andra, men det är inte så lätt. Jag har försökt att tänka bort dig på alla sätt. Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt. Och jag vill ha dig nu som jag hade dig förut. Jag vill ha dig nu som jag hade dig förut.

Jag vet att jag döljer en sanning, att vänta inte leder någonstans. Jag vet jag måste ta steget ur vår sista dans. Jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här, i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i. Jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu. Jag får för mig att jag kan vara kvar, men vet inte hur.  Men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. Jag vet jag måste ta steget ur vår sista dans. Jag vill inte spara min längtan, jag har tänkt men aldrig fått tala. Så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls.

Nyårsafton

Precis.. Det är ett tag kvar. Men jag sitter ändock med ett leende på läpparna då jag idag ringde och bokade en stuga i Hemavan! Det ska bli så sjukt roligt att få komma bort och slippa stå på den förbannade rådhustorget och vasaplan och frysa arslet av sig. Nu får man frysa arslet av sig på annan ort, och det ser jag fram emot! Har pratat med mina älskade vänner som ska med också, och jag blir bara ännu mer peppad då dem blir glada över min roliga nyhet! Det har stått hela veckan i mitt horoskop att jag kommer möta motgångar, men att jag ändock ska fortsätta kämpa och inte ge upp. Jag har gått efter det och sedär, jag fixade det till slut! Vi har pratat om hur vi ska lägga upp hela resan, och för att vara ärlig känns det helmysigt. Jag ska ta med mig massor av ljus och roliga spel då jag faktiskt tycker detta är bland det roligaste som finns. Även om man råkar åka med en viss Johanna som är SJUKLIGT dålig på att förlora så kommer det bli den absolut roligaste resan någonsin! =)

 


Som jag sa till Matilda, det blir vad man gör det till, och med tanke på vilka som far dit så lär det inte bli brist på varken samtalsämnen eller humor. ÅÅH, nu måste jag sluta tjata.. Jag vet att jag har rabblat upp saker flera gånger nu men jag är så exalterad att jag sitter och hoppar i stolen! Det blir att åka skidor för kanske första gången på jag vet inte hur länge? Men det ska bli spännande!

Nu kallar plugg och åter plugg, och förhoppningsvis en skön promenad om regnet kan sluta falla. PUSS!

RMK ft. Sober - Det regnar i Sthlm

Måndag

Ibland funderar man över saker man egentligen inte kan göra någon större inverkan på, vilket i sin tur leder till en fruktansvärd frustration då det enda man vill är att ändra på situationen. Hur jag vill ändra vet jag dock inte, och varför kan jag inte heller svara på mer än att jag idag inte mår bra av det som var igår. Eller egentligen så är inte det heller sant, jag mår bra av det fast jag vet att jag såsmåningom kommer tänka dessa oändliga långa och kaotiska tankarna som jag inte kan göra något åt. Det är nog det jag tycker är jobbigt med denna situation, och även om jag kan sluta och låta den rinna ut i sanden så vill jag inte det. Jag vill ha det vi har, och även om jag inte vill erkänna det vill jag ha ännu mer. Jag behöver mer fast jag är medveten om att det inte har fungerat och förmodligen inte kommer bli bättre med tiden. Egentligen behöver det inte vara så svårt som det har blivit, men då jag är en känslosam och relativt trångsynt person i frågor som rör mig själv och speciellt sådant här så blir det svårt. Jag vill inget annat än att folk runt omkring mig ska må bra, medans det i slutändan blir jag som bär upp allas problem på mina egna axlar och då blir mina egna bekymmer bara större.

Jag vill vara en god och bra vän, men jag vet inte hur långt man ska behöva gå? Ska man trycka sitt eget så långt bak i ryggsäcken man kan, och låtsas om att de inte ens finns där? Ska man engagera sig mer i alla andra och deras bekymmer och åsikter utan att ta hänsyn till sig själv? Inners inne vet jag dessa svar, men jag tar inte till mig av det jag säger till andra då jag menar på att man inte kan hjälpa andra sålänge man inte mår bra själv. Jag säger det till alla andra förutom mig själv. Jag anser mig ha svar på vissa ganska djupa frågor, jag är bra på att lyssna och kan ge förhållandevis ganska smarta råd till folk som ber om dem, men när det kommer till mig själv så lyssnar jag inte på det jag tidigare har sagt till andra. Det är rätt lustigt, hur mycket man har sagt till andra som man i själva verket skulle ha tagit till sig av själv. Jag ska försöka hålla huvudet högt och tänka positivt, jag vet egentligen inte ens vad det är som stör mig egentligen och det gör mig bara ännu mer förtvivlad. Man ställer frågor som tar över tankeverskamheten och söker svar som inte finns ännu. Jag ska försöka mig på mitt tidigare förslag och ta dagen som den kommer, även om jag vet med mig att det kommer bli svårt så har det ändå funkat ganska hyfsat och jag hoppas och tror att det kommer bli bättre med tiden, så måste det bli.

sjukt slitet

Utgången i fredags blev riktigt lyckad. Jag och Annelie ägde sönder dansgolvet och vildade som aldrig någonsin förut. Hon höll mig förövrigt sällskap i sängen på natten, och damen ifråga kan bokstavligt talat bli stekhet. Men det gör inget, jag tycker om min vän iallafall. Jag slapp ju åtminstone dra upp elementet på högsta värmen!

Lördag var jag chaufför, och som vanligt slutar det alltid med att man ligger isäng sist av alla. Halv fyra var jag inne i stan igen och hämtade upp en duktigt onykter Kjella, som för övrigt la sig i Peters källare för att sova.. Vad säger man? Kvällens bästa gjorde dock ändå Tina min vän, jag har nog aldrig skrattat så gott förut! Hon står och kissar vid en stor kontainer och det enda vi hör är en jävla smäll, och sedan ett huvud som störtar rakt in i brevlådorna som stod på sidan. Med neddragna byxor vek hon sig dubbel av skratt. Puss på dig Tina :)

Jag är sjukt sliten, har sovit dåligt och näst intill inget alls på hela helgen men det har trots allt varit en väldigt mysig helg. Nu ska jag gå och sova så jag tar mig upp imorgonbitti. Natti!

Ny vecka,nya utmaningar

Då var en trevlig helg förbrukad och en ny vecka är här. En ny vecka med nya utmaningar. Vi började igår med ett nytt moment, än sålänge har jag inte riktigt fått grepp om allt men jag hoppas det kommer med tiden. Har gjort något helt nytt ikväll för att slippa gå till skolan imorgonbitti. Jag har kollat på en prodcast föreläsning på internet, vilket betyder att våran kära föreläsare har spelat in sin föreläsning och lagt ut den på en blogg. Det kändes jobbigt i början eftersom jag är en frågvis och kan ibland även vara en aningen trögfattad person. Jag vill ha möjlighet att fråga saker och ting, men allt eftersom videon löpte på så blev allt klarare och lättare. Jag hade inget behov av att ställa frågor eftersom själva föreläsningen var väldigt enkel och lättförståelig, även om jag personligen har svårt att sitta och lyssna på folk som andas tungt och stannar upp mitt i meningar. Det var något jag helt enkelt var tvungen att stänga av för att kunna fokusera på det viktiga vilket i sin tur leder till sovmorgon imorgon. YEY!

Jag pratade förövrigt med min lilla söta rara syster idag och jag fick henne från ett dåligt till ett glatt humör. Det känns alltid lika bra att få folk till en positiv och ödmjuk inställning till livet och all dess innebörd. Hon berättade att hon ska börja sin utslussning imorgon, vilket för mig känns helt otroligt bra eftersom man kan få möjlighet att faktiskt träffa henne oftare hädanefter. Jag ser fram emot framtiden, även om det resulterar i många jobbiga kvällar med plugg, sömnlösa nätter innan tentor och sådant som man egentligen inte ska eller bör oroa sig över. Jag har äntligen hittat något jag vill göra och som jag själv känner mig gjord för. Jag tror det här kommer bli några riktigt bra år och jag är glad över att få dela dem med mina absoluta favoriter! Puss på er!

YEY!

Tvättad, vaxad, och nya navkapslar! Jag älskar min bil! :D

Utgång ikväll, middag med brudar från klassen innan. Ska bli sjukt roligt, jag klättrar på väggarna nu!  Ikväll slår vi klackarna i taket brudar! PUSSS

Patrik 1,5

Var och såg på bio med min kära vän Annelie idag. Det blev Patrik 1,5, och den rekommenderas inte alls för folk med homofobi. Personligen anser jag att det var en riktigt gripande film, och den gjorde mig stundtals väldigt frustrerad vid tanken på att socialtjänsten faktiskt har väldigt omoraliska värderingar. Jag blir arg av tanken att detta är folk jag förmodligen kommer arbeta med i framtiden, men jag ska lära dem ett och annat om värderingar och fördomar! Det är så fel att homosexuella inte ska få anses som  kärleksfulla individer, och att dem inte ska ha det som krävs för att bilda familj och anses som värdiga föräldrar. Jag blir nästan kräksjuk av tanken på att detta faktiskt förekommer! Nåja, nog tjatat om min kamp för homosexualitet! Jag skulle kunna prata om detta i timmar, men det orkar ändå ingen läsa.

 

Idag var det tenta, och för folk som vill veta hur det gick kan jag inte svara förrän om tre till fyra veckor då tentorna är rättade. Min mage känner sig nöjd, men jag vet inte hur lärarna resonerar. Det är svårt att veta vilka typ av svar de är ute efter då man fick skriva ganska personligt och utvecklande. Jag har en syn på saker och ting, vilket gör det svårt för mig att kanske upprätthålla det lärarna tycker är relevant för frågan. Vi får se hur det går helt enkelt. Jag hoppas på det bästa men hoppar inte i älven för det sämsta heller, det finns ju faktiskt möjlighet till omtenta.

Imorgon blire tentafest och utgång! Det ska bli riktigt trevligt faktiskt. Kvällen ska få starta hos Hannes och sedan får vi se vart det bär. Annelie och Johanna ska med ut iallfall, oavsett vart vi ska. Det ska bli en hel rolig kväll, och jag ser fram emot att som en vän har sagt en gång, "slå klackarna i taket".

Godnatt på er!

Tentaplugg..

Har egentligen inte alls tid att sitta här och skriva, men nu tar jag mig tid. Jag har pluggat hela dagen, om man bortser från den korta stunden Annelie fick med mig ner på stan. Jag hittade en fin klänning som jag ska ha på fredag, för då äre utgång för hela slanten som gäller! Det ska bli riktigt roligt.

Till tentan då.. Det går väl som alltid. Det känns inte alls som att jag blir klokare av det jag läser, och känner mest för att skita i alla, men det kan man ju inte? Jag håller tummarna för att det ska gå bra imorgon, men efter att ha läst frågorna från förra tentan blir jag rätt nervös. Men som sagt var, går det inte så går det inte. Det finns ju faktiskt omtentor så det är väl egentligen ingenting att stressa upp sig alltför mycket över.

Nu ska jag återgå till att läsa mina kära anteckningar och se om jag förstår innebörden av dem alls.

Godnatt!

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0