Det doftar lika bra som det smakar

När man har lite för lite att göra luktar det genast ganska gott i lägenheten. Har bakat choklad muffins alá amerika style med chokladbitar osv i. Vet dock inte vad jag ska ha de till eftersom jag själv blir ganska mätt av att bara baka de. Har nog fått det från min käre mor, ju mer man bakar desto mindre vill man äta själv. Men ikväll ska jag nog få i mig en iallafall.. Hade tänkt ta med mig några och bjuda på hos A, om det blir dit vi ska. Väntar för tillfället på ett samtal som ska bekräfta vart, när och hur :)

Nu har min kära kusin landat (hoppas jag) och det har varit väldigt trevligt att ha dig här. Synd bara att vi ses alltför sällan! Ska ta mig i kragen framåt sommaren och se om jag kan komma ner själv efter skolavslutningar och student vilket jag naturligtvis ska fara på. Älskar Göteborg och Varberg under sommaren med gröna gräsmattor, stekande sol, kullerstensgator och små söta byggnader. Ja, nog ska det bli mer än en resa i sommar!

Det slog mig på riktigt idag att jag inte kommer bo här i sommar och det var nog med blandade känslor av glädje och lite sorg som jag mindes alla sommarkvällar vi suttit ute på gräsplätten och druckit kalla drycker, grillat och haft det allmänt bäst. När min köksdel har omvandlats till dansgolv och när förbipasserande kommit ner och gjort oss sällskap. I sommar kommer det inte  bli så mycket mer av det eftersom jag kommer bo på tredje våningen. Allt har faktiskt inte varit tabu, det har varit en helt fantastisk första lägenhet (första egna lägenhet) men allt det goda kan ju bara bli godare, eller hur? :)



Från en av många trevliga sommarkvällar :)






Tokmys

Hade en riktigt mysig kväll igår! Det blev sen tacomiddag framför melodifestivalen och en rätt bra film lite senare. For hem efter tolv någon gång på kvällen och har nog aldrig kört så sakta längs den vägen någonsin men det hade snöat och drevat så jävligt att den knappt gick att ta sig fram. Nu säger jag som F och J, snön får gärna sluta falla nu.

Vaknade av att E skrattade som ett tok här imorse då hon låg och såg på tv. Nu har vi just ätit en riktig dunder frukost. Var länge sedan jag dukade upp så ordentligt på morgonen men det blir väl kanske lätt så när man bor ensam. Sedan har jag som sagt var ganska svårt att äta på morgonen så det bidrar säkert. Men idag blev det allt från ägg, juice, mackor till flingor och en kopp te.

Nu ska vi hitta på något här! Ha en bra dag :)

Det ser ljust ut, sa han längst fram i tunneln

Ska snart fara iväg och hämta upp syster sedan fara till flygplatsen. Skulle ge allt för att själv få lyfta ikväll, oavsett vart sålänge det är ljusare än här. Men jag får glatt vänta till i Augusti om det inte blir någon impulsiv resa någonstans innan dess. Satt och pratade med A om sommaren efter att J hade farit och jag blev genast på bättre humör. Vi behövde som inte säga så mycket mer än att det ordnar sig så kände jag mig tryggare. Sedan att han tog upp fenomenet uteservering och grillkväll i samma mening gjorde ju saken bara än bättre. Det fick mig faktiskt att längta något till sommaren utan den där ångestladdade magkänslan jag har haft förut.

"Kolla upp die hard filmerna - hans budskap är enkelt: Jippi kai yay mother fucker!
Det kunde inte bli mer klockrent sagt än så :)

-

 

Optimisten Jonsson

Det är ju kul att man vaknar upp till Js äckligt störiga ringsignal trots att hon inte ens är här. Tur att man stod med fötterna på golvet redan annars hade det kunnat sluta illa. Det värsta av allt är att det är en sån signal som fastnar på hjärnan och som man sitter och nynnar hela dagen fast man inte ens vill. Ska fan radera den nästa gång jag får en chans till det!

Ikväll kommer kusin igen, blir lugnt med en mysmiddag och melodifestival. Tycker det var en väldigt bra idé, inte så konstigt att den kom från mig då.. HÖHÖ. Nej, jag är inte alls självgod ;)

Nu ska jag stoppa i mig något att äta sedan ska jag iväg till André för att se vad dagen har att erbjuda.

J




Du är en ängel, tack för att du finns.

Förresten

Var och hämtade ut biljetterna för buddy holly musikalen nästa helg och fick höra att P ska med också. Han skulle som jag följa sina föräldrar så det känns bra att man inte blir ensam med en massa gamm folk (förlåt mamma :p)

Sedan vet jag några som var lite nyfikna över hur det gick med lägenheten så jag ska väl säga då att alla papper är påskrivna och min nuvarande lägenhet ska ligga ute på internet nu. Från den 1a Juni byter jag adress! :)

En fruktansvärt fin start på dagen ska jag ärligt medge :)

Från ett jobb till ett annat..

Hann bara hem från jobbet så åkte jag till nästa. Visserligen i syftet att hålla J sällskap och för att hälsa på min brukare som jag inte sett på ett tag. Tänk om man kunde vara glad för samma saker som honom, att se det positiva i de små sakerna som gör tillvaron lite bättre. Att jubla när bilen startar till exempel, det bör ju inte vara en självklarhet. Det finns så mycket man bara tar för givet som man kanske inte borde.

Har iallafall haft en mysig kväll trots att det inte blev så mycket film viket var tanken i början. Såg iallafall tv4as solsidan, utan tvekan en guldkant på vardagen. Helt klart humor på min nivå, dvs väldigt låg! :p

Natt snart, får se om mina gröna vill se svart inatt..

Risk för svammel..

Alltså, ibland undrar man hur folk riktigt är funtad? Blir irriterad av bara tanken och rent av förbannad på mig själv att jag tillåter det att hända. Hur jag än gör blir jag bara frustrerad. Kan inte låta bli och sitter med knytna nävar i tron om att det ska fungera, vilket det inte gör. Sen när blev jag såhär? Vet att jag inte är ensam och att det är mänskligt men det tar på mer än vad jag vill erkänna. Försöker intala mig själv att jag inte bryr mig trots att det skriker inombords. Känner mig bara trött på allt nu, inte ens det jag tidigare tyckt varit intressant och trevligt är roligt längre. Skulle vara skönt att dra sig loss och vara lite drastiskt, men jag är fast här i 1,5 år till vare sig jag vill eller inte. Skulle vara skönt att vara den som tog sådär lätt på allt och som inte funderade så jävligt på minsta lilla sak, men sån är jag inte. Har försökt intala mig själv att det är bra att tänka och fundera och att det ger mer än vad det tar, men nu vill jag gärna hitta den där off knappen mina kära vänner har pratat om. Att få sova en natt utan att vakna stup i kvarten av oroliga och skumma drömmar, om jag får somna alls på grund av på tok för mycket tankar.

Jag hoppas det vänder, för det känns inte trevligt att vakna kallsvettig varje natt i tron om att man har sagt eller gjort något som man sedan inser att man har drömt. Hatar dessutom hur allt går upp och ner. Vissa dagar och nätter går det relativt bra medans andra kan dimpa på minsta lilla grej. Behöver egentligen inte vara något märkvärdigt som stör mig för att hela dagen ska vara förstörd och så är jag inte, inte egentligen.

Fan vad bra allt var när världen bestod av glass och leksaker. På den tiden man tyckte att folk i min ålder var tok gamla och då sand var godare än mat. Fan vad lite bekymmer man hade då.


Inspirations maraton

I väntan på J sitter jag och inspireras av allt fint man kan klä väggarna med. Inte bara färg och tapeter utan även tyg eller andra trevliga accesoarer. Får se vad jag bestämmer mig för att pryda väggarna med, men jag har iallafall två frivilliga brudar som vill hjälpa mig att måla om jag får stå för det själv. Just för tillfället känns det som en rätt trevligt idé. Tror det kan komma att bli rätt vilda kvällar och förmodligen rätt trångt i sängen då vi förmodligen kommer slockna där allihop. Men det kan vara ett trevligt innan-sommaren-mys-projekt. Har även lite ideér om att tapetsera garderoberna inne i sovrummet med det som blev över från fondtapeten här i lägenheten. Jag tror det kan komma att bli sjukt snyggt!

Nu ska jag sluta spekulera, allt är ju faktiskt inte klart än!

Nu pyser jag!

Jahapp, då var man fattig igen..

 


Har köpt mig ett par shorts som jag tror kommer bli sjukt snygga tillsammans med mönstrade strumpisar och kängorna jag har beställt, om jag kan ha skorna dvs. Försökte hitta en nya kavaj också men icket, så jag får nöja mig med den jag har sålänge. Åh, nu vill jag ha sommar! Springa runt i shorts och vita tygskor som inte håller sin vita färg speciellt länge men som är fina ändå. Kommer leva och bo hos min mor i sommar tror jag. Förhoppningsvis blir det varmt så jag kan bänka mig på vattenskotern de dagar jag är ledig!

Nu ska jag städa undan lite här innan jag ska tillbaka ner på stan för att handla lite middag med brudarna från klassen. Blir hemmagjord pizza och förmodligen en massa skitsnack. Kommer nog bli en hel mysig kväll :)

20100225

Ska springa ner till stan nu för att möta upp J. Tanken var att vi skulle fara och simma men sedan kom jag på att jag är utan bikini överdel så då tänkte vi att det kunde vara en bättre idé att springa en sväng på stan för att fixa det. Själva tanken var väl att vi skulle umgås så vart vi är någonstans spelar faktiskt ingen större roll :)

Fick ett samtal av min chef, eller en av mina tre. Det ser lovande ut med jobb i åtminstone fem veckor framåt! Det kunde ju inte komma lämpligare eftersom jag efter morgondagen bara har kvar min schemarad. Har även pratat med min hyresvärd också och jag ska få komma och skriva papper imorgon förmiddag. Jag vet att man inte ska ta ut något i förskott så jag väntar med ett riktigt erkännande till imorgon :)

Ha en bra dag!

När humöret dalar..

Egentligen skulle jag ha sovit för många, många timmar sedan. Sitter uppe och tittar igenom en massa sommarbilder som brukar få mig på bättre humör men inte ens det hjälper. Blir mest bara besvärad över hur fruktansvärt tråkig min sommar kommer bli utan mina änglar. Kommer inte alls bli samma sak utan er..



Vem ska förstå det här till exempel?

Just ikväll är jag lycklig

Efter personal middagen for jag till lägenheten och tittade. Personligen har jag problem att kunna sätta mig in i en möblerad lägenhet och hur den ska kunna se ut när jag är klar med den. Som tur var hade jag med mig F som hjälpte mig på traven. Ska fara ner till hyresvärden imorgon och prata med de, och förhoppningsvis säger jag upp min lägenhet imorgon. Hoppas hoppas hoppas!

Då kommer mina kära damer förmodligen få spendera en och annan svettig natt hos mig. Det ska målas och tapetseras om och vi får se om jag tar på mig det uppdraget själv så det blir gjort. Får väl muta med en god middag och några glas vin (för er som dricker, jag själv får svälja rödfärgad saft). Jag tror det kommer bli bra. Är så uppe i varv nu att det är lite svårt att tänka rationellt, men efter att ha pratat med en av mina tre chefer idag ser det ut som att jag kommer ha jobb framöver också så det ska nog ordna sig :)

Nu ska jag försöka släppa allt och låta min stackars hjärna vila några timmar innan jag ska upp igen. Godnatt!

Solstrålarna letar sig inåt..

Vaknade idag av att solen letade sig in mellan persiennerna och som alltid när solen lyser är det oundvikligt att le lite. Jag hoppas innerligt att denna absurda kyla kan tona ner så det går att faktiskt njuta av alla fina dagar. Förhoppningsvis blir det bättre till helgen så man får ta med kusin vitamin på en skoter tur :)

Nu hade jag tänkt städa undan lite (det har jag sagt i tre dagar nu..) och göra något att stoppa i magen. Får bli något lättare då jag ska på middag med jobbet senare i eftermiddag. Får se om jag hinner med lite bowling också innan jag måste dra vidare för att se på lägenheten.



:)

Det dövar inte bara öronen..



"There are time when I feel I'm afraid for the world
There are times I'm ashamed of us all
When you're floating on all the emotion you feel
And reflecting the good and the bad

Will we ever know what the answer to life really is?
Can you really tell me what life is?
Maybe all the things that you know that are precious to you
Could be swept away by fate's own hand"

Man måste älska det

Jag håller tummarna!

Efter middagen imorgon ska jag få titta på lägenheten som jag innerligt innerligt hoppas ska få bli min! Tycker jag bara om den skiter jag i hur mycket mer i månaden jag kommer måsta betala, jag måste upp och ut härifrån iallafall. Har ändå kommit fram till att jag kan dra ner bensin kostnader i och med flytten då det blir att promenera eller cykla till skolan. Sedan har jag varit ganska slösig när det gäller mat. Har inte haft någon som helst framförhållning när det gäller sånt. Blir det en flytt ska jag bli duktigare på att skriva listor och köpa endast det jag behöver, i dagsläget köper jag det jag är sugen på för tillfället. Men är man uppvuxen så är det kanske inte så konstigt att man har lite slösaktiga vanor?

Nåja, jag håller tummarna!

Walk in the garden of life

Det är bättre idag, tror jag. Är fruktansvärt trött och slut i kroppen men det har nog med mycket att göra. Satt och sorterade papper här hemma till halv tre inatt, vid kvart över tio imorse kommer F instormande i lägenheten och är i min mening på tok för taggad på träning :p

Vi tränade i närmare två timmar, gick väl sisådär. Har enorma problem med mina lungor så jag ska fara och hälsa på farbror doktor imorgon har jag tänkt. Somnade en stund på soffan och vaknade lägligt för mitt möte med det nya bolaget. Som det ser ut kommer jag få inskolning på hemtjänst och det tackar jag gudarna för! Ska bli skönt att slippa ta lån om det nu går som jag vill att det ska göra.

For sedan och skulle handla då jag pratade med F och kom fram till att vi skulle fara på MAXI och storhandla istället när hon kommit hem från jobbet. Fick med mig dagens middag iallafall, och en lite "tack för att du ställer upp" blomma till henne (tur att det var snittblommor som ändå SKA dö) ;P

Nu ska jag äta, ha en mysig kväll!

En massa nytt

Det är väl ingen nyhet att kvinnor shoppar i tron om att betala bort känslor man inte trivs med. Jag likaså. For på Stadium och stod i en helvetes kö som jag aldrig vill stå i igen. Mina fötter mådde inte bra efter det. Men tjurskallig som man är komme man sig in. Fick med mig ett par jeans, två jackor, ett par mjukisar, en keps och en mössa därifrån. Allt som allt skulle det ha gått på närmare 3000, men efter rabatten blev det inte ens 700 kr. Jag borde vara överlycklig men det är jag inte. Eller ja, ett jätte bra köp var det ju, men att man aldrig lär sig att spendera pengar inte får en att må bättre. Får se om en massa frukt och lite sällskap kan få mig på bättre humör.



Have you run your fingers down the wall and have you felt your neck skin crawl when you're searching for the light? Sometimes when you're scared to take a look at the corner of the room you've sensed that something's
watching you

Have you ever been alone at night thought you heard footsteps behind and turned around and no one's there? And as you quicken up your pace you find it hard to look again because you're sure there's someone there

Fear of the dark, fear of the dark..

Längre stod jag inte ut

Sitter hemma nu och väntar på att pastan ska koka färdigt så jag får något i magen innan jag fortsätter dagen i den dimma som omsluter mitt huvud. Kände att det var lönlöst att sitta på en föreläsning om något jag för det första vet en del om redan men som det andra inte fyller sin funktion i och med att jag trots mitt vakna tillstånd befinner mig i något av en vaken sömn. Jag hör vad folk säger men har svårt att greppa orden. Är dock stolt över mig själv att jag tog mig dit överhuvudtaget, min självdisciplin är nämligen inte den bästa alla gånger.

Jag fick vara med två fina människor och har bra grupptider, som inte krockar med någon resa som förhoppningsvis är planerad. Får se om jag har orken att hålla ögonen öppna efter maten, då far jag en snabb visit ner på stan och sedan tror jag att jag ska fara till mamma och krypa ihop med henne i sängen. Jag vet inte om jag vill se varken henne eller T i deras, sedan igår, förvridna och upprivna vardag. Men idag är väl lika bra som vilket annan dag. Jag tänker inte stå på sidan av och titta på den här gången.

När timmar känns som år..

Första gången på mycket länge som jag är vaken innan klockan ringer. Vet inte om jag vill se det som något positivt överhuvudtaget eftersom jag inte har sovit något alls sedan jag la mig inatt.. Har haft alldeles för mycket att tänka på, och när huvudet inte har orkat med alla tankar har den bara stängt av. Trots det har jag inte kunnat sova. Jag har nog aldrig snurrat så många varv i sängen tidigare. Var även länge sedan jag kände mig så... nollställd. Det är som att man är tom, helt blank.

Ska gå på kurs informationen nu klockan åtta sedan får vi se hur länge jag orkar med. Tror det är relativt lönlöst att gå på en föreläsning sen då mitt huvud är alldeles för grötigt och förmodligen inte så mottagligt idag.

Hoppas ni har sovit bättre (eller överhuvudtaget) inatt. Ha en bra dag!

Ett ögonblick av klarhet..

Har inte riktigt sett med skärpa sedan beskedet idag, men jag har varit omringad av söta vänner och det är jag tacksam för. Vet inte om jag klarat av mina fyra väggar under längre tid än nödvändigt idag. Vet inte vad jag hade gjort om F inte krypt ihop med mig i sängen och bara funnits där. Det känns bättre, även fast det inte är bra. Har fått skratta också och även om jag själv inte är medveten om det när det väl händer så tror jag att jag mår bra för en stund, man glömmer som bort allt runt omkring och fångar ett ögonblick av lycklig verklighet. Tack för att du ringde, det gör mig glad att du bryr dig.





You know i love you so, enough to let you go

Faller en faller alla..

Det var egentligen inte oväntat men ändå kommer det som ett slag i ansiktet. Man försöker intala sig att det inte ska hända och att det inte kommer ske, oavsett hur många förvarningar man får. Jag ville aldrig tro att det var så illa som det egentligen har varit. Jag trodde du skulle klara det här, att all glöd du har haft inom dig skulle falla på plats och ge dig en ny chans. Jag har förnekat verkligheten och trott att allt ordnar sig, det blir bra en dag. Det är inte rättvist att goda människor faller först. Det är inte rätt. Jag vet att du hade ont och försöker se det positiva i hela situationen, nu behöver du inte lida längre. Men just nu känns den tanken bara hopplös. Ingenting känns som det brukar. Folk bara försvinner, en efter en och verkligheten känns bara längre och längre bort. Är allt bara en dålig dröm som man får vakna upp ur snart? Jag vill inte tro att allt det här är verkligt, att liv kan slockna bara sådär. Jag vet inte om jag orkar mer nu, alla bara försvinner.

Från minus till plus



Nu sitter min kära kusin på Gran Canaria och har det hemskt varmt och skönt. Ska ju ärligt medge att det hade varit betydligt mycket trevligare att vara där än i denna  norrländska kyla. Jag må tycka om vinter, men såhär kallt är fan inte lagligt.

Har haft en super bra kväll. Den började med middag, som André ska ha beröm för! En massa gott som han kämpade länge för, och jag måste väl ärligt säga att det är rätt skönt att bara sitta och titta när någon lagar middag, det var ett tag sedan  jag hade det så. Efter det blev det Cover Club. Fick ett sms där det stod att F inte skulle hinna komma, tji fick alla för hon kom! Det blev en riktigt lyckad kväll och jag tackar gudarna att min kära vän var nyker och kunde köra hem efter krogen. Ibland är det nästan så jag tror att man ska satsa på att ha någon nykter med sig, det är så in åt h-vete behändigt att bara sätta sig i bilen och få åka hem!

Nu ska jag hoppa isäng innan jag har sagt allt som rör sig i huvudet. Om man bortser från att vi snurrat runt stan sisådär några gånger ikväll så har jag inte så mycket mer att berätta. Det skulle vara ganska roligt att sluta med denna katt&råtta lek nu, det är bara frustrerande. Btw, min granne kom just hem. Hickade och pratar med sig själv, jag tror han också varit ute ikväll :p

Sov så gott inatt, det ska jag göra :)

Fika x2

Nu har vi just ätit frukost och ska ner på stan och ta en fika, hur man ska få plats med det får bli ett senare problem. E har suttit och sett på barnprogram här om en bäver som hette Bert, hemskt intressant måste jag medge :p Vaknade även upp av någon man som vuxen vill kalla musik, men då är jag isf fortfarande barn för det lät hemskt. Har varit kul att ha besök här inatt, av någon konstig anledning sov jag betydligt mycket bättre än tidigare nätter. Nåja, nu ska jag göra mig klar så vi kan bege oss.

Ha en bra dag :)

Nyfunnen energi!

Pratade med min kära mor i säkert 45 minuter idag. Är väl kanske bland de längsta telefonsamtal vi någonsin haft, men när vi la på kände jag mig hoppfull och energisk. Varför vet jag faktiskt inte. Kan ju ha att göra med att vi pratar rätt sällan. Har blivit änn värre sedan jag flyttade hemifrån. Men vi hörs ju av, det är väl huvudsaken!

Har även fått ett samtal om att skolas in på ytterligare ett jobb, så förhoppningsvis kanske jag kommer kunna fortsätta kombinera jobb med skola på det sätt jag har gjort hitills. Om inte annat dör jag inte av en termin med lån, jag är ju inte den enda med studielån och jag är rätt stolt över mig själv att jag har sluppit ta något än sålänge. Har varit på handledning om nästa termin också, när vi ska vara på praktik. Förhoppningsvis får jag stanna i stan och i värsta fall hamnar jag i Skellefteå eller Örnsköldsvik. Är ju inte så långt att pendla fram och tillbaka för helgerna så jag känner faktiskt ingen stress eller oro alls över det. Allt löser sig! :)

Nu ska jag städa och duscha innan jag ska bege mig till flygplatsen för att hämta upp min kära kusin!

Det är ju tur folk är mogen och så

Varför lämnar man en kommentar man inte ens törs stå för? Det är mest bara skrattretande att någon orkar lägga ner tid och energi på folk man uppenbarligen inte tycker om. Mitt bästa råd till dig är att glömma och gå vidare, ta nya tag och blicka framåt. Uppenbarligen har du inte kommit så långt ännu, men förhoppningsvis växer även du till dig.

Påtal om något betydligt mycket roligare så har vi planerat in en fjällen resa i mars. Har jag möjlighet att åka blir det två resor efter varandra, men sålänge jag inte jobbar och har tillgång till skoter och släp så ska det nog gå att ordna. Det känns behövligt att komma bort ett tag och med världens finaste människor gör det hela ultimat! Jag hoppas och håller tummarna, ska ta reda på lite mer imorgon! :)

Nu ska jag hoppa isäng, godnatt!

walking down memory lane















Fan, jag vill tillbaka. Varneda gång jag har dagar som dessa så vill jag tillbaka.
Sitter bara och funderar på vad jag ska göra i sommar. Alla danser, festivaler och roadtrips? Alla impulsiva saker, och dragracing tävlingarna som jag fått upp ögonen för. Vem ska följa med mig till de och titta på en massa högljudda och snabba bilar samtidigt som vi snackar skit med "släkten" (för nu känner jag mig hemma hos er). Vem ska följa med ut på vansinnes färder dagen efter festen, och vem ska ligga och läsa noveller på bryggan i vattnet med mig. Vem ska inse hur fruktansvärt dåligt vi egentligen lever fastän vi älskar det. Vem fan ska förstå mig i sommar? 




En sån där dag..

Dagen har gått segt som attan och har varit allmänt dryg då min huvudvärk inte vill ge sig och halsen inte blir bättre. Jag är less på min lägenhet och skulle ge allt och lite till för att kunna trolla möblerna till en annan lägenhet. Tur för mig att jag ska få titta på två lägenheter inom kort och då jag t.om fick halva min föräldrastyrka bakom ryggen så känns det ganska tryggt. Visserligen sa de som jag, att det rör sig om betydligt mycket mer pengar, men å andra sidan så är det inte hela världen om jag bara börjar spara in på annat (som de sa det, krogkvällar tex). Vi får se vad jag prioriterar bort helt enkelt, för flytta gör jag om jag så ska gräva mig en grop i snöhögen här utanför (okej, nu var jag drastisk).

Ingen som vill skänka några miljoner till mig så jag kan köpa en lägenhet, eller ännu bättre ett hus och en ny bil?Ska bannemig köpa en trisslott när jag får lön. Nu sätter jag punkt innan jag har gnällt för alla i denna stad.

Frysdöden..

Idag håller jag med min kära F om att det gärna får bli lite varmare! Jag brukar inte vara den som klagar över lita frost och kyla, men idag har jag frusit från det att jag klev upp från sängen och har redan hunnit frysa ned fingrarna så jag tappat känseln. Tur att man ska vara på jobbet i några timmar, där har det en tendens att bli rätt varmt :)

Ha en bra dag!

Kvällens aktivitet..

Har suttit hos min vän J hela kvällen i ett desperat försök att fixa min blogg men det verkar inte vilja fungera som det ska så det är en del småfix kvar. Vi får ta nya tag en annan gång, för både hon och jag slet håret (trots att jag bara satt brevid). Tackar för det fina engagemanget ändå vännen! :)

Fick just veta att jag ska jobba imorgon efter skolan och eftersom jag ska upp tidigt tidigt så hade jag faktiskt tänkt leta fram lite papper för morgondagen och sedan lägga mig. Sov länge imorse och är trots det alldeles blank i ögonen.. konstigt.

Nåja, sov gott mina vänner!

För idag insåg jag..

Många omkring mig har en tendens att ge upp saker och ting på tok för tidigt. Ibland vill jag påstå att man gett upp innan man överhuvudtaget ens har försökt. Jag ska inte vara självgod nu, för jag har gjort på exakt samma sätt ett flertal gånger. Men vad händer då egentligen? Är det inte bättre att faktiskt försöka och kanske misslyckas för att sedan veta om att man inte klarar det och gå vidare, istället för att gräma sig över om man kan eller inte och bara ta för givet att det är lönlöst att ens försöka. Jag vill påstå att jag har blivi betydligt mycket bättre på att ta för mig och försöka med sådant jag tidigare har varit rädd för att misslyckas med. Se bara på mig idag. Jag pluggar fortfarande (trots oändligt många tankar om att hoppa av), jag bor ensam och trivs med den tillvaro jag har byggt upp (trots att det var ett rent helvete i början), jag har en hel drös med underbara vänner (som inte funnits här idag om man inte tagit den där första chansen). Det jag menar är att man aldrig kan lyckas om man inte tillåter sig att ens försöka. Så det får bli budskapet för idag, ge inte upp förrän ni har testat!


Just know that you're not in this thing alone
There's always a place in me you can call home
Whenever you feel like we're growing apart
Let's just go back, back, back, back, back to the start

Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitting's out of the question
When it gets tough gotta fight some more

Mest för att jag bryr mig..

"Du försöker hitta skäl att stanna kvar, han var ju snäll ett tag och hans familj är underbar. Han vet saker om dig som ingen annan vet. Ni har vuxit ihop och ni delar samma sår. Så du blundar och låtsas som att du inte ser, att alla brister bara blir fler. Och du ska veta att du är värd så mycket mer, han ljuger för dig och sårar dig, så lämna honom nu. Och jag vet att det är svårt att vara själv, men han ger dig inget du vill ha, så lämna honom nu.

Du kanske fundrar på alla minnen som ni har, du är rädd att han ska gå så du blir ensam kvar. Men han är inte samma kille som förut. Jag vet att du vet att detta måste få ett slut. Och du ska veta att du är värd så mycket mer. Och du ska veta att du är värd så mycket mer, han ljuger för dig och sårar dig, så lämna honom nu. Och jag vet att det är svårt att vara själv, men han ger dig inget du vill ha, så lämna honom nu.


Du måste sluta hitta skäl att stanna kvar,
han är inte bra för dig, snälla ge dig av
".

För att det blir en oslagbar kombination!

 

Vintersol, behöver jag säga så mycket mer?

Vem är du, det som håller mig vaken?

Har haft problem att somna de senaste nätterna trots att jag på senaste tiden har allt mindre att tänka på. Vet inte om jag har gått och blivit lite halvgalen efter arbetshistorierna, men jag har börjat höra ljud som jag aldrig hört förut och inte bara när jag ligger och ska sova. Det hörs lite nu och då, även under dagarna. Låter precis som en lite mus eller liknande springer omkring i lägenheten, men eftersom lägenheten inte är så stor bör jag sett den vid det här laget. Jag får helt enkelt acceptera att jag håller på att bli knäpp eller något :p

Kom hem från jobbet för en stund sedan, har även hunnit vara hos läkaren idag så nu har jag fått medicin för något de inte riktigt visste vad det var men som förhoppningsvis skulle gå över inom några dagar. Läkaren avrådde fysiska aktiviteter så någon träning blir det inte till veckan.. Får ta igen mig nästa :)

Nu ska jag värma lite mat och invänta J för färgkväll! Mitt hår ska färgas och hennes ska slingas! Hoppas det blir bra bara. Tvivlar dock på något annat då jag har samma färg som jag brukar, det brukar ge rätt liknande resultat.. Man kan ju undra varför :p

Ha en mysig kväll!

För att vi är så ofantligt söta!



















Av någon ogrundlig anledning blev en jäkla massa pussbilder?
Skyller på atmosfären, det kan inte vara av någon annan anledning :)

Kanske lika bra att ta med kudden?

Har jobbat hela dagen idag och ändå satt jag åt middag strax efter jag hade slutat. Var på bio och såg Avatar (igen, inte mig emot!) så det blev sent hem. När vi kör in på uppfarten till huset får jag ett sms om att att se på bio ikväll och eftersom det inte är samma film en tredje gång så tackar man väl inte nej. Kommer dock ha spenderat mer timmar på SF än hemma idag, men med rätt sällskap går allt :)

Nu ska jag ta och göra mig klar för att vandra ner mot stan. Ska be F ta med kameran så förhoppningsvis hinner jag ladda upp lite bilder från i fredags. Ha en fortsatt trevlig kväll mina vänner! :)

Underbara dag!

Solen gick inte ned under våra första två timmar på skoter och när klockan slog middagstid åkte vi tillbaka för att få i oss lite mat i magen. Mysmiddag bara systrar och mor, det har nog inte hänt de senaste tio åren tror jag. Känner att jag kommer sova som ett barn inatt. Det märks så tydligt när man har varit ute och gjort något hela dagen, man blir sådär härligt trött!

Kvällen har jag spenderat hos A där vi sett på melodifestivalen (vilket skämt!) och sedan en film. Det var nog exakt vad som behövdes för mig idag, inga märkvärdiga hjärnaktiviteter dvs. Nu ska jag hoppa isäng och imorgon väntar ytterligare en arbetsdag. Hoppas ni härligt kära får en trevlig alla hjärtans dag, från min del får det bli en varm kram till alla mina som betyder något :)

Godnatt!

Jag har sagt det förut...



Är det lagligt att se ut som han gör och ha en röst som gudasänt?
Det går inte att inte lyssna, det är bara helt omöjligt.

Lovely friends, lovely nights!

Tog en sovmorgon idag och sitter för tillfället och fördriver lite tid för att min syster ska komma på benen. Tanken är att vi ska upp och köra lite skoter men i hennes tempo vet jag inte hur mycket vi kommer hinna köra innan solen har hunnit gå ner. Men å andra sidan är det minst lika mysigt att sitta vid grillringen nere vid sjön, så det gör mig inget. Gårdagskvällen var helt klockren! En massa bubbel, en massa kyla, en massa skratt och en massa bugg till sådana underbara låtar man bara får höra på gittarr! När man får somna nöjd och belåten vaknar man också med ett leende på läpparna och då tror jag stenhårt på att denna dag kommer bli minst lika bra :)

Ha en bra dag mina vänner! :) 

Bubbel i alla dess bemärkelser

Fick ett samtal strax efter tre i eftermiddags där mina kära vänner har planerat en helkväll med utomhus bubbel och bara allmänt lyx! Vem är jag att tacka nej till ett sådant erbjudande? Så nu är det snabba ryck så man får i sig lite mat, sedan ska jag packa diverse nödvändigheter och förhoppningsvis är jag klar tills att Johan dyker upp. Behöver jag ens hålla tummarna för en superkväll med mitt sällskap, jag tror faktiskt inte det :)

PUSS

Ljusna mig igen, igen, igen

Det blev en lång och härlig sovmorgon idag. Ska stoppa i mig något att äta sedan fara till F för att plugga lite. Fick ett sms imorse av mina andra F där hon på beställning skrev att solen sken. Härligt tänkte jag och somnade om. Tanken var att jag skulle pallra mig ut på en promenad vid fint väder, men då hon så härligt tillade att det var svinkallt ute så la jag igen mina gröna ögon igen. Vaknade onödigt optimistisk idag och varför vet jag inte. Har bara en härlig känsla i magen och jag av alla människor sitter och njuter av Lars Winnerbäck? Nåja, jag ska allt annat än ifrågasätta när det känns såhär. Tror dock det har med solstrålarna som lös genom fönstret imorse, de brukar göra gott för många.

Ha en toppendag mina vänner! :)

Hej och hå, så det kan gå

Var med två av mina tre halvor nyss (kan man säga så?) och det är nog bara vi som får dessa infall. Har varit och kört bil i jag vet inte hur länge och jag vet inte hur många gånger vi passerade samma ställen i våra desperata försök till att ta oss dit vi skulle. Men å andra sidan så älskar jag att köra bil, får umgås med två guldklimpar och skratta mig till magvärk, så jag klagar inte! Vi var väl också lite smått seriös och försökte planera en fjällen resa och köra skoter (frida du får fripass och sova hela dagen bara du följer med!). Sedan försökte André vara klok och tala om för mig hur jag ska göra med saker och ting. Lite internet här, ett telefonnummer där och vips! Ja, man kan ju inte annat än att skratta.. Om livet vore så enkelt som våran lilla livscoach får det att framstå ;)



Nu ska jag hoppa isäng och imorgon är det helg. Får se vad som händer men jag vet ialla fulla fall att jag ska köra skoter på lördag, och som det ser ut idag ska det vara kanonväder! Jag tror det kommer bli en toppenhelg :)

Rock ´a long

Bandit rock eller rock klassiker?

Själv föredrar jag "old-school" rock vilket genrellt spelas mer på rock klassiker. Däremot har bandit rock ett lite tyngre sound som gör sig VÄLDIGT bra vid tillfällen då man är lite smått upprörd. Satt med min brukare för någon dag sedan och lyssnade på rock klassiker då black sabbath - paranoid spelades. Då blev det luftgittarr, sedan tittar hon på mig med ett leende och säger "hör du inte, hur jävla schysst det låter alltså!" (hon svär ALDRIG). Det är sådana dagar man får det bekräftat varför man trivs på sitt jobb!

Dead man walkin´

Ja, idag känns det nästan så. Blev inte mycket till sömn för damen idag. Kom hem sent igår efter en trevlig tv-spelskväll med vännerna. Ska väl villigt erkänna att det inte gick fullt lika bra som jag hade hoppats på, men jag vann iallafall en match! Som jag sa, inte så mycket sömn och det gör ju inte saken bättre att man faktiskt pallrar sig upp till skolan (när det inte ens är obligatoriskt) och sedan blir hela dagen inställd pga för lite deltagare. Så nu sitter jag här, bitter och trött och funderar på om jag ska städa/diska eller gå och lägga mig innan jag ska ut igen. Vet dock med mig att jag kommer vara minst lika trött även om jag sover en stund så frågan är om det överhuvudtaget är lönt?

Är arg också. Ringde min hyresvärd idag och fick veta att det var en billig tvåa ledig på teg, men självklart är det två före mig som är och kikar på den. En yngre variant också tydligen, så mina chanser är väl ungefär lika med noll. Har även fått numret till en lägenhet på kungsgatan, men den var ju betydligt mycket dyrare. Visserligen betydligt mycket större, men ändå.

Well well, nu är det dags att göra något vettigt. Ha en bra dag!

Det klingar lill-lördag!

Träning snart sedan blir det tv-spels kväll/natt hos A. Ser faktiskt fram emot att äga ut mina kära vänner i buzz, för denna gång ska jag bannemig vinna! ;P

 

När tankarna helt enkelt inte får plats..

Det var så mycket jag ville och skulle men nu har jag tappat lusten. Känner återigen hur jag gör mig beroende av något jag tidigare inte behövde. Jag blir lika arg på mig själv varenda gång det händer eftersom jag vet att det kommer stå mig dyrt i slutändan. Orken försvinner efter ett tag och jag vill inte att det ska gå ut över någon annan men det är oundvikligt. Men får man ingen respons kanske det är lika bra att ge upp?

 Jag brukar vara den som säger att pengar inte är allt, men nog fan gör det mycket. Har suttit flera gånger och tittat på bostadsrätter med F och för mig känns något sådant fruktansvärt långt bort. Även om det skulle underlätta för tillfället så vet jag att pengar inte kan köpa lycka, men det är inte det jag är i behov av. Jag har mina vänner och min familj som ger mig något pengar aldrig kommer kunna stå för. Men still.. Det hade varit skönt med obegränsade summor på kontot. Många skulle förmodligen sluta jobba men det vill inte jag, jag trivs med det jag gör och tror stenhårt på att arbetet skulle bli både bättre och roligare om man gjorde det av gediget engamenang. Om man verkligen VILLE göra det man gjorde utan några krav på att tjäna en viss summa varje månad för att överhuvudtaget överleva månaden. Snacka om att bli årets anställda!

Från oroligt till otroligt trevligt..

Från en natt med oroligheter så bestämde jag mig för att följa med J till A:s jobb. Vi (de) drack kaffe och (jag)saft, surrade, spelade kort och skrattade så som bara vi är kapabel till att göra. Det är skönt att vara omringad av er! Vet helt ärligt inte hur mina dagar skulle se ut om jag inte hade er. Sitter redan och funderar på hur sommaren och resten av året kommer se ut. Har bokat samtal för min APU - arbetsplats förlagda utbildning nu. Är inte speciellt sugen på att flytta upp och ännu mer norr ut ett halvår och det enda alternativ längre söderut är Uppsala. Har inte bestämt mig än men jag är lite besviken att vi inte fick fara längre bort, Göteborgs området är ju fortfarande en dröm och ett halvår hade varit det ultimata för att känna sig för. Nåväl, det lär väl sluta med att jag sitter i vännäs, åsele, norsjö eller något annat alternativ som för tillfället känns VÄLDIGT långt bort.

Påtal om Göteborg kommer min kära kusin hit om två veckor. Visserligen bara över två nätter, men det är bättre än inget! Har en svag känsla av att vi har en del att prata om och hinna ikapp sedan sist vi satt ner med en kopp te till sent in på natten. Saknar de kvällarna, det var så avslappnande :)

Jag som skulle sluta stressa.. Har just kommit hem och ska snart iväg igen. Vet helt ärligt inte när jag satt hemma, inne en hel dag eller kväll sist. Det var ett tag sedan.. Å andra sidan trivs jag bäst inom ramen för någon annans fyra väggar så jag ska inte klaga.

Ha en trevlig kväll!

20100208

"Det är inte lätt att förändras, men det gör det lättare när folk låter en försöka"

Orolig natt..

Vaknade inatt, kvart över ett av att någon ringde på dörren. Efter mina desperata försök av att få sova så vet jag inte om detta är något jag har drömt eller om det verkligen hände. Jag sitter alltså i sängen närmare 20 minuter utan att röra en fena för att avgöra om jag hör någon som lämnar trapphuset. Efter det var det näst intill omöjligt att somna igen. Såfort jag något sånär skulle få somna vaknade jag av att att sovrummet blev jätte varmt. Såhär i efterhand förstår jag inte varför jag inte bara gick och öppnade dörren, men å andra sidan var jag nyvaken och är relativt mörkrädd och en person som ringer på kvart över ett på natten känns inte riktigt som någon man vill öppna för. Personligen är jag mest bara nyfiken på om det verkligen stod någon utanför min dörr inatt, eller om jag av någon konstig anledning drömde att det ringde på dörren. Men varför skulle jag vakna av det? Skumt.

"En bild säger mer än tusen ord"



Av hela 163 bilder är detta vad ni får se idag. En väldigt kort sammanfattning! :)






















Ja, det är bara vi helt enkelt! :)

Trötter..

Vaknade imorse, på tok för sent av ett sms där det stod "jag försov mig 2 timmar imorse". Vilka är oddsen att jag ska vakna till ett sådant sms då jag själv är påväg att försova mig? Jag kom på jobbet iaf, dock några minuter sen. Fick med mig iprincip allt i kylskåpet imorse bortsett från frukost, starkt jobbat säger vi till yrhönan Jonsson! :p

Ska väl förvarna J och S att min lägenhet ser ut som ett bomdnedslag fortfarande men jag ska ta tag i det idag då jag kommit hem från jobbet :) Ser fram emot kvällen! Det kommer bli trångt men trevligt :)

Nu ska jag springa ut i köket och göra iordning köttbullar! Ha en bra dag! :)

Säger godnatt för mig!







Lite randombilder från kameran. Första två från förra fredagen,
denna bild är då mina berömda cupcakes (och lite annat fika).
 Ser inte mycket ut för världen, men ack så dom sitter fint i magen! :)

Säger godnatt för mig nu!




Och förresten så stör jag mig något djuriskt fruktansvärt på reklamen som ploppar upp på bloggen. Det är inte nog med att man ska läsa dessa utbrotts inlägg från sina fina vänner:

BTW ERICA!!!!BYT TELEFONABONEMANG NUUUUUUUU -

Man ska stå ut med att jävelskaps företaget reklamerar om en massa skit på bloggen också. Ibland har man god lust att betala för en flygbiljett där alla jävla telefonister sitter och bränna ner skiten. "Sveriges bästa 3G täckning", KYSS MIG I ARSLET!

Snart äre klippt!

Fick ett pressentkort av mina kära brudar igår på Clip, så nu har jag bokat en klipptid klockan 14 idag. Till saken hör att jag inte riktigt vet hur jag ska klippa mig. Sitter och velar om jag ska klippa mig som förut, med lugg och ur- och utklippt. Det trivdes jag rätt bra med sålänge luggen inte blir för kort. Hade varit ganska roligt att göra något drastiskt och typ klippa kort bara för att också. Har fått en del kommentarer på sistone då folk har frågat om jag har löshår, så snopna skulle de bli om jag kom med page eller liknande :D 

 Nej, vi får se vad det blir helt enkelt. Kommer nog ge frisören rätt fria händer, jag har ju en del hår att arbeta med om man säger så.. Frisörer brukar älska att få sätta saxen i mitt hår så hon får nog en trevlig eftermiddag. Samtidigt ska J klippa sig, så det blir intressant att se hur vi kommer ut därifrån :)

Ha en bra dag! :)

Klockrent!

Ibland glömmer jag bort att jag har så fruktansvärt fina vänner. Idag fick jag en påminnelse. Har haft folk här sedan strax efter två på eftermiddagen. När ena har farit har nästa kommit och för bara en stund sedan lämnade jag av syster yster. Har disk till förbannelse, men det är det värt. Har som vanligt fått prata med världens finaste människor och skrattat sådär oundvikligt när sista gänget kom. Ibland är det nästan så man ska fylla år fler gånger per år så man får se alla lite oftare, men å andra sidan är det som jag sa till Josse idag att vi kommer finnas för varandra oavsett när och var, även om vi inte alltid ser varandra.

Har fått en massa braiga pressenter och ännu fler komplimanger för mina brownie cupcakes med vitchoklad frosting. De var farligt goda alltså. Mina kära vänner brukar vara frälst i marängswissen men efter cupcakesen gick det nästan inte ner något mer. Men då har vi efterrätten klar till nästa knytis också, då är det bara förrätten som fattas sen har vi en helt superb middag ännu en gång! :)



Tips från coachen

"Sex är så mycket mer än själva samlaget. Det är smek, det är gos och.... ömma ord. Och om du träffar en flicka som du tycker väldigt mycket om så tycker jag verkligen att du har skydd på din lilla.... petter niklas".

Behöver jag säga att kvällen gick åt rätt håll? :D

Efter många om och men..

Nu har jag stått i köket de senaste två timmarna och bakat för fulla muggar, samtidigt som jag sprungit runt här i lägenheten och plockat undan allt jag hunnit dra fram. Tackar min kära vän J för en helt underbar och otippad middag, det var sjukligt gott och jag vet vem som gör varmrätten nästa gång det blir knytis! :)

Har hunnit dricka en kopp te och ska se till att få i mig ytterligare en till paradise sen. Det blev lite bättre i halsen faktiskt så jag hoppas det går åt rätt håll!

Ha en bra kväll! :)

Inte nu när jag har tusen andra saker att göra..

Var inte pigg för fem öre imorse vilket resulteras av två anledningar, sömnbrist och förkylning. Efter att ha varit uppte första gången gick jag och la mig en stund igen och när jag vaknade andra gången var det ännu värre. Det blev ingen föreläsning idag så jag har legat och sovit framför tvn i hopp om att det ska gå över. Vaknade för en stund sen och det ser inte ljust ut. Är rädd att vara sjuk till helgen och det får fan inte hända!

Har dessutom tusen saker att göra. Måste fara och handla, baka och städa inför morgondagen. Det är nu man önskar att man hade någon hemma som kunde göra detta åt en. Att bo hemma i ett sånt här läge är inte helt fel om jag ska vara ärlig. Säkerligen lika skönt att ha personal som sköter detta åt en när man mår som man gör idag. Men jag bor varken hemma eller har råd eller ens viljan om att skaffa personal för det ändamålet så jag får bita i det sura äpplet och fara på affären snart. Måste laga middag också och det kändes fruktansvärt jobbigt just nu. Får snöra i mig en filtallrik och en korvbit, det mättar ju iallafall.

/ E

1 Februari

Om två dagar är jag ett helt år äldre. Pappa frågade idag hur det kändes, att fylla 21. Ja, som förra gången jag fyllde år säger väl jag då. Till saken hör att min far känner sig äldre ju äldre vi blir och han börjar nog inse att tiden flyger iväg ganska fort. "Ja men i ett naffs är du 25, sen 30 och innan du vet ordet av det har du fyllt 50. Tiden går så jävla fort!". Ja, han har nog rätt min far. Det känns som igår när man cyklade ner till stan/teg minst två gånger per dag, när man var på disco på hamnmagasinet och när gräsmatten på bygget var där saker och ting hände. Jag och J träffades första gången för snart 8 år sedan, det är helt galet! Inte konstigt att man börjar känna varandra utan och innan. Inte bara det, jag har vänner som går så långt tillbaka i tiden som förskolan. Även om det är vänner jag inte träffar dagligen så är jag glad att ha er i mitt liv, för oavsett hur långt det är mellan gångerna så vet jag vart ni finns.

Vi kom även fram till att jag har gått halva min Socionom utbildning i Mars, förstår ni!? Det är helt galet vad tiden flyger iväg fort! För bara ett tag sedan hade jag planer på att ta paus och jobba istället, men vafan tjänar det till när jag bara har halva tiden kvar och då en termin innebär praktik? Som det känns idag är det bara att stå ut och kämpa sig igenom nästa halva. Har börjat komma ikapp det jag har varit tvungen att ta igen och fick idag veta att jag är godkänd på juridiktentan vilket i sig släppte en stor sten från mitt hjärta. Saker och ting börjar gå rätt bra nu och jag hoppas att det håller sig i den riktningen :)

Plugg-morgon

Har suttit nu på morgonen och färdigställt min recension av de kaptiel jag har fördjupat mig i och trots att det blev knivigt med tid hann jag färdigställa allt med marginal. Har dessvärre inte kunnat hitta mitt kopieringskort så min kära vän Frida var snäll och drog ut mina papper. Hade fått det kämpigt annars, så tack kära du!

Efter skolan vet jag inte om tanken var att jag och Frida skulle sätta oss ner och göra klart intervjufrågorna osv, men jag tar iaf med mig middag och träningskläder så är jag redo för att fara efter det om det skulle vara så. Vet dock inte hur bra det är att träna då man känner sig halv-febrig men den som lever får se, som man så vackert brukar säga.

Nu åker jag iväg till skolan, ha en bra dag!

Det gav något ändå..

Har nu läst mina tre kapitel i en bok jag inte har förstått mig på för fem öre. Sista kapitlet var det enda jag något så när kunde utläsa något från och som faktiskt var intressant. Det handlade om ett projekt i Sundsvall där man engagerar utvecklingsstörda i teater för att förena individuell och personlig utveckling med sysselsättning. Detta har visat sig ge blandade känslor hos omgivningen, personligen satt jag med tårar i ögonen då projektledare och andra verksamhets anställda beskrev situationen för dessa hängivna människorna. Det framställdes även recensioner från tidningar och jag sitter fortfarande med ett leende på läpparna när dessa underbara personer får den uppmärksamhet de är värd. Man har länge behandlat utvecklingsstörda kollektivt och sällan sett de som personer med egna färdigheter. År 1998 var detta nytänk, idag finns det en rad olika projekt som syftar till att arbeta med människor med utvecklingsstörningar. Det gör mig varm i hjärtat att veta att det finns engagerade människor som vill göra livet en aning lättare för dessa redan utsatta individer. Jag fick just tillbaka det hopp jag tappat, det jag gör är inte förgäves :)

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0