Mördar promenad

Har alldeles just kommit innanför dörren och ska alldeles strax slänga av mig alla kläder för en kall dusch. Har varit på en låååång rask promenad med Angelica. Lämnade lägenheten halv åtta, så två och en halvtimme blev det. Kan ju lova att det känns i benen redan som det är och vill inte ens tänka mig hur det kommer kännas imorgonbitti. Tror inte ens jag kommer ta mig upp ur sängen. Tur för mig att jag inte har något planerat förrän på eftermiddagen, så om jag startar i tid kanske jag lyckas trots allt :p

Imorgon hade jag tänkt få klart i sovrummet. Försökte tappert idag men kom inte långt förrän jag insåg att jag är i behov av någon typ av betong/slagborr maskin då en vanlig skruvdragare inte riktigt lyckades. Har åtminstone fått upp gardinstång med gardiner nu så det känns lite mer hembonat där. Väntar fortfarande på tapet gubbarna och det känns precis som att gubbsatan väntar på att jag ska lessna till den grad att jag tar på mig att göra det själv, men icke sa nicke. Den här gången ger jag mig inte. Det ska göras och det är illa kvickt. Lever fortfarande med en massa ouppackade lådor! Nåväl, får se om jag får undan lite imorgon.

Påtal om något helt annat är det lottning om praktiken på onsdag. Överväger en plats i Vindeln, men det känns långt alltså.. Visserligen är det något jag verkligen brinner för, och kanske det enda som kändes roligt av det som fanns att erbjudas, men fortfarande så blir det en massa onödiga mil. Det blir att se till för och nackdelar och bestämma sig. Med min tur lyckas jag väl inte få den ändå, trots att jag är en av få som faktiskt kan överväga att pendla en bit. Vi får se på onsdag helt enkelt!

Hojt! :)



Kommentarer
jag

ey duuu! värsta duktig du är då ;p vecka 28 är det (snart) bokat för en sthlmresa. helgen alltså.. den 16-18 juli. hoppas du kan då, för det är den enda helgen som alla andra kunde! :D det blir på det där hotellet för 250:-/natten och grönan för hela slanten! (för dom som vill åka dvs..) ;p hör av dig då du ser detta. pussi!

2010-06-01 @ 22:44:01
URL: http://norman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0