Tiden går fort när man har roligt!

Gårdagskvällen spenderades med mycket goda vänner, en massa god mat (för alla som får äta den...) och en massa sällskapsspel som fick mungiporna att gå både upp och ner, massvis av gånger. Mördarspel enligt mig, skilsmässospel enligt André. Tur hade vi väl att alla var vänner när vi stängde dörren för natten, men då det sitter majoriteten vinnarhuvuden runt bordet kan det inte gå åt något annat håll än ett, men det var riktigt mysigt till trots höjda fingrar, utbrott och diverse andra obehgliga men ack så roliga situationer. Spelkvällar är nog ganska underskattat, man kommer allt för sällan med idéen, men det är fruktansvärt roligt när man väl sätter igång!

Blev en lång natt med en massa funderingar på en massa saker jag borde ha tänkt färdigt över. Men vad ska man göra när någon hoppar in i huvudet och vägrar ge sig av? Kunde jag skulle jag ha lyft ut allt redan för länge sedan men nur är ju det fysiskt omöjligt så jag får helt enkelt leva med det faktum att saker och ting kommer förbli som dom är i dagsläget, och att jag inte kan göra så mycket för att förändra det. Bara att le och fortsätta blicka framåt.

Var i stugan med lite uppskattnings gåvor till mamma och pappa två, eller vad man nu vill kalla det när man har två familjer. Slutade med att jag fick igen det jag spenderade när jag var på väg ut genom dörren, trots att jag kom för att visa att jag uppskattar all hjälp jag har fått. Så jag kan väl inte annat säga än att jag har världens bästa föräldrar även om vi inte alltid kommer överens till 100 procent, men det här med vått och torrt stämmer nog.

Nu ska jag bege mig, så ni får ha en trevlig lördag trots det gråa och trista vädret!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0