Dagen före födelsedagen

Jag sitter och lyssnar på Cascada och drömmer mig bort. Solen lyser utanför, och om det inte vore för blåsten skulle man nästan kunna tänka sig att det börjar bli vår nu. Måste dock erkänna att det är en aningens för tidigt med vår, i början av februari. Men dagarna börjar bli längre och ljusare, och här nere finns det inte en tillstymmelse till snö. Backen är bar och gräsmattan är grön. Det har t.om börjat växa skott i rabatterna. Så man får väl ställa in sig på vår och sommar nu då. Vilket kanske inte är allt för dumt, jag har faktiskt inget emot att gå på Balen och ta Studenten. Jag ser fram emot det. Och jag ser fram emot att få göra saker för min egen skull, vare sig om jag börjar jobba eller tänker plugga vidare på en gång. Jag vill känna att jag trivs med tillvaron, och jag är faktiskt en bra bit på väg! Jag mår bättre och bättre, och jag har börjat motionera mera! Jag hoppas bara att det lönar sig.

Igår var jag och Kicki på G-kås. Jag hade blivit förvarnad att det var stort och tog tid att gå, men SATAN! Det var ju för fan gigantiskt! Det fanns inget slut. När vi hade gått i 4,5 timme i ett och samma varuhus stängde de, och vi hann inte gå igenom allt ens. Jag hann köpa lite kläder och andra småsaker. Så jag är nöjd. Fick fylla en stor påse med saker, och det är alltid lika roligt!  Senare på kvällen rensade Emma ut sin garderob, och jag fick fylla på min! Tack för det Emma! Jag vet dock inte hur jag ska få hem allt igen, eftersom det var propp smockat i väskorna när jag for. Måste väl fara och köpa en till väska antar jag.. haha.

Och ikväll ska Emma överraska mig med något, jag har förvisso mina aningar om vad det är så det ska bli spännande att äntligen få se. Det ska bli kul att få komma ut och hitta på något annorlunda faktiskt. Jag ser fram emot mitt sista dygn som arton åring! =)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0