Tv-tisdag

Har just kommit hem från en lång och trevlig middag med systeryster. När jag äter ute har jag lite problem med att sitta kvar länge efter maten tagit slut, fråga mig inte varför. Tjusningen med att äta ute är just för många att kunna stressa av, prata och bara känna lugnet i en trevlig miljö, men så är inte jag. Jag blir åt andra hållet stressad och vill helst gå därifrån så fort som möjligt. Nåväl, hon höll mig kvar tills dess att hon kommit underfund med att hon förmodligen har magsjuka, då blev det illa kvick ut och hem. Vill icket bli sjuk då jag är ledig hela helgen!

Ska upp på Ersboda ikväll och ha tv-tisdag med J. Desperate och Cougar town, finns det något bättre att förse en kväll med? En massa intriger, drama och humor, en massa massa humor! Ska bli hur trevligt som helst! Ska dessutom bolla lite ideér på sommar aktiviteter nu när det inte blir något utland. Lite Gekås och Göteborg skulle inte sitta helt fel! Plus IKEA resan, men den är ju som redan planerad! Kanske skulle till att stanna i Sundsvall över natten, nu jävlar! En massa finfina ideér i mitt lilla huvud, hur ska detta sluta? :p



Kommentarer
Annika

Hej. Jag vill gärna tipsa om min egen blogg, http://nilssonpettersson.blogg.se. Har fem aktiva tävlingar. Kommer fler så fort dessa avslutats. Barnkläder, heminredning, smycken, prylar... mycket varierat! Välkommen att delta!



Har du ett foto du är stolt över, och vill du ha mer trafik till din blogg? Kika gärna på min inslag om "Veckans foto"!

2010-04-14 @ 10:51:15
URL: http://nilssonpettersson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0