Lökringar ala lchf
Publicerat 2013-02-18 22:47:25 i
Fick frågan för ganska länge sedan på instagram om de lökringarna jag hade till min hamburgertallrik var lchfvänligt, och naturligtvis! Experimenterade lite och vips så hade jag lökringar! Smakar inte som på max, men helt klart godkända :)Recept:MandelmjölKryddorGul lökÄggGör såhär:Skär den skalade löken i skivor (inte för tunna). Vispa upp 1-2 ägg. Blanda mandelmjöl och valfria kryddor i en tallrik. Doppa sedan lökringarna i ägg och mjölblandningen. Fritera i fritös alternativt i kastrull tills de fått färg och blivit knapriga (ta upp en och känn efter om du är osäker). Servera med tex en god aoili att dippa i och du har ett superbra tillbehör eller snack.
Kommentarer
Svar:
Men vad kul! Det är jättegott! Ska testa panera med fläsksvålar nästa gång och se om det blir någon skillnad. Rätt var det är så blir det ännu godare :)
Erica
Trackback