Är det inte underbart så säg

Tänkte bara snabbt slänga upp lite härliga bilder från söndagskvällen. Hade så fruktansvärt mysigt nere vid vattnet! Längtar till det går att sitta ute hela natten! Nu ska jag bege mig mot jobbet, hoppas ni får en fantastisk dag! Kram på er :)











Kommentarer
emma

svar: oo kul att du såg det! har helt glömt att säga det men jag gick i dina fotspår och körde cambridgekuren och gick ner 10 kg! (Har iofs gått upp 2-3 kg nu under resan men det tar jag snart igen ^^)

2011-04-28 @ 02:19:46
URL: http://enmammut.blogg.se/
emma

Ja det är grymt! Grymt jobbigt också iofs haha men det är kul när det går snabbt. Nä jag klarade bara en veckas ren kur sen höll jag på att DÖÖÖÖÖ så sen kombinerade jag ^^ Hur länge gick du på ren kur? Tycker allt över en vecka är så jävla starkt! Fattar inte hur man klarar det! Och hur mycket gick du ner förresten?! Det måste ju varit en jävla massa kilon! :) Tror också jag ska köra några veckor igen, vill gå ner 10 kg till men vet inte om jag har sån motivation fortfarande. Kanske 5 räcker, får se :) Hur har det förresten gått för dig efteråt, svårt att hålla eller är det lätt? Jag hade fan svårt på maui.. en jävla massa mcdonalds :S haha

2011-04-28 @ 17:18:23
URL: http://enmammut.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0