Shoppaholic

Snacka om att vara effektiv idag! Efter tenta genomgången imorse satte vi oss ned i gruppen och gjorde klart vårat arbete samt det granskningsarbete som vi skulle göra till en annan grupp. Allt detta hann vi klart på ca två timmar vilket innebär att jag kom iväg i jätte bra tid till jobbet. Väl på jobbet hann jag bara äta lunch innan vi skulle röra på oss igen. For på MAXI för att handla allt som ska ätas imorgon, med en reka på 2000 kr. Taco grejjer, tårtor, fika och diverse annat.. Måste ju säga att det var riktigt roligt att få fylla vagnen full och verkligen handla riktigt onödiga saker till löjligt höga priser. Vi fick med oss fem kassar hem och summan för kalaset blev 1971 kronor. Måste ju säga att vi var riktigt duktiga på att hålla oss inom ramen för våran budget... ;)

Sedan var vi på Lindex och kikade lite på kläder och jag hittade en skjorta, ett linne och ett par örhängen. Vet dock inte hur kläderna sitter eftersom jag inte hade tid att prova dom då jag jobbade. Hade tänkt testa allt ikväll då jag kommer hem så jag vet vad jag ska ta med mig till jobbet imorgon då jag kommer måsta göra mig klar här. Påtal om det, det finns ingen som har lust att köra hit mig imorgon? Känns onödigt att låta bilen stå här tills på lördag då jag får skjuts in till stan imorgonkväll. Nåja, det löser sig säkert. Det jag ville komma fram till var att jag har världens bästa jobb och att jag faktiskt inte har det minsta att klaga på, mer än min egen lathet då det gäller att ta tag i studier i stunder som dessa. Nu finns det inte speciellt mycket att göra, jag har en massa att läsa men inget som helst engagemang att faktiskt öppna boken. Det kan väl till viss del bero på att jag tycker detta moment är totalt meningslöst och inte fyller någon som helst mening överhuvudtaget. Men det är väl så livet är, alla delar kanske inte för tillfället känns meningsfulla men det kan ju visa sig senare att man kanske hade nytta av det man fick gå igenom? Eller så är det bara ett lamt försök att ursäkta ett totalt värdelöst moment..

Här är iallfall det jag köpte, vet ju dock inte om jag kommer kunna behålla det då det fortfarande är oprövat. Skjortan kommer jag nog kunna ha, har nämligen tittat på det förut. Linnet kändes dock lite genomskinligt, men vi får se när jag provar det.. Har en känsla av att det kan vara snyggt till min höga svarta kjol nämligen!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

EricaJonsson

Lchf, träning, kärlek och allt som ger krydda åt min vardag!

RSS 2.0