Mördar promenad

Har alldeles just kommit innanför dörren och ska alldeles strax slänga av mig alla kläder för en kall dusch. Har varit på en låååång rask promenad med Angelica. Lämnade lägenheten halv åtta, så två och en halvtimme blev det. Kan ju lova att det känns i benen redan som det är och vill inte ens tänka mig hur det kommer kännas imorgonbitti. Tror inte ens jag kommer ta mig upp ur sängen. Tur för mig att jag inte har något planerat förrän på eftermiddagen, så om jag startar i tid kanske jag lyckas trots allt :p

Imorgon hade jag tänkt få klart i sovrummet. Försökte tappert idag men kom inte långt förrän jag insåg att jag är i behov av någon typ av betong/slagborr maskin då en vanlig skruvdragare inte riktigt lyckades. Har åtminstone fått upp gardinstång med gardiner nu så det känns lite mer hembonat där. Väntar fortfarande på tapet gubbarna och det känns precis som att gubbsatan väntar på att jag ska lessna till den grad att jag tar på mig att göra det själv, men icke sa nicke. Den här gången ger jag mig inte. Det ska göras och det är illa kvickt. Lever fortfarande med en massa ouppackade lådor! Nåväl, får se om jag får undan lite imorgon.

Påtal om något helt annat är det lottning om praktiken på onsdag. Överväger en plats i Vindeln, men det känns långt alltså.. Visserligen är det något jag verkligen brinner för, och kanske det enda som kändes roligt av det som fanns att erbjudas, men fortfarande så blir det en massa onödiga mil. Det blir att se till för och nackdelar och bestämma sig. Med min tur lyckas jag väl inte få den ändå, trots att jag är en av få som faktiskt kan överväga att pendla en bit. Vi får se på onsdag helt enkelt!

Hojt! :)

Det är bara att konstatera

Jag fullkomligt hatar sjukhus. Miljön, personalen och allt som hör till. Jag klarar bara inte av det. Har varit låg hela dagen till följd av nattens besök. Kanske inte så konstigt heller då jag anser mig ha fyllt kvoten för hur mycket tid en människa ska behöva spendera på ett sjukhus. Har varit hos mamma på eftermiddagen och somnade inte helt otippat sittandes i en fåtölj. Vaknade av betydligt mycket bättre väder än när vi for upp och fick ett desperat sug efter en promenad, så efter att ha släppt av syster hemma gick jag på en långprommis. Kom innanför dörren för bara en halvtimme sedan och trots att det blev en sen promenad räckte bara en tunn fleece tröja. Då borde väl ändå sommaren vara påväg på riktigt, och för att faktiskt stanna? Låt det vara så nu!




Inte så konstigt att det är det enda stället jag faktiskt känner mig lugn på,
ni ser ju själv. Det går inte att beskriva med ord.


Synden brukar straffa sig själv..

I brist på annat att göra med mina kära vänner så blev det waynes ikväll. Så efter en kaka senare så mår min mage som den förtjänar. Har väl sällan fått i mig sådär mycket socker på närmare 6 veckor nu. Får se om jag får sova på toaletten eller i sängen inatt.. Men ja, gott var det ju naturligtvis så jag försöker intala mig själv att jag inte alls har dåligt samvete och att jag var värd det, men efter dagliga påfrestningar och kämpan så känner jag mig ändå som en svagskit som inte har kunnat "motstå" frestelsen. Oavsett vad är det inget några timmars promenader kan råda bot på. Dessutom kommer jag likaförbannat förstöra 3 dagar från och med imorgon då jag ska få känna den där värmen i kroppen man bara kan känna med lite alkohol i kroppen. Om vädret ser ut som det gör ikväll lär det ju garanterat behövas, annars är risken att vi fryser ihjäl. Har haft skid row race hela dagen här idag och gissa om jag är taggad? Grädden på moset är ju att man fått tag i en biljett för halva priset! :)

Ska se till att få med mig kameran imorgon så det händer något med bildfronten här på bloggen, tycker den har blivit så tråkig nu när jag inte haft möjligheten att slänga upp några nya bilder. Men det kommer, det kommer! :)

Skönhetssömn nu, väcklarklockan/J kommer väl få dra mig upp ur sängen imorgonbitti! Nattinatt på er mina vänner!

ljuuuvligt



Tänk om man kunde få höra även dessa ljuva stämmor imorgon.
Men man kan ju inte få allt här i världen :)

09.20 ringde telefonen

Jag som hade tänkt ta en sovmorgon idag, men icke sa nicke. Det fick jag inte. Efter ett telefonsamtal tjugo över nio imorse var det bara att pallra sig upp. Övervägde att fortsätta sova men det kändes lönlöst då jag redan var vaken. Så nu har jag varit på Maxi och inhandlat nya hörlurar, vilket för tillfället känns rätt dumt då det regnar ute och man inte kommer kunna utnyttja de förrän solen skiner. Nu hade jag tänkt sätta igång lite musik och städa undan här, vet bara inte vart jag ska börja. Har en hel del att göra och egentligen inte ork, men det är bara att bita i det sura äpplet och försöka få det gjort.

Är det en strimma ljus jag ser i det grådaskiga vädret?
Det kanske blir en promenad sen ändå! :)

Don´t give up, you will make it

Jag vet inte hur jag ska formulera mig eller sätta ord på det jag känner, det är för svårt. Försökte förklara för E idag när jag var där, men även då var det svårt, där jag kan säga precis allt och veta att det stannar där. Har varit fruktansvärt utmattad sedan sista flyttlasset gick vilket naturligtvis har med det, men inte bara, att göra. Att jag förr eller senare skulle springa in i en vägg var kanske väntat.. Har ju trots allt sprungit samma väg i snart tre år utan att stanna upp och se mig om. Hade jag kunnat hade jag förmodligen sprungit fortfarande för att slippa de känslor som svallar i kroppen. Men det känns skönt att få komma till en plats där jag faktiskt kan reflektera över varför det har tagit stopp just nu. Trots att jag inte ännu har alla svar så har jag en rad anledningar till varför jag lämnat bromsspår bakom mig. Man är ju inte mer än människa, och man kan inte hantera hur mycket som helst på egen hand. Nog för att detta är något jag egentligen är mycket väl medveten om så har jag försökt, så länge jag bara har kunnat, i blind tro på att jag skulle vara något mirakulöst undantag.

Något mirakulöst undantag är jag inte, men att jag kan få det att vända är jag helt övertygad om. Sommaren är på intåg och bara den stora runda solen kan visa sig igen så vet jag att det där leendet och den där energin jag brukar ha kommer infinna sig igen. Det är väl rätt typiskt ändå, att saker och ting som inte känns helt hundra blir ännu mer synbart såfort himlen blir grå och tråkig. Stressen jag känner inombords sisådär dygnet runt skulle jag också behöva bli av med, så promenad vädret får se till att hitta tillbaka nu. Innan jag hittar min väg till sängen ska jag se över ikeas hemsida och se på ett ungefär vad jag har tänkt ta med mig hem på lördag. Tror det kommer bli en kanondag! Sundsvall på dagen och om allt går som planerat blir det nordic rock på kvällen. Låt nu bara morgondagen gå fort så det blir lördag någon gång! :)



" Det är lättare att fortsätta när man vet att man måste"

fin-fint!

Kom just innanför dörren, och hör och häpna: jag sitter hemma! Har äntligen fått hem en hel dator och har just kopplat ihop internet så nu ska allt fungera. Har varit med brudarna ikväll och betalat resan till Kreta, så nu går det helt enkelt inte att dra sig ur :)

Har även fått upp tapeten i sovrummet och det är så jävla snyggt! Ser ut som värsta djungeln där inne nu. Pappa tyckte det passade sig då jag kunde "apa" mig bäst jag ville i sovrummet nu! Så nu har jag en jätte härlig vision om hur det ska se ut där inne, åh, jag vill ha allt klart nu! Men det känns skönt att ha fått något klart nu iallafall! Sen ska väl bara gudarna veta när tapetgubbarna som ska göra resten får tummen ur och väljer att komma. Ser ju ut som ett bombnedslag över allt annars.. Ska ta mig ett ryck och gå igenom lådor och diverse annat som jag skulle kunna bära upp till förrådet imorgon, när jag nu ska hinna det. Men det blir nog bra.

Får stanna i Umeå för praktiken, Y-E-H-A! Vet dock fortfarande inte vart jag får göra den, men för tillfället känns det bara bra att få stanna hemma. Vill ju inte missa tjockismagen växa heller :)

Synden straffar sig själv..

Lär ju inte bli några rekordkilon den här veckan, har ätit både popcorn och glass. Men å andra sidan så är det en månad bort till midsommar som blir min nästa syndarhelg. Allt där emellan är det inget annat än det nödvändiga som passerar min mun. Måste ju ändå säga att allt jag jag går ner är plus för min del då jag redan hunnit gå ner nära 10 kilo på en månad. Tänker heller inte brådska något, jag har tänkt leva också. Nog för att jag har självbehärskning och det har gått bättre än förväntat så tänker jag inte låta en sommar passera utan att ha smakat mjukglass eller kalla goda drinkar. Det får ta lite längre tid helt enkelt, det kan jag leva med!

Ikväll blir det hem och röjja undan en massa hemma, ser ut som ett smärre kaos då jag fortfarande inte har fått bort alla kartonger som står och trängs i rummen. Kanske inte så konstigt eftersom jag fortfarande inte har fått upp några tapeter. Men jag ska ringa surgubben imorgon och prata med honom och se hur långt bort allting är. Får jag färdigt det jag har som projekt själv, sovrummet, inom snar framtid är jag nöjd iallafall. Måste bara iväg och köpa fondväggen! En riktigt snygg tapet med en massa färg, yummie! :)

Vadå dålig förlorare, jag vann ju!

Hade en riktigt mysig och trevlig fredagskväll med underbart sällskap. Började med att grilla vilket i sig har blivit en big deal för mig eftersom det blir highlight of my life då jag inte äter som jag brukade. Det var ruskigt gott och jag blev ruggigt mätt! Efter detta spelade vi kubb och kom väl ganska snabbt fram till att jag är en rätt dålig förlorare. Jag mumlar och blir bitter så fort det inte går som jag vill, men jag vet ju om det. Å andra sidan fick sig både moståndarlag och lagkamrat inte bara ett gott skratt utan flera, då jag med mina utlägg och gester inte såg riktigt klok ut alla gånger. Men jag slapp vara bitter hela kvällen eftersom Sara så snyggt fick ner kungen och vi vann. Så inte nog med att jag är en dålig förlorare, jag är en dålig vinnare också eftersom jag (vi) skrek så säkert hela stan hörde när kungajäveln äntligen träffade backen (efter kanske sjuhundrafemtielva försök...). Nåväl, en helt klart godkänd fredagkväll som slutade i sängen i tid så jag var pigg, okej, det var att ta i. Jag var vaken imorse iallafall. Vädret är underbart och vi ska snart iväg och handla, sedan blir det hockey vm och efter det ytterligare en grillning. Visst är väl livet ganska underbart ändå? :)

Sommaraktiviteter

Har just suttit och spånat på en massa aktiviteter till min brukare som jag ska jobba med i sommar. Bada, fiska, picknick, danser, mässor osv.. Kan inte sommaren bara börja nu, på riktigt? Ska dock inte klaga, har bara två veckor kvar sedan startar min sommar. Börjar med en veckas ledigt (några ströpass med jobb) sedan åker jag ner till mina favoriter i Varberg och är borta en hel vecka. Ska bli så himlans skönt att få komma till den plats jag utan tvekan skulle kunna leva på. Får se vad som händer efter skolan, men det är ju absolut inte uteslutet!

Kom på mig själv att le när jag for iväg till jobbet i eftermiddags. Jag tror det är solen, värmen och allt det gröna som fått mig på riktigt gott humör. Det känns i luften att det är en helt annat tid på ingång, sommartid. Den där tiden då man har tillfälle att ta hand om sig själv och bara må gott. Att vakna upp tidigt på morgonen gör mig inget under vår och sommar halvåret, sålänge solen skiner. Då känner man att man har en hel dag att ta vara på!

Påtal om något helt annat har jag konsultation imorgon. En månad har det då gått och jag har utan större missöden klarat det förvånansvärt bra! Tror det gjorde mig gott att magen strulade så jag fick börja äta en del mat igen. Så därför kommer jag fira (förhoppningsvis iaf) med en grillmiddag med vännerna imorgon. Hoppas att vädret håller i sig så man kan vara ute och njuta, spela kubb och bara må bra! :)


Bokat och klart!

Har alldeles just bråkat med min internetbank och varit onödigt otrevlig mot en stackars banktjänsteman (kvinna) för att få allt att fungera som det ska. Men nu har jag betalat min resa ner till sthlm i Augusti och anledningen till den är att vi ska fortsätta till Kreta samma eftermiddag. HALLELUJA! Ska bli så satikens gött att få längta till något hela sommaren! :)

Stugvy




 
Tänk om man kunde få leva såhär, året om, dygnet runt? Förstå så fridfull och lugn man skulle vara, till skillnad för den stora klumpen i magen av all stress man tar för sig inne i stan. Tur är väl då att man vid tillfälle och möjlighet har någonstans att fara till och koppla av. Jag längtar bara till den dagen då jag har ett eget att komma till, en trädgård att så i och en grön gräsmatta att ligga på och läsa en bok. Allt sånt som bara känns fel att göra mitt i centrala stan. Men den dagen kommer, utan tvekan!

Var ute på en långpromenad med Angelica igår, riktigt trevligt, och varmt! Man skulle ju kunna tro man var utomlands om man stängde igen ögonlocken. Har haft 25 grader varmt här i skuggan idag, i skuggan! Innan det fick jag hjälp av Tommy med bilen, så nu står den inte längre och ockuperar carport platsen, för jag förmodar att killen som ska flytta in kan vara i behov av den. Tills den är lagad (eller skrotad) får den stå på jobbet hans istället.

 
Har även hunnit med att måla ytterligare en vägg i mitt sovrum, men nu börjar min rygg säga emot så det får ta den tid det tar. Har även hunnit plantera om en massa örter och diverse annat så jag hoppas att det kommer en massa grönt och fint som jag får ställa i köket! :)

Nåja, nu ska jag bege mig ut i solen och måla färdigt mina såkallade fönsterbrädor då det inte riktigt gick som jag ville i lördags. Det lyckades ju naturligtvis regna en skvätt innan det hade hunnit torka, nu för tillfället har jag prickiga brädor. Men ett snabbt penseldrag ska nog kunna råda bot på det :)

Ha en fin dag mina vänner!

Ännu ett tråkigt inlägg

Jag önskar jag hade tillgång till min dator, min kamera och en usb sladd. Då hade ni fått se samma vacka vy som jag gör just nu. Det är grönt så långt jag kan se, äntligen! Det har varit ännu en dag av sol och värme, och det känns så fruktansvärt bra! Man vaknar på gott humör och med mycket mer energi, så jag hoppas det får hålla i sig.

Har börjat måla om mitt sovrum idag, hejja mig! Har dock bara tagit en vägg än, men det är en bra början.  Ha en bra kväll allesammans! :)

Idag är det sommar

Vaknade av att solen lös genom springorna i persiennerna imorse. Har nog aldrig vaknat på bättre humör. Tog med mig en del grejjer och begav mig ut till stugan där folket är i full rulle att måla om huset här bredavid. Har  slipat och målat en del ute och det känns precis som om man satt i mitten av sommaren och jobbade. Sjön nedanför ser fruktansvärt lockande ut, trots att isen bara för ett tag sedan tinade. Folk springer omkring i prickiga kalsonger och med bar överkropp här, men jag klagar inte! Det är inte en dag försent, det kan jag ju lova!

Har just stått och knåpat ihop en potatisgratäng med mamma, likväl som jag hjälpte till med detta inatt. Det var som jag sa till J när vi mitt i natten hjälptes åt att laga mat, det är så jag ser oss i framtiden. Dagen före jul, midsommar eller annan högtid. Långt in på småtimmarna kommer vi sitta där och skratta, hjälpas åt och njuta av varandras sällskap. Med den bilden kan jag inte låta bli att le och vara optimistisk inför framtiden. Allt ordnar sig, som någon klok människa sa en gång.

05.20 ringde klockan

I svår förtvivlan om att jag mot alla odds hade försovit mig nästan hoppade jag upp ur sängen imorse, för att sedan inse att klockan just ringt. Kände mig pigg fram till nu, då ögonlocken börjar säga ifrån. Det här är inget höjdarpass, men vad gör man inte för lite extra pengar?

Låg innan jag somnade igår och försökte föreställa mig allt jag måste köpa på Ikea-resan som blir i slutet på Maj. En träpall till klädkammaren iallafall. En skohylla, en hatthylla, fyrkants-hyllor, sängkläder, soffbord, tv-bänk, bokhylla, gardiner, sängbord.. ja, typ allt. Jag som tyckte mig ha så mycket redan, men det visade sig att allt jag ägde var i miniatyr versioner och ser på tok för litet ut i min nu stora lägenhet. Men sen när har jag klagat över att få handla nytt? Finns det överhuvudtaget någon som klagar över något sådant?

Just det, har glömt att berätta att vi var på personalmöte/middag/sammanhållning i tisdags. Spelade inomhus paintball som slutade med en rad blåmärken för alla tror jag. Men trots smärtan var det bland det roligaste jag har gjort. Adrenalinet som pumpar i blodet när man springer omkring och försöker hitta sina motståndare. Jag trodde aldrig jag skulle tycka sånt var roligt, men som tur är så är det bara ett spel. Bättre att agera ut under klara förutsättningar än i verkliga livet. Sedan var det middag på Plaza där vi såg en bra men något ovanlig teater. Den utspelade sig under middagens alla tre delar och gav oss delaktighet redan från start. Det var ett helt nytt koncept men det var också ganska roligt just av den anledningen. Paintballen var iallafall den dagens höjdpunkt, utan tvekan. Skulle vara riktigt roligt att få göra det på riktigt, utomhus. Har dock en svag känsla av att det gör betydligt mycket ondare. Men å andra sidan, smärtan är ju övergående.

12 timmar kvar till soffläge, counting down.

När man har på tok för mycket att tänka på

Allt har som kommit i efterslänt den här veckan känns det som. Har försökt packa upp en massa i lägenheten men det är svårt då mycket ska upp på väggarna som ännu inte är tapetserade. Men igår var jag med mamma och kollade in en massa tapeter så nu är det klart vad som ska upp på vilken vägg iallafall. Får se hur grinig gubben blir då jag inte riktigt höll mig inom ramen för vad som han har tillåtit. Men jag får väl lägga emellan eller något, tänker ju inte sätta upp något som inte känns okej att se på dagarna i ända.

Har haft en del i skolan som har fått mig att fundera över saker som länge har känts ganska oklara. Så jag hoppas innerligt att något faktiskt händer den här gången, och att man kanske kan få en förklaring på varför det har varit som det har varit den senaste livstiden. För allas skull.

Imorgon är det drygpass på jobbet, sedan blir det mys med F och A. Får se vad vi hittar på. Skulle kolla lite resor i slutet på augusti som jag hoppas blir av! Skulle vara riktigt skönt att få avsluta sommaren med en utlandsresa. Håller väl tummarna för Grekland, men å andra sidan är jag öppen för förslag sålänge det är sol, bad och härlig atmosfär! :)

Nu på lördag bär det iväg till Skellefteå för grillfest. Ska bli trevligt att få komma iväg och träffa lite nya människor :)

Tills nästa gång, ha det så bra! :) 

Jag verkar inte vara den enda

Med dålig uppdatering.. Men jag har har haft fullt upp hela helgen med att packa, packa, springa, stressa och lasta. Packade släpet i lördags för att sedan fara på en mycket trevlig middag och inflyttningsfest som mynnade ut i utgång. Har nog aldrig tidigare haft så roligt nyktert faktiskt. Måste ha inbillat mig att jag var onykter, för jag vaknade med känslan av en sprängande dagen efter huvudvärk. Men det var bara att bita ihop och komma igen eftersom allt skulle upp en massa trappor (kommer ALDRIG mer flytta utan hiss!) och in i lägenheten. Har ont i varenda kroppsdel idag och mina fingrar ömmar. Men det är värt varenda smärtsamma minut. Jag har äntligen utrymme, space att röra mig på. Underbart underbart! Tack till Jonas som hjälpte mig in med allt igår, du är en ängel! Sedan fick Johanna och Andre uppdraget att hjälpa mig med det tekniska, så nu har jag äntligen en fungerande tv och ett hemmabio system som jag kan spela musik med. Trots det var det ganska tomt och tyst igår när lugnet efter stormen hade börjat inta sig, men jag somnade ändå av ren utmattning till slut. Får hoppas att jag somnar fortfare inatt :)

Nu ska jag till och göra en massa tråkigt som hör en flytt till, adressändra, beställa elavtal, flytta internetavtalet, flytta hemförsäkringen osvosv.. Sedan ska jag fara hem och se om snickaren har hunnit byta ut fönstret som det var nå fel på.

Ha en bra dag allesammans! :)

Man ska ju egentligen inte tro på rykten..

Men det här är för bra för att vara sant! Det sägs att vi just har gjort våran sista tenta för resterande av utbildningen! Är detta fallet hoppar jag jämfota i mitt huvud just nu. Att jag dessutom klarade juridiktentan som vi hade nu för bara någon vecka sedan gör saken bara ännu bättre. Underbart underbart!

Fick ett samtal av min kära moster igår också där vi pratade om allt möjligt och lite till. Det blir en resa ner i början på Juni för att ta del av min kära kusins bal och student. Något som slog mig var dock att de har balen en söndag, och sedan studenten dagen efter? Låter inte det ganska märkligt för alla som tagit studenten uppe i norr? Det lär ju vara ett gäng slitna studenter på tisdag då de slår upp sina ögon.

Påtal om examen så är det inte så länge kvar nu. Var på utvecklingssamtal för någon dag sedan och kom fram till att fyra terminer har gått så fruktansvärt fort utan att man har tänkt på det! Efter sommaren är det praktik och efter det har vi bara ett år kvar, ett år som kommer gå fortare än man tror och sedan står man där. Vad i hela världen ska man göra när man faktiskt är färdig? Flytta? Resa? Bara leva? Jag ska nog inte analysera det så mycket, oavsett vad så kommer jag vara färdig med skolan efter närmare 16 år i skolbänken (grund-gymnasieskola samt universitet). Det är näst intill hela mitt gågna liv, och efter det har jag resterande av mitt liv att leva. Hur underbart låter inte det?

En jävla massa flygfän

Glömde säga att jag när jag var i stugan sist räddade en liten fågel från att bli dun till kudden. Två stackare hade nämligen lyckats ta sig in i fläktsystemet som sitter på toaletten, fråga mig inte hur. En stackare hade inte överlevt skräckfärden, men den andra, förvirrad och förmodligen ganska chockad fick se dagsljuset igen! Påvägen hem såg jag även det största jag sett i fågelväg, en trana, just ovanför taket på bilen. Visst är det svenska djur, men det är inget som för mig hör till vanligheten att en sådan susar förbi. När jag svalt tungan en aning och varit på god väg att skita ner mig fortsatte jag min väg hem igen. Information för den som bryr sig... :p

Dagen kunde ha slutat bättre..

Är inte ett dugg jävla nöjd för tillfället. Jag hatar min mage och önskar jag kunde byta ut den mot en frisk som inte vill krångla så jävligt. Har pga komplikationer varit tvungen att trappa upp och börja kombinera kuren med mat, vilket det inte fanns någon tanke på dom närmsta veckorna. Känner mig sjukt kass men vet att det inte finns något jag kan göra än som min konsult säger att jag bör. Om kroppen säger emot kan jag inte fortsätta i samma tempo, så enkelt är det med det. Det får ta längre tid än vad jag hade räknat med, finns inget att göra åt saken.

Usch vilken kass dag detta blev. Det enda som räddar är att föreläsningen imorgon är inställd och att jag får sova ut, i övrigt ska jag trösta mig med tv hela kvällen. Fansfanfan. Det gick ju ändå så himla bra. Får försöka se det positivt då jag förhoppningsvis orkar hålla ut längre nu än på ren kur, och att jag får äta den där grillade köttbiten till helgen!

Nej, om man ska tjura ner sig i soffan så ni slipper höra mig gnälla. Ha en bra kväll.

Evighets projektet

Sitter för närvarande med blekmedel i håret, för andra gången. Vill inte ens veta hur mitt hår kommer kännas efter vi är klar. Var nog jobbigt att kamma redan efter första doningen. Har iallafall upptäckt att jag kan bli blond sålänge har min egna hårfärg, för där blev det iprincip vitt. Resten behöver vi kanske inte diskutera överhuvudtaget. Som tur är har jag min bruna hårfärg med mig, så det blir att slänga i den innan jag beger mig hemåt igen. Varför det tänker ni då? Jo, för att själva tanken var att få bort så mycket rött som möjligt så jag kan slinga mitt hår ljust senare då jag inte vill vara helt blond. Skulle dock vara ganska intressant att få vara riktigt riktigt ljus någon gång, bara för att testa. Har svårt att föreställa mig i det, vilket jag även tror många andra har :p

Har pratat med J om ikea resan som vi båda måste göra denna månad eller nästa. Ultimat skulle vara sista helgen nu i Maj då man har fått lite lön att handla för och förhoppningsvis har utrymme i den nya lägenheten att ställa sakerna man handlar på. Måste köpa en tv-bänk och ett soffbord, det är prio ett. Kommer måsta köpa en hel del som jag inte har räknat med eftersom jag ska fylla mer än hälften så mycket yta än vad jag bor på nu, men det blir roligt! :)

Nununu, helst igår, hade jag velat flytta. Är så less på mitt skyffe nu att det rent av känns jobbigt att komma hem. Har en massa kartonger osv som står i vägen, en ouppackad tv och ett hemmabio system som jag iprincip måste hoppa över varje gång jag ska mellan toan och vardagsrummet. Vet heller inte hur jag ska börja packa, vad stoppar man i kartonger och inte? Ska väl kanske börja med att ta ner alla jag har från väggar och liknande, och rensa garderoben ytterligare en gång, och börja att rensa badrummet.. Det lär nog ta mer tid och energi än jag hade trott, att flytta från en liten koja. Vill inte ens fundera hur det kommer bli då man flyttar nästa gång! Hoaligen! :)

Nu ska jag sluta babbla och läsa lite inför morgondagens grupparbete,
sov gott mina vänner! :)

Tiden går fort när man har roligt!

Gårdagskvällen spenderades med mycket goda vänner, en massa god mat (för alla som får äta den...) och en massa sällskapsspel som fick mungiporna att gå både upp och ner, massvis av gånger. Mördarspel enligt mig, skilsmässospel enligt André. Tur hade vi väl att alla var vänner när vi stängde dörren för natten, men då det sitter majoriteten vinnarhuvuden runt bordet kan det inte gå åt något annat håll än ett, men det var riktigt mysigt till trots höjda fingrar, utbrott och diverse andra obehgliga men ack så roliga situationer. Spelkvällar är nog ganska underskattat, man kommer allt för sällan med idéen, men det är fruktansvärt roligt när man väl sätter igång!

Blev en lång natt med en massa funderingar på en massa saker jag borde ha tänkt färdigt över. Men vad ska man göra när någon hoppar in i huvudet och vägrar ge sig av? Kunde jag skulle jag ha lyft ut allt redan för länge sedan men nur är ju det fysiskt omöjligt så jag får helt enkelt leva med det faktum att saker och ting kommer förbli som dom är i dagsläget, och att jag inte kan göra så mycket för att förändra det. Bara att le och fortsätta blicka framåt.

Var i stugan med lite uppskattnings gåvor till mamma och pappa två, eller vad man nu vill kalla det när man har två familjer. Slutade med att jag fick igen det jag spenderade när jag var på väg ut genom dörren, trots att jag kom för att visa att jag uppskattar all hjälp jag har fått. Så jag kan väl inte annat säga än att jag har världens bästa föräldrar även om vi inte alltid kommer överens till 100 procent, men det här med vått och torrt stämmer nog.

Nu ska jag bege mig, så ni får ha en trevlig lördag trots det gråa och trista vädret!

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0