Svar på tal:

Har fått två frågor av folk utan någonstans att svara så jag hade tänkt svara på de här. Den första löd: Tog ni bilen till träningen? Och med handen på hjärtat, att vi gjorde! Tackar gudarna för det då vi väl var framme eftersom jag glömt mitt CSN kort och vi var tvungna att vända om och köra tillbaka hem. Utan bil hade det förmodligen inte blivit något träningspass alls ikväll. Dessutom använder jag samma ursäkt som min kära vän F flitigt använder, det är kallt ute och långt att gå! Sådär, mer ärligt än så kan det inte bli :)

Den andra frågan var om vad jag skrivit min uppsats om, och svaret blir då LVU - tvångsomhändertagande. LVU står för lag om bestämmelser om vård av unga. Tanken har alltid varit att få arbeta med ungdomar i framtiden, och eftersom många av dessa kommer gå igenom någon form av omhändertagande eller omplacering så kändes detta ämne alldeles ypperligt! Håller bara tummarna att jag får godkänt efter mina kompletteringar, jag är trots allt rätt nöjd även om en brasa av uppsatsen var på tal ganska länge :p

Om det finns någon annan där ute med en fråga på hjärtat är den bara att ställa, inga frågor är dumma frågor och det skulle faktiskt vara ganska roligt att få svara på något nu när jag har fått lite nya läsare. Jag gör som min vän M och kör en frågestund där jag svarar på ALLA frågor. Hoppas bara att ni törs fråga nu :)





Kommentarer
norriz

har du haft analsex? ;) hahahah ,du sa alla frågor, så shoot man, shoot! ;)

2010-01-26 @ 19:11:31
URL: http://norman.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0