Just like i said i would, you know i should

Halloj!

Tanken var att jag tidigt imorse skulle starta från Övik för att hinna till morgonens föreläsning, men det blev inte riktigt så.. Klev upp och satte mig på toan och där blev jag sittandes. Urinvägsinfektion.. igen. Så resan hem var med tårfyllda ögon eftersom det bokstavligt talat känns som om hela urinblåsan ska sprängas i bitar. Så nu sitter jag här och missar ännu en föreläsning för att jag inte kan ta mig mer än några meter från toan innan jag måste springa dit igen. Ska försöka hinka i mig lite tranbärsjuice och se om det hjälper.

Bortsett från detta djävulens påfund så har vi haft en riktigt mysig helg! Var på Ikea hela dagen på lördagen och fick väl med mig ett och annat onödigt. Ingenting jag egentligen skulle åka dit för men jag klagar inte. Fick tag i bland annat en lampfot så jag kan använda den där lampskärmen som jag helt säkert trodde var en taklampa, men tji fick jag då jag flugit med den i knät från Göteborg. Nu gör den iallafall någon nytta :)

Söndag innebar sovmorgon för att sedan fara ut till skogs och plocka svamp. Hann vara ute i max två timmar för att få med mig flera kilo hem. Hittade drömstället där det bara kryllade av svamp! Kunde dock konstatera lite senare på kvällen att det var betydligt mycket roligare att plocka de än att rensa de. Ska ge mig på att försöka rensa lite själv för att sedan göra iordning de så de går att frysa. Har insett att det är mycket roligare att äta det man själv har plockat. Det blir som en annan känsla i maten :)


 

Ha en trevlig dag allesammans! Kram



Kommentarer
emmis

men erica du måste ALLTID kissa efter ni har legat!!! (hahaha) Fick också urinvägs ganska ofta förut men nu är jag supernoga med att alltid gå upp och kissa efteråt och nu har jag inte haft det sen jag fick in den rutinen!

2011-10-03 @ 20:56:02
URL: http://enmammut.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0