Personlighets test!

Du är en ÄVENTYRARE/beskyddare
Du älskar livet! Du är nyfiken, påhittig och i balans. Du tänker gärna och mycket om det mesta. Du är optimistisk och ser livet som ett äventyr. Du vill uppleva saker själv och när du går in i ett projekt vill du vara förberedd och organiserad. Du står med både fötterna på jorden, lever i nuet och står för det du tror på. Du är sympatisk och har en andlig sida som ger ytterligare värme och djup till din personlighet. Trots att du ständigt söker nya saker att upptäcka så har du en stor respekt för ditt hem, familj, arbete och samhälle. Du är samvetsgrann och pålitlig och då och då överraskar du dem du bryr dig om med generösa presenter. Du har en stark humoristisk ådra och då du även är vidsynt, flexibel och lekfull kan du vara fantastisk som vän.

Så här ser din personlighetstyp ut: Vi har alla drag av alla fyra personlighetstyper inom oss, men det är nästan alltid en personlighetstyp som är dominant. Vi kallar det för den mest utmärkande personlighetstypen. Personlighetstestet identifierar även dina minst utmärkande eller sekundära personlighetstyper. Vissa delar av denna personlighetstyp kommer att visas men inte i lika stor utsträckning som din mest utmärkande personlighetstyp. Beskyddare, 25%:  Vanligtvis väldigt populär. Starka band till hemmet och familjen. Uppträder lugnt och oroar sig sällan. Är ofta konsekventa, lojala och beskyddande.  Äventyrare, 30%:  Känd för sin energi, starka kreativitet och spontanitet. Söker spänning, gillar risker och njutning. Gillar intellektuella utmaningar, är nyfiken men inte lätt att övertyga eller påverka. Diplomat, 22%:  Har förmågan att se helheten och planerar långsiktigt. En intuitiv tänkare som är flexibel, verbal och socialt begåvad. Fantasifull, empatisk och omhändertagande.  Ledare, 22%:  Djärv, nyskapande och rak. Bra på abstrakt tänkande och kortsiktig planering. Ofta bestämd och ganska tävlingsinriktad. Målmedveten och effektiv.

Lustigt ändå, hur något så ytligt kan stämma så bra.


Kommentarer
Anonym

var kan man göra det?

2008-10-31 @ 03:13:08
mossi

Kanske inte så ytligt i alla fall, däremot kan man fundera på hur mycket man medvetet- eller omedvetet, styr över resultatet vilket antagligen beror på testets utfomning. Du kommer antagligen att träffa på flera test under din utbildning och i samband med jobbsök osv. Det är spännande och en del kommer att förändras för dig i och med mognad och tid tror jag. PUSS

2008-11-02 @ 17:21:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0