When the time of day doesn't cover allt the the things we are meant to to

For ut till stugan efter jobbet igår och blev lite ompysslad. Började bli ganska risig på kvällen och vaknade upp imorse med sprängande huvudvärk, halsont och allmänt öm i kroppen. Gav det ett försök på jobbet men fixade inte mer än ett par timmar innan det blev jobbigt att överhuvudtaget stå. Nu har jag kurat ihop mig i soffan och kommer förmodligen ligga här även imorgon.. Känns inte som något vidare läge att åka på någon sjuka nu då jag har tusen saker att göra och så lite tid till det. Har en bok på sisådär 300 sidor som jag borde ha läst ut för länge sedan, som jag inte ens har börjat på. En uppgift jag borde ha börjat med som ska in på måndag, som jag kan se stjärnor om att göra klart idag och en rad andra saker som egentligen borde ha varit gjort men som får vänta ytterligare ett par dagar.. Det är så jävla typiskt att det ska slå till när man har absolut minst utrymme för det!

Fick iallafall le lite då jag klev upp imorse, för idag den 22a Oktober kom den första snön. Egentligen har jag inte smält att sommaren redan är förbi men då jag gillar vintern bättre än hösten så är den inte annat än välkommen. Får se om jag t.om har mig en skoter till vintern, hade ju varit ganska bekvämt faktiskt och förhoppningsvis hade det gett mer utrymme att njuta av utelivet lite. Men vi får se hur allt artar sig :)

Nu ska jag krypa ner i soffan igen och låta ögonlocken vila en stund så kanske jag orkar med lite läsning ikväll, peppar peppar.. Ha en trevlig helg allesammans!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0