Hela stugan glittrar

Har just gjort oss klara allihopa, och som alltid kör jag på glitter i håret dagen till ära. Även André och Johan tyckte det skulle vara en bra idé. Så nu glittrar vi alla och jag har en svag känsla av att kudden och diverse sängkläder kommer glittra ganska fint imorgon då vi vaknar.

Jag vill inte härifrån, trots mående och magvärk. Jag har aldrig skrattat så mycket förut, någonsin. Bara under middagen på hotellet idag, det är fan i mig inte klokt. Det finns bara några få av oss, och tur är det väl då att vi är samlade på ett och samma ställe. Jag har alltid sagt att det omöjligt kan finnas någon som är lika vrickad som oss, men uppenbarligen. Jag trivs som fisken i vattnet med detta sällskap. Man kan vara sig själv oavkortat!

Om det inte dyker upp någon ytterligare uppdatering ikväll tänker jag önska alla mina vänner och ovänner ett gott nytt år! Jag personligen har svårt att tro att mitt  nya år kommer kunna toppa det gångna då det har hänt så mycket som gjort mig och många andra till en bättra människa. Jag har funnit det ultimata sällskapet, jag lever som jag vill när jag vill och jag mår bättre än jag gjort på många, många år. Jag är inte längre med människor som tar min energi och jag är stolt över mig själv att jag sitter där jag sitter i dagsläget.




PUSS!

Det har varit en jobbig dag..

Det har tagit sisådär åtta timmar att bli människa igen och jag har fortfarande problem att röra kroppen. Väckte upp taxi chauffören inatt också då jag skulle hem. Var hemma strax efter fem imorse och slocknade illa kvickt, men kul hade vi! Kom inte in på stockis så vi hamnade på en trappa upp där det var liveband också, riktigt nice!Nu har vi varit på högis och käkat middag och nu äre dags att sprätta en kall. Vi ses i dimman!






Såhär såg vi ut allihop imorse, den ena värre än den andra..

Stockis nästa!













Det är ju tur att vi mår bra... ;p

Det blev blött..

Jahapp, då sitter man nyduschad och har just slängt in maten i ugnen. Har blivit halft antastad av min kära vän då jag låg och vilade (och hon kom fram till något så genialt att hon skulle ha velat vara kille), har haft vattenkrig på både toaletten och i vardagsrummet och vi har skrattat så hemskt att vi näst intill anser det jobbigt att le nu. Jag tror att tre dagar blir alldeles lagom för oss här uppe, vet i ärlighetens namn inte om jag hade orkat fler dagar än så :p

PUSS!

Sibylla, vår vän

Nu har vi tagit oss upp ur sängarna, eller ja.. Killarna har vi iprincip släpat upp ur sängen. Nu är det dags för Sibylla och ytterligare en nyttig frukost. Det är ju hemskt tur att året snart är slut för då drar allvaret fan igång. Det finns inga ursäkter längre. Vi har även planerat go middag för kvällen, sedan är det väl dags igen?

Hörde jag en skåååååål?

Jag vill leva, jag vill dö...

Har hunnit mer än vad man egentligen ska kunna hinna sedan jag sist uppdaterade. Sitter just nu och lyssnar till svenska national sången, den låter ju alldeles fröjdlig! JVM för att vara mer exakt. Måste nästan säga att de är beydligt mycket mer engagerad än vad spelarna i tre kronor verkar vara. Nåja, 4-1 till Sverige, det är bra!

Har en massa, massa (!) bilder från ikväll som jag mer än gärna delat med mig av om jag bara hade haft min datakabel med mig, det går inte att INTE skratta.. Herre mina gudar. Jag kommer ha magrutor efter detta..

"nu äre braau.."



Det är ju väldigt tur för alla inblandade att man är hemskt söt..
Men vi bju på det hela bunten idag tror jag.
 Gittarr nu, stockstugan nästa. Puss!

Team Svenne!

Jahapp, då var man framme och urpackad i stugan. Stannade som hastigast på dollarstore i lycksele, och se vad vi hittade för vackert! Alla fem i samma granna mössa, kunde ju inte bli mer klockrent!





SKÅL DÅ!

Stressad som få..

Om sisådär 9 timmar står Johan på parkeringen för att hämta upp mig och för tillfället är jag långt ifrån klar. Känner mig inte alls stressad... Har åtminstone gjort bort färgningen av håret, det fick J hjälpa mig med nu ikväll. Har även hämtat in mina andra täckisar och mina vinterkängor.. Var iprincip tvungen att dyka in i förrådet för att få tag i dom, men nu står dom här i hallen iallafall. Vet inte alls vad jag ska packa och jag kommer säkerligen glömt hälften. Kom på då jag stod och duschade ur all färg ur håret att det skulle vara bra att komma ihåg sängkläder vilket jag hade missat om det inte ploppat upp i huvudet där jag stod just då.

Nåja, nu ska jag sluta gnälla. Jag ser fram emot dom dagar jag ska få spendera där uppe, och jag tror utan tvekan att vi kommer få skratta en hel del! Det brukar kunna bli så då vi umgås allihop. Har dock inte bestämt hur nyårsmiddagen ska se ut så jag hoppas ju man slipper stå där i sista stund och laga ihop en massa.. Men jag är inte speciellt oroad, som J sa idag, de har ju Sibylla även där ;)





Godnatt på er!

Bättre sent än aldrig















Mellandagsrea

Kom just innanför dörren, blöt som ett litet vattendjur. Det snöar som det gjort nu dom senaste dagarna och innan jag kom in sopade jag av bilen som jag annars hade fått vadat fram till. Den var täckt från topp till tak, och lite där till. Lite störande att betala för skärmtak när man likförbannat måste skotta av bilen för att man blir inplogad. Nåja, det hade kunnat vara värre, det är ju trots allt bara pudersnö än så länge.

Har med mig fem kassar hem, varav en är min efterlängtade hm klänning! Fick tag i löpnummret igårkväll, så nu ligger den i påsen. Måste dock pröva den eftersom jag inte vet om jag kan ha den.. Men jag håller tummarna! Fick även med mig ytterligare en klänning, en kjol, en skjorta, en halsduk, en mössa, strumpbyxor och en bh. Hör och häpna, inte ett enda skopar! Jag som hade förvätningar att få komma hem med ett par nya pjuxor, men icket. Jag får nöja mig med den drös som jag har här hemma redan, den som förövrigt bara är en tredjedel jag äger med tanke på hur mycket som är bortpackat i förrådet.. Nåja, jag klagar inte :)

Nu ska jag testa min nya klänning, börja packa och svära över att jag inte kan hitta mina täckbyxor! Förstår inte vart jag har lagt dom? Är dock nästan hundra procent säker att jag inte ens har tagit med dom i flytten, men K påstår att dom inte finns hemma heller så jag vet inte vad jag ska göra.. Får gå runt och frysa helt enkelt?

Holmsund och pizza ikväll, kan det bli så mycket bättre? Världens bästa pizza med världens bästa brudar. Ha en fortsatt bra dag mina vänner! / E

Just det

Gårdagen var trevlig (trots en del otrevligheter), och man mår som man förtjänar såhär dagen efter. Hade två missade samtal och fyra sms då jag vaknade eftersom jag hade inlett ett samtal jag uppenbarligen inte hade fullföljt då jag slocknat ganska fort i min sköna säng. Var med johanna, frida, nilkas och john på droskan och käkade. Sitter fortfarande med mat upp i strupen, fyfan. Har varit och handlat med F och for sedan iväg till henne för att landa på soffan, och där har vi legat ikväll. Trots en del elände så har vi skrattat mer än vi någonsin gjort förut (och jag som trodde det skulle vara omöjligt). Vi skrattade tills det sprutade tårar, till magen krampade och vi fick svårt att andas. Det är tur att man ska se lite positivt i det negativa, trots att man när man sitter själv tänker på tok för mycket.

Ska få träffa Jonna och Olov imorgon, ska bli myspys! Det var ett tag sedan, eller ja.. Inte Olov då, han träffade jag ju igår. Efter det ska jag gå en sväng på stan och se om jag hittar något trevligt, försöka få ut min förbannade nyårsklänning som ligger kvar på Ica bågen då jag inte kan hitta igen mitt ordernummer för att klantfia raderade smset där alla uppgifter stod. Förhoppningsvis har jag fått den informationen innnan jag far imorgon!

Nu ska jag sova och som min syster föreslår, föreställa mig ett svart hål tills jag somnar av utmattningen. Låter som en bättre idé än det som gnager i huvudet just nu. Godnatt!

Varför ska allt vara så förfärligt besvärligt?

Varför självplågar man sig själv genom att göra samma misstag om och om igen? Varför är man så dum att man ställer frågor man vet svar på redan, varför vill man ta reda på den bistra sanningen fler gånger än egentligen nödvändigt? Alla gör vi det någon gång, att man själv har gått och blivit mästare på det kan man inte kalla annat än korkat. Folk säger hela tiden att man ska försöka att inte tänka på det, även jag säger samma sak, men jag vet innerst inne att det inte går. Såfort man blundar eller saktar ner kommer tankar och känslor man försökt springa ifrån ikapp en. Hur gör man då? Egentligen är jag mest bara förbannad att löften och sådant som betyder något hela tiden bryts. Varför inger man hopp och löften som man vet att man inte kan hålla, och varför i all världen lockar man fram löften som man innerst inne inte vill ska hållas? Det är mycket jag inte förstår, och helst av allt skulle jag bara vilja sluta med allt. "Ge upp" som någon sa idag, bara vända på ryggen och inte se tillbaka.. Tyvärr är väl det lättare sagt än gjort.

Det blev en bra jul

For till mamma och thomas redan i tisdagseftermiddag, efter jag och syster varit ute och sista minuten handlat med alla andra stressade varelser. Julaftonen började bra, fick en lång skön sovmorgon som jag har längtat länge efter kan jag lova. Sedan gjorde vi oss iordning och gick över till grannen för att önska dom en god jul, fick även där ett namn på en hyresvärd som kanske kan ha en lägenhet som står tom, så jag håller mina tummar och tår!

Fick i min mening på tok för mycket för mitt eget bästa, men vem klagar? Fick ett par extralysen till bilen vilket för några år sedan skulle vara det minsta jag hade tackat för men som i dagsläget är välbehövligt! Se så praktisk man kan bli med åren! Efter julklappsutdelning åt vi en lååång och god middag, som hör och häpna innehöll allting annat än julmat. Är ni knäpp tycker vissa, nytänk vill jag påstå. Med tanke på att jag firar jul två gånger per år, ibland mer,  hinner man bli rätt less på det lilla man äter. Så iår bestämde min syster att vi skulle äta fondue (?) och så vart det. Mätt som ett djur åkte jag hem igårkväll. Ikväll blir det till det orginella med potatis, köttbullar och prinskorvar då vi ska till pappa och kicki för att utbyta lite julklappar :)

Nu ska jag återgå till arbetet, ha en mysig dag och en fortsatt trevlig julhelg! :)

Julmusiken är överskattad



:)

Vuxenpoäng!

Har kokat en alldeles egen jordgubbssylt, så vuxenpoäng till mig tack! Att jag sedan glömde muffinsarna i ugnen är en annan femma, hade dock väldigt tur att jag hann få ut dom ännu ätbara. Så nu har vi suttit och pysslat, packat in, skrattat och pratat hela kvällen. Hann även med att köra i snigelfart trots plattan i mattan och lite sladd längs vägen, har som kommit ikapp det jag missade för två år sedan då jag mest bara tyckte det var läskigt. Ja, det blev en helkväll, vilket det förvisso brukar bli då vi umgås.. Synd bara att det blir för sällan!

Nu hade jag iallafall tänkt diska undan lite, packa väskan med kläder och diverse andra nödvändigheter för julafton och sedan hade jag tänkt dyka isäng. Ska vara på salongen 9.30 imorgon, suck! Inte ens min lediga dag får jag ta en välbehövlig sovmorgon. Tro det eller ej men jag ska bannemig sova ut på självaste julafton, och jag tror varken min syster eller min mor har några större invändningar till det då de är lika trötta morgonmänniskor som jag är. Sov så gott allesammans!

Lilla julafton?

Har just kommit hem från stan och har systeryster med mig. Har varit och käkat onyttigt på mias så nu sitter båda med magont och förbannar oss över att vi äter sånt som vi egentligen inte ska.. men det var gott för stunden ;)

Hade tänkt baka lite amerikanska muffins då jag köpte ganska läckra muffinsformar på Lagerhaus idag. Har varit och köpt ägg och kakao så nu ska man bara ta tummen ur och faktiskt göra dom.. Jag trivs dock inte att baka eller laga mat i mitt stackars pyttekök, men nöden har ingen lag, det heter väl så? Sedan funderat syster på om vi ska ha lilla julafton bara vi två ikväll, och eftersom jag har något hon är ute efter i ett av mina paket så kanske det skulle vara bra.. Men jag är ändock ganska traditionsbunden och vill nog vänta till på torsdag.. Men känner jag min syster rätt så har vi öppnat varandras paket innan kvällen är slut, om inte annat har hon hunnit tala om vad hon ska ge mig, hon har nämligen det som specialitet!

Nåja, nu ska jag återgå till att vara social med min syster. Ha en mysig kväll! :)

Julebak!

Tog fingrarna ur mitt lata och började julbaka ikväll. Sitter med svidande trötta ögon nu och har hunnit baka snickerskaka, knäck och något typ av kolafudge (?). Hade planer på att koka hemmagjord jordgubbssylt men eftersom jordegubbarna var frysta vet jag inte om jag orkar vänta. Ska se till att få in tvätten sedan hade jag faktiskt tänkt vika in för kvällen. Har sjukligt ont i magen trots att jag bara smakat en knäck, konstigt konstigt.. Hoppas både mag och huvudvärk, samt min nuvarande sömnbrist har fått se sitt sista ikväll och att jag är piggare imorgon, då är det sista arbetsdagen sedan är jag ledig två dagar och jobbar igen juldagen och annandagen. Får väl se vad som kommer att hända framöver, om jag spenderar dagarna till hemavan resan utanför Umeås stadsgränser.. Det hade ju varit ganska trevligt, men vi får se vad som händer helt enkelt :)
 

 

Ganska oväntat..

Som jag sa innan så skulle jag och handla på MAXI med min brukare, och det gjorde vi. Det oväntade kom när jag stod för att scanna in mjölken på den där blipp-maskinen man kan använda via kortet. Jag vänder mig om och ser ett fruktansvärt bekant ansikte, och ett än mindre bekant och ändå hoppade hjärtat upp i halsen. Där stod en jag inte sett på precis ett år, med en liten pojke hon fick i somras. Vet inte om jag tycker det känns bra eller jobbigt eftersom den där känslan av att man har missat så mycket kommer krypandes tillbaka.. Naturligtvis gick jag därifrån med ett leende på läpparna, men även med gråten i halsen. Tänk att en så stor del av ens liv kan försvinna med vinden, bara sådär. Huvudsaken är att ni har det bra, då är jag nöjd. Att sakna lillstumpan, som nu blivit storasyster, kommer jag att göra resten av mitt liv. I mina ögon kommer hon alltid vara en liten ögonsten. Hualigen, nu blev jag alldeles för sentimental för mitt eget bästa..

Det skulle mycket till

Att vakna av klockan halv sju en måndagsmorgon efter en helg av jobb är inget jag trivs med, men vad ska man göra? Att man sedan har det varmt och skönt och under inga omständigheter vill lägga händerna på täcket gör nog saken bara ännu värre. Men på jobbet kom jag, om än efter en hel del svordomar och ett par trötta ögon. Ska jobba imorgon också men denna kväll hoppas jag på ett par timmars extra sömn, det har som blivit ganska dåligt med det dom senaste tre nätterna, man kan ju undra varför.. :)

Ska iväg och handla med min brukare på ett tag, så jag hoppas att det fördriver tiden lite så jag får komma mig hem någon gång. Visserligen väntar inga trevliga sysslor hemma egentligen, ska både tvätta och julbaka, men det känns rätt bra att bara få komma hem efter tre väldigt långa dagar.

Sitter och funderar på vad dom sista julklapparna till p&k ska innehålla, har ju en idéer så det blir nog en snabb vända ner på stan efter att jag har gjort mina naglar på onsdag. Det är dock ingenting jag ser fram emot, att trängas med alla andra stressade människor som inte vet vad dom ska köpa. Det måste nog vara det värsta jag vet, att stå där stressad och svettig och helt utan en tanke på vad man ska ha med sig hem. Någon som känner igen sig?

Just det, vi får nog en vit jul här i stan iår, snön vill inte sluta falla och vägen är täckt av att tjock fluffigt täcke av snö. Det var på tiden, minst sagt.

Ha en bra dag! / E

Jag skulle vilja ligga såhär resten av dagen..

Ja, tanken var att lägga sig i tid igår, vilket jag gjorde. Men efter vi sett på filmen, som vi förövrigt stängde av efter ens halva gått, så låg vi och pratade tills det att klockan var på tok för mycket vilket resulterade i ännu en natt utan dom timmar jag egentligen skulle behöva. Så nu sitter jag här på jobbet ännu en dag som en zoombie. Ska göra ett tappert försök att vakna till liv lagomt till att jag ska få fara hem eftersom det är planerat ett julbord med familjen. Det ska bli väldigt mysigt måste jag säga, det var ett tag sedan vi var samlade alla som ska med.

Ha en bra dag! / E

Ouff..

Det blev inte många timmars sömn inatt och jag sitter redan med svidande ögon och huvudvärk, men det var det nog värt. Låg och pratade i telefon till halv fyra inatt, och när man ska upp klockan 7 kanske inte det är världens bästa idé men what the fuck! Man lever bara en gång och kan få vila i graven ;)

Sitter på jobbet och har iprincip just vaknat till liv från det att jag kom imorse. Funderar på att göra något att äta då min mage har kurrat ett tag nu. Ska iväg till p&k på middag vilket ska bli trevligt, det var ett tag sen jag var hemma nu. Efter det får jag gediget filmkvälls besök, det ska bli mysigt :)

Ha en bra dag!

Friday night

Jahapp, nu ska jag springa ut för hämtning sedan blir det Maxim och bio med brudarna.
Ha en mysig kväll allesammans! :)

20091217

Off all the lonely people, i wanna be loved by you -
Av alla ensamma människor vill jag bli älskad av dig.

Jag brinner!

Var ute på en promenad och kom alldeles just in, dumma dumma jag. Efter en bit på väg och en förståndig människa i andra änden av telefon som säger att jag inte är klok och får sedan veta att det är cirka -20 ute och då förstår jag att denna promenad är ganska idiotisk. Ännu dummare är att jag faktiskt fullföljer den och att jag får slut med batterier på telefonen. Så nu sitter jag här med förfrysna ben och ansikte och dom är så kall att det känns som att någon har satt eld på dom. Känns dock bra att ha rört på sig och fått lite friskluft, men det blir nog ingen nästa gång.

This thing is ready to blow




I left the engine running, i just came to see
What you would do if I gave you a chance to make things right

So I made it even though they told me this would be nothing
But a waste of time and they were right

Dont understand it. Blood on your hands and still you insist
On repeatedly trying to tell me lies and I just don't know why


This is stupid, i'm not stupid
Dont talk to me like Im stupid
I still love you but I just cant do this
I may be dumb but i'm not stupid

My new nickname is you idiot (such an idiot)
Thats what my friends are calling me when
They see me yelling into my phone

They tell me let go he is not the one
I thought I saw your potential guess thats what made me dumb
He don't want it not like you want it scheming and cheating
Oh girl, why do you waste your time you know he aint right


Telling me this i don't wanna listen
But you insist on repeatedly trying
To tell me lies and I just don't know why

Trying to make this work but you act like a jerk
Silly of me to keep holding on but the dunce cap
is off you don't know what you lost and you wont realize
Till I'm gone, gone, gone that I was the one
Which one of us is really dumb


But I just cant do this, i may be dumb but i'm not stupid.

Den dagen gick fort!

Nu har senaste veckan bara flugit iväg och främst denna dag! Satt i chock på jobbet sista timmen över hur fort dagen hade gått, har ju inte hunnit något alls! Jag som hade tänkt vara duktig och göra klart min hemtenta men lilla jag försov mig då jag inte hörde klockan imorse och jag fick med mig allt förutom batterisladden.. Men vem kan förmå sig att inte skratta när man ser en bild av en helförvirrad Erica, morgontrött och så, springa omkring i lägenheten och bara ösa ner allt jag trodde skulle med ner i väskan. Nåja, nu är jag hemma iallafall och har suttit sista timmer med tentan och har fått ihop cirka en sida. Nu är det bara sista frågan kvar att besvara och sedan lite små justeringar. Jag tackar gudarna att jag har till 15.00 imorgon på mig, för jag lär nog likförbannat sitta till sista minuten.

Just det, jag sitter och lyssnar på Spotify! Tackar Jonna min vän för det som hjälpte en vilsen själ med det. Min första tanke var att det kommer gå åt helvete då jag varken har tålamod eller är speciellt teknisk, men hon var snabb med att påpeka den fina och lättillgängliga instruktionen som jag skulle följa steg för steg. Stör mig dock på reklamen mitt i all bra musik, av vilken anledning ska man behöva lyssna på sånt trams? Nåja, jag är nöjd trots det!

Nu ska jag ladda hem lite musik och byta ut på mobilen för att ta mig en promenad, om jag inte inser halvvägs att det är alldeles för kallt, vi ser väl! Hojt!

Svettigt..

Det blev varken bak eller promenad då städningen blev lite grundligare än jag tänkt vilket innebar att den tog betydligt längre än jag väntat mig. Så nu har jag just kommit ut ur duschen så nu luktar både jag och lägenheten lite fräschare.

Nu hade jag tänkt sitta och dö av ett tag sedan ska jag försöka mig på att vända dygnet, lilla jag ska upp tidigt och jobba imorgon och jag kommer inte vara människa om jag lägger mig samma tid som jag gjort senaste veckan. Så ha en mysig kväll mina vänner, och godnatt! :)

Baka baka liten kaka?

Har just dammsugit lägenheten och jag håller på att fullständigt flyta bort, det blev varmt! Ska diska bort middagen och skura golven, sedan funderar jag starkt på att baka det julgodis och dylikt som jag hade tänkt ge bort till jul. Just nu har jag dock betydligt större lust till en promenad, så vi får se om jag gör detta fort så kanske jag hinner ut på en sådan också!

Back to buisness!  / E

Krämpa!

Ja, mina armar kommer vara döda imorgon. Närmare 1½ timmes promenad och jag fick ett samtal som räckte sisådär hela promenaden och lite till! Trevligt att ha någon att prata med dock, det kändes som att det gick så mycket fortare! :) Är å andra sidan väldigt förbannad på alla överarbetade traktor chaufförer just nu, som inte vill vara snäll och ploga gångvägarna.. Men bilvägen är ju förvisso viktigare. Nåja, nu hade jag tänkte duscha och sedan plocka bort lite saker som ligger och skräpar här. Hojt! :)

I valet och kvalet..

Kom just hem från jobbet och sitter nu och funderar på om jag ska röja lägenheten (vilket verkligen behövs) eller om jag ska gå ut och gå en promenad och bli blöt. För tillfället kändes inget speciellt lockande, men det måste göras.


Just det, snön har äntligen kommit!

Helgen i bilder











Det går bra nu, kompis det går bra nu!







Behöver jag säga mer än att den får mig på bra humör?

Det är med tårar i ögonen

"ALLTSÅ ERIKA! du är typ den sötaste och vackraste tjej jag vet. älskar då du lägger upp bilder på dig blir alltid lika glad. och jag säger inte detta för att du okså är en av mina bästa vänner utan att jag älskar din utstrålning och om man ska beskriva ordet söt så borde ditt namn finnas med :D dina ögon dina kinder din mun och ditt hår.. jag smälter sedan att du är den person som passar så jävla äckligt bra i glasögon gör mig lite sotis.

Saknar dig!!!"



Jag ska ärligt medge att jag förmodligen inte fått en sådan utvecklad och gripande komplimang någonsin. Jag sitter  här med tårar i ögonen och med ett leende på läpparna och du min vän är en av de få som kan lyckas med det. Man brukar säga att du gjorde min dag, du gjorde många, många fler. Tack!

 

Trött från topp till tå

Kom hem vid halv elva igårkväll, lagomt sliten. Har haft en helt underbar helg men är ändock glad att ha fått komma hem och sova i min egen säng. Jag har nog aldrig sovit så gott efter en iprincip sömnlös helg. Vi har skrattat så det sprutat tårar, vi har levt rövare på stan och dansat som aldrig någonsin förut. Korvar, turkisk yoghurt och diverse andra gåtfyllda namn, man kan inte annat än att skratta. En och annan chock har det blivit också, och jag har fått reda på lika mycket om mina vänner som jag har tagit reda på om mig själv och jag antar att min vän J hade fått en smärre hjärtattack om det inte vore för hennes goda hjärta (på alla plan, naturligtvis). Jag är fortfarande öm i hela kroppen och har fötter som vuxit sig större än jag trodde var möjligt, har dock återfått det mesta av känseln i mina tår och det måste jag väl tacka gudarna för då det var rätt obehagligt att inte känna dom :p

Sitter på jobbet idag och har fått bita i det sura äpplet, även kallat verkligheten. Men det är ganska skönt ändå, att få komma tillbaka ner på jorden efter en helg som denna. Kommer hem vid 19, lägger in bilder efter det ;P
 
/ E

Färdigpackad och klar!

Nu hade jag tänkt laga ihop något att äta så jag slipper svälta på flyget.. Väskan är så gott som färdig, ska bara stoppa ner smink och diverse annat som jag just har använt. Ser fram emot den här helgen, jag tror utan tvekan att vi kommer komma hem med en träningsvärk i magen som heter duga efter allt skratt! Sedan är det nog välbehövligt för oss alla tre att få komma iväg från denna tråkiga stad och träffa lite nya människor.



Eftersom jag förmodligen inte kommer uppdatera speciellt frekvent under
helgen så önskar jag alla söta varelser en jätte fin helg! :)

/ E

Själaglad

Jag har haft dom två kanske trevligaste hemmkvällarna någonsin, trots att jag har varit tvungen att tvätta! Berättade min lilla hemlighet för J idag (som du förövrigt ska hålla för dig själv ;) ), och jag fick mig ett lika gott skratt idag som igår. Och ikväll, jag sitter fortfarande med ett leende upp till öronen. Jag tror det här är bra för mig!

Nu ska jag packa och renbädda sängen för att kunna lägga mig. Jag tror morgondagen kommer bli en strålande dag, vad tror ni? :)

Det bara brast

Ja, det kan man ju få tolka som man vill.. I min mening har jag aldrig skrattat så mycket för mig själv som jag gjorde igår. Jag skrattade nonstop från det att jag satte mig vid datorn efter min promenad till det att jag låg i sängen. Helt klart en mysig hemmakväll!

Idag hade jag tänkt skynda mig ner till stan för att hämta min västerbottens ring som har varit inne på lagning, för kanske femtielfte gången nu. Fast jag har för mig att jag skulle få en helt ny ring om jag inte minns fel, annars har jag fått vänta himmelens länge för en lagning. Nåja, jag saknar den runt fingret så det ska bli skönt att få tillbaka den. Förut använde jag sällan ringar men nu är jag så van att ha minst en ring på vardera hand och nu när jag är helt utan då jag har fått sår av den andra, så jag känner mig jätte naken om händerna! Nåja, nu ska jag göra mig klar för att lämna lägenheten.

Imorgon far vi, har jag sagt det? Pyser iväg till huvudstaden och ska må allmänt gott, längtar som bara den!

Ha en bra dag!

Det är bara du

Älskade älskade vän, jag kan inte sluta skratta. Jag sitter med ett leende på läpparna och det blir bara större ju mer jag tänker på allt du just har sagt. Jag hettar om kinderna och blir generad, trots att bara du och jag vet varför. Fan vad jag saknar dig!

En suck av lättnad

Jag satt och pratade med M på sjukan innan jag for hem och gamla minnen började snurra i huvudet igen, vilket som vanligt medförde illamående. Jag fick dra en suck av lättnad då jag klev ut genom sjukhus dörrarna för att få kliva in i bilen. Sedan blev det en låång promenad och nu sitter jag och pratar med en människa som, ja, vad säger man.. Han har en tendens att göra en del galna grejer helt omedvetet och säga något som i andras öron skulle höras ganska dumt men som i mina är ett tecken på trygghet. Det är som att du vet när jag behöver dig.

Jag vill hem..

Fick ett samtal imorse som i min mening var ganska oroväckande. Jag sitter för tillfället på sjukhuset och kommer måsta stanna här tills ikväll. Folk som känner mig vet att sjukhus inte är min starka sida och jag skulle ge allt för att ha någon som håller min hand just nu. Trots att det inte är alltför allvarligt och jag vet att det kommer bli som vanligt igen alldeles snart så känner jag mig som en rädd tre åring som har tappat bort sina föräldrar.

Visst är sjukhus till för att hjälpa och personalen gör för det mesta ett fruktansvärt bra jobb, men jag hatar sjukhus. Jag har spenderat alldeles för många ensamma och smärtsamma timmar i denna byggnad.

Vad riktigt hände?

Var duktig och gick och la mig i tid igår då jag var helt slut. Av någon konstig anledning vaknade jag strax innan sju imorse och kunde under inga omständigheter alls somna om. Jag av alla människor, den absolut tröttaste morgonmänniskan som gått på denna jord vaknar sju en morgon jag kan sova ett flertal timmar till på. Det slutade med att jag satte mig i soffan, med en massa ljus tända och käkade frukost. Visserligen är det ganska mysigt att äta frukost med tända ljus då det fortfarande är mörkt ute, men i min mening är sängen ännu mysigare.

Nåja, nu ska jag göra mig klar för att fara på salongen och göra nya naglar och efter det bär det iväg till jobbet! Ha en bra dag gott folk :)

Julbord nästa!



Blir upphämtad på cirka tio minuter för julbord på droskan,
ska bli riktigt mysigt faktiskt. Har som ni ser en väldigt fin (men ovanlig på mig!)
färg på mig, dagen till ära :)

Ha en mysig kväll!

Det blev en knasig start på dagen..

Nu saknar jag Frida lilla som är kvar i Indien, där det förmodligen är rätt varmt och skönt. Jag vill att du ska komma hem så jag får höra allt du har varit med om! Det är tråkigt här utan dig, trots att vi inte längre kommer spendera så många timmar innanför skolans väggar. Jag behöver råd och tips på uppsatsen och du är den enda som kan förstå mina dumma frågor.

Sedan vill jag till mamma, fick ett desperat begär av hennes närhet. Jag har en del som jag vill prata med henne om som egentligen inte är av något värde för mer än oss. Helst av alla skulle jag vilja vara fem år gammal igen,  och krypa upp i hennes knä utan alla dessa världsbekymmer som man kan dra på sig i dagsläget. Jag längtar till jul då det förmodligen kommer vara den enda period i december som jag kommer ha möjlighet att fara dit. Det känns lite tragiskt men så är fallet. Nu ska jag rycka upp mig och göra mig iordning för att fara på salongen och hämta upp brudarna för en sväng på stan!

Ha en bra dag!

Nej, men vi spårar väl aldrig?

Ja, tanken var ju att vi skulle se film hos F ikväll, vilket vi även gjorde. Till saken hör att när småtimmarna börjar närma sig har vi en tendens att spåra ur, äh vafan, det har vi alltid. Det handlade om keso, svampstuvning och gurka. Tyvärr kan jag nog inte säga så mycket mer än det med tanke på att vi alla tre förmodligen skulle hamna på psyk1 på sjukan. Vi får helt enkelt hålla oss till mat benämningar ikväll. Det handlade även om orena laka, håriga arslen och pinnbröd. Det går inte att INTE skratta när vi är tillsammans och jag gruvar rent utav över hur jag ska överleva helgen då vi kommer bo tätt ihop i hela tre dagar, jag vet inte hur det kommer sluta.

Jag sa att jag skulle skriva ett testamente om något skulle gå snett, så härmed förklarar jag alla mina tillgångar att fördelas mellan J, F och syster. Mamma kan få något också, vet dock inte vad då hälften av mitt hem kommer från henne redan så jag betvivlar att hon vill ta tillbaka det igen. Nåja, förhoppningsvis räcker det med att man kommer hem med träningsvärk i magen och sömnbrist. Roligt kommer vi ha, oavsett vad.

Mysarkväll

Ringde min kära syster tidigare idag och vi kom överens att vi skulle köra på hemmakväll hela kvällen och inleda denna med en pizza i Holmsund. Sagt och gjort, vi åkte till Hsund och köpte varsin pizza, varav halva ligger i kylen och jag är fortfarande PROPPmätt. Sedan har vi sett två relativt dåliga filmer, men det var egentligen saksamma. Jag fick spendera en kväll med min syster och tyvärr har det inte kommit att bli så många sådana kvällar. Förhoppningsvis blir det ändring på det när saker och ting har lagt sig och kommit på plats. Nu har jag siktet inställt på huvudkudden för imorgon väntar jobb! Sov gott :)





/ E

Helt klart godkänd!

Gårdagskvällen var helt klart över förväntan.
Jag hade fruktansvärt roligt och väntar med spänning på nästa personalfest!

 
 

Ironiskt nog togs dessa kort efter varandra,
med de helt ovetandes om den andres gest.
Vi fick oss ett gott skratt efteråt kan jag ju tala om :)

20091204



Ersboda nästa!

Från en dörr till en annan

Har just kommit innanför dörren, sprang en snabbis på stan efter skolan. Hann med bolaget, att köpa en klänning som jag förmodligen kommer ha ikväll samt en juice till min efterlängtade passoa drink! Så nu hade jag tänkt hoppa in i duschen, värma lite mat och sedan är det dags att fara. Någon frivillig som vill köra mig?

Påtal om det så känns bussen väldigt främmande nuförtiden. Vi åkte ju buss förra helgen, och gissa om jag kände mig malplacerad. Förmodligen för att man varit bortskämd med bil och chaufför dom senaste åren, men också för att det har förändrats så pass mycket. Jag menar, jag åkte buss i över två år till skolan och då kändes det inte konstigt alls. Men som sagt var, man är bortskämd med bil, det är förmodligen så enkelt.

Gott folk

Hör och häpna, jag har tänkt vika in för kvällen nu och klockan har inte ens slagit 22.30? Till saken hör dock att jag har sovmorgon likförbannat imorgon som jag mer än gärna utnyttjar, så det där med att ställa om dygnet kommer ju skita sig ändå. Tur att jag inte har så mycket mer skoltimmar att behöva oroa mig över eftersom vi har en massa dagar nu som förfogande för vårat uppsats skrivande. Det innebär förvisso jobb för min del, men ändå skönt eftersom jag antingen har dags eller eftermiddags pass.

Nåja, jag säger tack och godnatt nu!

Det slog fel..

Det är tur att vi är olika, kan inte säga det bättre än så.



Skulle som sagt var försöka vända på dygnet igårkväll, det gick inte riktigt som det skulle.. Gick och la mig vid två och somnade väl inte förrän en timme senare. Steg upp vid åtta imorse så jag hoppas ju till gudarna att jag tar mig för att sova när jag blir trött ikväll. Måste nämligen vara pigg imorgon då L just påminde mig att det är personalfest imorgon! Det hade jag totalt glömt bort så det var tur att hon sa det. Tanken är att vi ska vara hos L och se idol innan utgång och att vi sedan, för att alla småbarn (mig inkluderat) ska kunna ta sig in är tanken att vi ska fara till Allstars. Det var ju minst sagt trevligt förra gången så det kan ju sällan bli sämre :)

Tillbaka till jobbet! / E

Myror i brallan

Jag satt ett tag och pysslade och påbörjade en del rim, vilket jag sällan skriver på julklappar. Har en vision om lite personligare julklappar i år och lite extra tid och själ måste väl ändå innebär några rim? Det jag ville komma fram till är att jag sällan kan sitta still speciellt länge, jag måste upp och röra på mig! Så det fick bli en promenad ute i det kalla. Kände där på slutet hur mina stackars ben började domna bort, men det känns ändock väldigt bra att få röra på sig. Det är bara synd att man inte kan hålla igång tempot man är van vid på grund av isbelagda gågator. Men jag lyckades ta mig runt min rutt utan att falla och det säger nog ganska mycket med tanke på hur fumlig och klantig jag kan vara :)

Nu ska jag ta en välförtjänt varm dusch. Sedan får vi se om jag sitter med uppsatsen en stund eller om jag rent utav ska försöka vända på dygnet och lägga mig tidigt ikväll. Det lär vi nog bli visse om har jag en svag känsla av. Ha en mysig kväll!

En stund för mig själv..

 Shontelle ft. Akon - Stuck with each other
Danger Danger - I still think about you
Journey - Dont stop believing
Jason Derulo - Watcha say
Sean Kingston - Facedrop
Lady Gaga - Monster
Erik Hassle - Hurtful
Lifehouse - Broken



Lite av den spellista som kommer underhålla mina tankar för ett tag. Hade tänkt sätta mig ned och pyssla lite och vad är då inte bättre än en massa bra musik att lyssna på. Det är nog lite av min terapi, en massa bra musik. Man tänker nog inte på det, men vart man än är så spelas det något oavsett om man är medveten om det eller inte. Musik påverkar mer eller mindre och många gånger kan lyrics innebära texter av ord och meningar som träffar på platser man inte trodde var möjligt.. Mycket svammel nu, men det är väl jag i ett nöskal?

Kunde inte ha sagt det bättre själv..

"Du flyger högre än oss andra
De får se upp varenda gång
Först när du tar dig ner på jorden
Först då kan jag va din vän

Jag mår bra och det blir vackert
O lika sorgset som förut,
 men här finns inga brustna hjärtan

Du säger att jag skrämde bort dig,
men du var ju aldrig här.

Du var ju aldrig här"


Snacka om att ha vänt på dygnet..

Jag har de senaste dagarna suttit uppe på nätterna och jobbat vilket har resulterat i att jag har sovit på dagarna. Det är inte bra och jag måste försöka vända om mitt dygn! Jag mår jätte dåligt av att vakna sent på dagarna och iprincip sovit bort det lilla ljus jag skulle kunna ha fått under dygnets 24 timmar. Problemet ligger dock inte på att kliva upp utan att få somna. Jag har ju försökt lägga mig i tid men jag ligger ändå bara och vrider och vänder mig i sängen till det att klockan slår två- tre på natten..

Nåja, nog om mina sömnproblem. Jag ska sätta mig ned nu och göra en granskning som vi börjar med om cirka en timme på skolan, så jag hoppas att jag hinner. Det är dock bara på två sidor så det ska nog inte vara några större problem. Sen efter skolan hade jag tänkt fara till Expo och se om jag hittar mammas sista julklapp!

Ha en bra dag! / E

Det där lilla extra

Var hem till mamma och Thomas idag och som jag väntat mig kom jag därifrån med snäppet bättre julkänsla. Det var som mamma sa, vi är så van att det ska se ut som det gör hos mamma och känner oss så hemma när det ser ut så. Hon förklarade att Thomas barn hade varit och hälsat på igår och stannat till i hallen av förundran över den mysiga julkänslan. Men det är som jag säger, mamma gör det alltid bäst, rakt av!

You´re messing with my head..

Drömmarna är tillbaka och jag gillar det inte.

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0