helg

Då var snart andra arbetsveckan avklarad, med mer och mindre sura miner. Jag är väl kanske inte världens bästa morgon människa, men det har funkat bra trots det. Jag ska inte klaga, det kommer nog kännas bättre än för de flesta i slutet av sommaren då man får lönen. Jag vill ner till göteborg och varberg nu på en gång. Saknar faktiskt min skeptiska moster och mina favorit kusiner! Det var inte länge sedan de var här, men det lämnar goda spår efter sig. Emma är och roar sig på peace and love festivalen medans andra kliver upp på morgonen och sliter arslet av sig.. eller kanske inte riktigt. Jag vill också på någon festival i sommar, men gatufesten hade inga bra artister, åsele marknaden missar vi för då är vi i göteborg, och samma sak med pdol. Varför ska allt vara så tätt inpå varandra? Kan det inte vara lite mer utspritt så man hinner med att fara på saker man vill.

Det är iallafall wheels i helgen, så vi får se om jag kör på lördag. Imorgon ska jag iallafall ut med Annelie på sommardroskan, det ska bli riktigt roligt! Det känns som att man måste ta de tillfällen man får att umgås eftersom alla har så mycket annat att göra i sommar. Ser fram emot en rolig och smått berusad kväll =)

Nu ska jag gå och sova så jag tar mig upp imorgonbitti. Det börjar dra ihop sig för helg!

Nattinatt!

Sommar

Nu var det ett jäkla bra tag sedan jag skrev. Det har väl förvisso sina grunder. Jag har helt enkelt inte haft tid. Studenten är nu avklarad med buller och bång! Tänk att 12 år i skolan kan gå så jävla fort. Jag är nöjd med dagen, bra pressenter och älskade släkt! Mest otippat var väl kanske ändå att jag fick en gittar av min moster och kusin. Det hade jag aldrig i livet räknat med. Så nu när man får semester blir det till att plonka på så gott man kan så man lär sig nån gång. Kvällen blev väl som alla andra kvällar när man har hållt igång ett tag, sliten. Jag var less efter 12 nån gång men fick inte fara hem förrän halv 2. Så det låg en död erica i sängen efter 2, och där låg hon i säkert 12 timmar i sträck. Men det var jag fan värd måste jag medge. Dagen efter var det myspys i stugan med släkten. Sedan rann hela helgen bort och i måndags började jag jobba. Det är lite jobbigt att gå skift eftersom man missar så mkt av dagen, vilket resulterar i att man hinner väldigt lite. Fördelen är väl att man kan sova ut på morgonen om man känner för det. Den som då känner mig vet att jag tar den chansen om jag får, vilket medför att det blir absolut ingenting gjort på förmiddagen. Men jag ska inte gnälla, jag får betalt för det.

Nu blir det sista kvällen imorgon, sen blir det midsommarfirande i stugan. Det ska bli mysigt och skönt att få komma iväg från stan ett tag faktiskt. Grilla, dricka lite alkohol och bara känna lugnet. Det blir fan inte bättre än så tror jag =)

Trevlig midsommar =)

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0