Nedbrytbar

Det började bra men slutade i kaos. Att bli för onykter och bryta ihop är inget jag är van vid, och jag skäms mer än någonsin. Men jag orkar inte mer nu. Jag kan inte ens hantera mina egna problem på ett vettigt sätt, och än mindre ta tag i alla andras. Jag är fan inte mer än människa. Hädanefter ska jag inte ta del av någon annans problem. Det får låta egoistiskt och jävligt, men jag klarar inte av det längre. Det har gått för långt för länge sen. Jag vill må bra igen, men det kommer ta ett tag att bearbeta. Jag är mänsklig jag också, och det går inte att begära hur mycket som helst från mig jämt. Jag hör inte hemma här. Jag vill bort, flytta och försvinna. Hade det gått hade jag glömt och gått vidare, men det är inte så enkelt.


Ångestfylld och Besviken

måndag

Av någon väldigt konstig anledning finner jag mig alltid vid denna sida och på humör för att skriva på måndagar. Vet absolut inte vad det beror på, men det är väl bättre med en vecko uppdatering än ingen alls, right?

Snart är det faktiskt dags! Studenten och allt vad vuxenlivet innebär. Det ska bli riktigt roligt att få stå på egna ben. Vi har kommit en bra bit med studentlakanet nu också, och det ser så bra ut! Sedan har jag pratat med Marita på två våningar, så vi blir 50 stycken på studentkvällen, en tacobuffé och en hel våning för oss själva. Det kan fan inte bli bättre än så, jag är så jävla taggad! Det är dock en hel del som ska göras innan man få avjnuta den kvällen, jag har svenska, pss och ett religionsprov som jag måste göra färdigt. Plus projektrapporten som vi inte ens har börjat på.. Det känns drygt som fan, men det är bara att bita i det sura äpplet för nu är det inte så länge kvar. Sedan kanske man kan få jobba ihop lite pengar och resa lite, eller plugga och bli något vettigt. Jag får snart besked om jag har kommit in på mina ansökningar till universitetet, men jag är fortfarande kluven och vet inte än om jag vill börja på en gång efter gymnasiet. Just som det känns idag så har jag varken ork eller engagemang, men då ändrar jag mig från dag till dag också så det kommer nog inte bli det lättaste beslutet att ta, om jag måste det vill säga. Nu ska jag sätta igång och plugga lite svenska författare, det känns inte alls för roligt, men det ska redovisas på onsdag så jag är illa tvungen.

image20

Jag lovade en bild på tatueringen, så här kommer den.
Taget direkt efter avslutad sittning.

tatuering

Då var den gjord! och den sate som säger att det inte gör ont, han ljuger! Det gjorde ont som satan, men jag genomled. och gussekarl så snyggt he blev! Jag är riktigt jävla nöjd faktiskt, det var värt varenda svettdroppe. Bilder kommer inom kort

YEEEY!

Emma och Kicki kommer upp på min student! :D
Fan vad glad jag är nu! Och det är inte ens länge kvar, wohoo!


image19

BF05 TJALALALALA!

måndag

Då har man varit nere i Sundsvall på Ikea och inhandlat lite saker. 90% av sakerna skulle dock hivas in i husvagnen. Sedan idag har jag varit och kollat på tyger till nya gardiner som jag ska sy till husvagnen, vita med rosa och röda rosor känns lite vågat ^^ Så det får bli något mer diskret och modernt. Men jag, så huvvevild som jag är, har ju inte mätt fönstrena, så jag måste göra det innan jag köper något tyg. Nu sitter jag och väntar på att jag ska få ta ut kakan ur ugnen så jag får fara och hälsa på mamma. Hon har också plockat ihop vissa saker till vääägnen! hehe

Sedan ska jag tatuera mig på fredag, det börjar fan brännas nu alltså. PÅ riktigt! och ja Emma, det blir tigern! Jag är inte speciellt skillad då det gäller detta så jag vet inte hur man svarar på kommentarer... hehe

Nu känns det bara som att jag sitter och svamlar och pratar om saker som jag har tagit upp redan, men jag har inte mer intressant liv än såhär. Det händer sällan något, men när det väl händer då fan äre värt att nämna!

GODBYE

dagen efter valborg

Gårdagskvällen var mycket trevlig. Det blev mat,fika och godis av dess like. Man slipper definitivt vara hungrig hos anderssons, det är ett som är säkert. Jag är fan fortfarande proppmätt. Sen har vi varit förbi och planerat en kidnappning av lilla Agnes nästa helg, så vi ska få ha henne på lördag. Det ska bli mysigt! :)

Förövrigt har min käraste sambo köpt husvagn, så nu jävlar ska vi ut och sinka söderlänningarna i sommar.

EN VECKA KVAR! Jag tror faktiskt ärligt att jag aldrig någonsin har längtat efter smärta så mycket som jag gör nu. Det är fan sinnes ändå. Jag vet att jag iprincip kommer svimma eftersom min smärttröskel är LÅG, väldigt låg. Så då ska man till att gadda ryggen. Men det bli nog jäävligt nice när man har stått ut och den är klar. Wiie, jag längtar!

Nu ska jag sova, ska upp imorgon och bila ner till Ikea. Sen fortsätter färden till min andra käreste.


Puss och Godnatt

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0