Tisdag

Idag har dagen gått alldeles för fort, men ändå känns det som att man har haft en hel del dötid.. får det inte riktigt att gå ihop. Kom hem från jobbet runt 15, sedan såg jag på tv och kämpade med att hålla ögonen öppna. Körde Emma och Gustav på träningar efter middag, efter det hämtade jag Kicki sedan for vi och handlade och hämtade upp kusinerna igen. Sedan har jag inte hunnit mer än att dricka en kopp te och nu är det dags att lägga sig och sova.
Jag ser fram emot dagen imorgon, ska baka med två av pojkarna på förskolan. Det ska bli spännande! Får se hur de ter sig till instruktioner och mått.. Det känns ganska bra att man kan ta två flugor i en smäll, och göra lite av projektarbetet som en aktivitet. Det stressar mig också en aningens, att hinna klart med projektarbetet. Känns inte som att vi har hunnit göra något alls av allt vi har planerat. Måste få ihop alla recept och lägga upp ett koncept för hur boken ska se ut. Att sedan få ihop 100 timmar av det vet jag inte hur vi ska klara, men det får bli som det blir. Jag vet att man ska lägga så mkt energi som möjligt på detta arbete, men det känns inte som att jag har engagemang till det riktigt.. Kanske får tillbaka det då jag kommer hem igen.

På fredag ska nog jag och Kicki fara på Gekås och handla en massa saker man egentligen inte behöver, och det är alltid lika roligt! Har aldrig varit där heller, så det ska bli spännande att få fara på den omtalade butiken! Sedan har det gått ett helt år på söndag, sedan jag fyllde myndig. Det är helt galet, jag kan nästan inte ens förstå hur fort tiden har flygit iväg. Det känns precis som att jag fyllde år igår. Jisses.. snart sitter man väl med barn och barnbarn och tänker tillbaka på tiden som ung. Det finns så mycket jag vill hinna med innan jag blir gammal, men när tiden flyger fram såhär fort vet jag inte om jag kommer hinna med allt. Men som man brukar säga, det är bara att ta en dag i taget! Nu ska jag hoppa isäng och fortsätta läsa och se om jag kan slita mig för att hinna sova några timmar innan det blir en ny dag. Sov så gott allesammans!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0