Sundsvall

Det blir sundsvall nästa helg då, dock bara över fredagen men det blir helt klart trevligt iallfall! Jag ser fram emot något annorlunda och med garanterad glädje. Hockey och bra människor, blir helt klart underbart. Har sagt till Annelie att hon ska försöka få med sig Coffe och gänget och förhoppningsvis lyckas hon med det. Jag håller tummarna för min egen skull om inte annat. Annelie vet vad jag menar med det =)

Var ut till Stöcksjö på surf ikväll och tittade på deras julshow, vill väl inte påstå att det var något jag blev hemskt imponerad av med tanke på att mitt intresse för hästar inte är det största direkt. Det hade däremot varit ganska fränt om man klätt upp några i ljus slingor och låtit de köra cross där inne, eller något annat motordrivet fordon som låter och har sig. Det om något hade mättat mitt sinne. Efter showen for vi ut till Obbola och såg på film med Coffe, Mackan och Olle. Vill väl kanske inte påstå att vi såg speciellt mycket med tanke på vårat fina massage tåg som vi staplade upp i soffan, och inte heller med tanke på att vi pratade mer än vad vi såg på tv:n. Men jag klagar inte, det är fina människor hela bunten så jag är nöjd. Det kommer bli fan så mycket roligare då vi kan bjuda hem folk till våran lägenhet, till oss. Till mig och Annelie och det vi har byggt upp. Där ska folk få spela hur jävla mycket gittarr de vill, för det uppskattas mer än vad man kan tro. Skönsång och gittarr, det är fan det bästa sättet att förgylla en kväll på. Det kommer bli nice, allt kommer bli så jävla bra. Lägenheten, studierna och mitt liv. Allt börjar gå på räls nu och jag kommer bara på mer och mer saker jag vill och ska göra såfort jag har råd och tid.

Om två veckor bär det iväg till fjällen, helt sinnes. Jag har ingen som helst julstämning och det känns jätte knasigt att man ska sitta och le och vara glad om tio dagar. Jag brukar ha julstämning vid det här laget, jag brukar känna den varma känslan som ljus och snö medför, men inte det här året. Det beror antingen på att jag har vuxit  upp och har insett vilken stress julen medför, eller så har det med våran efterlängtade fjällen resa att göra. Jag fokuserar bara på att julen ska vara över så vi äntligen få komma oss iväg. Vi måste fara och handla och planera middagar och annat mysigt också. Får nog ta tag  i det där nu till veckan. Nu ska jag hoppa isäng så jag tar mig upp imorgonbitti. Godnatt på er!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0