Hemavan

Åh, har det helt sjukt bra! Har bränt onödigt mycket pengar på gud vet vad, men jag är fortfarande mer än nöjd med resan och hur det har sett ut hitills. Den är fortfarande inte slut och morgondagen kommer bli bättre än bäst, det känner jag på mig. Känns precis som att hela stugområdet här är ett stort jävla kollektiv, man springer omkring i andras stugor hipp som happ och man hejjar på alla, hur mysigt som helst. Sedan har jag skådat min drömprins, godaste guden så snygg människa. Nu ska jag snart skölja ur min hårfärg som johanna har hjälp mig att gnussa in i huvudet på mig. Då kör vi!

Ses i mörkret, pusssss!

Hejdå Umeå!

Imorgon bär det alltså av till Hemavan för några välbehövda dagar av lugn och ro, eller om man ska vända på det, stoj och stim. Skulle dock vara mer taggad om det inte var för min jävla förkylning som förmodligen kommer bryta ut ännu mer då vi kommit fram. Med min sedvanliga tur så skulle det inte förvåna mig om jag fick en febertopp när vi är där, eller än värre, på nyårsafton. Vi har iallfall varit och handla käk och sånt idag, så det är gjort. Nu måste jag bara skriva en pack lista och faktiskt packa allt som jag ska ha med mig. Måste ta fram kylbagen och kolla mina pjäxor också så att jag kan ha dem. Var ju som sagt var ett tag sedan jag åkte slalom så det så det kan ju hända att jag vuxit ur dem på något konstigt vänster. Om inte annat så finns det ju alltid att hyra där borta så det löser sig alltid! Nu ska jag skriva min packlista, gå upp och dra ur suben från datorn så vi får med oss högtalarna till Matildas dator. Jag ska även bränna lite skivor och sånt, sedan är det nog dags att l'gga sig och sova då man ska upp tidigt imorgonbitti!

Vi ses i stormen! Puss!

Annandag

Jag skrev ett helt blogg inlägg på juldagen men det sparades aldrig då internet i stugan är väldigt knepigt, så jag fortsätter väldigt kort nu då vi sitter och tittar på femman. Jeff durham eller vad han ni heter, helt underbar. Jag älskar verkligen honom,finns det någon med hans humor så välkommen hit. Kvällen var riktigt rolig, helt underbar. Nu ska vi egentligen sova eftersom jag är ganska på lyset. Puss och kram!

I can bild a big blue wall, no way in and no way out. It happens when you've been to blue for to long. Menar du det, så hör för guds skull bara av dig. Ha en bra natt/morgon.

Skrev en hel sida på jag vet inte hur lång, men det handlade mest bara om ärlighet, men jag raderade allt igen. Är det något här som vet vad det innebär egentligen? Mår nästan illa då jag faktiskt tänker över det jag gått igenom. Jag blir så jävla äcklad, fyfan. Trodde det fanns mer innanför pannbenet hos dig. Jag trodde faktiskt du om någon skulle klara av att vara ärlig, men det känns helt underbart att få veta allting bakvägen, men det är ju  som vanligt med dig då.

Lilla julafton

Har just käkat, klätt granen och delat ut julklappar här hos pappa. Granen blev jätte fin efter en hel del svordomar. Det är tur att syster yster är här för mitt tålamod är mycket sämre än hennes. Utan henne hade det inte stått någon gran nere i vardagsrummet. Helnöjd är jag, pengar och en parfym vilket var precis det jag ville ha. Känns tråkigt att ge och tråkigt att öppna, men jag är i behov av pengar och anser att jag får bra mycket bättre grejer om jag köper dem själv och det vet mina föräldrar. Alla är glada och nöjda och kicki tyckte mycket om de lite speciella skorporna hon och pappa fick av oss, nämligen med pepparkaks smak. Det luktade väldigt gott iallfall, men jag är på tok för mätt för att ens kunna smaka.

Nu ska jag och yster fara på statoil för att köpa telefonkort, sedan ska jag fortsätta mitt julbak och efter det gå och lägga mig då det väntar en fruktansvärt lång julafton imorgon. Det får gärna komma lite mer julstämning till mig under natten, för det lilla jag har nu tar jag mig inte långt på.

Gud så skönt det är att ha fialotta hemma igen, ni anar inte.

Godis för öronen






Little by little

Glömde bort att skriva att jag var ut till Obbola idag och gick med Annelie, Link och Texas. Det var mysigt, synd bara att det snöade så hemskt.. Men man ska nog inte klaga eftersom vi förhoppningsvis får en vit jul ändå. Påväg hem mötte vi en upplyst stor gul sak och det kändes faktiskt inte. Den där stora vridande klumpen i magen fanns inte längre. Det var så skönt att bara fortsätta köra och komma hem och vara stolt över sig över att ha kommit så pass långt på så kort tid. Pratade lite om det med Kicki också, och hon tycker precis som jag att jag är starkare än jag tror. Fick höra det senast idag av Annelie också, och det känns faktiskt riktigt bra. Många gånger underskattar jag nog min styrka och målmedvetenhet, men jag ska nog inte göra det längre. Jag har gått vidare, som det så fint heter. Att jag tar med mig minnen och bra stunder är inget jag undanhåller, det gör mig finare som person. Jag kommer ändock att kunna älska en annan människa, trots det faktum att hela min tillitskänsla försvann och förmodligen kommer vara väldigt låg ett tag till. Men som sagt, det som inte dödar det härdar. Vi får se vad tiden utvisar för mig helt enkelt! Jag hoppas på en godkänd utbildning, en flytt och att få fortsätta ha det finaste av vänner runt omkring mig och förhoppningsvis få fler fina vänner till min unika skara.

Helt ärligt, det är faktiskt skönt att vara själv. Jag vet att vissa nyfikna små ögon läser detta, och det rör mig faktiskt inte ens i ryggen. Jag trivs med det liv jag har idag, konstigt nog blev inte alls som jag trodde det skulle bli. Jag trodde att jag skulle gräva ner mig under täcket och att du skulle fara ut och leva livet och vara ensam, som du påstod själv. Se så knepigt det kan bli ändå. Nu är jag ensam och lever för fulla muggar, jag tar tillfället i akt och gör det som faller mig in för stunden. Jag har träffat massa nya trevliga och mysiga människor och umgås fortfarande med mina alledeles underbara vänner och min fina familj. Jag sitter inte inne och trycker utan far ut och hittar på saker. Jag har förändrats och det till det bättre. Jag bjuder på mig själv och mer därtill, jag trivs med hur dagen ser ut även om det har bestått av skola och jobb de senaste veckorna. Jag sitter sällan hemma och det gör mig gott. Livet är ganska underbart trots motgångar. Det är nog som en klok ung Erica en gång sa till sin kära lillasyster, utan motgångar inga framgångar. Man kan nog inte vara riktigt lycklig om man aldrig varit det motsatta för hur ska man då veta vad det innebär att må bra? Tänk på det mina vänner. Efter regn kommer solsken =)

Julbak

Då var det bara kvällen och ännu en arbetsdag kvar, sedan är det jul. Försöker allt jag kan att få lite julstämning med mitt årliga julbak, men jag tror inte att jag lyckas faktiskt. Känns mest jobbigt att stå och baka om jag ska vara ärlig. Men det förgyller ju om inte annat kvällen då allt är klart och man får trycka i sig en massa onyttiga sötsaker.

Jobbade första dagen på Coop idag, gick riktigt bra om man bortser från mina ömma fingrar. Fick använda all min kraft jag hade i de stackars sakerna för att kunna öppna alla kartonger samt vika ut dem till orginal storlek för att sedan slänga de i pappers tuggen som jag inte skulle vilja falla i direkt, hovvaligen så läskig den såg ut att vara. Efter jobbet for jag ner på stan och inhandlade det jag trodde skulle bli mina sista julklappar, men ack så fel jag hade där. Måste ner imrgon också och köpa en sak till, samt ett sidenband till min julklänning. Kanske ska passa på att köpa lite glitter och sånt inför nyår också, och även försöka hitta något till min kära vän Annelie som är så oerhört fantasifull och önskar sig öl i julklapp, men du vet där säger jag icket och aldrig, lite mer personlig än så vill jag faktiskt vara =)

Imorgon kommer min kära syster också, har saknat henne fruktansvärt mycket nu sista tiden så det ska bli skönt att få ha henne hemma över julen och bara hålla om och mysa. Vi ska ta in granen också och klä den, jag och syster, som det ska vara. Det blir säkert mysigt!

Nu ska jag titta till min knäck/kola och se om den börjar bli klar, ha en trevlig kväll allesammans! =)

Spelkväll

   

Nu  kommer bilder från både fredag och lördag! De två sista bilderna kommer från spelkvällen vi hade igår hos Olle. Det blev brainstorm och skön sång till julsånger! Riktigt trevligt måste jag medge. Ruggigt roliga och mysiga människor och positiv stämning hela kvällen inpå småtimmarna. När vi väl skulle gå heeeela långa vägen till uppförsbacken för att sova så insåg vi själv att det kommer ta ett tag och sekunden efter vi sagt det högt kommer en buss med världens snällaste busschaufför som lät oss åka gratis dit vi skulle. Såna människor skulle det ha funnit fler av måste jag säga.

Helgen har varit jätte mysig hela vägen, har sovit i Obbola hela helgen och har haft myspys fika sådär mitt i natten med givande samtalämnen. Innan jag for ut till Obbola för att äta igår så hann jag förbi Hössjö för att lämna lill stumpans julklappar, fick även en själv sådär otippat, men jag klagar inte =)

Idag har jag äntligen fått hjälp med min cd spelare i bilen, nu sitter den där och lyser så fint och blått. Den funkar och sitter på plats vilket innebär att alla som ska åka med upp till fjällen över nyår gärna får bränna en massa bra musik! Vi har även träffats, alla utom Matilda, och diksuterat ihop våran planering inför mat och sånt. Så vi ska iväg och handla nu på lördag så det blir nog bra. Nu ska jag försöka lägga mig för att sova då jag ska upp innan fem och börja jobba klockan sex. Jobbar dock bara fyra timmar, så efter det blir det ner på stan för att fixa det sista inför julen. Jag ska även försöka städa bort det sista i mitt rum och göra lite julgodis om jag hinner. Nattinatt nu!

Björklöven

Underbar resa om man bortser från min sömnbrist, men kul hade vi. Var trött första timmen, sedan gick det faktiskt inte att vara trött. Det var skön stämning, högljutt och mysiga människor. Jag begär inte mer än så och har därför varit på en jävligt lyckad resa, att löven vann var ju inte helt otippat med den skönsång vi bjöd på inne i hallen. Att bli utsjungen på sin egen arena, det är fan illa alltså.. Icket bra sundsvall, känner nästan lite sorg för er, väldigt lite. Påvägen hem slocknade min kära vän Annelie och jag som vanligt håller mig vaken av någon konstig anledning, jag kan fan inte sova med folk runtomkring mig, det går bara inte. När vi äntligen var hemma, efter en resa från sundsvall som kändes lika lång som från sthlm med tanke på alla jävla pauser, så kom Coffe och hämtade oss. Det blev shell, korv och en loka. Så underbart gott med middag... sådär halv två på natten. Sedan sov jag hos Annelie där det blev lite tjejsnack sedan slocknade vi bägge två, och nu sitter jag här efter en suberb frukost bestående av rostat och Oboy! Helt sjukt länge sedan jag åt det, och gott som satan var det. Ska in till stan snart och våldgästa Micke så han tar sig upp ur sängen och kan hjälpa mig med min stereo nu när vi båda två kan! Sedan bär det iväg till Hössjö en sväng för att lämna lite julklappar. Har en del bilder från igår som jag lägger upp när jag möjlighet att stanna hemma i mer än några minuter. Puss på er!

Dan före dan före dan före dan....osv

Är fortfarande inte helt klar med mina julklappsköp, men med tanke på hur mitt schema ser ut så kommer jag inte hinna inhandla något innan måndag eller tisdag, vilket i sin tur innebär att jag är lika sent ut som alla andra förvirrade själar. Men det är bara nå småkrafs, så det går nog rätt fort.

Idag var jag inte på någon föreläsning, men var uppe ganska tidigt ändå för att duscha och så.. Har varit på jobbet fram till strax efter nio ikväll då vi som sagt var hade "avskedsmiddag" för en annan assistent som ska flytta tillbaka till sina hemtrakter i Jämtland och börja plugga. Med tanke på den reka vi fick så handlade vi två maträtter var, perfekt som lunch imorgon! Det blev ändå inte i den summa vi fick handla för, men vi var mätta och glada efter att ha väntat i sisådär en och en halv timme på maten.. Gott var det iallfall!

Imorgon blir det jobb, sedan måste jag iväg till skolan och lämna in min utvecklingsplan som jag totalt har glömt bort att göra och som jag måste börja skriva ner nu efter detta inlägg. Ska dock upp innan 6 imorgonbitti, så det där med framförhållning har jag fortfarande inte så mycket av. Men det löser sig säkert, annars får jag ju alltid sova hur länge jag vill då jag ligger i graven! Efter jobb och skola blir det snabbt hem och byta kläder och sedan snabbt ner på kajen där våran fina supporterbuss står och väntar på alla trogna löven fans. Ska bli ruggigt kul måste jag säga! Får se när vi kommer hem imorgon, och vad som händer då vi kommit hem. Nu ska jag som sagt var skriva min utv.plan som jag lämnar in imorgon då jag hämtar ut min fina deltenta, som jag hoppas jag har fått godkänt på annars tar jag livet av mig.

Nåja, slut babblat för min del nu. Godnatt!

Lååång dag

Blev en låång dag idag. har just kommit hem från jobbet.. Känns lite jobbigt att bara komma hem och behöva lägga sig på en gång för att kunna ta sig upp imorgon, som förövrigt också kommer bli rätt lång. Jobbar till 19 imorgon, men skönt är väl då att det är "avskedsfest" med pizza, det om något måste väl liva upp stämningen lite. Har dock förjävla ont i mitt huvud och mår sjukt illa så vi får se om jag orkar mig upp på föreläsningen som förövrigt ligger ute på internet, så egentligen tjänar det inte så mycket till mer än att jag förstår bättre av att få det förklarat. Jag får se hur jag mår imorgonbitti helt enkelt.

Fick ett glatt besked imorse, eller inatt för mig med tanke på att jag just hade somnat (06.29), i januari eller februari blir det garanterat flytt då Annelie har fått en vikarie tjänst på över ett år. Känns ofattbart bra måste jag medge. Nu fattas bara lägenheten! Det kommer bli helt underbart, jag längtar! Godnatt nu allesammans =)

Anställd

Sådär, då har man två anställningar klara! Kommer dock jobba på tre olika ställen med tanke på att ett av jobben innebär arbete i hem hos två olika kvinnor. Sedan blir det Coop forum. Vill väl kanske inte kalla det drömjobb, men det ger en inkomst och det behöver jag nu när det blir flytt snart. Nu väntar bara en jul och en efterlängtad nyårsafton först. Sedan förhoppningsvis en flytt och efter det eller under tiden, en tjugo års dag. Ska jag vara ärlig är det egentligen inget jag ser fram emot, bortsett från att kunna gå på bolaget själv och slippa använda sig av alla runt omkring. Klyschigt, men så är det. Förr var det väl också för att kunna ta sig in på fler krogar, men det har vi ju bevisligen lyckats med ändå på något underligt sätt. Låter som en alkoliserad tonåring, men så är inte alls fallet. Vill väl bara påstå att jag träffar mest folk ute och därför väljer att skriva mer om det. Sedan har jag ju faktiskt väldigt roligt med mina vänner oavsett om vi är onykter eller inte, och vi hittar på roliga saker utan alkohol också men nu med detta pissväder känns faktiskt inte road trips och liknande lika roande. Men till sommaren, då blir det spel kvällar, bad och solnedgång, åka båt och köra bil överallt och ingenstans. Vi ska fiska, sola, bada, grilla och må allmänt gott. Ge mig en nyår sen får det gärna bli sommar igen.


Var iväg med Annelie till Mackan nu ikväll, surrade lite skit och så.. Det blir förhoppningsvis att våldgästa han och resten av grabbarna på fredag då vi kommit hem från sundsvall. Jag är så sjukt taggad. Hockey och få skrika av sig lite, det är alltid lika roligt! Sedan att man far dit med trevliga människor skadar ju aldrig. Fick även se något jag blev smått chockad över idag, och det blir väl bara Annelie och Johanna som vet om det, och ja.. Coffe också då =) Intressant vart det redan från start, men hallå? En rakning och klippning, hej snygging! Tror mina magiska fingrar och min oändligt vackra charm ska få spela lite framöver. Om inte annat för min egen skull. Nu babblar jag om saker ingen egentligen har en aning om, men det är lika bra så. Vi ser väl vad som händer i framtiden, för just nu känns det faktiskt jävligt bra.

Har funderat en del också, om allt som varit och kunnat ha varit. Skulle du komma in genom dörren idag så skulle det inte ge mig någonting, inget alls. Det känns så sjukt bra att kunna vara obrydd och inte känna smärtan längre. Det känns så bra att själv vara övertygad om att det var för mitt eget bästa. Jag tänker inte oroa mig för framtiden mer, för den ligger mitt framför ögonen på mig. Jag är en stark människa och har en vilja som ingen annan, så det jag tar mig för går oftast ganska bra. Det är skönt att få vara själv, att tänka på det jag vill och behöver och inte behöva bry sig om någon annan än sig själv. Jag kan göra saker idag som jag har velat senaste två åren men inte kunnat. Jag känner mig fri som en fågel och det känns så underbart skönt. Kunde inte ens hålla mig för skratt idag då vi satt och pratade, vad fanns det egentligen där för mig? Det är synd, att man ska komma underfund med sådant alldeles för sent. Men äntligen har jag nått ännu ett avslutat kapitel. Mycket av detta är nog pga. världens finaste Karro som har klargjort för mig att jag är välkommen där och att jag uppskattas. Det var det som var jobbigast, att behöva släppa en familj som betyder lika mycket som sin egen. Men jag behöver inte släppa den överhuvudtaget, och det gör mig varm ända in i hjärtat.  

Så stressigt men åh så bra allt känns! =)

"Det finns fler fina granar i skogen"

Omtumlande eftermiddag. Visste faktiskt inte att det skulle ta så mycket på krafterna att bara säga som man känner och vad man vill och behöver, men uppenbarligen då hela kroppen känns öm och sårbar. Men det känns bra att det är gjort, åtminstone på ett håll. Det känns helt underbart faktiskt, även fast det var jobbigt. Jag har haft så mycket inom mig som jag fick säga idag och jag tror det är bra för båda parter, åt båda hållen. Ingen kan väl egentligen må sämre av att vilja ha det bättre? Eller? Kan det bli fel av att vara ärlig och försöka ända på saker till det bättre? Jag tror inte det, jag vill ge detta en ärlig chans och se hur det går. Jag hoppas för allas skull att det blir en förändring, ingen kommer kunna gå lottlös.

Efter mötet var det bara hem och vända igen. Fick med mig Johanna ut till Obbola där vi gick ut på en promenad, eller som Coffe ville uttrycka det "en dagis utflykt" med tanke på att det i slutändan blev sex pers och en hund som vandrade runt Obbola. Men det var mysigt, och framförallt skönt att få röra på sig och inte behöva tänka på hur länge det är kvar av träningen. Det går så mycket fortfare då man har folk att prata med runtomkring, men det betyder inte att jag ska sluta träna för det, snarare tvärtom, måste komma igång på riktigt igen så imorgon finns det inga ursäkter. Stannade till hos Olle och såg på det sjukaste jag har sett genom mina år framför tv:n, världens minsta människa eller vad det nu hette. Helt sinnes sjukt, såg ut som ett spädbarn i kroppen och var tonåring. Hon vägde åtta kilo?! Nog för att jag vill gå ner i vikt, men det där är ju tragiskt. Att folk får leva med en sådan sjukdom gör en nästan tårögd, och folk ska tro på gud? Vart riktigt finns han dessa gånger? Även alla andra gånger folk får sjukdomar som slutar i en tragisk bortgång eller liknande. Jag vet att man inte ska uttrycka sina politiska eller religisösa åsikter på en blogg, men det är mina tankar och värderingar. Visserligen tror jag samtidigt att det finns en mening med allt och det kan ju faktiskt vara så att folk med dessa sjukdomar ska lära oss friska något lärorikt, och att många av dessa faktiskt lyckas. Antingen finns det en gud och han har en baktanke med allt han gör, eller så finns han inte alls och kan inte påverka något som händer i världen.


 
Inte världens finaste video, men ack så bra låt!


Nåja, nu ska jag lägga mig och sova så jag slipper blödande ögon igen. Godnatt!

Linser

Har suttit ett tag och kollat runt på lite bloggar och hittade ett tips om hur man kan få gratis färgade linser. Jag har alltid velat testa men har känt att det lilla som kommer in på mitt konto måste prioriteras av annat än linser, men nu kan jag få testa och det helt gratis!

Kolla in på www.fargadelinser.com om du är en aktiv bloggare (sedan två månader tillbaka), och se hur man gör för att få hem linser helt gratis! Hur bra som helst! =)

Sundsvall

Det blir sundsvall nästa helg då, dock bara över fredagen men det blir helt klart trevligt iallfall! Jag ser fram emot något annorlunda och med garanterad glädje. Hockey och bra människor, blir helt klart underbart. Har sagt till Annelie att hon ska försöka få med sig Coffe och gänget och förhoppningsvis lyckas hon med det. Jag håller tummarna för min egen skull om inte annat. Annelie vet vad jag menar med det =)

Var ut till Stöcksjö på surf ikväll och tittade på deras julshow, vill väl inte påstå att det var något jag blev hemskt imponerad av med tanke på att mitt intresse för hästar inte är det största direkt. Det hade däremot varit ganska fränt om man klätt upp några i ljus slingor och låtit de köra cross där inne, eller något annat motordrivet fordon som låter och har sig. Det om något hade mättat mitt sinne. Efter showen for vi ut till Obbola och såg på film med Coffe, Mackan och Olle. Vill väl kanske inte påstå att vi såg speciellt mycket med tanke på vårat fina massage tåg som vi staplade upp i soffan, och inte heller med tanke på att vi pratade mer än vad vi såg på tv:n. Men jag klagar inte, det är fina människor hela bunten så jag är nöjd. Det kommer bli fan så mycket roligare då vi kan bjuda hem folk till våran lägenhet, till oss. Till mig och Annelie och det vi har byggt upp. Där ska folk få spela hur jävla mycket gittarr de vill, för det uppskattas mer än vad man kan tro. Skönsång och gittarr, det är fan det bästa sättet att förgylla en kväll på. Det kommer bli nice, allt kommer bli så jävla bra. Lägenheten, studierna och mitt liv. Allt börjar gå på räls nu och jag kommer bara på mer och mer saker jag vill och ska göra såfort jag har råd och tid.

Om två veckor bär det iväg till fjällen, helt sinnes. Jag har ingen som helst julstämning och det känns jätte knasigt att man ska sitta och le och vara glad om tio dagar. Jag brukar ha julstämning vid det här laget, jag brukar känna den varma känslan som ljus och snö medför, men inte det här året. Det beror antingen på att jag har vuxit  upp och har insett vilken stress julen medför, eller så har det med våran efterlängtade fjällen resa att göra. Jag fokuserar bara på att julen ska vara över så vi äntligen få komma oss iväg. Vi måste fara och handla och planera middagar och annat mysigt också. Får nog ta tag  i det där nu till veckan. Nu ska jag hoppa isäng så jag tar mig upp imorgonbitti. Godnatt på er!

Bilder

   

Blöjbyte

"Det är som att byta blöjor på dig Erica, man gör det bara några gånger". Den kommentaren fick jag igår när vi stod ute och rökte då Annelie tyckte jag hade så fasta rök tider. Jag röker innan förfesten, under förfesten och innan ugång. Därav denna fina kommentar. Vet inte ritkigt vart hon fick det ifrån, men det var kul då man fick uppleva den. Efter förfest nr.1 hos Markus fortsatte vi till Angelica och Johan där det blev trångt VÄLDIGT fort. Men lite kroppskontakt har inget dött av så det var bara mysigt. Sedan bar det iväg till Cover Club, med två extremt nervösa brudar. Men vakten skulle jag kunna ge en puss på mun, han var helt underbar! Vi kom in och det slutade med att vi stod inne på Schlager klubben och dansade konstant i nästan tre timmar. Var ruggigt roligt måste jag säga. Nu kan ju X3M och Corona suga ännu värre än de har gjort innan. Det är jävligt tur att man kommer in på lite fler ställen nu efter nyår då man fyller 20.

Sedan måste jag bara tilläga det jag redan har konstaterat, att Agnes Larsson är stans sötaste två åring. Vi hade en jätte mysig dag på stan, och eftersom jag glömde ta med mig hennes julklappar så kommer jag måste fara ut till Hössjö och lämna dem innan det bär iväg neröver för deras del. Fick väl en smärre chock då Karro drog ner jackan och sa att hon var gravid med Agnes lillasyskon. Gud så roligt, är så glad för deras skull. De är ruggigt bra föräldrar och deras barn kommer bli riktigt bra människor! Bra människor är det tyvärr brist om, så fler skadar ju inte.

Nu ska jag äta något och försöka slå in lite julklappar! Ha en bra dag

Fredag

Blev inget jobb idag, mådde så fruktansvärt illa hela natten och sov inte nå många timmar. När jag väl somnade sov jag till ett någon gång, och då mådde jag inte alls lika dåligt så det har nog att göra med sömnbrist. Kroppen sa väl ifrån som så många gånger förut. Det var ju tur att jag skulle vara på inskolning då jag går med ordinarie, så det blev inga problem att vara hemma. När jag klev upp så var det bara att klä på sig och gå ut till tvättstugan, sedan mellan maskinerna for jag ner till stan och banken för att lämna lite papper och göra ett uttag. Nu har jag lite mer att handla julklappar för iaf, och det känns bra. Har ju en del att köpa.. Fick förövrigt ett samtal från en butik imorse, hon skrattade åt mig då jag var alldeles nyvaken och bad om ursäkt för att ha väckt mig. Hörs det såväl att jag är nyvaken i telefon? Nåja, jag får ta med mig Agnes ner dit och köpa det jag beställt imorgon, idag har jag varken tid eller ork att springa på stan.

Ska värma på lite mat också, sedan ska jag ut till tvättstugan och försöka stuva om i torkskåpet då fitt tumlaren inte fungerar. Fyra stora maskiner rymms omöjligt i ett litet torkskåp. Men jag får väl ta in det minst viktiga och låta det torka här hemma. Ska göra mig klar för hockeyn ikväll också, efter det var det planerat ett besök till Markus. Det blir trevligt! =)

Break the ice

Sitter och lyssnar på Britney Spears, tror det eller ej. Har aldrig varit mycket av fan till henne, men många av hennes nya har riktigt bra beat faktiskt. Ruggigt sköna låtar att lyssna på! Sedan att rubriken egentligen handlar om att det blir hockey imorgon och att om björklöven inte håller måttet nu så blir det en pappa variant av mig, och det vill nog ingen som har sett honom när han tittar på hockey vara med om men än en gång under en livstid. Lite väl känslogmässigt involverad i spelat skulle man kan uttrycka det.

Jobbade själv idag från klockan sex till tre, for sedan på skolan och hade redovisning/sem. om äldre och den intervju vi skulle ha med någon äldre. Det gick bra, tyvärr kändes det som att det blev en ganska dyster stämning när man pratar om det.. Kanske bara är jag som känner av det med tanke på att jag själv inte vill bli gammal, inte än. Vill vara ung, få leka av mig och göra saker som jag alltid har drömt om. Det känns som att tiden går så himla fort och snart sitter man där, pensionerad. Jag vill inte att tiden ska flyga förbi såfort att man knappt hinner med det själv. Jag vet inte om jag vill påstå att jag är rädd för döden, jag är nog bara rädd för ensamheten som många uppelever efter sin pension. Jag har det så bra nu, jag är omringad av helt underbara människor som jag trivs med och som jag förhoppningsvis kommer kunna umgås med resten av mitt liv. Jag är nöjd med min tillvaro och den insats jag gör för mig själv varenda dag jag kliver upp på morgonen, men det finns fortfarande saker som jag vill göra och som jag kommer göra den dagen jag är klar med min utbildning. Jag ska flytta till Göteborg oavsett vad folk tycker om den saken, jag ska dit, så är det bara. Jag ska dit och uppleva storstadslivet, jag ska dit och lära känna nya underbara människor och jag ska göra mitt liv så okomplicerat som möjligt. Den sista biten har jag förvisso redan börjat med, jag är påväg. Sedan att det händer saker runtomkring mig som kan vara jobbiga att hantera är en sak, för så kommer det förmodligen att vara livet ut. Jag ska bara lära mig att hantera situationerna på rätt sätt och se till att jag kommer upp på benen igen, så fort det bara är möjligt. Jag vet dock med mig att tankar och känslor är sådant man får leva med, för det är inget jag kan bearbeta mer än vad jag gör för tillfället. Att jag tänker och funderar mycket måste nog vara ärftligt, för jag har en far som är vaken hela nätter pga. att något har etsat sig fast i hans tankeverksamhet. Jag har, tack gode gud, faktiskt blivit mycket bättre på att försöka blockera bort sådant jag inte vinner något av att tänka på. Det handlar om onödiga saker och personer som inte gör någon inverkar på mitt liv mer än förstör och sårar samt sådana människor och situationer som inte är värd mig eller min tid och energi.

Från och med imorgon tar jag ett steg i taget, framåt, och fokuserar på de personer i mitt liv som är värd tid och energi. Det får bli mitt nyårslöfte, lite för tidigt men ändå. Nu ska jag sova, jobb imorgonbitti också!

 
Brukar inte falla för sån här musik, men denna var så dålig så den blev bra.

Don't stop believing

Idag blev dagen nästan ut och in, jag vaknade kvart i nio på morgonen efter att ha somnat sisådär..nyss. Hoppade  upp ur sängen och skyndade mig iväg till skolan där vi hade ett seminarium om barn. Det blev intressantare än vad jag hade trott, och viss frustration kunde man känna när det började diskuteras adoption och homoföräldrar. Personligen anser jag att det inte ska betyda något om man bor två män, två kvinnor eller som ett heteropar. Jag förstår till viss del hur andra resonerar då man antyder att det kan bli ett problem på samhällsnivå. Att barnet kan ha tendens att bli extra utsatt om man för det första är adopterad och kanske inte ser ut som alla andra, men att man också bor hos en familj med samkönade föräldrar. Jag är av den åsikten att om man inte själv har den attityden för man inte heller över den på sina barn, och att man istället för att fördöma och förtrycka söka kunskap och gemenskap hos dessa familjer. Om man är av åsikten att "barnet kan bli utstött" så finns det en risk att man också får den attityden och då är det klart att det kan bli ett samhällsproblem. Om inget homosexuellt par får chansen att adoptera kan man heller inte få en chans att bevisa motsatsen.

Efter jag hade varit på skolan bar det direkt av till inskolning igen. Fick träffa en annan assistent idag som var riktigt trevlig. Även hon pluggade på universitetet för att bli läkare, vilket jag beundrar då det för det första är en fruktansvärt lång utbildning, men att det i min mening också verkar väldigt påfrestande. Men hon tyckte det var roligt så det är ju bra iallfall. Fick lite knep och ideér om hur jag ska göra imorgon eftersom jag ska komma själv och jobba själv från sex på morgonen till två halv tre på eftermiddagen. Jag tror inte det kommer bli några problem för det kändes bra nu ikväll då jag fick testa saker jag inte förr hade gjort. Det gör dock lite ont i ögonen efter en natt utan sömn och en relativt påfrestande dag, och det gör det inte heller bättre att jag vet med mig själv att det kommer bli ännu en natt med dålig sömn. Men som en vän sa till mig igår, man får sova i graven.

Fick ett telefonsamtal om jobb på Coop och förfrågan om jag kunde börja redan nästa vecka, måndagen blir dock lite knepig då jag ska träffa ännu en brukare men jag hoppas det finns möjlighet att börja på tisdagen isf. med tanke på att jag faktiskt är ledig den dagen. Hon jag pratade med skulle ringa upp imorgon eftermiddag så jag ska prata med henne mer om tider då. Fick ett annat, lite mindre positivt samtal från min kära "plast" mamma idag också där hon berättade att hon och pappa är påväg till Södertälje och hennes pappa då hans njurar har slutat att fungera.. Det känns inte alls kul. Tänkte säga att det blev extra jobbigt med tanke på årstiden, men det vettefan om det stämmer. Det är mycket stress och stök just nu med allting annat, det är kanske sant, men att vara medveten om att man skulle kunna förlora en familjemedlem är aldrig lätt, oavsett vad det är för väder utanför dörren. Så jag blir ensam till jag vet inte hur länge. Det blir lite motsägelsefullt då jag säger att jag helst inte vill vara ensam, men ändå vill flytta hemifrån, men i detta stora hus känner jag mig en aningen obekväm då jag är alldeles själv. Men det har gått bra förr så det kommer nog funka alldeles utmärkt nu också!

Fick även ett efterlängtat sms idag "Hallå gumman! Sjävklart vill Agnes träffa dig!". Jag kan inte beskriva vilket glädje rus det gick igenom min kropp då jag läste det som stod. Jag har saknat ihjäl mig efter lill tösen och på lördag ska jag äntligen få mysa med henne. Det känns helt underbart. Då kan jag även skicka med Karro lite julklappar så slipper jag köra ut till Hössjö för att lämna dem senare då jag har en hel del annat att stå i. Yeey! Jag är så glad nu =) 


 
Den blir nog bara bättre och bättre med åren.

Julpyntat

Har just pyntat mitt rum, och har för första gången under december månad fått lite (!) julkänsla. Kan inte påstå att det är med överdrift, kan nog mest bero på att mina underbara doftljus sprider lukt av äpple och kanel. Har sattit upp en ljusstake, ljusslingor, glitter och min söta lilla julgran som gör sig riktigt bra i ett litet hörn i rummet. Har t.om pyntat min gröna fina palm liknande växt med små juliga änglar och gubbar. Kan ju inte bli bättre? Eller jo, då jag får pynta i en egen lägenhet och göra det med bravu. I detta lilla rum känns det bara onödigt med tanke på att jag är den enda som egentligen ska se det, dörren är ju för det mesta stängd vilket i sin tur leder till att mina familjmedlemmar sällan kommer in om det inte skulle ha hänt något väldigt drastiskt, vilket det ur min synvinkel aldrig gör. Hade tänkt fota och lägga in men det kändes också till överdrigt då jag förmodligen skulle kunna få med hela mitt pynt på en enda liten bild. Men nu ska man inte vara negativ vid juletider, det nalkas god mat och fina julklappar, hoppas jag iallfall. Har skrivit ett sms till en long gone family och jag hoppas innerligt på svar! Jag saknar lill tösen ordentligt nu, och skulle mer än gärna bara sitta och krama om den sötaste ungen i världen! Hoppas hoppas hoppas =)

Har suttit och intresseanmält mig på en hel del saker ikväll, allt ifrån lägenheter till kurs litteratur. En ruggigt härlig kombo.. Eller? Vill väl kanske inte påstå att det roligaste jag vet är att läsa begrepp och uttryck jag egentligen inte förstår, men det är nödvändigt för att jag ska begripa innehållet i det program jag går och för att någon gång i framtiden bli en vettig socionom. Skulle väl kanske påstå att mycket av det vi läser är väldigt självklart och skulle därför inte ens behöva läsas, men med tanke på tentor och annat, även det i min mening, onödigt, så är det nog ganska bra i slutändan. Missuppfatta mig inte då jag säger att tentor är onödigt, det är bra att få visa vad man kan, det man däremot inte har förstått eller uppfattat kan dock ses som ett smärre problem. Men jag ska nog inte oroa mig, har klarat mig hittils under mina 12 år i skolan, så jag antar att det inte kommer bli någon större skillnad dessa tre år... Peppar peppar.

Nu ska jag lägga mig och sova så jag tar mig upp inför redovisningen imorgon och så jag slipper sitta som en dösill imorgon på inskolningen. Nattinatt allesammans!

En sån där tråkig rubrik

Sitter och ser på overhaulin samtidigt som jag sitter och försöker få tag i en lägenhet. Det är väl sisådär nästan omöjligt, men förhoppningsvis så är den vi ska kolla på första hand och något för oss, för nu vill jag muffepuffa med inredning och allt vad en flytt innebär. Det känns inte alls roligt att städa mitt rum här hemma, men att få städa en egen lägenhet känns av någon konstig anledning som en dröm i dagsläget.  Pratade just med mamma också och hon sitter och känner sig besvärad över vad hon ska ge oss tjejer i julkapp, tycker personligen inte att det kan vara alltför svårt då vi alla tre kommer flytta inom en snar framtid. Sedan är ju pengar alltid bra att ha, och det är ju förvisso det enda jag faktiskt har önskat mig. Pengar och en parfym, så svår var jag denna jul. Skulle även vara i behov av riktigt mysiga och STORA te koppar, finns ett par på indiska som är vita med typ guld mönster, hur fina som helst. Kostade 60 kr per kopp, vilket är typiskt då jag faller för något.. Antingen finns det inte kvar då jag äntligen ska köpa det, eller så är det alldeles för dyrt. Så mamma, nu har du en sak till du kan lägga till min önskelista. Jag skulle även vilja ha de svarta vinglasen som fanns på dollar store i Hudiksvall, men jag tvivlar ju på att man åker dit för en julklapp. Svarta stora tallrikar är inte heller fel. Men oj, nu kom jag ju på en massa saker jag skulle kunna lägga till på min önselista, suveränt ju!

Skolan och jobb en stund idag, blir även samma visa imorgon och då blire jobb hela vägen till sisådär 10 minuter framåt, klockan 19 dvs. Jag hoppas det går bra imorgon med tanke på att jag eventuellt ska vara själv på torsdag, lite nervös är jag ju men det kommer nog gå hur bra som helst. Det som oroar mig mest är fortfarande det faktum att jag är tvungen att kliva upp vid halv fem på morgonen, då har förfan vissa inte ens gått och lagt sig, det är orättvist!

Ska äntligen få tummen ur och städa och julpynta lite nu, på återhörande!

(Bjuder på en softis ikväll, lyssna och njut!) 

Förlåt

Ont i hela kroppen. Det bränner och svider i rygg och i hjärta. Helvete, varför ska man vara så dum? Fanfanfan. Att man aldrig kan hålla käften och låta saker vara. Det går inte en gång till, jag orkar inte det. Helvete!!!

Smärta och oönskade drömmar

Ont ont ont.. jag har så jävla ont. Klarade inte av att kliva upp imorse pga. min rygg. Det är tur då att man har vänliga klass kamrater som delar med sig av informationen som jag behöver inför seminarium vi ska ha onsdag och torsdag. Har börjat drömma också, vilket är väldigt underligt för att vara jag. Jag brukar aldrig drömma, och med tanke på vem och vad jag drömde om förstår jag inte varför min drömfångare inte upptog mina negativa tankar. Att man inte ens i sömnen ska få vara ifred gör mig bara frusterad. Jag vaknade upp varm och med oerhörd smärta i rygg som inte kan förklaras.. Trodde det satt musluärt men håller det verkligen i sig såhär länge då? Och ska det göra såhär fruktansvärt ont?

Var efter mitt besök hos Anna en sväng till Rusta för att se om jag hittade några billiga och braiga juklappar, som vanligt var det väl mest bara skit överallt men jag hittade en sak som kicki och pappa ska få, samt en målarduk och pennor som jag hade tänkt ge till Agnes, förhoppningsvis tycker hon fortfarande om att måla och rita, och eftersom det är en bondgård på målarduken så blir det nog bara ännu roligare eftersom djur är hennes favoriter! Nu var det dock ett tag sedan jag träffade henne, men jag hoppas att det duger. Har ju köpt lite annat smått och gott som hon ska få också, men eftersom jag inte har haft möjlighet att träffa henne på ett tag så vet jag ännu inte om det är lämpligt längre. Om inte så får väl hennes fina föräldrar låta det ligga och mögla i något skåp, det får bli tanken som räknas i sådant fall =)

Hade tänkt fara och träna ikväll men med tanke på att jag varken har kunnat gå i skola eller ätit för den delen så känns ett gym pass ganska långt borta. Får se hur det blir senare i veckan, om denna ryggvärk håller i sig vettefan vad jag ska ta mig till. Hatar att ha ont och inte veta vart felet egentligen sitter.. Att jag sedan är för skeptisk till läkare har gjort att jag ofta går med smärta på tok för länge och alldeles i onödan.

Pratade med Micke om badtunna i fjällen, och med tanke på att jag är skeptiskt till t.om badkar hemma så kändes badtunna väldigt avlägset för mig. Fick ett sms imorse om att det ändå inte fanns någon badtunna i lämplig tid så det blev inget av med det. Yes säger jag till det, haha! Föreslog även att han och Robert skulle äta nyårs middag med oss om det är okej för resten av tjejerna det vill säga. Ju fler desto roligare anser ju jag, men jag ska prata med mina käraste vänner och se vad det tycker. Om jag inte får ett svar här kanske, för jag vet ju med mig att ni tjuvkikar i bloggen lite nu och då? =)

Nu ska jag försöka få i mig lite mat i magen så jag blir lite människa igen. Vi hörs!

2:a advent

Har inte alls gjort så mycket idag. Sov alldeles för länge, vilket jag förövrigt är välförtjänt av den här helgen. Jag hade tänkt pynta men har inte orkat med den konstiga ångesten jag har idag. Vet inte alls vad det sitter i för jag har inte gjort något jag skulle ha behövt ha dåligt samvete eller ångest över. Förstår inte alls vad det är, eller jo, jag vet visst vad det är. Jag vet det alldeles för väl men vill inte känna mig delaktig i det överhuvudtaget. Jag vill inte känns såhär, och jag vill inte kämpa och trampa för att sedan måsta ta en massa steg tillbaka. Jag orkar inte med det! Det skulle kännas bra med en framtidsvision nu, en sådan man kan se och vara nöjd med. Eller en av och påknapp för att kunna blockera onödiga tankar och känslor. Jag har inget att ha ångest över, så varför i hela helvete förföljer denna klump i magen mig vart jag än går? Varför går jag förberedd på att hela tiden kunna möta någon som kommer kunna rasera hela min känslomässiga och psykiska mur? Varför vill jag egentligen ha kontakt men gör inget åt det? Varför hör du inte av dig? Varför vill jag att du ska höra av dig?

Jag måste sluta tänka.

Poker face



Måste bara påpeka att denna låt blir bättre och bättre ju mer man lyssnar på den! Gillar verkligen refrängen, även om den låtar som en annan låt som jag inte riktigt har identifierat ännu.

För att summera gårdagen var den bra om man bortser från att Corona är det absolut värsta och sämsta stället man kan vara på, och personalen skulle man ha nitat för länge sedan. Hade det inte varit för att det stod två vakter bakom mig hade jag garanterat slagit på dumjäveln som vägrade ge oss Annelies jacka igår. Det finns inte ord för hur arg jag var och är på den människan. Hur kan man stå och hånflina en människa i ansiktet då man begär att få en jacka för att en kompis ligger på sjukhuset med hjärtproblem? Hur fan kan man vara så jävla idiotiskt satans kall och förbannad jävla dum?! Corona är värdelöst, nu har jag det svart på vitt!

Lite bilder från förra helgen som jag inte hunnit lägga upp tidigare, samt från igår. 

   


Slide

Goo goo dolls - slide, fortfarande lika bra som för flera år sedan då man hörde den för första gången. Den är bra då jag inte behöver assosiera till någon eller något utan bara kan få njuta av den underbara text och musik som framförs. Den musik som har ett innehåll och som betyder något kan också vara bra på sitt sätt, men vissa gånger vill man lyssna på något som man kan sjunga med i utan att tänka på något specifikt. Bjuder på underbar nattmusik, lyssna och njut!

 


Var på inskolning från klockan sex imorse, vilket innebär att jag klev upp innan fem..inatt? Nåja, jag tog mig upp och ut till brukaren i tid, jag vet dock inte riktigt om jag hann vakna förrän sisådär någon timme senare då jag förövrigt kände hur jävla trött jag egentligen var. Konstig känsla måste jag medge, att vara vaken men känna sig sömnig och när man tillslut vaknar till liv så är man tröttare än när man klev upp. Antingen är det jag som är väldigt udda eller så går alla igenom detta under en arbetsdag? Inskolningen gick iallfall bra, och det gick fort då vi sysselsatte oss med diverse aktiviteter.

Efter inskolningen bar det raka vägen till skolan för en redovisning som i sin tur gick åt helvete enligt min mening. Tycker personligen att det är fel av en gruppmedlem att trampa på sina kamrater såsom det gick till idag. Att förklara fakta vi andra inte ens var medveten om att den fanns, och att sedan inte sluta prata trots inlägg om att vi andra vill fortsätta då ingen av oss styrker det som sägs. Att propagera för en legalisering av cannabis anser jag vara väldigt felaktigt och oproffisionellt då man utbildar sig för att bli socionom. Spelar ingen större roll om tanken inte var att propagera för, vilket jag vilken dag som helst synar(!), så gör man bara inte så mot en grupp som man har kommit överens om innan hur och vad som ska tas upp på en redovisning. Jag känner mig personligen påtrampad och väldigt frustrerad över det faktum att jag är emot precis ALLT som du påvisade under våran såkallade "lektion". Usch, jag blir irriterad bara av tanken på hur det gick till idag. Är inte långsint på så sätt att detta kommer sätta spår för resterande av utbildningen, jag kan bara ur egen synpunkt tycka att det är lite fel val av utbildning om man har sådana tankesätt och värderingar. Nåja, nu har jag släppt på tankar och frustration så nu är det dags att gå vidare.

Ikväll var jag med Annelie, hennes kusin och hennes kompis på bio. Vi såg något jag vill rekommendera att INTE se, under inga omständigheter what so ever för det var den absolut SÄMSTA film jag någonsin har sett. Jag om någon brukar vara tålmodig och intvänta en handling, syfte eller en vändning i en film men detta var hemskt rent ut sagt! Det fanns ingen som helst handling som framgick ordentligt, film inspelningen var värdelös då det enda man fick se under iprincip hela filmen var ben, baksidan på huvuden, händer och ett könsorgan. Hallå Sverige? Vart fan är vi påväg?! Så om ni ska gå och se på bio, se för guds skull INTE "de ofrivilliga"!

Trevlig fortsättning på fredag kvällen damer och herrar! Nattinatt

Inskolning

For direkt efter föreläsningen på min inskolning som personlig assistent. Gick bra och jag ska dit imorgon, klockan 6 så jag vet inte riktigt vad jag sitter här för nu? Har fruktansvärt ont i min rygg så jag hoppas att det vill ge sig, jag har även sjukt ont i hjärtat av någon konsig anledning. Känns precis som att den hoppar dubbelslag och åker upp och ner längs magen, skumt som fan..

Imorgon blir det bara lugna puckar, och förmodligen på lördag också då jag funderar på att vara chaufför. Brudarna vill ha med mig ut men vi får se hur jag känner mig. Har varit hängig och trött de senaste dagarna så det kanske kan vara en bra idé att låta alkoholen vila lite. Har förövrigt varit ute alldeles för många gånger för att egentligen ha råd så mitt kort kan ju få vila upp sig också lite, speciellt med tanke på hur lite pengar det finns där just nu. Ska nog vara snäll med mig själv i helgen tror jag. Får se om jag får hjälp av min snälla vän Micke för att sätta in min cd spelare i bilen någon dag i helgen, för sånt kan jag definitivt inte göra själv även om jag skulle vilja. Jag får stå och inspektera och fråga sådär nyfiket, vilket förvisso kommer sluta med svordomar eller en snyting från hans sida. Skulle iofs förstå honom för folk bakom ryggen är det värsta jag vet också, men som sagt, jag vill ju faktiskt lära mig och det har jag velat sedan jag gick i 9:an. Fordons programmet var ju ingenting för mig enligt en viss elak, nu mera, lastbils chaufför. Jag hade nog slagit dig med hästlängder om jag bara hade fått prova på! =)

Nog om det, nu ska jag lägga mig och sova så jag tar mig upp imorgonbitti......inatt. PUSSSSSS!

Missförstånd

Mossi, du kan vara lugn och andas ut! Det var ett stort missförstånd och jag och den inblandade har pratat och rett ut allt! Hon skrattade och förstod att jag var chockad, och förklarade hur allt låg till vilket gjorde dagen mycket bättre för mig!  Nog om det nu, missförstånd var det, ett stort sådant.

Har varit och tränat idag med Johanna, känns skönt att ha gjort bort det, trots det faktum att jag fortfarande är mör och seg i kroppen av någon konstig anledning. Har blivit jätte trött igen, usch. Jag vill inte vara trött, jag vill kunna kliva upp tidigt på morgonen och mysa i mörkret som man ska göra i vintertider. Men jag är för trött och slö och sover istället bort hela morgonen, om jag nu inte har en föreläsning dvs, då sitter jag inomhus vilket som och halvsover.. Men jag har mycket på gång nu så förhoppningsvis har jag inte tid att sitta still och än mindre att sova. Det känns skönt att ha saker planerade och rullande. Jag gillar när jag kan ha många bollar i luften, det är sån jag är helt enkelt. Har fått creds för det också, att jag får saker att bli gjorda och att folk anser att det är en väldigt bra egenskap. För mig är det ganska naturligt att om jag vill göra något så ser jag till att det händer också, om jag sen vill göra det med någon annan så frågar jag. Eller att någon frågar mig och jag hjälper till på traven, det är mitt sätt att leva på helt enkelt. Det ska rulla på och det ska hända någonting, annars får jag sputtnik!

Jag är glad nu! Pratade med syster yster igår, och det verkar som att det artar sig med hennes planer nu. Hon har varit på ett studiebesök på ett annat boende som hon var varmt välkommen till. Hon har tackat ja och ska förmodligen flytta nu innan jul om hon hinner med sina engelska prov som hon har kvar att göra. Det känns skönt faktiskt, att ha någon att se upp till ett tag. Vissa kanske ser det som konstigt att jag ser upp till någon som är mindre än mig själv, men det tycker inte jag med tanke på vad hon har gått igenom nu. Hon har en styrka som ingen annan, och det beundrar jag hos henne!

Satt och funderade över julklappar och diverse annat ikväll också, det börjar fan närma sig och jag har inte köpt så mycket som en julklapp till någon i min familj. Har en julklapp klar, och det är till en liten liten tös som jag älskar som min egen. Men henne ser jag inte av så mycket längre, det är trist ändå. Att man mister så många med en enda person. Jätte trist! Jag hade inte velat att det skulle bli så med tanke på hur mycket jag avgudar denna två åring, och hennes föräldrar också för den delen. Jag väntar på framtiden och hoppas på bättre dagar helt enkelt. Kan inte göra så mycket åt saken som det ser ut idag. Tillbaka till julklapparna då.. Har inte köpt något alls, har egentligen inte ens råd att köpa något till någon med tanke på min jävla ekonomi, men jag måste ju. Ska försöka ta mig ner på stan någon dag nästa vecka och se om jag hittar något. Nu ska jag sluta babbla, förstår inte ens hur detta inlägg kan ha blivit såhär långt. Jag har nog mer att säga och tycka än jag många gånger tror själv.

Nattinatt allesammans!

Bekräftelse?

Jag har just fått det bekräftat, svart på vitt: "killar tänker med kuken emellanåt". Sagt av en man, om en annan (ehm) man? Fegsnöre skulle väl jag kalla det. Har äntligen fått det svar jag har letat så länge efter, och som han sa, det kanske inte är till någon tröst men det ger en förståelse till varför vissa beter sig som de gör. Men faktum är att det på något konstigt vis faktiskt blir till en tröst, jag har äntligen kunnat förstå varför och hur du tänker vilket gör det lättare att fortsätta leva. Har iofs kommit långt på vägen, tänker inte längre på dig och det som har varit, på det du har nu, och jag kan med lättnad och utan klump i magen höra ditt namn. Det måste väl vara ett tecken på att jag går vidare, eller?

Över till ett annat fegsnöre, fyfan så äckligt. Har egentligen inte mer att säga än att det känns jävligt skumt. Det går inte in i mitt huvud, att man säger en sak och sedan gör en annan. Jag förstår det bara inte. Fegsnören verkar vara ganska lika trots allt. Samma princip, samma typ av människa och samma typ av resonemang. Vad fan får ni ut av det? Jag förstår verkligen ingenting. Skulle kunna fortsätta men vet faktiskt inte om jag har så mycket mer att säga om saken. Om du inte tar upp det själv så ska jag se till att du gör det. Usch, usch!

Nåja, nog pratat om fegsnören, äckel och allt man vill kalla dem. Pratade med S och E idag efter, emellan?, skolan. Var skönt att få ur sig lite av sina tankar och känslor och vi bestämde att vi skulle träffas då nästa vecka och att jag skulle prata med mamma om det också eftersom hon ska närvara. Pratade med mamma och sa iprincip allt vi ska prata om på mötet, vilket förvisso var väldigt skönt, men nu blir ju ett möte ganska onödigt? Eller? Kanske inte ändå, hon får nu tid på sig att smälta vissa saker som jag kommer ta upp igen, och har möjlighet att komma på en lösning till problemet. Jag är nöjd över mig själv, och det ska jag vara enligt de. Jag har kommit långt! Vissa anser att jag har fått jobbigare och kaxigare attityd, för er vill jag bara säga att jag har blivit mer ärlig och rak. Kan inte bli enklare än så.

I'm doin me, myself and I

Skolan hela dagen, raka vägen mot stugan för att gratulera Thomas på födelsedagen. De råkade bara glömma tala om att våran väg var oplogad så när jag väl hade tagit mig fram var den nog så gott som plogad trots allt. Det var nästan kul de få gånger jag inte satt och svor i bilen, nu när man tänker tillbaka. Nåja, väl där åt vi supergod smörgåstårta och jag fortsatte plugga och var allmänt osocial. Får fara ut någon annan dag och faktiskt prata lite med dem. När klockan slog 19 så bar det av in till stan igen för att fortsätta mitt underbara liv, dvs att plugga. For till Frida för att låna och läsa en bok som jag behöver inför utvecklings samtalet på onsdag. Får hoppas det går bra trots det faktum att jag skumläste sisådär, halva kapitlet.. Fy skäms på mig. Tror inte att det gör så mycket med tanke på att det kommer handla mycket om min egen uppfattning om mig själv och den kan jag absolut inte läsa om i någon bok. Måste vara självkritisk också, vilket jag faktiskt inte är så bra att vara sådär på rak arm. Att jag kan ha sviktande självförtroende är väl en sak, men jag är nöjd med den person jag framstår mig för att vara. Brister har vi alla, så jag kan inte påstå att jag är felfri, absolut inte. Jag är bara så dålig att sätta fingret på något konkret som jag skulle kunna bli bättre på.

Känns som att denna vecka kommer bestå av skola, skola och åter skola. Hade försökt hinna julpynta mitt rum också med tanke på att jag for till graven och sedan på tenton istället för att göra det igår. Men jag vet dock inte om jag kommer hinna med det i veckan med tanke på hur mitt schema ser ut för tillfället. Har en massa saker att läsa, måste skriva och gör en redovisning med min basgrupp tills på fredag som vi ska framföra på en hel lektion (45 minuter). Vi fick trots att ett enligt mig intressant ämne, narkotikabrott. Jag om någon börjar bli lite av en expert på den fronten så det kanske är ett plus. Nu ska jag hoppa isäng och fortsätta läsa "Intro i kriminologi", mycket spännande att läsa sisådär 50 sidor när man i slutändan läser allt i sammanfattning på ungefär en sida. Jag ska nog skumma igenom de väl genomtänkta sammanfattningarna istället, det säger mig lika mycket (lite) ändå.

Bjuder på en underbar låt till alla nattsuddare:


 

Nattinatt på er!

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0