These are my happy tears, don't make me stop

Godmorgon alla underbara :)

Längtar efter morgondagen då jag får några timmars extra sömn.. Har börjat sex de senaste två dagarna och trots att det är skönt att sluta relativt tidigt på eftermiddagen så är det fortfarande en pärs att kliva upp. Klockan fem är ju mitt i natten för bövelen! Kan inte förstå de som kliver upp så tidigt frivilligt!

Till något som däremot känns brabrabra, det blir en flytt! Eller ja, papper är skrivna och nu ska de bara granskas och godkännas av respektive fastighetsbolag innan det går att flytta men vi ska ligga på de som örnar! Jag vill flytta, likväl som kvinnan jag ska byta med, innan jul. Hon har redan börjat packa dock, vilket jag inte har gjort.. Vill inte ens tänka tanken på vilken pärs det kommer bli att packa allt jävelskap och skrot jag har dragit på mig. Nackdelen med att bo i en lägenhet med utrymmen är att man placerar saker i dessa utrymmen... GÖR INTE DET! Har nu en såkallad klädkammare som agerar förråd med saker bokstavligt talat från golv till tak. Det känns mindre roligt att packa. Det är porslin och en massa annat rat som måste packas också plus att jag har dragit med mig en massa av mammas skrot hem som jag nu ångar bittert. Men det är bara att bita ihop och köra så man får det gjort :P

För er vänner som läser bloggen, jag behöver och skulle uppskatta all hjälp jag kan få! Får muta med middag och alkohol om det känns lättare med några kalla efteråt ;)

Puss

With a smile on my face and good feelings in my heart

Igår fick jag en riktigt trevlig nyhet, så innan jag gick och la mig satt jag med ett stort leende på läpparna. Allt är inte riktigt klart än men förhoppningsvis blir det en flytt i december. Då papper ännu inte är skrivna vill jag inte ta ut för mycket i förskott, men jag håller tummar och tår att allt går vägen. En flytt skulle då alltså innebära att jag blir vi och att vi får det större. En rätt trevlig känsla faktiskt :)

"Good things just keep coming"


The sun will come up, the sun will go down, but i still swear it's a wonderful life

Haha, vilken tragisk uppdatering det är här. Har på allvar funderat på att ta bort bloggen eftersom jag inte har förmågan att hålla den levande. Enda anledningen till att den fortfarande finns kvar är bland annat på grund av alla bilder och texter som jag har lagt ut de senaste åren. Bör även tilläggas att jag skulle kunna uppdatera betydligt oftare om det inte vore för att jag tycker att bloggen blir fruktansvärt tråkig utan bilder, men idag får den bli det. Jag lever iallafall, om än det ibland känns som att jag måste stanna upp för att låta det hinna ikapp. Allt går så fruktansvärt fort nu och inom en snar framtid står jag med examen som jag inte vet vad jag ska göra med riktigt och det gör mig nervös. Än är den en bit bort och jag ska försöka göra så gott jag kan tills dess men det slår mig dagligen dags att jag snart är klar, hela 3,5 år senare. Det gör att jag börjar reflektera över vart jag stod då jag började, vem jag var och vem jag har blivit. Idag är jag inte den person som fanns då, jag har utvecklats, hittat nya sätt att se på saker, prioriterar andra människor och jag vill nog påstå att jag har gått och blivit vuxen. Jag har lyckats hitta bitar som jag förut inte visste fanns. Samtidigt som jag är glad över det jag har så finns tankarna fortfarande kvar på vad som skulle kunna hända längre fram. Vart jag, vi, kommer att hamna. Spekulera går ju alltid, men för bara tre år sedan trodde jag aldrig att jag skulle sitta där jag sitter idag, vara den jag är och med de jag är med, så vad säger att det blir som man tänkt sig längre fram?

"Life works in mysterious ways"

Jag sitter som inne i en bubbla av härlighet

I helgen gjorde jag något som kommer att förändra mitt liv, om man kan vara så drastisk. Jag har för första gången köpt något för min egen skull som jag kommer ha nytta av en längre tid framöver och som jag är helt övertygad kommer leda till långa härliga stunder ute i vinter. Jag har köpt en skoter! Trodde den dagen skulle vara så mycket längre bort men i lördags hände det! Jag blev skoterägare på riktigt. Min, min alldeles egna. Helt sjukt att något som sådant kan inge sådan lycka. Satt i ett lyckorus från lördag till söndag. Var ut och startade den stackaren tre gånger under loppet på bara några timmar och jag har stått på grusplanen och hoppat av glädje. Nej mitt herrskap, jag trodde faktiskt inte att en sak gjord av plast och metall skulle kunna göra en människa så full av lycka. Det är helt fantastiskt vilken känsla :)

Min pärla :)

175 sidor in i boken blev det väldigt intressant..

"Mellan 5000 och 7000 svenskar dör varje år på grund av sjukdomar eller skador som har samband med alkoholdrickande. Dödligheten bland storförbrukare av alkohol förefaller ha ökat speciellt i de yngre åldersgrupperna. Omkring en femtedel av alla patienter som tar sin i akutsjukvården har alkoholproblem. Inom den psykiatriska sjukvården är andelen alkoholfall omkring 40 procent. Man räknar också med att 20-30 procent av alla som dödas i trafiken har alkohol i blodet. Mer än 10 000 vårdplatser inom socialtjänst och sjukvård används för alkoholvård. Alkoholens totala samhällskostnad har beräknats till 80 miljarder. Om man till dessa siffror lägger kostnader för narkotikamissbruk, är missbruksbehandling på såväl förebyggande som klinisk nivå en mycket angelägen fråga" (Hansson, 2010).

Time flyes by and today became yesterday

Halloj!

Helgen bara försvann! Kan inte förstå att dagarna går så fruktansvärt fort, det är nästan skrämmande. Helgen spenderades nere i Övik iaf, så vi firade hjärtat i lördags och efter det blev det haloweenfest med brudarna. Hade väldigt trevligt och det är ganska intressant att se hur folk definierar det här med utklädnad. Vissa kommer gående i så lite kläder att de praktiskt taget hade kunnat gå naken och i min mening kan jag inte påstå att det är mycket till utklädnad då. Men alla är vi olika och tur är väl det :)

I övrigt har det inte hänt så mycket. Var hos systeryster igår och firade henne och for sedan iväg till Klabbis för att hälsa på mina favoriter där ute. Helt fantastiskt hur fort utvecklingen går på de små! :)

Annars då? Ja, det är jobb och plugg som gäller.. Har en uppgift som ska in på torsdag som jag i vanlig ordning inte ens har börjat med, så det kanske är dags att sätta igång med det idag. I övrigt längtar jag till helgen då vi ska upp mot Kiruna för att förhoppningsvis (!) få med oss en skoter hem. Jag håller tummar och tår :)

Bild från i lördags. Johanna aka. Djävulen var nog helt klart kvällens bästa utklädnad ;P

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0