Måndag

Det känns som att jag inte har suttit vid datorn på år och dar nu, jag har aldrig tid. Det är för mycket med allt man har runt omkring att man knappt har tid med sig själv längre.

Jag har iallafall gjort klart talet och redovisat det, det gick bra och jag är rätt nöjd. Hade väl längst tal av alla, men det blir väl kanske så då man är personligt involverad i något. Men våran lärare tyckte alla hade skött sig bra och det var ingen som hade fått IG, så då kan man pusta ut.

Jag och Peter betalade just handpenningen till utlandsresan också. Så den 21 augusti bär det av till Turkiet, Alanya. Det ska bli riktigt skönt och mysigt att få fara iväg bara vi två. Man kanske kan koppla av på ett annat sätt. Nog för att jag uppskattar tjejresor också, de har sin guldkant de också vill jag lova. Men det blir kul att få bara vara vi. Jag känner iofs att jag mer än gärna skulle fara en gång till med brudarna, som en sista grejj. Men vi får se hur mycket pengar jag har att tillgodose med. Ska jag fortsätta plugga blir det absolut inte mer än en resa i sommar!

Jag och älsklingen har pratat om att vara fodervärdar till en hund också. En fyra årig hona. Jag kan inte skriva hela rasnamnet, så förtkortningen får bli i talspråk, Flat. Det låter jätte mysigt! Jag hoppas verkligen på det. Framförallt så man kanske tar sig ut mer. Jag har ju velat gå ut och gå, men man drar sig gärna in i det längsta tills det blir försent. Har man hund måste man ut, vilket jag ser som väldigt positivt. Men jag ska inte ha för höga förhoppningar, det är ju inte ens säkert att ägaren godkänner oss som fodervärdar. Vi får vänta och hoppas på det bästa. Vi ska nog ta oss en tripp dit näst-nästa helg då vi ändå ska till Ikea och så.

Nu ska jag avsluta för ikväll. Jag måste gå och sova! Godnatt allesammans :)

update

Jag borde vara lycklig och glad idag, men dessvärre är jag inte det. Jag ville uppdatera och tala om att jag och Peter har bokat en utlandsresa, och att mitt tal på nationella idag faktiskt gick rätt bra. Fick prata rätt fort för att inte överskrida tiden, men annars så.. Trots det känns det som att det surrar i huvudet. Jag fick frispel på Peter utan att veta varför egentligen. Jag har svårt att andas och det svider i ögonen. Jag vet inte vad som händer med mig, jag känner inte igen mig själv ens. Jag vet inte vad jag håller på. Det känns som om marken under mig rasar sakta men säkert, och att jag står ensam kvar där allt spricker. Jag vill vara samma gamla Erica, den positiva och glada. När jag kunde skratta åt saker jag tyckte var roliga, nu gör jag knappt det längre. Ibland får jag t.om dåligt samvete över att jag ler. Jag har så mycket jag har sett fram emot innan sommaren, som bal och student, men inte ens de sakerna känns lockande längre. Jag var påväg att slänga balklänningen i soporna igår. Jag vill fan inte vara med längre om det ska behöva vara såhär. Det finns så mycket jag skulle vilja häva ur mig, men som jag vet skulle få för stora konsekvenser om jag sa dem. Jag önskar det fanns någon mirakel medicin som fick en att må bra på ett ögonblick, något som fick allt helvete att försvinna. Jag vill inte leva såhär längre. Att blir bara mer och mer komplicerat ju längre in man kommer, och jag vet inte om jag klarar av att stå där själv när man inser vad som egentligen har hänt. Jag har varken insett eller fått smälta det jag har fått varit med om hitills, och det blir bara tyngre och tyngre ju fler dagar som går. Jag orkar inte kliva upp på morgonen, jag får ångest så fort jag kliver in i skolan eftersom jag vet att inte är i mitt sinnesfulla närvaro och kan prestera så bra som möjligt, jag får ångest när jag far därifrån eftersom jag inte vet vad som väntar när jag kommer hem. Jag orkar inte göra läxor eller uppgifter eftersom jag vet att jag ändå inte blir nöjd med de i slutändan. Jag orkar fan inte ens med mitt eget mående. Jag vill inte mer nu.

uppdatering

Nu var det väldigt länge sedan jag överhuvudtaget hade tid att sätta mig ner att skriva. Det kommer inte bli något långvarit inlägg ikväll heller, men en liten uppdatering ska jag nog kunna ordna.

Vi fick våra student mössor och beställningar tidigare i veckan, nu är det fan i mig inte länge kvar alltså!
Och för precis en vecka sedan satt jag hos Magnus och hade en väldigt trevlig BF fest. Det var länge sedan jag var på en fest med så taggade och positiva människor. Men som sagt, då går man BF också. Måste ha något med det att göra.. Har suttit och tittat på utlandsresor också, ska iväg med älsklingen. Vill iväg med brudarna också, men vi får se hur långt pengarna räcker. Har ju iofs ett sommarjobb nu, vilket ger rätt bra med pengar så jag skulle kunna unna mig båda. Då är bara problemet att man måste betala resan i förskott, och min lön kommer förmodligen inte förrän i september någon gång. Plus att om jag ska fortsätta plugga är det nog rätt smart av mig att spara några tusen för att slippa ta sådana jävla studielån som jag måste dras med hela mitt liv typ. Jag har förövrigt sökt in till universitetet också, det också för precis en vecka sedan. Första hand socionom, andra hand lärare och tredje hand psykolog. Så vi får väl se om jag tar mig in någonstans, och om jag känner mig redo att fortsätta. Som det är just nu går det väldigt mycket upp och ner, mest neråt om jag ska vara ärlig. Så det kanske är en bra ide att ha uppehåll typ ett år eller något, och tjäna lite pengar samtidigt. Nåja, nu ska min kära sambo ha datorn.

Vi ser väl när nästa uppdatering sker. Ha det så bra sålänge! Puss! =)

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0