Slide

Goo goo dolls - slide, fortfarande lika bra som för flera år sedan då man hörde den för första gången. Den är bra då jag inte behöver assosiera till någon eller något utan bara kan få njuta av den underbara text och musik som framförs. Den musik som har ett innehåll och som betyder något kan också vara bra på sitt sätt, men vissa gånger vill man lyssna på något som man kan sjunga med i utan att tänka på något specifikt. Bjuder på underbar nattmusik, lyssna och njut!

 


Var på inskolning från klockan sex imorse, vilket innebär att jag klev upp innan fem..inatt? Nåja, jag tog mig upp och ut till brukaren i tid, jag vet dock inte riktigt om jag hann vakna förrän sisådär någon timme senare då jag förövrigt kände hur jävla trött jag egentligen var. Konstig känsla måste jag medge, att vara vaken men känna sig sömnig och när man tillslut vaknar till liv så är man tröttare än när man klev upp. Antingen är det jag som är väldigt udda eller så går alla igenom detta under en arbetsdag? Inskolningen gick iallfall bra, och det gick fort då vi sysselsatte oss med diverse aktiviteter.

Efter inskolningen bar det raka vägen till skolan för en redovisning som i sin tur gick åt helvete enligt min mening. Tycker personligen att det är fel av en gruppmedlem att trampa på sina kamrater såsom det gick till idag. Att förklara fakta vi andra inte ens var medveten om att den fanns, och att sedan inte sluta prata trots inlägg om att vi andra vill fortsätta då ingen av oss styrker det som sägs. Att propagera för en legalisering av cannabis anser jag vara väldigt felaktigt och oproffisionellt då man utbildar sig för att bli socionom. Spelar ingen större roll om tanken inte var att propagera för, vilket jag vilken dag som helst synar(!), så gör man bara inte så mot en grupp som man har kommit överens om innan hur och vad som ska tas upp på en redovisning. Jag känner mig personligen påtrampad och väldigt frustrerad över det faktum att jag är emot precis ALLT som du påvisade under våran såkallade "lektion". Usch, jag blir irriterad bara av tanken på hur det gick till idag. Är inte långsint på så sätt att detta kommer sätta spår för resterande av utbildningen, jag kan bara ur egen synpunkt tycka att det är lite fel val av utbildning om man har sådana tankesätt och värderingar. Nåja, nu har jag släppt på tankar och frustration så nu är det dags att gå vidare.

Ikväll var jag med Annelie, hennes kusin och hennes kompis på bio. Vi såg något jag vill rekommendera att INTE se, under inga omständigheter what so ever för det var den absolut SÄMSTA film jag någonsin har sett. Jag om någon brukar vara tålmodig och intvänta en handling, syfte eller en vändning i en film men detta var hemskt rent ut sagt! Det fanns ingen som helst handling som framgick ordentligt, film inspelningen var värdelös då det enda man fick se under iprincip hela filmen var ben, baksidan på huvuden, händer och ett könsorgan. Hallå Sverige? Vart fan är vi påväg?! Så om ni ska gå och se på bio, se för guds skull INTE "de ofrivilliga"!

Trevlig fortsättning på fredag kvällen damer och herrar! Nattinatt


Kommentarer
Marie

BRA att du har civilkurage nog att våga reagera på det du uppfattade som propaganda för cannabis !!!!

Det( passar precis som du skriver )inte på en utbildning till blivande socionomer !!!

2008-12-08 @ 15:26:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0