Dagen gick fort..

Jag har hunnit rätt mycket idag, trots min långa sovmorgon. Har städat och donat i lägenheten, for ner på stan en sväng och lämnade tillbaka kjolen sedan for jag till pappa och ordnade med studieförsäkringen. Såg där att jag kommer få ungefär dubbelt så mycket i studiebidrag denna månad, av vilken anledning vet jag inte men man tackar ju inte nej! Sedan var ja en snabbis och handlade då jag fick ett sms av min kära mor att hon sattit in pengar på mitt konto, kan man få det bättre? Det kom som gudasänt med tanke på hur skralt det är i kassan denna månad!

Pratade även med syster idag om att eventuellt åka upp till Kittel i slutet av månaden, men vi får se hur det blir med det. Tittade på lite stugor osv idag och det skulle vara mysigt, men J jobbar och även jag, och jag är i större behov av att tjäna ihop pengar än att slösa dom. Så min tanke är att planera en resa lite senare i vinter så att vi alla kan fara samtidigt! Den här gången ska iaf skranan (madrass för er som inte förstår norrländska :p ) och diverse andra leksaker med så vi slipper slita sönder ica-kassar! ;) Får se hur länge man kan vara borta, annars hade det varit trevligt att ta med sig skotrarna.

Påtal om skoter så blir det nog stugan i helgen, antingen efter jobbet på fredagkväll eller tidigt på lördagmorgon. Skulle vara mysigt, även om man inte kan korsa sjön ännu så hoppas jag att lederna är någorlunda packade. Sedan blir det standard med eld nere vid grillringen, varm choklad och korv! Hoppas bara på milt och fint väder också så man kan förmå sig att vara ute en stund! :)



/ E





Kommentarer
hänni

skotrarna SKA med om jag ska upp igen!

2010-01-14 @ 14:07:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0